09.03.2018 seopetriii

PETRIN BLOGI: PETRIN PERJANTAI PERRSSEETT.,,. HILLOVIIKOT+SEXIPUHEET+SUOMASOMELAINEN+ANAALIKOKEILU+YMS+YMS.,!!!! tänää FORSSA huomenna ESPOO..,!!!! nähää mestoilla.,.,

ass77hogfd1qao8u4o1_500 ass89o1_1280 ass89o6_250 ass592d37c60aecd ass777abo1_1280 ass5875juQ5E1s8ohmto1_500

———-

3000,.,.????!!!!!!!! ÄIJÄT VÄHÄ PUUTTEESSA HAHAHAHAHAHAHAHA

sisus8dacdcbbb

KIIHOTTAVAA SISUSTUSTA VAI VITUN VILKASTA MIELIKUVITUSTA.,,.,.,.,.??????!!!!

Kokeile viikonloppuna anaaliseksiä kumppanisi kanssa

Anaaliseksin ei tarvitse olla inhottava tai epämiellyttävä kokemus. Itse asiassa todennäköisesti se tuntuu aivan fantastiselta.

Tosin sen kokeileminen ensimmäistä kertaa voi olla pelottavaa, vaikka tuntisit kumppanisi hyvin. Siksi onkin tärkeää lähestyä sitä oikealla tavalla. Tehkää siitä hauska, intiimi viikonloppuhaaste ja lähtekää kokeilemaan kevyitä anaalileikkejä. Saatte juonesta kiinni näiden kahdeksan vinkin avulla, jotka on laadittu yhteistyössä Sinful.fi:n perustajan Mathilde Mackowskin kanssa.

8 helppoa vinkkiä, joilla pääsette hyvin alkuun anaaliseksissä

1. Käyttäkää liukuvoidetta

Anaalistimulaation ei kuulu käydä kipeää, ja siksi kaiken A ja O on käyttää hyvää vesipohjaista liukuvoidetta. Kakkosporras ei liukastu luonnostaan, joten liukkarin lisääminen on tärkeää.

2. Aloittakaa kevyesti

Jotta sekä sinä että kumppanisi nautitte varmasti, on tärkeää aloittaa yksinkertaisesti ja lisätä haastetta vähitellen. Kliininen seksologi tri Nancy Sutton Pierce kertoo, että paras tapa tutustua anaaliseksiin on aloittaa sormella, kielellä tai käyttämällä pientä seksilelua, kuten anustappia.

3. Ensin vain kärjellä

Anaaliesileikin alussa kannattaa käyttää vain sormenpäätä ja jättää syvemmät tutkimusmatkat myöhemmäksi. Anuksen ympäristössä on valtava määrä erittäin tuntoherkkiä hermopäätteitä, joiden stimulaatio on hyvä ensiaskel, sillä syvemmällä olevien hermopäätteiden stimulointi voi tuntua aluksi epämukavalta.

4. Välttäkää nopeita liikkeitä

Unohtakaa aloitellessanne ajatus nopeasta edestakaisliikkeestä sormella. Kunnollinen, miellyttävä anaaliseksi vaatii valmistautumista.

5. Doggy-style ei ole paras aloitusasento

Anaaliesileikin kokeileminen ei missään tapauksessa tarkoita yksinomaan takaapäin rakastelua. Kokeile mieluummin selinmakuuta samalla kun kohotat lantiotasi tai istu kumppanisi päälle siten, että selkäsi on kohti hänen kasvojaan. Lusikka-asento on myös erinomainen valinta etenkin aloittelijoille, sillä se tuntuu hyvältä molemmille.

6. Puhukaa toisillenne

Keskusteleminen on ainoa varma tapa viestiä kumppanillesi se, mistä nautit ja se, mitä et ehdottomasti halua tehdä. Jutelkaa ennen seksin aloittamista ja myös sen aikana.

7. Paras nautinto sisältää myös muunlaista stimulaatiota

Samalla kun kumppanisi stimuloi anustasi, anna hänen stimuloida samalla klitoristasi, nännejäsi tai mitä tahansa muuta aluetta, joka tuntuu sinusta hyvältä. Hyvin harva nainen saavuttaa orgasmin yksinomaan anaalistimulaation avulla.

8. Uskaltaudu kokeilemaan

Jos olette kokeilleet anaalistimulaatiota muutaman kerran ja inhosit sitä, on epätodennäköistä, että siitä tulisi sinun juttusi vastaisuudessakaan. Huonoon reaktioon voi kuitenkin olla muitakin syitä, kuten esim. kehotietoisuuden ja itsetuntemuksen puute. Siksi kannattaa yrittää todella antautua kokemukselle ja ottaa se avosylin vastaan. Voit yllättyä siitä, miten hyvältä se tuntuu. Lisäksi oikeanlaiset tuotteet voivat tehdä kokemuksesta vieläkin paremman.

Sinful.fi:n perustaja Mathilde Mackowski kertoo:

”Jos haluatte kokeilla anaaliseksiä ensimmäistä kertaa, kannattaa tutustua tähän aloittelijapakkaukseen, joka sisältää kaiken mitä tarvitsette hyvään ensikokemukseen, mukaan lukien perinpohjaisen oppaan anaalistimulaatioon. Voitte kokeilla myös tätä tyylikästä anustappia, jonka koko sopii aloittelijoille. Jos olette jo ehtineet harjoitella, voitte ottaa seuraavan askeleen tämän pakkauksen avulla, joka sisältää värisevän anustapin, anaalihelmet sekä dildon, joilla saatte uudenlaista kiihottavaa stimulaatiota,” Mathilde Mackowski kuvailee.

NIINJOO NYTO VIIKONLOPPU ELI  ROHKEESTI VAAN KOKEILEEN,.,.!!!!!!!,..,,.,TOSIN VOI KOSKAVAA TESTAA LOL

suikkarisubway

HILLOVIIKOT ELI SUIHINOTTOPÄIVÄT SIIS,.,.,,.,.

reeniaefe4cb43fe

REENIÄ HORO REENIÄ.,,..,

TOTUUS VAI TEHTÄVÄ.,.,.,??? VAI OLISKO VIELÄ KOLMAS VAIHTOEHTO LOL.,.,.,

skull

MILLÄHÄN ISKULINJALLA YRITTI,.,.?????

Miehet ottavat seksin puheeksi useammin kuin naiset – näin puhuminen helpottuu

Vain 15 prosenttia ihmisistä kokee seksitoiveista puhumisen luontevaksi.

Seksistä on vaikea puhua. Vain 19 prosenttia parisuhteessa elävistä ja 7 prosenttia sinkuista vastasi, että seksiin liittyvistä toiveista ja epäkohdista on luontevaa puhua. Tämä selvisi IroResearch-yrityksen tutkimuksesta, johon vastasi tuhat eri-ikäistä suomalaista. Tutkimuksen teetti Vagisan-tuotteita maahantuova Sirowa. Runsas neljäsosa, 26 prosenttia, parisuhteessa elävistä kertoi, että puhuu seksitoiveista ja seksiin liittyvistä epäkohdista kumppaninsa kanssa joskus, kun ottaa asian itse esille. Miehet ottavat seksin kumppaninsa kanssa hieman useammin esille kuin naiset. Toisaalta miehissä on myös naisia useammin heitä, jotka eivät puhu aiheesta kumppaninsa kanssa ollenkaan. Sinkut puhuvat seksiin liittyvistä toiveista kumppaninsa kanssa ymmärrettävästi vähemmän. Jos vakikumppania ei ole, seksistä puhuminen ei ole ajankohtaista.

Joka kahdeksas ei puhu ollenkaan

Kymmenesosa kaikista vastaajista kertoi, että puhuu seksitoiveista harvoin, koska aihe on epämiellyttävä ja vaikea heille. 13 prosenttia vastaajista kertoi, etteivät he puhu seksiin liittyvistä toiveista tai epäkohdista kumppaninsa kanssa lainkaan. Nuoremmat ihmiset puhuvat seksistä enemmän kuin vanhemmat. 35-54-vuotiaat ovat rohkeimpia puhumaan seksistä. 35-44-vuotiaista 22 prosenttia vastasi puhuvansa seksitoiveista usein. 55-64-vuotiaista vastaajista aihe on luonteva 13 prosentille vastaajista ja yli 65-vuotiaista vain 8 prosentille vastaajista.

Puhu puhumisen vaikeudesta

Miten seksistä puhuminen sitten helpottuisi?

– Ensin voisi puhua siitä, miten vaikeaa seksistä puhuminen on. Puhuminen on vaikeaa, koska sitoutuneessa suhteessa on tosi paljon pelissä, sanoo seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen.

Tanskasen mielestä ajatuksia kannattaa vaihtaa vaikka tekstiviesteillä, jos kasvokkain puhuminen tuntuu liian vaikealta.

– Täydellistä hetkeä ei tule koskaan. Puhumista ei tehdä myöskään vain kerran elämässä.

Omista seksitoiveista puhuminen voi tuntua siltä, että nostamalla kissan pöydälle keikuttaa venettä, mutta kun ottaa aran aiheen esille, siitä voikin syntyä keskustelu, joka tuo oman kumppanin entistä lähemmäs.

– Puhuminen ei ole myöskään ainoa keino luoda yhteyttä kumppaniin. Esimerkiksi halaaminen ja muu kosketus toimii myös hyvin.

PUHUKAA PUHUKAA JA PUHUKAA,.,..,.,,.MÄ EN TOISAALTA YMMÄRRÄ MITÄ VAIKEETA SIINÄ ON PUHUA KOSKA SE PUHUMINEN KUITENKI AUTTAA LÄHES KAIKESSA.,.,.,PÄÄSTÄKÄÄ IHMISET MIETTEET KYSYMYXET JA AJATUXET PIHALLE VAA JA KESKUSTELKAA .,.,.,.,.,

siivoointhe80s

OLIKO HYVÄT BILEET.,.,.,??????

taideticbag

TAIDETTA..,????? VAPAAEHTOSIA MIEHII TULEE VARMASTI YLI 3000 TONNEKKIN LÄÄPPIMÄÄN ..,.,.,.,

HALLITTU KAAOS ON JUST HYVÄ,..,.,

possu0_12

MUISTUTUS MITÄ SYÖT JOS UNOHDIT,..,,.

suomi58_640_29

OLEN SUOMALAINEN SOMELAINEN,.,.,,.

moikkamoi_37

APU ON TULOSSA.,.,,.,!!!! HYVÄÄ VIIKONLOPPUU .,.,

NOVITTU RISTUSNOTTA ROTTA MAISTUISKO VÄHÄ ILTAPALAA SIITTÄ,..,???

ass5992ade96ac2b ass599bee014ab61 ass345654river ass987654SMq0x ass3456543cocomi-sakura-8 ass3456789sophia-christina-mjflix-5

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,