29.09.2017 seopetriii

PETRIN BLOGI: tänää PERRJANTAII PERRSSEETTT,.!! MAHTAVAMASTURBAATIO+VITUNRAVINTOLA+VAARALLINEN SEXI+YMS+YMS+YMS +PAALJON MUUTA KATSO LISÄÄ,.!!!!! tänään KUHMO huomenna SOMERO,.!!

SEO TAAS PERRJANTAIIIIIII,.,.,JA MEEN TÄNÄÄ KUHMOON JA HUOMENNA SOMEROO,.,OTETAA AINAKI YHET.,.,.NÄHÄÄ MESTOILLA.,,.VITTU MOSH.,

ass1dz7Oqog1qcgltko1_500 ass1thlwY671qaooc8o1_500 ass3p39rpY41rngeayo1_400 ass6lkzcWt7q1qj2q0yo1_1280 ass4lwYiQe1rarm68o1_1280

VITTU TÄNÄÄ TANSSITAAN!!!! MUUVVSSIT HALTUUU.,,..,ANTAA PALAA VAA IHA FIILIXELLÄ.,…,

59a4fa4c08711

NOSTA VAA SUN PAITAAA.,,.,.LIKAT LIKAT,,.,.

59ae4ea2094b6

KIRJAT VOIN LUKEE MYÖHEMMIN MUTTA ANNA NYT SITÄ PÄÄTÄ.,.,

Naiset ja miehet tyydyttävät itseään eri syystä – asia ei ole niin yksinkertainen 

images

Tutkimusprofessori Osmo Kontula kertoo, mistä on kysymys, kun on aina luultu, että naiset ovat seksuaalisesti vaativampia kuin miehet.  Itsetyydytyksestä on tehty useita tutkimuksia. Vallalla on kaksi teoriaa itsetyydytyksen perimmäisistä motiiveista. Ensimmäinen niistä keskittyy siihen, että itsetyydytys parantaa seksiä kumppanin kanssa. Toisen mukaan itsetyydytys on seksuaalisten haaveiden ja todellisen kanssakäymisen korvike, ja se tyydyttäisi sellaisia tarpeita, joita parisuhteessa toisen kanssa harjoitetussa seksissä ei tule tyydytettyä. Ne tarpeet voivat kohdistua laatuun, määrään tai tyyliin.

MASTgiphy

Uusi tänä vuonna tehty tutkimus kertoo, että tyytyväisyys seksin määrään korreloi voimakkaasti itsetyydytyksen kanssa. Eli jos ihminen haluaa seksiä neljästi viikossa, mutta saa sitä partnerinsa kanssa kaksi kertaa viikossa, viikkoon jää kahden tyydytyksen vaje. Tutkimuksessa itsetyydytyksen motiiveista löytyi kahta päätyyppiä, joiden yleisyys vaihteli ihmisen ilmoittaman sukupuolen mukaan Tutkimuksesta paljastui, että parisuhteessa olevat miehet tyydyttävät itseään kuroakseen umpeen kokemansa tyydytysvajeen. Naiset taas tyydyttävät itseään useimmiten siten, että mitä enemmän heillä oli kumppaninsa kanssa seksiä, sitä useammin he masturboivat. Tulokset ovat tietysti keskiarvoja, ja niihin sisältyy paljon yksilöllistä vaihtelua.

index

Suurin osa ihmisistä tyydyttää itseään ainakin joskus, sukupuolesta tai seksuaalisesta tyytyväisyydestään huolimatta. Tutkimuksen tulos tarjoaa myös lohtua heille, joita tieto tai aavistus kumppanin itsetyydytyksestä häiritsee tai mietityttää. Eri tutkimusten mukaan jopa 95 prosenttia miehistä ja 89 prosenttia naisista tyydyttää itseään ainakin joskus. Itsetyydytys on useimpien ihmisten ensisijainen kosketus seksin. Tutkimuksissa on jo pitkään selvitetty, miksi ihmiset tyydyttävät itseään. Aikoinaan sitä pidettiin jopa merkkinä mielenterveyden ongelmista, mutta nykyään sitä pidetään normaalina terveellisenä seksuaalisuuden ilmentymänä. Itsetyydytystä pidetään nykyään ongelma etupäässä silloin, kun sillä korvataan rakastelua oman kumppanin kanssa, sitä tehdään julkisesti tai jos se on aiheuttanut vakavan riippuvuuden.

luvt0hearum0an.tumblr

RUNKKAAMINEN ON PARASTA JA HALVINTA HUVIA MITÄ VOI TEHÄ,.!!!!! ITSENSÄTUTKISKELUA PARHAIMILLAAN,,.

59ae4ea358694

JOS MÄ PERUSTASIN RAVINTOLAN,…

UNFORGETABLE..,VITTU ETTÄ RUPES TEKEE MIELI TANSSIIN HETI.,.,

59b7738f35ab8

ÄLÄ ÄLÄ ÄLÄ ÄLÄ..,!!!!

59c08f4ec809e

ÄLÄ ÄLÄ ÄLÄ ÄLÄ,.,.!!!

Tässä ovat vaarallisimmat seksiasennot miehelle – seurauksena hiertymiä ja jopa murtumia

Seksikö hauskaa ja mukavaa? Kyllä, mutta lemmenleikistä voi harvinaisissa tapauksissa seurata jopa vakavia vammoja.  Hyvin yleinen rakasteluasento eli lähetyssaarnaaja on toiseksi vaarallisin seksiasento, paljastuu Journal of Impotence Researchissa julkaistussa selvityksessä. Lääkärit etsivät rakasteluasennon ja peniksen murtumien välistä yhteyttä heteroseksuaalisissa parisuhteissa. Selvityksen perusteella on erotettavissa rakasteluasennot, joissa on esiintyy eniten peniksen murtumia ja muita vammoja. Peniksen murtuma tarkoittaa siittimen paisuvaisten valkokalvon repeämää. Jäykistynyt penis on vamma-altis, koska erektiossa valkokalvo venyttyy ja ohenee.

tumblr_mwt2zbiBNQ1sige85o1_500

Vamma syntyy, kun jäykistynyt, erektiossa oleva penis taittuu epähuomiossa häpyliitosta tai välilhaa vasten. Vaarallisin seksiasento on niin sanottu doggy style eli asento, missä nainen on kontillaan miehen edessä, ja mies rakastelee häntä takaapäin. Peniksen murtumista 41 prosenttia tapahtui tästä asennosta. Lähetyssaarnaaja eli perinteinen aviopariasento tuotti 25 prosenttia peniksen murtumista.

porn_images_org__oeh2pjLU4j1scdih6o1_400

Kolmanneksi vaarallisin oli asento, missä nainen oli miehen päällä. 10 prosenttia murtumista oli tapahtunut tässä asennossa. Murtumat olivat yhtä vakavia doggy stylessä ja lähetyssaarnaajassa. Nainen päällä -asennossa murtumat olivat lievempiä. Doggy style ja lähetyssaarnaaja aiheuttivat myös kaksipuolisia murtumia peniksen paisuvaiskudoksessa ja vammoja virtsaputkeen.

17193288

Tutkittavien ikä oli 18-66 vuotta ja keski-ikä 39 vuotta. Tyypillisessä peniksenmurtumatapauksissa mies kertoo kuulleensa napsahduksen, jonka jälkeen penikseen on ilmaantunut kipua, verenpurkautuma ja erektiokin on lopahtanut. Mikäli mies epäilee itsellään peniksen murtumaa, hänen pitää välittömästi hakeutua lääkärin luo. Yhdeksän kymmenestä paranee täysin. Peniksen murtuminen rakastellessa on hyvin harvinaista, joten lemmenleikkejä ei kannata jättää pelon vuoksi kesken tai väliin.

TURHAA PELOTTELUU.,.,,MISSÄVAA VOI SATTUU MITÄVAA.,,.VOI LIUKASTUU SUIHKUSSA,.VOI TIPPUA KAIVOON JA VOI KUOLLA NAURUUN MYÖS,,.BLAAAAHHHHHH,.,.,.

59c08f50c3727

MISSÄ SÄÄ OOT MÄ OON KÄNNISSÄ,.,.?????

JOKA PÄIVÄ SEXII VUODEN AJAN.,.,.HMMMMMM

59c08f503b6d7

EVIL 666 SARVET SAATANA ESIIN.,,.!!!!

59c08f530b14a

SINKKUJA NAULATAA,..,.,???

59c08f535ea35

HYVÄ HYVÄ JAXAA JAXAAA REENIÄ HORO REENIÄ,..,!!!!!!

TZAIJAIJAI,,..,TÄSSÄHÄN TULI JANO PERKELE HETI.,,.,.

ass3f6x9eFLu1qacrt3o1_500 ass3MN81s427a3o1_250 ass3jyo1_500 ass4rqSmaC1qg5hdno1_1280 ass5mbkmUzjZ1qfla0do1_500

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,