15.09.2017 seopetriii

PETRIN BLOGI: VKNLOPUN räpsfilmaten selfieKAMERAHOROT.,LAISKANUSSIJA+INHOTTAVA SEXI+FRIENDS WITH BENEFITS+VETÄVÄTNAISET+YMS+YMS JA PALJON MUUTA.,KATSO LISÄÄ!!!!tänään IKAALINEN ja huomenna SÄKYLÄ.,!!!!!

AIETTÄ,..,!!!!!!! KEIKKATAUKO LOPPUU TÄNÄÄN JA LOMAT LÖMÄILTY NYT JA TÄNÄÄ JATKETAA .,,.!!!!!! UUSIA BIISEJÄKIN ON TEHTY LÄJÄPÄIN VAIKKA VITTU OLIN LÖMÄLLÄ HAHAHA MUTTA KEIKAT SIIS JATKUU,.,. PERJANTAINA IKAALINEN JA LAUANTAINA SÄKYLÄ,.,.NÄHÄÄ MESTOILLA.,,.!!!  JA NE JOTKA JÄÄ HIMAAN NIIN NAUTTIKAA VKNLOPUSTA KUUNELKAA MUSAA.,SYÖKÄÄ HYVIN JA JUOKAA NÄTISTI JA PANKAA SUOMEE KUNTOON ETTÄ NUKUTTE PAREMMIN.,.,NAUTTIKAA,.,.!!!!!

kameraAAKVPZ kameraagramKAMERAafIAAAY4Kj

KAMERAtetube kamerau1H34C1ug8cwdo1_500

NIIN EIKÖ OOKKI RATSASTAMINEN KIVAA,.,.??? YX IHAN PARHAISTA ASENNOISTAKIN MUUTE,,.HAHAHA RATSASTA VAA.,,..,

59085268ee08b

JAMES BONDIN WANHA KIESI,..,????

8 asiaa, joita miehet inhoavat seksissä – mutta salaa

Miehet eivät nauti aina, kaikesta, kaikkialla ja kaikkien kanssa. Se on monilla naisille kova pala.  On monia asioita, jotka tuntuvat miehistä epämiellyttäviltä sängyssä. Mies voi tuntea olonsa turhautuneeksi, pettyneeksi, epätoivoiseksi. Joskus seksi vaan ei tunnu miltään. David Covucci keräsi listan Cosmopolitan-lehdelle.

2ycxfw

1. Yhden rakastelukerran aikana pitää saada monta kertaa erektio. On harhaluulo, että rakastelu on aina yksi seksi, yksi erektio -tyyppinen rykäys. “Peniksemme eivät ole motorisoituja sairaalasänkyjä, jotka vain painetaan napista pystyyn”.

2. Riisumisen vaikeus ärsyttää. Kun rakastelu alkaa, ihmiset alkavat yleensä poistaa vaatteita toistensa päältä. Mutta mitä tapahtuu miehen kengille ja sukille? Kukaan nainen ei näitä poista. Koskaan. “Pahimmillaan tilanne on se, että housut ovat kintussa ja kengät ja sukat edelleen jalassa”.

3. Jos joutuu virtsaamaan, vaikka erektio olisi päällä. “Täytyy seisoa pytyn yläpuolella ja toisella kädellä taiteilla sitä alaspäin. Virtsa ei meinaa tulla, koska kudokset ovat paisuneet ja blokanneet virtsaputken. Sattuu hemmetisti”.

4. Mikä on oikea ajoitus? “Vaikka kaikkensa yrittää, niin yrittää yhtyä joko liian aikaisin tai myöhään, huolimatta kaikesta kommunikoinnista. Ei hyvä”.

 tumblr_o95au7AxyM1uytxr9o3_500

5. Pidätteleminen. “Jos olet aivan valmiina aallonharjalla ja haluat laueta, mutta ei vaan vielä voi. Tunnelma latistuu pidätellessä, ja uudelleen aallonharjalle nouseminen on riskipeliä.

6. Ei se aina ole niin hyvää. Myös miehet pettyvät sängyssä. Joskus esimerkiksi tulee yrittäneeksi liian monta asentoa ihan vaan sen takia, kun ollaan tietoisia niiden olemassaolosta. Ja sitten toisinaan vaan väsyttää. Kovasti.

7. Aina ei vaan tule. “Jos naiselle sanoo, että nyt ei pysty saamaan, nainen harvemmin uskoo sitä, tai jos uskoo, hän ei ota sitä hyvällä. Miksi, miksi, he kysyvät. Miehet myös teeskentelevät orgasmeja tämän vuoksi.

8. Ja sitten tästä ei saisi edes valittaa! “Jos mies valittaa seksistä tai seksiin liittyvistä hankaluuksista, häntä pidetään automaattisesti mulkvistina”.

HAHAHAHAAA JOO EI VALITETA,.,.KAIKKI OTETAA VASTAAN JA OLLAAN TYYTYVÄISIÄ JA ONNELLISIA.,.,MUTTA HYVIÄ POINTTEJA TÄSSÄ KYLLÄ,.,,.

234323432potato

KUKA HALUU PE PE PE PERUNAA,.,..,????

345654567ahhifheonlyknew

VOIVITTU NAPERO TIETÄS MILLASEN KUVAN ON AIKOINAA OTTANU.,,.

EI AINA JAXA NUSSIA,..!!! OIKEESTI.,.,

581871879d3ae

JOOH EIKÖHÄN TÄÄ “KESÄ” MENNY JO ETTÄ VOI ALKAA SYÖDÄ TALVIVARASTOON ETTÄ VITTU TARKENEE,.,..,

Tällaista naista miehet pitävät puoleensavetävänä: 7+1 pientä tunnustusta

Yksi tykkää äidistä ja toinen jostain muusta, mutta tieteellisesti on todistettu joitain piirteitä, joita miehet pitävät puoleensavetävinä.

1. Miehet pitävät ovuloivia naisia ihastuttavina. Tämä selvitettiin tutkimuksessa, jossa miehet haistelivat naisten teepaitoja. Nuuh!

2. Miehet pitävät naisista, jotka nauravat heidän vitseilleen. (Mutta huom, naiset: sinun ei tarvitse itse olla hauska. Jos siis olet surkea tilannekoomikko, ei se mitään. Kunhan joskus naurahdat.)

giphy

3. Rehelliset naiset ovat kovassa huudossa useamman tutkimuksen valossa. Samoin äly ja lämpö. Nämä pätevät, kun etsitään pitkäaikaista suhdetta. (Jos lyhytaikaista, ulkoiset seikat painottuvat näiden kustannuksella).

4. Punainen väri kiinnostelee miehiä. Asiaa testattiin viidessä eri kokeessa, ja huomattiin että muihin väreihin verrattuna punaiseen pukeutunut nainen oli miesten mielestä puoleensavetävä ja seksuaalisesti kiinnostava.

flirting-gif

5. Tiedostamattaan miehet pitävät myös naisista, jotka matkivat miehen pieniä eleitä peilin tavoin. Siis koskettelevat hiuksiaan ja kasvojaan muutaman hetken miehen jälkeen. Ei kun testaamaan.

6. Cheerleader-efekti: Jos naiset kulkevat isoissa porukoissa, naiset näyttävät yhdessä ja erikseen tutustumisen arvoisilta.

7. Avoimuus, ystävällisyys, itsevarmuus. (Juuu. Kukapa näistä ei pitäisi!)

23e8eab4b15e56ac3167a3dfd1c1962a

+ 1 Tosielämän aito mies kommentoi: Pidän kilteistä, rauhallisista, hiljaisista, huumorintajuisista naisista joissa on joku vähän “erikoinen” ominaisuus. Se voi olla vaikka erikoiset hiukset tai erikoinen nenä tai erikoinen luonteenpiirre tai erikoinen pukeutuminen tai muuta sellaista.

ENOKKA HAISTELLU MUIJIEN T-PAITOJA JA TÄSSÄ OLI MUN MIELESTÄ MONTA IHAN VITUN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ KOHTAAA,.,.,KOKONAISUUS RATKAISEE,.,.!!!!

587490442adf0

LOVE DRUNKSLUTS,.,..,MENNÄÄS TONNE,.,

590852693b5b3

TARVIIN MOLEMMAT VITTU,.,.!!!!!!!

EIPÄ MITÄÄ IHMEELLISTÄ,..,8 VUOTIAS AJELEE PARIN PÄSSIN KANS MITÄ SITTE,??????..,

54546454coffeemug

SAISKO KAHVIMAITOO VAI JUODAANKO MUSTANA,.,.,.???

Seksisuhde kaverin kanssa? Näin saat homman toimimaan

Luulitko, että “friends with benefits” onnistuu parhaiten, kun kaverisuhde on etäinen? Näin ei ole, paljastaa tuore yliopistotutkimus. 

Denverin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa yritettiin selvittää, kuinka FWB, “friends with benefits”, eli kaverien välinen seksisuhde toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Tutkimuksessa saatiin selville, että onnistuakseen osapuolten tulee sopia diilin rajoista, keskustella avoimesti suhteeseen liittyvistä odotuksista sekä ymmärtää ja hyväksyä se, että suhde on usein hieman enemmän kuin rentoa hengailua kaverin kanssa.

Tutkimukseen osallistuneille parille sadalle FWB-tilanteessa olevalle esitettiin erilaisia kysymyksiä aiheen tiimoilta. Kysymykset liittyvät muun muassa toisen puolesta tehtyihin uhrauksiin, mahdollisiin muihin vastaaviin järjestelyihin sekä siihen, vaikuttaisivatko muiden kanssa harrastettu seksi nykyisen seksisuhteen tilaan. Tutkimuksessa kiinnitettiin huomiota myös seksuaalisen tyytyväisyyden määrään.

2giphy

Vastausten perusteella pystyttiin päättelemään, että seksin laatu oli merkittävässä roolissa toimivan FWB-suhteen kestossa. Laatu ei kuitenkaan ollut ainoa tyytyväisyyteen vaikuttava asia, vaan enemmän pariskunnan tavoin käyttäytyneet sekä pienimuotoisia uhrauksia toisen vuoksi tehneet kumppanit olivat kaikista tyytyväisimpiä järjestelyyn. Lisäksi osallistujien vastauksista saatiin selville, ettei kaveriin suhtauduttu ainoastaan varavaihtoehtona, vaan mitä vähemmän muita kumppaneita etsittiin, sitä tyydyttävämmäksi kaverin kanssa solmittu seksisuhde koettiin. Kyseisen kaltainen suhde voidaankin mieltää usein “feikkisuhteeksi”, eikä näkökulma ole täysin virheellinen. FWB-järjestyyn liittyykin paljon psykologiaa.

fwb-gif

– Tilanteessa olevat nuoret aikuiset kokevat olevansa ikään kuin parisuhteessa, jossa koetaan myös perinteiselle parisuhteelle kuuluvia puolia, kuten uhrausten tekoa. Kiintymystä osoittavat teot tekevät järjestelystä enemmän parisuhteen kaltaisen, jolloin osapuolet eivät välttämättä halua etsiä muita seksisuhteita, tutkimusta johtava Jesse Owens sanoo Huffington Postille.

Puoli-eksklusiivinen seksisuhde kaverin kanssa saattaakin siis toimia, mikäli säännöt ovat selkeitä molemmille osapuolille. Näin ollen hyvä ja avoin kommunikaatio on avain onneen myös FWB-tilanteessa – kuten missä tahansa ihmissuhteessa.

NS SÄÄNNÖT VAA SELVIX MOLEMMILLE NIIN EIKAI TOSSA MITÄÄN IHMEELLISTÄ PITÄS OLLA.,,.NYKYÄÄ VARMASTI MONET HARRASTAA TÄLLASII VAIHTOEHTOSII FEIKKISUHTEITA MIKÄ ON HYVÄ VAA ETTÄ LÖYTÄÄ NIINKU ITELLENSÄ TIÄXÄÄ SOPIVAN JUTUN,.,.

345434567welcometothecumbar

MIKÄS MESTA TÄÄO,.???? HMMMM TERVETULOA VAI TERVEMENOA,,.??? UHKA VAI MAHDOLLISUUS,.,.??

ONX NENÄÄ LASIT ÄIDILLE.,,.????? HMMMM ÄITIEN PÄIVÄ LAHJAA SIITTÄ.,

76543456notafraid

EMINENKI SANOO ETTÄ ÄLÄ PELKÄÄ.,.,.

345432345snakepenises

NYTO KÄÄRMEELLÄ PAHA SUKUPUOLITAUTI,.!!!!! MUISTAKAA KÄYTTÄÄ KUMIA JA NAUTTIKAA VKNLOPUSTA KIITOS JA ANTEEX,.,.MOIKKAMOI,,

kameraAETqea kameraabo1_500 kameraab4302a6 kameraAAKxbo

kamerax669-img006 kameraycase

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,