11.08.2017 seopetriii

PETRIN BLOGI: VKNLOPUN SELFIE VOSUT.,!! SUIHINOTTOROBOTTI+ESILEIKKIKESTO+JÖSSEJEESAA+YMS+YMS KATSO LISÄÄ,,. tänään REISIJÄRVI ja huomenna AURAFEST TURKU KLO 15:15 JA SITTE HARJAVALTA RAVINTOLA HOLVI.,!!!,.!!!!

HUIKEETA VIIKONLOPPUA KAIKILLE.,,.!!!! KOULUTKI ALKO TAAS JA MUILLAKI TAITAA PALUU ARKEEN OLLA EDESSÄ.,,.MUTTA NYTO VIIKONLOPPU JA NYT NAUTITAA LAIFFISTA.,,.!!!!!

kamerasdK1rjhan3o1_1280  kameraSelfies-3-1_00011kameraSelfies-3-1_00007 kameramirror-selfie-butt-licker3 kameray0tT9JD

JOO MUA EI TARVI PELASTAA KIITOS.,.,.

kaljaaIMG_3465

59368a56f15bb

KALJAA,..,OTAN KALJAAA.,.,SEO ARVOKASTA,.

Näin hellemassaa seuraava rajuilma iskee Suomeen – jopa “kaupunkitulvat” mahdollisia

Lauantaina Suomeen saapuvan myrskyn odotetaan olevan kesän rajuin.

Ukkosia alkaa levittäytyä lauantaina maan länsiosiin ja etelärannikolle iltapäivän ja illan aikana, kertoo Forecan päivystävä meteorologi Kristian Roine. Etelä-Suomi on lauantaina illalla ja seuraavana yönä kaikkein kuuroherkintä aluetta. Roineen mukaan tässä vaiheessa on vielä mahdotonta sanoa, minne yksittäiset kuurot osuvat. Lauantai alkaa sillä, että lounaasta saapuu helteistä ilmamassaa etelään ja maan keskiosiin. Monilla paikkakunnilla saatetaan yltää jopa hellelukemiin. Sateet ja ukkoset saapuvat kuitenkin heti perässä. Sunnuntaina alue siirtyy Itä-Suomen päälle.

– Ukkoset voivat kehittyä epävakaisessa ilmamassassa mihin tahansa. Ukkosia ei voi nähdä tunteja aikaisemmin, vaan soluja voi muodostua keskelle manterettakin, Roine kertoo.

Roine sanoo, että myrkystä saattaa tulla voimakas. Jos iso kuuro osuu kaupunkialueelle, voi siellä esiintyä myös lyhytaikaisia kaupunkitulvia.

– Kyllä tässä aineksia on. Jos ukkoskuuro kohdalle osuu, niin sademäärät ovat varmasti melkoisia, useita kymmeniä millimetrejä. Salamoiden määrä tulee kuurojen kohdalla olemaan suuri.

Rajuimmat sateet pienillä alueilla

Roineen mukaan luvassa on yhtenäisiä sadealueita, mutta rankimmat sateet kohdistuvat pienemmille alueille. Ukkosia on vielä Oulun ja Etelä-Lapin korkeudella, mutta sitä pohjoisemmassa jäädään alueen ulkopuolelle.

– Sunnuntaiaamuun mennessä sadetta on tullut runsaasti Etelä-Lappia myöten.

Ilmatieteen laitos on jo nyt varoittanut “mahdollisesti vaarallisesta” ukkosesta kymmeneen maakuntaan lauantaiksi sekä lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi. Ilmatieteen laitoksen varoitukset koskevat Ahvenanmaata, Varsinais-Suomea, Uuttamaata, Kanta-Hämettä, Päijät-Hämettä, Kymenlaaksoa, Etelä-Karjalaa, Etelä-Savoa, Pohjois-Savoa ja Pohjois-Karjalaa. Alkuviikosta poutaantuu jälleen, kun korkeapaine saapuu maan eteläosaan. Maanantaina ja tiistaina paistaa jälleen aurinko. Helteisiin ei kuitenkaan ylletä, koska ilma on ukkosten jälkeen hieman viileämpää. Myrskyille on tyypillisesti annettu nimiä, kun tuuli on yltänyt myrskylukemiin. Lauantaina vietetään Klaaran nimipäivää, joten jos myrsky iskee tuolloin, kutsutaan sitä Klaara-myrskyksi.

MITKÄ VITUN HELTEET,.,.??? LUONTO ÄITI ON VITUN KIPEE JA SILLÄ ON SITÄPAITSI SKITZOFREENINEN VAIHDEVUODET PÄÄLLÄ JUST NY.,.,.

59368a54730d6

SYXY TALVI TULEE JA VITTU KAIKKI CAMEL TOET MENEE PIILOO YHYYY,..,.,BUUUU

59368a5498bd0

REENIÄ REENIÄ,..,,.!!

HMMMMMM,.,..,.,SUIHINOTTOROBOTTI,,.??? HALUISIN KOKEILLA KYLLÄ,.,.

59368a552d97f

JOO YXIN JUOMINEN ON KYLLÄ VÄHÄ ,..,.,SURKEETA,.,.

Lapsi vieressä leikkimatolla, ei kovaa ryskettä – isät ja äidit kekseliäinä petipuuhissa

Pienten lasten ja vauvojen vanhemmat ovat tottuneet siihen, että aikaa spontaanille seksille on vähän. Entäpä kun vauva nukkuu ja tulee nälkäiseksi?   25-vuotias Youtube-tähti Tasha Maile herätti hämmennystä kertoessaan, että on imettänyt ja rakastellut – samaan aikaan. Suomalainen seksuaaliterapeutti, Puhu muru -bloggaaja Marja Kihlström kommentoi Iltalehdelle, että hänen asiakkaansa eivät ole kysyneet asiasta, eikä Suomen seksuaaliterapeuteilla ole asiaan yhtenäistä kantaa.

– Useimmat ovat sitä mieltä, että se ei ole suositeltavaa ja vauva kyllä aistii, mitä tapahtuu. Se ei välttämättä ole hyvä tunnelma, Kihlström sanoo.

Hän itse suhtautuu rakastelun aikana imetykseen sallivammin. Hän muistuttaa, että rakastelu on muutakin kuin yhdyntä. Kihlström korostaa ettei vauva ei ole seksissä osapuoli, eikä imetyksen aikana seksi ole todennäköisesti mitään kovin kiihkeää ryskettä, vaan hyvin rauhallista oleilua.

– Ei se niin mene, että vauva haetaan mukaan seksileikkeihin, vaan vauva on saattanut havahtua kesken vanhempien rakastelun, ja hänet imetyksellä rauhoitetaan uneen. Imetys ei ole siis osa seksiä, hän toteaa.

Kihlström korostaa, että hänen mielestään parisuhteelle pahempi, jos molempien haluamaa seksiä ei harrasteta ollenkaan imetyksen vuoksi.

Monta mielipidettä

Ja näin kommentoivat Iltalehden lukijat. Kekseliäisyyttähän se rakkauselämä vaatii, kun kotona on vauva, taapero tai isompikin liuta lapsia. Kyllä meillä ja varmasti monilla muillakin on imetetty seksin aikana, vauvan nukkuessa samassa huoneessa tai leikkiessä vaikka leikkimatolla vieressä. Me tavalliset ihmiset ei vaan pidetä asiasta kauheeta meteliä, saa muuten kaikki taivastelijat taas niskaansa.

ee5b71a90140553a752a4d3cf27af0cd97296c1b

Neljä alle 4-vuotiasta, 24v

Lapset ovat nukkuneet pinnasängyssä, jossa on ollut vieläpä pinnasuojat korkealle. Tietysti seksiä oli vuoden aikana, ja myös ihan meidän omassa aviovuoteessa. Toki muuallakin. Meidän sekstailu ei ole kovaäänistä ryskettä, joten ei vauvat siihen koskaan heränneet.

Nimetön

Rakastelimme vauvan nukkuessa, toisessa huoneessa, itse en ainakaan pystynyt nauttimaan seksistä, jos vauva oli samassa huoneessa. Usein homma keskeytyi itkun takia mutta sitten vaan uusi yritys kun vauva taas nukkui.

Paula 39

Kyllä kai käytännössä on vaikea imettää samalla, kun rakastelee. Jompi kumpi ensin, ja sitten toisen vuoro. Aivan pieni vauva tuskin saa mitään traumoja siitä, jos on hereillä vanhempien rakastelun aikana, jos seksi on hiljaista ja lempeää, eikä kiihkeitä huudahduksia ja todella villiä menoa, jonka vauvaikäinen voi tulkita vaaran merkiksi. Kyllä vanhempien terve järki kertoo milloin vauva on liian iso seuraamaan seksipuuhia.

marjutti, 40

Korvien välissä vikaa jos pitää lapsen läsnäollessa puuhastella. Lapsi tuntee asioita. Meillä 3 kk eteenpäin lapsi nukkui omassa huoneessa. Sai nukuttua paremmin kaikki.

Laura34

Hyvin pystyy odottamaan, että vauva nukkuu!!

matti 39

Rakastellessa läsnä voi olla vain puoliso ja “pään” pitää olla siinä hetkessä, koska jos ajatus lähtee harhailemaan, niin se on se ja sama vaikka jyystäisi ananasta. Ja koska minulla ajatukset lipuvat lapsiin hyvin herkästi (Mikä tuo ääni oli? Miksi on noin hiljaista?), niin eihän se seksi suju, jos koko ajan miettii tuleeko lapsi ovesta läpi. Puhumattakaan siitä, että olisi vauva vieressä tissillä.

Eli käsitän kyllä, ettei lapsi ole siinä tilanteessa seksiin osallistuva osapuoli, mutta se ei mahdu minun päähäni miten joku pystyy heittäytymään mukaan rakasteluun, kun vieressä on oma piltti.

Sirpukka, 30

KYLLÄ KEXELIÄS JA KIIMANEN KEINOT KEXII.,,.,.HYVÄ HYVÄ.,,.PANNAAN SUOMI KUNTOON,.!!!!

5908526b2dbab

NIIN KUINKA VITUN ARVOKASTA,.,.????? SIITTÄ VÄHÄ ARVOON PERPEKTIIVIÄ,.,..,HMMMM,.,

5987678werebrosman

JOO BROS BEFORE HOES MUTTAH.,…,EIX TÄÄ OO VÄHÄ LIIKAA,.??LOL

UPEE MUIJA MUTTA KUINKA VITUN PILVESSÄ VOI OLLA,.,.,.VITTU MIKKÄ MUNCHIESSIT TULIS JOS SATA HITTII MORRJESS.,,.,.

18839139_10155032852673687_8958819506609379664_n

HMMMMMM

Suomalaisten esileikki kestää reilun vartin, osoittaa tutkimus – naisille riittää lyhyempi aika kuin miehille

Kaalimato.com tutki suomalaisten seksuaalisuuteen liittyviä asenteita ja käyttäytymistä. 

  • Tutkimuksen mukaan suomalaisten esileikki kestää keskimäärin 18 minuuttia.
  • Yllättäen naisille riittää miehiä lyhyempi aika.

Kun suomalaiset harrastavat seksiä, on esileikin pituun keskimäärin 18 minuuttia. Näin ilmeni Kaalimato.com-sivuston tutkimuksesta, jossa selvitettiin suomalaisten seksuaalisuuteen ja seksivälineisiin liittyviä asenteita ja käyttäytymistä. Kyselytutkimukseen vastasi 1005 iältään yli 18-vuotiasta suomalaista. Tutkimuksen mukaan naiset suosivat lyhyempää esileikkiä kuin miehet. Naisten mielestä ihanteellinen aika esileikille olisi noin 16 minuuttia. Miehet puolestaan toivoivat 20 minuutin kestoa. Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen pitää tulosta yllättävänä.

20

– Tämä on mielenkiintoinen tulos, sillä tyypillisesti naiset tarvitsevat kiihottuakseen miehiä hieman enemmän aikaa, Lavikainen toteaa.

Hän kuitenkin muistuttaa, että myös miehet pitävät hellyydestä ja muista “seksin ulottuttuvuuksista” kuin pelkästä yhdynnästä. Kun tuloksia tarkasteli ikäryhmittäin, selvisi, että nelikymppisten esileikki kestää kauiten, 19 minuutin ajan. Tätä nuoremmille riitti keskimäärin kolme minuuttia vähemmän. Tutkimuksessa suomalaisia pyydettiin myös kuvailemaan esileikkiään. Usein esille nousseita asioita olivat hyväily, helliminen, suudelmat ja suuseksi. Osa mainitsi myös kiusoittelun sekä hyvän ruoan ja juoman. Seksuaaliterapeutin mukaan on tärkeää, että kumppanit puhuvat mieliteoistaan keskenään.

– Perinteisesti esileikin ajatellaan sisältävän kumppanin hyväilyä ja kiusoittelua. Esileikki on kuitenkin myös hyvä mahdollisuus kokeilla rajojaan ja heittäytyä välillä vaikkapa roolileikkiin, Lavikainen kannustaa.

lusciousnet_lusciousnet_tumblr_mtvkxcg4ta1soeyrwo1_r3_500_1911804094

FIILIXEN MUKAA JOSKUS PITEMMIN JA JOSKUS PIKANA .,.,.,JA 69 ASENNOSSA SÄÄSTÄÄ AIKAA KU MOLEMMAT SAA.,,.,.

33445566neighborhood-booze-finger-incense-holder-1

MÄ TARVIIN TÄLLASEN,.,.!!!!!

5432345myson

KYLLÄ JÖSSE AUTTAAA,.,..,

NIKEA,..,RAKENNA OMAT KENGÄT,.??

kameraroom KAMERASelfies_03 kameraslogan KAMERAyummy_boobs_04 kameralidingdoor