12.05.2017 seopetriii

PETRIN BLOGI: PERJANTAI PERRRSSEETTTT,.!!!! ORGASMILUKKO+KREISIREENI+SELFIEKEXIJÄ+ALASTONDEITIT+YMS+YMS+PALJON PALJON MUUTA KATSO LISÄÄÄ.,.,. tänään EURAJOKI huomenna VANTAA.,!!!!

ass58ff015e400b1 ass786182107948_1367109495_n ass5xLOG41sldtbho1_1280 asshttp_hypebeast.com_image_2017_04_photography-exhibit-roundup-2017-april-1 assjxctribEZ1rdsufgo1_500 assnSxwHIv

EISSAATANA..JOKU RAJA SE ON SIKALASSAKIN,,.8TUNTIA PÄIVÄSSÄ REENIÄ ON VITUSTI LIIKAA VITTUH,..,HUHHH

2017_05_neighborhood-em-bp-fan-01

VITTU MÄ TARVIIN TÄLLASEN ENTIEDÄ MIHIN JA MISSÄ KÄYTTÄSIN MUTTA TARVIIN VAAN HAHAHAHAHAHAHAH,.,..,,.

Nyt se on tutkittu: naisilla ja miehillä tismalleen sama seksikumppaneiden ihannelukumäärä

 Kun suhde on vakiintumassa, moni pari utelee toisiltaan: kuinka monen kanssa olet harrastanut seksiä aiemmin? Uusi tutkimus paljastaa mielenkiintoisia uutisia ihannelukumäärästä.

Aiempien seksikumppaneiden määrä on asia, josta toiset puhuvat ujostelematta uuden kumppaninsa kanssa, mutta toisia lukumäärän paljastaminen voi mietityttää. Onko aiempia partnereita ollut suhteen toisen osapuolen mielestä liian monta tai kenties liian vähän? Cosmopolitan-lehden uutisoiman tutkimukseen mukaan moni pelkää kumppanin reaktiota kuitenkin turhaan.

Oikeaa vastausta ei kysymykseen nimittäin ole.

Kiinnostavaa on kuitenkin se, että IllicitEncounters.com-deittisivustolla julkaistuun kyselyyn asiasta miehet ja naiset vastasivat silti tismalleen samalla lukumäärällä.

Tasan 12

Kyselyyn vastanneiden – sekä miesten että naisten – mielestä seksikumppaneiden ihannelukumäärä oli 12. Molemmat sukupuolet perustelivat lukumäärää sillä, että 12 seksikumppania kertoi henkilön olevan “seksuaalisesti utelias, vapaamielinen ja liikkuvainen.” Kyselyssä paljastui myös, että useimpien siihen vastanneiden mielestä alle kymmenen seksikumppania viestittivät ihmisen olevan “liian konservatiivinen” tai “seksuaalisesti kokematon”. Yli 19 seksikumppania oli taas monelle hälytysmerkki siitä, että henkilö saattaa olla vaikeasti miellytettävä tai mahdollisesti jopa “liian innokas hyppäämään sängystä sänkyyn”, uutisoi tutkimuksesta puolestaan The Daily Mail.

Miehet kriittisempiä

Vaikka naiset ja miehet päätyivät samaan seksikumppaneiden ihannelukumäärään, olivat miehet kyselyn mukaan innokkaampia tulkitsemaan lukuja. Kyselyn mukaan asia kiinnosti 53 prosenttia miehistä niin paljon, että he halusivat tietää nykyisen kumppaninsa entisten seksikumppaneiden määrän, kun taas naisten kohdalla uteliaaksi asian suhteen ilmoittautui 45 prosenttia.

– Miehet haluavat tulla nähdyiksi suurimpina ja parhaimpina. Toinen asia on, haluavatko he aidosti miellyttää kumppaniaan vai nostattaa vain omaa egoaan. Naiset olivat puolestaan onnellisempia nauttiessaan tästä hetkestä, vanhat kokemukset saattoi jättää menneisyyteen, pohti tuloksia kyselyn tehneen deittisivuston tiedottaja Christian Grant Cosmopolitanille.

12.,,.????.,.HMMMMMMMMM,.,.,..,MÄ PALAN HELVETISSÄ,.,.

3454345koreanspicelevels

7CHILIÄ ON JO FUCK.,!!!!!!!! ONKO SULLA POKKAA,,.???

3456782fleshlightpal

SINKKUMIES KEINOT KEXII,.,.

MITESS OLIS ÄLÄSTI EKAT DEITIT.,,.,.HYVINHÄN SESIITÄ LÄHTI SITTE.,.,.,

58f5c1c9e29bd

AIETTÄ VANHA KUNNON PERSE PILLU MONISTUS.,!!!!! SOPII PERJANTAILLE AINA HYVIN JA VARSINKIN JOS OOT JÄÄMÄSSÄ LOMALLE HAHAHA.,.,

4543456whatwouldjesustouch

HESUS PERKELE JÖSSE MUISTA ÄLÄ TEE HUORIN,.,.

Kova väite
Paris Hiltonilta: “Minä keksin selfiet!”

Omasta naamasta napattiin kuvia jo ennen kännyköitä, mutta Paris Hilton ottaa meriitit selfien keksimisestä itselleen.

  • Selfie on omista kasvoista itse kännykällä napattu kuva. Usein selfie julkaistaan sosiaalisessa mediassa.
  • Paris Hilton sanoo keksineensä selfiet.
  • Hän harmittelee sitä, ettei kukaan enää poseetaa selfiessä luonnollisena.

Enää ei tarvitse miettiä, kuka keksi selfiet. Näyttelijä, malli, laulaja, seurapiirijulkkis Paris Hilton, 36, nimittäin ilmoittaa olevansa tämä tyyppi.

– Jos hakulaitteessa olisi kamera, ottaisin kuvia itsestäni jopa sillä! Luulenpa, että olen ottanut selfieitä siitä asti, kun olin lapsi, siis jo ihan tavallisella kameralla, Hilton ilmoittaa haastattelussa.

Paris mainitsee toiseksi selfie-trendin edelläkävijäksi Nicole Richien:

– Me aloitimme trendin, jollaista ei ollut ennen! Selfieillä kuka tahansa voi tehdä itsestään nykypäivänä kuuluisan, Paris Hilton ilakoi.

Paris Hiltoniakin kuuluisampi selfieiden ottaja lienee kuitenkin Kim Kardashian. Tälle Paris ei ole millään lailla kateellinen:

– Olen tuntenut Kardashianin perheen koko ikäni. He ovat fiksuja ja kauniita bisnesnaisia. Olen ylpeä heistä ja brändistä, jonka he ovat luoneet, Paris sanoo.

Selfie-keksijänä itseään tituleeraava Paris Hilton kuitenkin tiedostaa, ettei mikään ole enää kuten ennen. Hän myöntää haastattelussa, että selfiet eivät ole enää yhtä luonnollisia kuin menneinä vuosina.

– Kaikki mietitään nykyään etukäteen tarkasti ja kuvissa feikataan. Onneksi minä aloitin jo silloin, kun kuvissa oltiin vielä naturelleina, Paris summaa.

MILLÄ VITULLA KUKAAN VOI VÄITTÄÄ ETTÄ OLIS KEXINY MITÄÄN KU YMPÄRI MAAILMAA VOI JOKU TEHÄ JO EKANA.,.,.,ÄÄÄÄÄÄÄÄHHH..,.,.

58ff015bc3679

OTETAAS TOSTA SELFIE MISTÄ VOIDAAN KATTOO KUINKA PITKÄLLE ON TOI HIUSRAJA PAENNU,..,JA JA .,,.,.

VITTU MITEN HUIKEE VIDEO,.,.!!!!! UPEE BIISIKI JA VALKONE T-PAITA ON KLASSIKKO.,,.,.

5342347saliva

JOO ,..,EI SE OO SITÄ MITÄ TE LUULETTE,.,.SE ON VAA KUOLAA SYLKEE.,.,HMMMMMM

Jäitkö taas ilman orgasmia? Tarkasta nämä tekijät ennen seuraavaa kertaa

  • Esimerkiksi imettäminen, ehkäisypillerit tai menopaussi voivat vaikuttaa siihen, saatko kuinka helposti orgasmin.
  • Masennus sekä siihen käytetyt lääkkeet vaikuttavat usein seksuaaliseen halukkuuteen ja sitä kautta kokonaisvaltaisesti seksuaalisuuteen.
  • Syy orgasmin katoamiseen voi löytyä myös niin yksinkertaisesta asiasta kuin stressistä.

Naisen orgasmi ei ole itsestään selvyys. Vaikka iso O ei olekaan aina rakastelun päämäärä, voi siitä paitsi jäämisen syitä olla hyvä selvittää. 

Moni nainen jää ilman orgasmia rakastelun aikana pelkästään siksi, että sen saamisesta on tehty niin iso juttu.

– Suurella osalla nuorista, terveistä naisista, joilla ei ole sairauksia tai lääkityksiä – jotka voivat olla sinkkuja tai terveessä parisuhteessa – ja jotka tulevat tapaamaan minua ja sanovat, etteivät ole koskaan saaneet orgasmia, kyse on henkisestä puolesta, Stanfordin yliopiston tohtori Leah S. Millheiser toteaa The Huffington Post -lehdessä ja jatkaa.

– Usein nämä naiset ovat myös tietoisia siitä, että he ikään kuin itse estävät itseään saamasta orgasmia.

Kyse on usein siitä, että henkilöllä on vaikeuksia rentoutua ja antautua täysin tunteiden vietäväksi. Jatkuva orgasmin puute voi kuitenkin kertoa jotain olennaista myös terveydentilastasi, ja syitä voi olla hyvä selvittää myös lääkärin avustuksella.

22

Ääreisverisuonisairaus tai hormonit?

Jos nainen sairastaa perifeeristä valtimotautia eli ääreisvaltimotautia, joka heikentää veren virtaamista jalkoihin, voi hänellä olla vaikeuksia myös saavuttaa orgasmia.

– Jos verenkiertosi genitaalialueelle on heikentynyt, ovat myös orgasmisi heikompia, Millheiser toteaa.

Myös hormonit voivat osaltaan aiheuttaa vaikeuksia saavuttaa viimeistä hekumaa. Esimerkiksi imettäminen, ehkäisypillerit tai menopaussi vaikuttavat naisen testosteroni- ja estrogeenitasoihin, mikä voi puolestaan hidastaa hermosoluja klitoriksen alueella ja tehdä näin orgasmin saavuttamisen hankalaksi.

– Yksi yleisimmistä ongelmista, jota naiset kokevat menopaussin aikana, onkin juuri se, että orgasmin saaminen kestää todella kauan – tai sitä ei saa ollenkaan – ja sen tullessa, se tuntuu vain pieneltä prosenttiosuudelta entisestä, Millheiser sanoo.

tumblr_nm2nkzqiyK1rwd7xco1_400

Masennus, epilepsia tai MS-tauti?

Yksi yleinen orgasmin hiljentäjä on myös masennus sekä monet muut mielenterveysongelmat. Masennus sekä siihen käytetyt lääkkeet vaikuttavat usein seksuaaliseen halukkuuteen ja sitä kautta kokonaisvaltaisesti seksuaalisuuteen. Myös epilepsia, multippeliskleroosi eli MS-tauti ja monet muut hermostosairaudet voivat niin ikään tehdä orgasmin saamisen vaikeaksi, jopa miltei mahdottomaksi.

– Kun genitaaleja stimuloidaan, orgasmi vaatii viestin menemisen selkäytimen läpi aivoihin, Millheiser selittää.

tumblr_inline_o5crlalaCF1qavwrq_500

Stressi tai väärä partneri?

Jos mikään yllä olevista mahdollisista syistä ei kuitenkaan täsmää sinuun, mutta orgasmin saavuttaminen on usein todella vaikeaa, voi syy löytyä myös niin yksinkertaisesta asiasta kuin stressistä. Jos mielesi vaeltelee esimerkiksi työasioissa, etkä pysty rentoutumaan, on epätodennäköistä, että saat myöskään seksistä irti kaikkea. Toisaalta, jos seksikumppanisi ei yksinkertaisesti sytytä sinua, on myös silloin orgasmin saavuttaminen työläämpää.

KAIKKIA VAIHTIXIA KANNATTAA TOKI MIETTII MUTTA LUULISIN ETTÄ PARTNERIN KANSSA NÄISTÄ ASIOISTA KUNNOLLA PUHUMALLA ENSIN PÄÄSTÄÄN JO PITKÄLLE.,.,JOKAINEN ON ERILLAINEN MUTTAH,,..,

5434543cake

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄÄÄÄÄÄ,..,!!!!!!

4567654thailand

APINAT IRTI..,!!!!!! ME TEHÄÄN IHAN MITÄ VITTUU VAAAA,..,.,

EI TÄÄ OO HELPPOO KENELLEKKÄ,.,.EI VOI TIETÄÄ MILLASELLA SAATANAN LUKKOSYSTEEMILLÄ NEO HIRTETTY HAHAHAHAHA ,,..,,EKA KERTA ON TITTY AINA EKA KERTA,.,. .,.,

ass2wfnte9 ass58f5c1cad1778 assrvy-models-15 assstaymotivated assWSZE1ryino5o6_500

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,