05.05.2017 seopetriii

PETRIN BLOGI: VKNLOPUNSELFIE kamerahorot RÄPS FILMATEN +SEXIHAPPYHOUR+LITTEEMUNA+MÄRKÄUNI+YMS+YMS+KATSO LISÄÄÄÄÄ., tänään HELSINKI ja huomenna JÄMSÄ,.!!!

JAAHAS,..,!!!!! KUULKAAS IHMISET SEO SEMMONE HOMMANYT ETTÄ SEO PERJANTAI ETTÄ MITÄS TÄNÄÄN.,.,??HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE.,.,EIKAI MITÄÄN VITUN VAPPUVÄSYMYSTÄ OLE KELLÄÄ JAXAA JAXAAA JAXAA,.,..,!!!!!!!!!

kamera2e3xCsr1rifag7o1_500

kameraCIAA8KFx kameraCIAA121B kameraCIAE9s49 KAMERACIAEPcyd

PAPPA VAA VITTU HEITTÄÄ KORIA TUOLA HAHAHAHAHAHA.,.,,

58ec9e440d409

HMMM BENILLÄ ON NÄTTI MUNA.,??? YÄÄKKKK

Tantra on muutakin kuin seksiä?

 Tantran harrastaminen vaalii yhtä suurimmista voimistamme, seksuaalisuutta. Se on energiaa, jota ei kannata piilotella tai pienentää. Tantra on kuitenkin paljon muutakin kuin seksiä.   Vuosi sitten ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Johanna Mäki-Petäjä oli menossa joogaan, kun joogasalin ovessa oli lappu tantran alkeiskurssista.

Mäki-Petäjää huvitti.

Vaikka tantra oli putkahdellut esiin tasaisin väliajoin hänen elämässään, tuntui ajatus kurssista jännittävältä. Hän päätti kuitenkin osallistua. Kolmen tunnin jälkeen hän tiesi, että ajatus oli hyvä.

– Aivan kuin olisin tullut kotiin. Tantrassa yhdistyivät kaikki minulle tärkeät teemat, kuten kehollisuus, seksuaalisuus, tunteet ja kiireettömyys, Mäki-Petäjä sanoo.

Mitä enemmän Mäki-Petäjä tutustui tantraan, sitä vakuuttuneemmaksi hän tuli sen hyödyistä. Vaikka tantra liitetään usein seksiin, Mäki-Petäjän mukaan se on paljon muutakin. Hän puhuu tantrisesta elämäntavasta.

tantra tantric yoga exercise for love, intimacy, enhanced communication and bonding, youtube video still collage

– Tantrassa matka on aina lopputulosta tärkeämpi. Ajatus pätee yhtä lailla seksiin kuin urahaaveisiin.

Tantra kehottaa suhtautumaan seksiin ja seksuaalisuuteen tutkimusmatkana, jossa perehdytään omiin ja kumppanin toiveisiin, haluihin, tarpeisiin ja haaveisiin. Mäki-Petäjä kertoo, että tantrassa on tärkeää edetä aina tunteiden mukaan. Jos seksi ei huvita, mutta läheisyys tuntuu hyvältä, kannattaa panostaa hierontahetkeen eikä harrastaa seksiä vain siksi, että niin muka kuuluisi tehdä. Nautinnon kannalta olisi tärkeää, että yhteiselle nautinnolle olisi käytettävissä aikaa. Aina se ei ole mahdollista.

601515bb64893216ef258020654ac405

– Onkin hyvä muistaa, että myös viiden minuutin rakastelu, jossa on vahva yhteys kumppanin kanssa, on kaunista ja tantrista.

NOENTIEDÄ,.,. EN TUOMITSE TÄTÄ KOSKA EN OO TÄTÄ TESTANNU MUTTA HIUKKA EPÄILEVÄINEN OON KYLLÄ ETTÄ MILTÄ TÄÄ OIKEESTI TUNTUU JA MITÄ TASTA SAA,.,.,.MÄ OON KUULLU ETTÄ JOKU ÄIJÄ ON LAUENNU TOSSA JOKA ON MUN MIELESTÄ LÄHINNÄ IHME TAIKAA JO MUTTA HMMMMMM PITÄÄ VARMAA KOKEILLA NIIN TIETÄS.,.!!!

58ec9e445a5b2

AIVITTU ONKI PAHA PAHA ONNETTOMUUS KÄYNY AI KAUHEETA.,.,

58ec9e420124f

HAHAHA ONKOHAN VAIMO YHTÄ HILJANEN JA YHTÄ PEHMEEKI,..,???

EISAATANA,..,PÄÄNVAIHTOO.,.??? HALUUKKO VAIHTAAA???

58ec9e426826f

REENIÄ VITTU REENIÄ.,.,!!!!

Parisuhteen pelastus voi olla näin yksinkertainen – viikoittainen Happy Hour!!!!! 

 Väestöliiton verkkosivuilla luvataan, että jo yksi parisuhteen hoitoon varattu viikoittainen tunti voi tehdä ihmeitä. Väestöliiton verkkosivujen mukaan moni ongelma parisuhteessa on vältettävissä, kunhan muistaa parisuhteen Happy Hourin. Se tarkoittaa, että joka viikko varataan aikaa ainakin tunti vain oman parisuhteen hoitamiselle. Tunnin aikana voi vaihtaa kuulumisia, nostaa mieltä painavan asian esiin, nauttia yhteisestä ajasta, saunoa tai vaikkapa käydä elokuvissa. Sivusto rohkaisee parisuhteen Happy Hourin käyttämiseen toteamalla, että tunti viikossa tekee ihmeitä.

Parisuhdetta halutaan hoitaa

Väestöliiton parisuhdetta käsittelevillä sivuilla on vilskettä.Väestöliiton parisuhdekeskuksen esimies Heli Vaaranen kertoo, että sivuston nettiparisuhdekurssilla on jo 100 000 käyttäjää.

– Päättelemme tästä, että suomalaiset ovat halukkaita hoitamaan parisuhteitaan ja digitaaliset palvelut tulevat tarpeeseen!

– Tunnekeskeinen nettiparisuhdekurssi pohjaa parisuhdetutkimukseen ja tutkittuihin, onnistumisestaan kuuluisiin pariterapiamenetelmiin, joita kehittää kanadalainen psykologian tohtori Susan Johnson.

– Käyttäjät luottavat hyviksi todettuihin menetelmiin – tämä on meille tekijöille suuri ilo!, Vaaranen sanoo.

MÄ LUULIN ETTÄ TÄÄ OLI JOKU SEXIPANO HAPPY HOUR ETTÄ VOI TEHÄ TUNNIN AIKANA KAIKKII SIISTEI JUTTUI.,.,MUTTA ,……,

3456930-025

MÄ NÄIN UNTA ETTÄ OLIN HOTELLISSA JA MUA TALUTETTIIN JOHKI TOISEEN HUONEESEEN JA.,.,,

4455667knit-scarf-2

VOIHAN FUCK MÄ HALUUN TÄMMÖSEN HUIVIN PAKKO PAKKO,.,.!!!!!

LETS MENNÄÄ VISPAUSRETKELLE .,,.,.????

4567654_490_081

KUIN KAX MARJAAA

Tutkimus paljastaa: seksin jälkihehku kestää kaksi vuorokautta – ja sille on syynsä! 

 Tutkijat havaitsivat, että voimakas seksin jälkeinen hehku on yhteydessä tyytyväisyyteen parisuhteessa.  

  • Seksin jälkeinen hehku ei ole uusi ilmiö, mutta nyt sen kesto on mitattu.
  • Jälkihehku pysyy yllä 48 tuntia.
  • Voimakkaan jälkihehkun kokeneet ilmoittivat suurempaa tyytyväisyyttä parisuhteeseensa vielä kuukausienkin jälkeen.

 

Oletko huomannut, että seksin jälkeen tunnet olosi läheisemmäksi rakkaasi kanssa? Näin on siksi, että rakastelun jälkeen onnellisuushormoni oksitosiini virtaa. Tämä ei ole mikään uusia asia, mutta nyt tutkijat ovat selvittäneet, kuinka kauan seksin jälkeinen hehku kestää. Jälkihehku pysyy yhdynnän jälkeen yllä 48 tuntia ja se lisää tyytyväisyyttä parisuhteeseen, The Telegraph -lehti raportoi alun perin Psychological Science -julkaisussa esitellystä tutkimuksesta.

– Tämä on ensimmäinen tutkimus, joka keskittyy jälkihehkun keston tarkasteluun ja tutkii sen etuja, johtava tutkija Andrea Meltzer kertoo.

Tutkimukseen osallistui 214 hiljattain avioitunutta pariskuntaa, jotka pitivät seksipäiväkirjaa 14 päivän ajan. Floridan yliopiston tutkijat havaitsivat, että läheisyyden ja tyytyväisyyden tunne eli jälkihehku pysyi yllä kaksi päivää. Kolmantena päivänä se hiljalleen katosi.

Syykin selvillä

Tutkijat myös uskovat tietävänsä tähän syyn. Heidän mukaansa aiemmissa tutkimuksissa on todettu, että miehen siittiöt pysyvät elinvoimaisina naisessa kaksi päivää. Lisäksi on havaittu, että miehen sperma vähenee, kun seksiä harrastetaan paljon, mutta määrä palautuu kolmen päivän sisällä. Tutkijoiden mukaan jälkihehku voi olla evoluution keino pitää pariskunta yhdessä.

– Ihmiset, joilla oli voimakas seksuaalinen jälkihehku, ilmoittivat voimakkaampaa seksuaalisesta tyytyväisyyttä 48 tunnin kuluttua yhdynnästä. He myös ilmoittivat suurempaa tyytyväisyyttä parisuhteeseensa vielä useita kuukausia myöhemmin, Meltzer kertoo.

Tutkijat korostavat, että tutkimukseen osallistuneet parit olivat kaikki parikymppisiä ja heteroita. Lisätutkimusta kaivataan sekä vanhempien ihmisten että lesbo- ja homoparien jälkihehkusta. Tutkijat haluavat tulevaisuudessa perehtyä myös siihen, ennustaako voimakas jälkihehku uskollisuutta. Lyhyempi jälkihehku voi olla vihje heikommasta parisuhteesta.

SEXIN JÄLKIHEHKU HAHAHAHAHA,.,..,EIVAA KYLLÄHÄN MONISTA IHMISISTÄ HUOMAA KUINKA NE HEHKUU VÄLILLÄ NIIN ETTÄ IHAN VITTU IHMETTELEE ETTÄ MIKÄS NYTO??????,…JAAA SÄ OOT SAANU PILLUA OKEI ,.,..ELI TARKOTTAAKO TÄMÄ SITÄ ETTÄ JOS KAIKKI HARRASTAS JOKATOINEN PÄIVÄ SEXII NIIN OLIS VITUSTI ONNELISIA IHMISIÄ..,???

4322345pussy

PILLUNAAMA???.,.,FUCKFACE,.,,.??? HMMMMMM

4567654screws

JOKU ON HALUNNU LITISTÄÄ MUNANSA TOLLEE,,.,.TUNTUU VARMAA MUKAVALLE.,.,??? VITTU JENGI ON SEKASI,.,.

JAAAA MITÄ TAPAHTUU JOS ROTTAA KUTITTAA.,.,TÄMÄ SE ON TAAS NÄITÄ YOUTUBEN TÄRKEIMPIÄ VIDEOITA MUTTA PAKKO OLI KATTOO HAHAH,.,

kameraCIAIaZiP kameracio1sb1yjjo1_500 kameraCMAAdB6e

kamera3s4rjH1sitnino1_500 kamera927-img001kameradmz1s3l9yao1_1280

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,