03.03.2017 seopetriii

PETRIN BLOGI: tänää otetaa PERRJANTAII PERRSEETTTT,.!!!! SEXIHALURUISKE+GLITTERPASKA+RUNKKAUSKISAT+LOVETRON9000 JA PALJON PALJON MUUTA KATSO LUE LISÄÄÄÄÄ,.,.,. tänään URJALA huomenna LOPPI,.

ass582ab060e06f8 ass877-017 ass58abd2d20aefa ass96-img013 ass309

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ MIKÄ VITTU IHMISIÄ OIKEE VAIVAA.,.,?????

58995cd2dedb2

MUIJILLA ON KYLLÄ VITUN VAIKEETA NOI KAIKKI KROPPA JA MUOTI HOMMAT,.,..,OTTAKAA IISISTI VAA JA OLKAA OMIA ITSEÄNNE.,.,,.

58995cd5aea39

JAA LIIAN KAUAN AAMUISTUNNOLLA,,.???? TUTTUA HOMMAA.,,.,.HAHA.,,.

Swe-Fin! Näin ruotsalaiset masturboivat – suomalaiset jäävät tässäkin vittu asiassa jälkeen 

84734fdaef4e2237915e4f81b88b0584124f808ae2742d7e390a9b6a6be6d4ed

 Puolet ruotsalaisista miehistä ja 12 prosenttia naisista tyydyttää itsensä useita kertoja viikossa. Suomessa vastaavat luvut ovat noin 40 prosenttia ja 10 prosenttia.   Seksituotteita valmistava RFSU on julkaissut kyselytutkimuksensa tulokset Ruotsissa. Sama tutkimus uutisoitiin Suomessa aiemmin tässä kuussa.

– On hyvä kuulla, että ruotsalaiset masturboivat näinkin paljon, koska itsetyydytyksellä on monia hyviä terveysvaikutuksia, kertoo RFSU:n seksologi Suzann Larsdotter Expressenille.

540f7319334839ba036178ebcdd2d14a8e520707f907e85a8802c4766d1a862b

Itsetyydytyksestä on tullut “trendiasia” niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Itsetyydytyksen määrä on kasvanut tasaisesti 1970-luvulta saakka. Näin kertoo Väestöliiton Finsex-tutkimus. Myös RFSU:n kyselytutkimuksten tulokset ovat olleet jo vuosia samansuuntaisia. Kliininen seksologi ja psykoterapeutti Tarja Santalahti Väestöliitosta kertoi aiemmin tässä kuussa Helsingin Sanomille, että masturboinnista on tullut trendiseksiä.

– Se on mainio ja hyvä asia, Itsetyydytystä ei pidetä enää asiana, joka uhkaisi jotenkin parisuhdetta, Santalahti kertoi.

Itsetyydytyksen aktiivisuus ei johdukaan enää kumppanin puutteesta vaan se on lisääntynyt yhtä vahvasti myös parisuhteessa elävillä miehillä ja naisilla. Masturbointi ei tutkimustenkaan mukaan vähennä halua harrastaa seksiä kumppanin kanssa. Päinvastoin.

4b9249f9168b1e66832c6ca20b5e139adb65b54deb53666bf246df37e552ad25

Neljä minuuttia

Ruotsin RFSU:n tutkimus paljasti myös, että aika orgasmin saamiseen on miehillä ja naisilla suunnilleen yhtä pitkä, kahdesta viiteen minuuttiin. Sukupuolten välisiä eroja ei havaittu. Tämä tieto purkaa myyttiä siitä, että naiset tarvitsisivat pidemmän ajan orgasmin saamiseen.

– Jo 1940-luvulla tutkittiin, että orgasmin saamiseen menee keskimäärin noin neljä minuuttia mieheltä ja naiselta. Sukupuolilla ei ole eroja, seksologiSuzann Larsdotterkertoi.

TAASKO ME HÄVITTIIN HAHAHAHA.,.,.,KYLLÄ MÄ OON RUNKANNU IHA VITUSTI VAIKKA PILLUAKI SAANU MUTTA ENMÄ TIENNY ETTÄ TÄÄ OLIKI JOKU SUOMI RUOTSI MAAOTTELU.,.,PANNAAN SUOMI KUNTOON.,,.

58995cd39ade5

ANOTHER ONE,.!!!! YHET VIELÄ,.,.!!!!!

K.O. KUITENKI LOL,,.,.ÄMPÄRILLÄ TAI NYRKILLÄ.,KUKA VOITTI.,??

58995cd52ab4a

HODOR HODOR HODOR.,.,JOSSET TIEDÄ OTA SELVÄÄ,,..

58995cd70753c

ÄLKÄÄ VITTU LUOTTAKO NOIHIN LIPPUIHIN LAPPUIHIN NOIHIN NOISSA RUUISSA.,.,

Mitähän vittua nyt? Biohakkerin hurja keksintö: miehen ihon alle istutettava vibraattori-implantti

 Peniksen juureen istutettava seksilelu kulkee työnimellä “Lovetron 9000″.   Harva nainen saa orgasmin pelkästä emätinyhdynnästä. Moni suhtautuu asiaan ominaisuutena, joka pitää ottaa seksiä harrastaessa huomioon esimerkiksi hyväilemällä klitorista käsin. Amerikkalaismies näki tässä kuitenkin puutteen, jota hän haluaisi parantaa teknologian avulla. Sen sijaan, että biohakkeri Rich Lee olisi hyväksynyt mieskehon rajallisuuden asian suhteen, hän teki jotain aivan muuta – nimittäin kehitti peniksen tyveen ihon alle istutettavan vibraattorin. Vain parin sentin kokoinen laite on suunniteltu ladattavaksi langattomasti induktiolaturia käyttäen, paristojen vaihtaminen kun voisi olla hankalaa.

42-16543204

– Monet minuun yhteyttä ottaneet ihmiset ovat naisia, jotka haluavat hankkia jotain miehelleen tai poikaystävälleen. Ensin tämä yllätti minut, mutta ehkäpä keksinnölle on kysyntää suhteissa, joissa mies suhtautuu seksileluihin vastahakoisesti, mutta niiden käytöstä olisi naiselle hyötyä, mies arvelee Daily Mailille.

Samassa haastattelussa hän kuitenkin myös toteaa jotain, joka voi saada useamman epäilemään tuotteen myyntipotentiaalia.

– Ajattelin, että miehet olisivat kiinnostuneita siitä, mutta vaikuttaisi siltä, että monet tuntevat olonsa uhatuiksi kuullessaan siitä.

Tai sitten kyse saattaa olla vaan siitä, että ajatus ihon alle istutettavasta seksilelusta kuulostaa useimman korvaan melkoisen äärimmäiseltä vaihtoehdolta, varsinkin kun tuotteen hinta-arvio heiluu 1 600 ja 4 600 dollarin (noin 1 500-4 300 euroa) välimaastossa.

UPEE TOI NIMI LOVETRON9000 HAHAHAHAHAHA ..,HYVÄLLÄ ASIAT KEHITTÄJÄT TÄSSÄ MUTTA MITÄ VITTUA IHON ALLE,..,???? MÄ PASSAAN TÄN,.,

58995cd675089

JOO VITTU ALKAA RIITTÄÄ JO.,,.!.,., VAIKKEI TÄSNY TIÄXÄÄ MITÄÄ JÄRJETÖNTÄ TALVEE OO OLLUKKA MUTTA KYLLÄ KYLMÄ KESÄ ON AINA PAREMPI HAHAHAHAHAHAH,.,. +15 AIETTÄ!!!!

NÄÄ MIEHET EI NIINKU NIIN VÄLITÄ,.,VITUT ENMÄKÄ,.,.

234567ohcmonman

JEESUS TULI OLITKO SÄ VITTU VALMIS HÄH.,,.???!!!!

345610pack

KAIKKEE PITÄÄ OLLA.,.,.,NOI LUXUS-LIKAT VARMAA KÄYTTÄÄ NÄITÄ,.????

SeXihalut saadaan nousemaan kisspeptiini-hormonin avulla

Eikö haluta? Kisspeptiini-ruiske voi auttaa. 

  • Kisspeptiini on hormoni, joka vaikuttaa ihmisen lisääntymiseen.
  • Hormoni saa aikaan aivoissa aktivoitumista sellaisilla alueilla, jotka liittyvät seksiin.Seksuaalisen halun puute koetaan usein ongelmaksi. Tutkijoiden mukaan kisspeptiini-niminen hormoni voi tuoda apua seksuaalielämän ongelmiin. Journal of Clinical Investigation -lehdessä julkaistusta tutkimuksesta kertoo New Scientist.Kisspeptiini on jo aiemmissa tutkimuksissa havaittu hormoniksi, joka liittyy oleellisesti lisääntymiseen ja seksuaaliseen haluun. Kisspeptiinin vaikutusta tutkittiin 29 nuoren heteromiehen avulla. He saivat kisspeptiiniä ruiskeena. Hormoni näyttikin vaikuttavan. Kisspeptiini on hormoni, jolla on suuri merkitys myös esimerkiksi murrosiän alkamisessa.

    Seksiin liittyvät tunteet

    Ruiskeen jälkeen miesten aivoissa nähtiin selvää aktivoitumista niillä alueilla, jotka tavallisesti aktivoituvat silloin, kun seksuaalinen halu ja romanttiset ajatukset nousevat. Aktivoitumista tapahtui nimenomaan silloin, kun näille miehille näytettiin seksikkäiksi miellettyjä kuvia. Kisspeptiini vaikuttaisi siis olevan hormoni, joka saa aikaan sellaisia tunteita, joita tarvitaan seksin harrastamiseen. Kisspeptiinin havaittiin myös vähentävän negatiivisia tunteita, joten siinä voi olla mahdollisuus myös masennuksen lievittämiseen. Tutkimuksen johtaja Waljit Dhillo toivoo, että kisspeptiinistä saadaan vielä oiva apu sellaisille henkilöille, joilla on psykoseksuaalisia ongelmia.

    Tutkimusryhmällä onkin suunnitteilla nyt tutkimus, jossa on mukana huomattavasti isompi joukko sekä miehiä että naisia.

    JUMALAUTA JOS TÄÄ PARANTAA NEGATIIVISEN AJATTELUN JA MASENNUXEN JA SAA SEXIHALUT HAIPPIIN NIIN TÄTÄ KAIKILLE IHA VITUSTI JA HETI..,,!!!!!!!!!!!!!!!,.

453456beans

?????????? KERTOKAA MITÄ VITTUA TÄSSO TAPAHTUNU,.,.????

456532-img030

100 VARMA SULLE,.???? NIIN SIIS SULLE???.,.,JAA MULLE VAI..TUUS TÄNNE SITTE.,.,

IDRIS ELÄÄ ELÄMÄÄ JA TEKEE ASIOITA MITÄ MUUT VAA UNELMOI,.,.PITÄÄ TEHÄ SEMMOSIAKIN JUTTUJA MITÄ EI OIKEESTI USKALTAS KOSKA SEN JÄLKEE ONIHANKU UUS JA PAREMPI IHMINEN,..,VOITTAKAA PELKONNE.,,.!!!!

ass312 ass580f09ea7d0de ass582ab063cf46e ass402 ass884_img030

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,