24.02.2017 seopetriii

PETRIN BLOGI: VKNLOPUN SELFIEkamerahorot RÄPSFILMATEN +TROLLIPALLO+AMPPARIOXENNUS+TERVEELLINENSEXI+YMS+YMS+YMS KATSO LISÄÄÄ.,,.,. tänään MARTTILA huomenna JÄMSÄ HIMOS.,!!!

PERJANTAI ON TÄÄLÄ.,!!!!! JA SEO BLOGI PLÄJÄYXEN AIKA..,.!!!! JA TIETENKIN MUSA SETIT PITÄÄ OLLA KUNNOSSA.,JA TÄÄLTÄHÄN MÄ TARJOILEN PLAYLISTIÄ TZAIJAIJAI.,TÄSTÄ KUNNON PANOMUSAA ETTÄ PÄÄSEE MUUDIIN LOL,.NAUTTIKAAAAAA,.,.,.

kameraEAAADeZ kameraEAEVWrH KAMERA08kamera78-img004kameraFCIAA8DiU

HAHAHA KAYZER SOSA KOIRA HAHAHAHA,.,. JÄI ROOLI PÄÄLLE.,,.??

58a2afd6c6b34

JA VIELÄ OIKEIN PÄIN TOI PAPERI HUHHUH MIKÄ PÄÄTÄHUIMAAVA TYÖ,.,..,MÄ EN KÄSITÄ MILLÄ VITULLA JOTKUT LAITTAA TON VESSAPAPERIN SILLEE VITTU TOISTEPÄI,.,.??????

Venäläismalli otti hengenvaaralliselta näyttävän Instagram-kuvan pilvenpiirtäjän huipulla – on nyt isoissa vaikeuksissa

maxresdefault

23-vuotias venäläismalli Viki Odintcova nappasi Instagramiin melkoisen päätähuimaavan otoksen, josta tuli kuitenkin sanomista Dubaissa.

 

  • Viki Odintcova roikkuu pilvenpiirtäjästä Instagram-kuvassaan.
  • Mallin tekoset eivät miellyttäneet rakennuksen omistajia.
  • Malli itse näkee, että hän paljasti teollaan rakennuksen turvallisuusriskin.

 

Venäläismalli Viki Odintcova uhmasi korkeuksia kyseenalaisen Instagram-kuvan vuoksi, Independent kertoo. Malli kapusi Dubaissa sijaitsevaan, yli 300 metriä korkeaan pilvenpiirtäjään ja roikkui yläilmoissa ainoastaan rakennuksen ulokkeella seisovan miehen kädestä kiinni pidellen. Mallilla ei ollut minkäänlaisia turvavarusteita hurjapäisessä kuvaustempauksessa.

instagra

USA Todayn mukaan yhtiö tuomitsee jyrkästi venäläismallin tekoset ja aikoo selvittää miten moinen turvallisuusrikkomus on voinut päästä käymään. Malli on taasen sitä mieltä, että hän ansaitsisi kiitokset siitä, että hän paljasti rakennuksen turvallisuusuhan.

– Olimme katolla ilman mitään pahoja aikeita, mutta joku muu olisi voinut tulla sinne tehdäkseen itsemurhan tai terroriteon, Odintcova kommentoi The National-lehdelle.

cayan

NÄISSÄ JOKU VIELÄ KUOLEE,.,.ONKOHAN JOKU JO KUOLLU.,??? NÄTTI LIKKA KYLLÄ HUH,.

58a2afd59b4bc

AMPPARIN OXENNUSTA SIITTÄ VOHVELIN JÄÄTELÖN PÄÄLLE,.,.

58a2afd717df1

AINA PITÄNY NOITA MALLINUKKEJA JOTENKI OUTOINA.,,.

MITÄHÄN VITUN SYÖVYTTÄVÄÄ KLORITEE TOIO,. HAHAHA ONSE VITTUKYLLÄKU NIILLÄ JOILLA ON TUMMA IHO HALUU SEN VÄKISIN VALKOSEMMAX JA MEILLÄ JOILLA ON KALMAN VALKONE IHO GRILLATAA AURINGOSSA IHA VITUN HIESSÄ SIIHHE ETTÄ SAADAA RUSKEETA,..,PASKA MAAILMA.,HAHAHAHA

58abd2cf742cc

NIIN EIPÄ SIINÄ OIKEE MUUTA,.,.,.

Viisi tieteellisesti terveellistä syytä harrastaa seksiä

 Verenpaine matalammaksi, stressistä eroon, flunssat loitommaksi – seksillä on monia terveyshyötyjä.

Vastustuskyky paranee

Säännöllinen seksi auttaa vastustuskykyä pysymään vahvana sekä suojaa elimistöä esimerkiksi flunssatartunnoilta.

– Niin seksi kuin sooloseksi lähettävät aivolisäkkeeseen viestejä virkistää hormonitoimintaa esimerkiksi kateenkorvassa. Kateenkorva on merkittävä elin vastuskyvylle, sanoo kirjailija ja lääkäri William Kolbe.

Vuonna 2009 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että kerrasta kahteen viikossa seksiä harrastavien pariskuntien syljessä oli 30 prosenttia enemmän immunoglobuliini A:ta kuin niillä, jotka eivät harrastaneet seksiä. Kyseinen vasta-aine auttaa elimistöä suojautumaan esimerkiksi vilustumiselta. Tutkimus julkaistiin Psychology Reports -tiedejulkaisussa.

Verenpaine laskee

Seksi voi auttaa korkeasta verenpaineesta kärsiviä miehiä laskemaan verenpainetta. Biological Psychology -tiedejulkaisun vuoden 2000 tutkimus kartoitti 20-47-vuotiaiden miesten ja naisten seksitottumuksia. Havaittiin, että enemmän seksiä harrastavilla oli matalampi verenpaine.

Kolben mukaan seksi onkin erinomaista treeniä sydämelle.

Parantaa sydämen terveyttä

Seksi laskee sydänsairauksien todennäköisyyttä. Vuoden 2002 tutkimuksessa havaittiin, että säännöllinen seksi vähensi niin sydänkohtauksen kuin aivohalvauksen todennäköisyyttä etenkin miehillä. Tutkimus julkaistiin Epidemiol Community Health -tiedejulkaisussa. Myös vuoden 2010 American Journal of Cardiology -tiedejulkaisussa julkaistu tutkimus vahvisti tuloksen. Kerran kuussa tai sitä vähemmän seksiä harrastavilla miehillä oli todennäköisemmin sydän- ja verisuonisairauksia kuin kahdesti tai kerran viikossa seksiä harrastavilla miehillä.

Vähentää stressiä

Monilla on seksin jälkeen rentoutunut olo. Etenkin rentouttava vaikutus näkyy naisilla.

– Seksi voi laskea naisen stressitasoja, sanoo psykoterapeutti Fran Walfish.

Asiantuntijat uskovat, että elimistön stressihormoni kortisolin tasot laskevat seksiä harrastaessa. Tämä koskee myös fyysistä läheisyyttä.

– Läheisyys rauhoittaa elimistöä. Se viestittää, että nyt ei tarvitse olla taistele tai pakene -tilassa. Jo kädestä pitämisellä, halauksella tai selän taputuksella voi olla valtava voima.

Parantaa unenlaatua

Monia alkaa nukuttaa seksin jälkeen. Se johtuu siitä, että seksi vapauttaa endorfiiniä, mikä saa helposti olon raukeaksi. Myös seksin vapauttamalla kiintymyshormoni oksitosiinilla voi olla samanlaisia vaikutuksia. Toisaalta hyvä uni myös innostaa seksiin. Vuonna 2014 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että yksi tunti enemmän yöunia lisäsi naisten seksuaalista halukkuutta romanttisessa suhteessa. Tunnin enemmän nukkuneet kokivat 14 prosentin todennäköisyydellä enemmän seksuaalista halukkuutta kuin vähemmän nukkuneet.

VASTUSKYKY PARANEE PANEMALLA,.,.??????

58abd2d0672fd

LINNUTKI NYKYÄÄ IHAN VITUN ERIKOISII KU KAIKENMAAILMAN FUKUSHIMA TSERNOBYL MYRKKYJÄ TUOLA LUONNOSSA NIIN NEKIN KASVAA IHAN VITUILLEEE,.,.,.

58abd2d26228c

MAANANTAI ON PERSEESTÄ YLEENSÄ MUTTA VOIHAN SEN KÄÄNTÄÄ JOSKUS NIINKIN PÄIN ETTÄ SEO NIINKU UUS ALKU UUS SETTI,.,.????

IKÄ ON VAAN NUMEROITA.,.,,.RÄPPI ON MAHTAVAA

5886e7a8614b2

NONI VITUN TROLLIPALLO.!!!!!!,.,.,

Miehet ja seksi: Ovatko nämä uskomukset faktaa vai fiktiota? 

men-orgasm_2284166b

 Osa stereotyyppisistä käsityksistä miehen seksuaalisuuden suhteen ei pidä lainkaan paikkaansa. 

Miehet eivät ole Marsista ja naiset Venuksesta, sillä sukupuolten välillä on enemmän yhteneväisyyksiä kuin eroja. Tämä koskee myös seksuaalisuutta.

Syystä tai toisesta miehien seksuaalisuuteen liittyy uskomuksia, jotka eivät kaikki pidä paikkaansa. Psychology Today tutki väitteitä nykytutkimusten valossa.

“Miehet ajattelevat seksiä naisia enemmän”

On vaikea todeta, onko väite totta vai tarua. Tietynlaisten ajatusten määrän tarkkaileminen on hankalaa – osaatko itse kertoa, kuinka usein ajatuksesi tänään harhailivat eroottisille urille?

Yksi jos toinenkin tutkimus on tästä huolimatta yrittänyt saada asiaan vastauksen. Ihmiskokeisiin osallistuneiden naisten päivittäisten seksiä koskeneiden ajatusten määrä on ollut useassa alhaisempi kuin miehillä. Tutkijat kuitenkin uskovat osallistuneiden luonnearvioiden perusteella, että naiset eivät välttämättä tunnusta jokaista eroottista ajatustaan. Todisteet kuitenkin viittaavat siihen, että miehet ajattelevat ajattelevansa seksiä useammin, Psychology Today lopuksi huomauttaa.

EI EI EI,..,MÄ VÄITÄN ETTÄ MUIJAT AJATTELEE SEXIÄ IHANYHTÄ PALJON.,.,SEO VAA ERILLAISTA JA MIEHET TEKEE SEN ÄÄNEKKÄÄMMIN HAHAHAH..,

husbandvacuuming2

“Miehillä on naisia enemmän kumppaneita”

Heteromiehien ilmoittamat seksikumppaneiden määrät ovat korkeampia kuin heteronaisilla. Aktiin kuitenkin tarvitaan kumpaakin sukupuolta oleva osapuoli, joten keiden kanssa miehet oikein kasvattavat lukemaansa?

Tämän voi toki selittää monin eri tavoin: miesten seksikumppanilukemia kasvattavat naiset saattavat esimerkiksi olla seksityöläisiä tai seksuaalisesti aktiivisia naisia. Eräs tutkimus kuitenkin havaitsi, että jos miehet ja naiset eivät muista partnereidensa tarkkaa lukemaa, he pyöristävät sen – mutta eri tavoin. Miehet nimittäin tapaavat pyöristää lukua ylöspäin joko seuraavaan vitoseen tai nollaan, naiset taas alaspäin.

Tämä ja muut tutkimukset viittaavat siis siihen, että väite on väärä. Eroavaisuudet seksikumppaneiden määrissä selittyvät todennäköisemmin miesten liioittelulla ja naisten vähättelyllä.

EI EI EI,.,.NAISILLA ON IHAN YHTÄ PALJON PANOSUHTEITA JA FUCKBUDDYJA JA KAIKKEE KUN MIEHILLÄKIN,.,.

3995740

“Miehet ovat todennäköisemmin uskottomia”

Uskollisuutta ja uskottomuutta tutkineet henkilöt ovat muun muassa havainneet, että miehet saattavat kyllä ilmaista vahvempaa halua syrjähyppyihin, mutta tämä ei välttämättä aina tarkoita halun mukaan toimimista.

Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että väite pitää paikkansa, mutta vain toistaiseksi. Alle 40-vuotiaiden joukossa uskottomuus vaikuttaisi olevan yhtä yleistä sekä miehillä että naisilla. Sukupuolten välinen ero kapenee siis koko ajan.

EI EI EI,.,..PETTÄMINEN EI LIITY MITENKÄÄ SUKUPUOLEEN KUMPI PETTÄÄ ENEMMÄN.,.,

58464fbd6f3ca

RUUMIS KU SELLO..,.,EIKU NYT LIKAT RYYPPÄÄ JA PETRI MAXAA VIULUT.,JOS ANNAT SOITTORASIAA.,.???LOL

58a2afd94949f

NONIIIIN BLOKI ALKAA OLEEN LOPPUPUOLELLA ETTÄ KELLOT SOIMAA,.,.!!!!!!

MUISTAKAA LIKAT ETTÄ NOI TISSIT ON SITTE SEMMOSET ASEET ETTÄ EI NIILLÄ IHAN JOKA PAIKKAA MENNÄ.,.,TAIS SITTE MENNÄÄÄ LOL

kamera85-img006 kamera95_img030

kamerag1qg5hdno1_500 kamerag5hdno1_1280 kameraGCcAENBub kameragCUAAs4TZ

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,