03.02.2017 seopetriii

PETRIN BLOGI: p-p-perjantai p-p-perseet.,!!!! SEXITRENDIT+IHMISROBOTTI+RIPULIPERSEREIKÄLIIMA+JA PALJON MUUTA KATSO LISÄÄÄ+YMS+YMS+YMS!!!! tänään KOTKA huomenna RUOKOLAHTI.,!!!!

ass90-img001 ass092a49b013b8-10 ass94-img001 ass94-img028 ass94-img030

TULIHAN SE PERKELEEN PERJANTAI SIELTÄ JA SEO ON PÄIVÄ JOLLON MUN “VITTUJENKEVÄTKIERTUE” ALKAAA.,,.!!!!!!! JA SENKIN KUNNIAX TARJOON PLAYLISTIT TÄSTÄ VIERAILIOIDEN KERA,..!!!! MINÄ+FEATIT,.!!! MARISKA+JUKKA POIKA+TONI WIRTANEN+LORD EST+KLAMYDIA+MOKOMA+YMS YMS YMS YMS.,,.!!!!! OLKAA HYVÄT….,

MIKE TYSON ON KYLLÄ KOVA UKKO OLLU JOSKUS MUTTA KETÄS NÄÄ LIKAT ON HUHHUH.,.,

587daaf7f1a16

MITÄS ME TÄNÄÄ KOKATAA.,.,.,????? HMMMMMMMMM

Joka neljäs maapallon ihminen käyttää Facebookia

Vaikka kaikki tietävät, että Facebook on iso nimi, käyttäjien määrä voi silti tulla monelle yllätyksenä.  Käytännössä joka neljäs Maan asukki käyttää Facebookia. Maailmassa on arviolta hieman alle 7,5 miljardia ihmistä. CNN kertoo, että Facebookilla oli vuoden 2016 lopussa 1,86 miljardia aktiivista käyttäjää joka kuukausi. Edellisellä vuosineljänneksellä luku oli 1,79 miljardia ja vuoden 2015 lopussa 1,59 miljardia käyttäjää. Kasvaakseen lisää Facebook satsaa yhteisöllisyyteen ja teknologiaan. Yhtiö vie internetiä halvalla tai jopa ilmaiseksi maailman köyhimpiin kolkkiin, joka näkyy palvelua käyttävien kasvuna. Sosiaalista puoltaan Facebook ruokkii muun muassa kannustamalla ihmisiä videosisällön tekemiseen, kuten videopuheluiden soittamiseen.

Techcrunchin mukaan Facebookin johtaja Mark Zuckerberg sanoi, että videopuheluita soittaa 400 miljoonaa ihmistä joka kuukausi. Syyskuussa luku oli vain 300 miljoonaa, eli videopuheluiden suosio on kasvanut muutamassa kuukaudessa kolmanneksella. Yksi tärkeimmistä videopuheluiden vetonauloista on joulukuussa lanseerattu moniruutuinen videopuhelu, jolla useampi ihminen näkyy ruudulla yhtä aikaa. Facebook panostaa videosisältöön myös suunnittelemalla oman televisiosisällön tuottamista.

MUISTAN KU JOSSAIN VAIHEESSA JENGI OLI SILLEE ETTÄ BUUUU FACEBOOK ON IHA MENNYTTÄ OUT JA WANHA JUTTU ETTÄ TWITTER JA INSTAGRAM ON SE JUTTU,.,.,.INTERNET ON IHANA,.,.KAIKKEE PITÄÄ OLLA,.,.

587daaf69b25a

TEKNOLOGIA ON MEIDÄN PUOLELLA.,.,,.

587daaf78b992

JUST DO IT,..,OR YUKON DO IT,..,!!!!!! TEE TAI VITTU ITKE JA TEE,..,,.!!!!!

RIDANPÄÄN KANSSA OTIN TAANNOIN NOPEET LÄPÄT,.,.,.

5886e7a6ddda5

JÄÄKÖ JÄMÄT.,.?? OON JO PUTSANNU NÄÄ SUN MURUSET TÄÄLTÄ VITUN LATTIALTA.,.,

Erica, 23, on maailman kaunein ihmisrobotti –
ja älykkäin

Japanilainen sileäposkinen nuori nainen istuu sohvalla, puhuu ja räpsyttelee silmiään. Hän esiintyy melko luontevasti, vaikka ramppikuume hieman vaivaakin. Erica kertoo olevansa 23-vuotias sekä pitävänsä elokuvien ja urheilun katsomisesta. Hän haluaisi matkustaa Kaakkois-Aasiaan ja hänen unelmiensa mies on sellainen, jonka kanssa on helppo kommunikoida. Mutta hetkinen. Erican seuraavat sanat saavat kuuntelijat hämmentymään.

– Olen robotti ja käytän tekoälyä voidakseni käydä ihmisten kanssa keskusteluja sujuvasti.

Erican ”isä”, kehittäjä, on Hiroshi Ishiguro, joka toimii professorina Osakan yliopiston robottilaboratoriossa. Erican lisäksi hän on rakentanut myös muun muassa itsensä ja tyttärensä näköiset robotit. Suomen Kuvalehti haastatteli Ishiguroa vastikään.

– En halua rakentaa koneita vaan jotain, mikä voi toimia ihmisenä. Haluan ymmärtää itseäni ja muita ihmisiä. Tällä tavalla voin katsoa ja kokea itseni toisen ihmisen näkökulmasta”, Ishiguro Suomen Kuvalehden haastattelussa toteaa.

Rakastaa toisiaan

Erica on yksi maailman edistyneimmistä ihmistä muistuttavista roboteista. Sen lisäksi hän, tai siis se, on maailman kaunein ihmisrobotti. Erican ulkonäkö on koostettu yhteensä 30 kauniin naisen kuvasta. Niistä on poimittu parhaat puolet ja laskettu keskiarvo. Robotti on rakennettu tuon keskiarvon mukaan.

– Sen vuoksi hänen pitäisi miellyttää kaikkia, Ishiguro The Guardianin haastattelussa toteaa.

Ishiguron mukaan ihmisrobotit ovat tulleet jäädäkseen. Toistaiseksi Erican kanssa voi käydä sujuvaa keskustelua vain muutamien aihepiirien sisällä, mutta tiedemiehet uskovat, että todellinen läpimurto on vain joidenkin vuosien päässä. Siinä vaiheessa tekoäly ymmärtäisi aihetta kuin aihetta.

Toimittaja esitti Ericalle kysymyksen Miraikan-museossa Tokiossa.

Toimittaja esitti Ericalle kysymyksen Miraikan-museossa Tokiossa.

Jo nyt esimerkiksi Mitsubishi on alkanut käyttää tehdasrobottien lisäksi myös puhuvia asiakaspalvelurobotteja. Tutkimusyhtiö Nomura Research Institute ennustaa, että jo vuonna 2035 Japanissa puolet kaikesta työstä voisi olla robottien tekemää. Ennen kuin robotit voivat korvata ihmisen, ihmisten täytyy antaa niille hyväksyntä. Erica on askel juuri siihen. Ihmisen näköiseen olentoon, vaikka se ei olisikaan ihminen, on helpompi luottaa. Jatkossa Ericalle ja muille ihmisrobotit on tarkoitus opettaa ennakoimaan ihmisten toimintaa ja reagoimaan siihen entistä aidommin. Sillä tulee olemaan suuri vaikutus ihmisten ja robottien väliseen kannsakäymiseen, Ishiguro uskoo.

– Se tarkoittaa sitä, että jonain päivänä ihmiset ja robotit voivat oikeasti rakastaa toisiaan.

HUHHUHHH.,,..,NÄÄ ROBOTIT ON NIIIIN SIISTEJÄ MUTTA SAMALLA VÄHÄN VITUN PELOTTAVIAKIN,..,JOTENKI.,.,JOTENKI HIDASTA ON VAA NÄITTEN KEHITYS KU LUULIN JOSKUS LAPSENA ETTÄ 2010 TYYLIIN ON SUPERROBOTTEJA JA AUTOT LENTÄÄ MUTTA VITUT.,,.

5886e7a7abcba

REENIÄ HOROT REENIÄ,..,!!!!

5886e7a43fc1f

TOTTAMUUTE.,.,.,KOKEILE JOS ET USKO.,!!!!!!

KAIKKI MUUT PAITSI MINÄ.,,..,,.MINÄ MINÄ EIKÄ KUKAAN MUU MINÄ,,,.MÄ OON MÄÄ,.,.

587daaf859a9d

ÖÖÖÖÖÖ TÄÄ OLI TARKOTETTUKIN HAMEVÄELLE OLKAAPA HYVÄT,.,.,.

931_img027

KYLLÄ KIITOS TÄSTÄ KATTAUXESTA MULLE NOITA KAIKKIA ..!!!!!

Miltä näyttävät suomalaisten seksitrendit vuonna 2017? Seksuaaliterapeutti kertoo

 Seksuaaliterapeutin mukaan suomalaiset pariskunnat ovat entistä kokeilunhaluisempia.

Seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimato.com-seksivälinekaupasta ennustaa, että seuraavat kolme tekijää ovat nousussa suomalaisten seksielämässä kuluvana vuonna.

1. Alistusleikit, peppu- ja tantraseksi entistä suositumpia

Fifty Shades of Grey -kirjat ovat nostaneet kiinnostusta BDSM- eli sitomis- ja alistamisleikkeihin myös Suomessa. Lavikaisen mukaan suomalaiset ovat entistä kokeilunhaluisempia ja uskaltavat piristää parisuhdetta kokeilemalla uudenlaisia seksin muotoja. Tantraseksi on myös pinnalla. Lisäksi anustappien myynti on kasvanut, mikä viittaa siihen, että peppuseksi on yhä useamman seksuaalisen nautinnon lähteenä.

2. Sooloseksin suosio kasvaa

Sooloseksistä tulee entistä arkipäiväisempi seksin muoto. Apuna käytetään yhä enemmän välineitä. Etenkin moottoroitujen vibraattorien myynti on kasvanut. Myös keinovaginoita myydään entistä enemmän.

3. Seksuaaliterveys ymmärretään osana hyvinvointia

Myös seksuaaliterveys on pinnalla – seksi nähdään osana hyvinvointia ja naiset tietävät, että lantionpohjalihaksista kannattaa pitää huolta.

– Hyvät lantionpohjalihakset tekevät seksistä molemmille nautinnollisempaa ja voivat tehdä orgasmeista voimakkaampia. Lisäksi ne auttavat synnyttäneitä naisia palautumaan nopeammin ja vähentävät virtsankarkailua, Lavikainen kertoo Kaalimato.comin tiedotteessa.

HYVÄ HYVÄ HYVÄÄN SUUNTAAN OLLAAN MENOSSA.,,..,OLLAANKO ME PANTU SUOMEE KUNTOON.,.,???

5886e7a558ff0

LIKAT LIKAT EI SAA NARUTTAA .,.,,.

KAIKKEE PITÄÄ KOKEILLA,.,.???

ass28-img026 ass82-img005 ass88-010 ass95_img007 ass96-img011

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,