21.01.2017 seopetriii

PETRIN BLOGI: VKNLOPUN SELFIEkameraHOROT,.+RYHMÄSEXII+MISSLUOMU+BÄTMÄN+RUPATTELUT+PALLOTTELUT++YMS+YMSKATSO KATSO LISÄÄÄÄÄ,,.!!!!!!

kamera5-1024x1024KAMERA7L1trdv5fo1_1280 kameraHCAAMlnlq kamerahop kamerahvmd kamerai1qg5hdno1_1280

HYVÄÄ LAUANTAITA JA VIIKONLOPPUU MUUTENKI..,VIELÄKÖ TIPATON PITÄÄ.,,.MITES SE REENI SUJUU,,.??? OLI MITEN OLI MÄ TARJOON VIIKONLOPULLE VITUN HUIKEET MUSAT JA VIIHDETTÄ TÄSSÄ ELI PITÄKÄÄ KIVAA JA MUISTAKAA NAUTTIA.,.!!!!!

Nyt tulee erilainen missikisa: Miss Eloveena -kisassa ehdoton kielto silikonirinnoille

uusi kauneuskilpailu käynnistyyHenna Peltonen etsii Miss Eloveenaksi luonnollisia naapurintyttöjä.

Henna Peltonen on käynnistänyt kokonaan uuden tyyppisen missikilpailun.

Henna on huomannut, että tällä hetkellä kysyntää on luomukauneudelle. Niinpä ajatus Miss Eloveena -kisasta syntyi. Hennan mukaan Miss Eloveena -kisassa etsitään luonnollisen kaunista ja aurinkoista naapurintyttöä.

– Kauneuskirurgiset toimenpiteet sekä näkyvät tatuoinnit ovat kisassa kiellettyjä, Henna linjaa.

– Tämä kauneuskilpailu toteutetaan vanhoja kauneusihanteita kunnioittaen, Miss Eloveena kisan tuottajana toimiva Henna jatkaa.

Henna Peltonen on ollut jo vuosia mukana viihdealalla. Hänellä on kokemusta niin mallin hommista kuin kauneuskisojen tuotannosta.

– Olen työni puolesta ollut jo pitkään huolissani etenkin nuoriin tyttöihin kohdistuvista ulkonäköpaineista sekä luonnollisten kauneusihanteiden katoamisesta, Henna kertoo.

– Toivon, että tällaisella kisalla voidaan vaikuttaa myös nuorten itsetunto-ongelmiin sekä vähentää nuorten halua korjailla itseään kirurgisilla toimenpiteillä. Toivoisin, että nuoret hyväksyisivät itsensä paremmin, hän jatkaa.

Hennan mukaan kilpailuun on jo nyt ilmoittautunut kaunottaria, mutta virallinen haku alkaa vasta nyt.

Tässä kilpailun hakuehdot:

– 18 vuotta täyttänyt

– Luonnollisen kaunis

– Hyvämaineinen

– Osallistujalle ei ole tehty kauneuskirurgisia toimenpiteitä

Lähetä kuvallinen hakemus 31.3.2017 mennessä osoitteeseen hennapeltonen@misseloveena.net

Finalistit kuvataan kesän aikana Jämsänkosken Aarresaari kotiseutumuseolla ja itse finaali käydään 28-29.7.2017 Jämsänkosken upeassa 1937 rakennetussa Ilveslinnassa.

MÄ OON SUPERMESSISSÄ ETTÄ TÄMMÖNENKI JÄRJESTETÄÄN,.,MUOVIA JA LUOMUU JASIIS KAIKKEE..,KAIKKEE PITÄÄ OLLA,.,
MYÖS LAUANTAILLE LUXUSTA,..,.

CHISU ON IHANA MUTTA JUOMALAULUJA TULEE AINA OLEEN IHANSAMALLALAILLAKU RAKKAUSLAULUJAKI.,.,

5858c4fa632a4

KÖYHÄNMIEHEN PARKKIVAROTIN TAI JOKU VITTU,,..,LOL

5858c4fb4aacc

SAME SAME BUT DIFFERENT NIIQU SILLEE VÄÄRIN TAVALLAA MUTTA OIKEEN,.,.,.

Legendaarinen 1960-luvun Batman tekee tänään paluun: “Laki on ehdoton!”

Lepakkomies on oikeamielinen tilanteessa kuin tilanteessa.

 

  • Meillä esitetään nyt 1980-luvulla remasteroitu versio.
  • Avausjaksossa Gotham Cityssä räjähtää.
  • Virkavalta on voimaton, ja paikalle soitetaan viittasankari.
Lepakkomiehen apuna on Ihmepoika Robin. (YLE)

Alkuperäinen lepakkomies ilmestyy ruutuun, kun tänään käynnistyy legendaarisen Batman-sarjan ensimmäinen tuotantokausi. Se sisältää 34 jaksoa, jotka esitetään aina kaksi jaksoa kerrallaan. Alun perin viittaan sonnustautunut supersankari ilmestyi ruutuihin vuonna 1966. 1980-luvulla sarja remasteroitiin ja siitä voi nauttia alkuperäisessä loistossaan. Kaiken taustalla on Bob Kanen ja kumppaneiden luoma, vuonna 1939 ilmestynyt sarjakuva, joka löysi nopeasti yleisönsä. Niin kävi myös nyt uusittavalle sarjalle. Avausjaksossa Gotham Cityn maailmannäyttelyssä räjähtää. Virkavalta päättelee, että asialla on Batmanin arkkivihollinen Arvuuttaja, mutta on voimaton hänen edessään. Ei auta, kuin tarttua kuvun alla toimintaa odottavaan lepakkopuhelimeen ja soittaa Batman paikalle. Siviilissä Bruce Waynena tunnettu viittasankari jättää muut hommat oitis sikseen ja kutsuu apulaisensa Ihmepoika Robinin eli Dick Graysonin kanssaan muka kalaan. Se on tietysti vain koodikieltä: todellisuudessa lähdetään pyydystämään rikollisia.

– Taivas varjele! Batman huudahtaa saadessaan tietää, kuka on kaiken takana.

Sitten jo liu’utaankin lepakkotankoja pitkin lepakkoluolaan.

Batmanilla riittää arkkivihollisia. Kuvassa Kissanainen ja Pingviini.

Batmanilla riittää arkkivihollisia. Kuvassa Kissanainen ja Pingviini.

Camp-huumori siivittää Batmanin ja Robinin menoa. Kesken Arvuuttajan kiinni ottamista Batmanilla on aikaa oikeamielisiin tietoiskuihin.

– Varo, poika! Muista jalankulkijoiden turvallisuus! hän huomauttaa Robinille, joka on tekemässä jotain ajattelematonta.

Kun alaikäistä Robinia ei lasketa ravintolaan, jonne vihjeet kaksikon johdattavat, ei sisäänpääsyyn todellakaan käytetä vippaskonsteja.

– Laki on ehdoton! Batman lausuu järkkymättömästi.

Entä mitä viittasankari nauttii diskoteekissä? Batmanin erikoisen, eli appelsiinituoremehua.

VITTU TÄÄ ON VAA IHA PARASTA .,!!!!! EDELLEEN SUPER HUIPPU.,.,JA VITTU MITEN HOTTI TOI KISSANAINEN HUHHUH.,,.,.

5858c4fbafe17

HAHAHA EIX KAIKILLA OO TÄLLANE,,.???? VITTU IHAN KAIKILLA.,,.

RÄPS FILMATEN,..,.,

8464fb7dd57b

JÄLJET KERTOO,.,,,.,.

Asiantuntijat valottavat, miksi niin moni fantasioi ryhmäseksistä

Tarkoittaako useampi kumppani suurempaa nautintoa?

Seksi useamman kuin kahden henkilön kanssa kiehtoo monia vähintään ajatuksen tasolla. Kiinnostus johonkin tai siitä haaveilu ei kuitenkaan aina tarkoita, että aktin haluaisi toteuttaa. Medical Daily syventyi useiden asiantuntijoiden avulla kimppaseksin saloihin pyrkimyksenään selvittää, miksi se kiehtoo niin useita. Joihinkin voi vedota mahdollisuus olla keskipisteenä ja vastaanottaa huomiota useammalta ihmiseltä samanaikaisesti. Pohjimmiltaan kyse voi siis olla halusta pönkittää omaa käsitystä seksuaalisesta asemasta tai viehätysvoimasta.

– Epävarmat henkilöt toivovat usein, että ryhmäseksiin osallistuminen antaisi heille eroottista itsevarmuutta ja tekisi heistä houkuttelevampia kumppaneita, parisuhdeasiantuntija April Masini kertoo julkaisulle.

Medical Daily myös arvelee, että miehillä viehätys saattaa osittain selittyä biologisin perustein varsinkin silloin, kun kyseessä on seksi useamman naisen kanssa samanaikaisesti. Tarjoaahan tämä hänelle mahdollisuuden levittää geenejään laajemmalle.

Dan-Witz_A-Small-Orgy

Sukupuolten välillä eroja

Vaikka ryhmäseksi kiinnostaakin ihmisiä sukupuolirajojen yli, tutkimuksissa on havaittu, että miesten ja naisten asenteet asiaan liittyen poikkeavat toisistaan. Medical Daily viittaa muun muassa Journal of Sexual Archives -lehdessä julkaistuun tutkimukseen, jonka mukaan 82 prosenttia miehistä ilmoitti olevansa kiinnostuneita seksistä useamman kuin yhden kumppanin kanssa samanaikaisesti. Naisilla vastaava luku oli huomattavasti pienempi, 31 prosenttia. Miehet olivat kuitenkin aavistuksen nirsompia sen suhteen, kenet he huolisivat niin sanotuksi kolmanneksi pyöräksi. He suosivat kumppaneita, jotka tunsivat entuudestaan. Naisille tällä ei ollut niin suurta merkitystä varsinkaan silloin, jos he etsivät vakituisen kumppaninsa kanssa suhteen ulkopuolista henkilöä osaksi aktia. Kiinnostus ei kuitenkaan välttämättä tarkoita fantasioiden toteuttamista.

Vaatii kommunikaatiotaitoja

– Jotkut saattavat pitää ryhmäseksiä tavoitteena, jonka he saattavat toteuttaa tai jättää toteuttamatta. He pitävät sen kuitenkin niin sanotussa fantasiapankissaan, sillä he pitävät siitä, millaisia tunteita sen ajattelu herättää, Masini kertoo.

Fantasian jääminen toteuttamatta saattaa johtua myös siitä, että ryhmäseksistä kiinnostuneet ovat harkinneet asiaa ja todenneet, että siihen liittyvät mahdolliset negatiiviset lieveilmiöt vievät voiton positiivisista puolista. Pelkona saattavat olla esimerkiksi parisuhteen hajoaminen tai torjutuksi tuleminen. Jo kahdenkeskinen seksi tekee kumppaneista haavoittuvaisia toistensa edessä. Kolmannen – tai vielä useamman – osapuolen mukaan ottaminen tekee tilanteesta tätäkin herkemmän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että jokainen ryhmäseksikokeilu johtaisi vääjäämättä pettymyksiin ja epäonnistumisiin. Fantasian toteuttaminen vaatii henkilöiltä kuitenkin kykyä kommunikoida keskenään haluistaan ja peloistaan.

orgy11

KAI TOI RYHMÄPANO KIINNOSTAA SEN TAKIA KUN TOTTUU HIMASSA VAIMON TAI TYTTÖYSTÄVÄN KANSSA VETELEE AINA KAXIN NIIN TOSSA OIS NIINKU ENEMMÄ SETTIÄ.,.,?????,.,.

54358c4f9d6987

NUMEROT ON NUMEROITA,,.JÄRJESTYS ON VAA JÄRJESTYS,.,.

58464fb8635d2

MÄ OON AINA OLLU PASKA MATIKASSA.,.,.,

POJAT PALLOTTELEE KIVASTI,.,.

58464fb928164

FIXI NIXI PIRKKA,.,.

58464fba3c76a

OOH AAH..,, KOLEM VAIHTISTA,.,. 1. IHASTELUPAIKKA 2. KUSIPAIKKA 3. NUSSIMISPAIKKA

58464fbc81d81

HAPPY HOLIDAYS VAI HAPPY HOME VAI IHAN VAA HAPPY HOE,,.,.???

SUOMIPOIN SAINION KANSSA AINA MUKAVA HÖPÖTELLÄ,..,

kamera28-img012 KAMERA15

kameraIAAs6MJ kameraIQAA1RES kameraIv1qcgltko1_500 kamerajnreJ1r284eko1_500

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,