04.11.2016 seopetriii

PETRIN BLOGI: SEO PERJANTAI PERRSSEETT.,!!! TINDERKÄNNIT+TAUKOSEXI+ORGASMINSALAT+YMS+YMS!!! tänään HEINOLA huomenna KALAJOKI,.!!

SEO TAAS PERJANTAI PERSEITTEN AIKA JA VKNLOPPU LAITETAANKI KÄYNTIIN MUN UPEELLA PLAYLISTILLÄ TÄYNNÄ ERITTÄIN HUIKEITA JA MÄRKIÄ BIISEJÄ,.,.!!!! NAUTTIKAAAAA,.,.,.,.

ass8-img005 ass7ea23b4978ec ass08 ass16 ass80f09e9ad098

LAKI JA MAAILMA,.ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ,.TÄÄ ON NIIN TÄTÄ..???

5784858fd0896

HAHAHAA,..,JOSNYT YHET VIELÄ.,.,KAINNYT VIELÄ.,..,

Nyt vilahtaa vähän joka puolelta – fanit hullaantuivat Jennifer Lopezin, 47, Instagram-kuvasta

Jennifer Lopez hurmaa fanejaan uudella kuvallaan. 

rs_600x600-161103123230-600-jennifer-lopez-fb-110316

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Jennifer Lopez ei 47 vuoden iästään huolimatta näytä vanhentuneen viimeiseen 20 vuoteen päivääkään. Kuvankaunis näyttelijä-laulaja julkaisi vastikään Instagram-tilillään kuvan, josta ei jää epäselväksi kaunottaren olevan edelleen uskomattomassa kunnossa.

Faniensa iloksi niukassa mustassa bodyssa poseeraavan Lopezin kuvassa katse kiinnittyy näyttelijän lähes paljaisiin pakaroihin. Supertähti ei ole pahemmin koittanut peitellä vartaloaan ja myös tähden rintavarustus on hyvin edustettuna. Kuten arvata saattaa, on tähden kuva kerännytkin massoittain ihailevia kommentteja Lopezin Instagram-seuraajien keskuudessa. Kommentteja on toistaiseksi kertynyt vajaa 35 000 kappaletta.

OHAN TOI EDELLEE HUIKEE MUIJA.,!!!!!! PITÄÄKIN OTTAA SEURANTAAN INSTASSA LOL.,

893-007

JAAAAA AUDINAISII.,.,MITÄS NE SANOKAA AUDIMIEHISTÄ,.??

999analwaysboots

ALWAYS ANALWAYS.,???? KERRAN KESÄSSÄ.,.,VAI AINA.,.,???

VITTUUUN TRUMP JA VITTUUN CLINTONI MUTTA OLISKO MIKE TYSON HYVÄ PRESIDENTTI.,.,????

894-img032

MUNKI KESKISORMELLE TULI EREKTIO.,.HMMMMM..,.,

Pari piti taukoa seksistä –
5 positiivista vaikutusta

Seksi on keskinkertaisimmillaankin erittäin hyvää, Rebecca Jane Stokes kertoo hänen ja poikaystävänsä Buddyn välisestä suhteesta. Seksuaalisesti aktiiviselle pariskunnalle sängyssä peuhaamisesta on tullut hampaiden harjaamisen kaltainen tapa, paitsi mukavampi, Stokes huomauttaa. Olosuhteiden pakosta hän ja Buddy päätyivät kuitenkin viettämään parisen viikkoa seksittä.

Prevention julkaisi Stokesin kokoaman listan huomioista tältä ajalta.

Suhteeseen tulee toisenlaista leikkisyyttä

– Kuuma seksi on mahtavaa, mutta niin on myös teltassa värjöttely Monty Python -sketsejä toistellen, Stokes kertoo. Hän jatkaa löytäneensä kumppanistaan toisen puolen, joka antoi viitteitä siitä, millainen hän on saattanut olla lapsena.

Kosketuksesta tulee tärkeämpää

Seksittömyys korostaa Stokesin mukaan muunlaisen fyysisen kosketuksen aiheuttamia tuntemuksia.

– Kun hän piteli kiinni kädestäni tai ohjasi minua läpi väkijoukon toinen käsi selkäni takana, tunsin oloni paitsi kiihottuneeksi, myös turvatuksi.

Kumppanin näkee ihmisenä toisenlaisessa valossa

Seksi on monelle parille pääasiallinen tapa luoda ja ylläpitää yhteyttä, Stokes arvioi. Kun hän ei harrastanut seksiä kumppaninsa kanssa, hän huomasi paljastavansa tälle aivan uudenlaisen puolen itsestään.

Haaveet tulevaisuudesta muuttuvat

– Kun seksiä harrastaa säännöllisesti, on helppoa jäädä jumiin rutiiniin, joka koostuu tapaamisesta, juttelusta, syömisestä ja sänkyyn hyppäämisestä, Stokes kertoo.

Kokeilun aikana hän huomasi, että samojen asioiden tekeminen ilman entistä loppuhuipennusta sai hänet todella tajuamaan, kuinka paljon nautti poikaystävänsä seurasta. Tämän ansiosta Stokes päätyi pohtimaan parin tulevaisuutta uudella tavalla.

Seksin harrastaminen uudelleen oli jännittävää

Kuivan kauden päättäminen tuntui siltä, kuin olisi harrastanut seksiä kyseisen kumppanin kanssa ensimmäistä kertaa, Stokes muistelee. Sillä erotuksella, että yhteys kumppaniin on uskomattoman tiivis ja kumpikin osapuoli tietää, kuinka kiihottaa toista niin henkisellä kuin fyysisellä tasolla, hän lisää.

KAIKKEE JOS TEKEE LIIKAA KYLLÄSTYY.,,.RAJANSA KAIKELLA,..,EI AINA JAXA.,VOIN HYVINKI USKOO ETTÄ PIKKU BREIKKI TEKEE HYVÄÄ,..,

3333maxipadcarprank

EI RUOSTU AUTO NYTVAI,.??? PUNASELLA AUTOLLA KOKOAJA MENKAT.,???

5555iovaryacted

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH,.,.,.,.

ENMÄ OO YHTÄÄ VIHANE NÄISTÄ UUSISTA METALLICA BIISEISTÄ.,.,HYVÄÄ SETTIÄ,.,.

5555ppixelatedbukkake

BUKKAKE HAHAHAHA NÄYTTÄÄ PALASOKERILLE,..,

Tutkija pureutui orgasmin saloihin: transsin kaltainen tila

Rakkaus ja seksi Orgasmiin tarvitaan oikea rytmi ja ajoitus, toteaa tuore yhdysvaltalaistutkimus. Orgasmiin tarvitaan oikea rytmi ja ajoitus, toteaa tuore yhdysvaltalaistutkimus.

  • Neurotieteilijän mukaan orgasmi muistuttaa transsia.
  • Hänen mukaansa oikea rytmi auttaa saavuttamaan orgasmin.
  • Rytmi on tärkeää myös musiikissa ja tanssissa. Tutkija pitääkin niitä samantapaisina kokemuksina kuin seksiä.Yhdysvaltalaisen Northwestern Universityn tutkija pureutui Science Dailyn mukaan siihen, mitä aivoissa tapahtuu orgasmin aikana. Neurotieteilijä Adam Safron on laatinut mallin, jonka mukaan seksuaalisten toimintojen rytmi vaikuttaa myös aivotoimintojen rytmiin. Jos seksuaalinen stimulaatio on tarpeeksi voimakasta ja jatkuu riittävän kauan, voi sen rytmi Safronin mukaan tahdittaa myös aivojen rytmiä.
  • is-female-orgasm-good-for-fertility
  • Tämän ansiosta seksiin uppoutunut unohtaa tavallisen itsetietoisuutensa ja uppoutuu aistinautintoihin. Safron vertaa tilaa transsiin. Hänen mukaansa tämä transsinkaltainen tila voi laukaista orgasmiin johtavat mekanismit. Rytmiin heittäytyminen auttaa siis laukeamaan. Safron pitää havaintoa tärkeänä, ja uskoo sen että siitä voi olla apua erilaisiin seksuaalisten toimintojen vaikeuksiin. Hän rohkaisee ihmisiä keskittymään rytmiin.- Ajatus seksuaalisista kokemuksista transsin kaltaisena tilana on monella tapaa muinainen. Mutta kävi ilmi, että moderni neurotiede tukee käsitystä, sanoo tutkija.Hänen mukaansa tutkimus voi jopa muuttaa käsitystä seksistä. Se tuo nautinnollisia kokemuksia ja auttaa yhteydentunnetta kumppanin kanssa. Mutta tutkijan mukaan seksi menee vielä näitäkin pidemmälle: Safron påitää sitä tietoisuuden muuttuneena tilana.

    Neurotieteilijä vertaa orgasmia musiikkiin ja tanssiin. Yhtäläisyyksien löytyminen oli hänestä jopa yllättävää.

  • orgasm
  • – En odottanut näkeväni seksin harrastamisen olevan niin samankaltaista kuin musiikki ja tanssi, hän kertoo. Hänen mukaansa ne ovat kuitenkin kokemuksina hyvin samantyyppisiä.Tutkijan mielestä rytmitaju voi myös olla yksi merkeistä, joiden perusteella potentiaalisen kumppanin kelvollisuutta arvioidaan. Hän perustelee väitettään sillä, että rytmikäs musiikki ja tanssiminen ovat lähes kaikkialla maailmassa olennainen osa kumppanin etsimistä ja houkuttelemista.ENOOKKA IKINÄ AJATELLU VERRATA ORKKUU MUSIIKKIIN TAI TANSSIIN.,,.PITÄÄKI TÄNÄÄ FIILISTELLÄ,..,HMMMMMMMM

 

5805c2e41ae20

FREE DICKS.,!!!!!!!

KAHVIA NORJASSA.,,.????

ass13 ass12 ass11 ass10 ass09

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,