21.10.2016 seopetriii

PETRIN BLOGI: VKNLOPUN SEXYSELFFIET,!!! TANTRASEXI+NÄNNIPEKONI+LIUKASTE+NETFLIXILTA+YMS+YMS!!! tänään LAPPEENRANTA huomenna SÄKYLÄ.,!!!

kamera61fea4fb79bdfbc20b4ac8

HYVÄÄ VKNLOPPUA KAIKILLE JA TOIVOTTAVASTI EIO SYYSFLUNSSA PÄÄSSY YLLÄTTÄÄ NIINKU VITTU MULLA.,.,!!!! HALUUN NOSTAA FIILISTÄ PERJANTAIN KUNNIAX PLAYLISTILLÄ MISSÄ ON MUN PARHAAT BIISIT,,.!!!!!

ROBOTIT ON NIIN SIISTEJÄ,..,KAI TOMMOSEN SAIS MUIJAVERSIONAKI,,,.???

57d78f5a35e25

PELKKÄÄ VETTÄ KOKO VKNLOPPU…,LOL

Vaikka tantraseksi ei kiinnostaisikaan, omaksu ainakin nämä 7 asiaa siitä

 Tantran ei välttämättä tarvitse tarkoittaa pelkästään tuntikausien pituisiksi venähtäneitä kuhertelusessioita. 

Pääpaino tantrassa on eroottisen energian säätely ja hallinta, joiden uskotaan muun muassa lisäävän parin keskeistä luottamusta ja intiimiyttä. Men’s Health huomauttaakin, että tantran avulla pariskunta voi syventää suhdettaan ja jatkaa listaamalla seitsemän asiaa, jotka kenties jokaisen kannattaisi omaksua osaksi seksielämäänsä.

Erotic sexual sculptures and statues

Erotic sexual sculptures and statues

1. Odotusten unohtaminen

Ajatus siitä, että seksin tulisi noudattaa tiettyä kaavaa – kuinka kumppanien tulisi edetä, miltä sen pitäisi tuntua, missä asennoissa sen kuuluisi tapahtua -, voi vähentää siitä saatavan nautinnon määrää.

Sen sijaan, että vertailisit kokemaasi odotuksiin, keskity tuntemuksiin, joita koet itse hetkessä.

2. Opettele tuntemaan kehosi

Oman vartalon ja sen reaktioiden tunteminen mahdollistaa sen, että pystyt ilmaisemaan kumppanillesi tarkkaan omia toiveitasi. Yksi tapa tutustua kehoon on seksi, Men’s Health huomauttaa.

3. Nauti kaikilla aisteillasi

Tantraseksissä halutaan luoda kaikin tavoin aistillinen kokemus, Men’s Healthin haastattelema asiantuntija kertoo. Voitkin kokeilla, kuinka esimerkiksi vuodevaatteiden vaihtaminen laadukkaisiin vaikuttaa tuntemuksiinne intiimien hetkien aikana.

tantra7

4. Avaa silmäsi

Tämä liittyy aavistuksen edelliseen kohtaan. Pitämällä silmäsi suljettuina et voi kokea kumppanisi reaktioita.

Jos et ole tottunut katsomaan puolisoasi silmiin yhdynnän aikana, se voi tuntua aluksi omituiselta. Hetken päästä nämä tunteet kuitenkin väistyvät ja huomaat nauttivasi lisääntyneestä läheisyydestänne.

5. Keskity

Laita puhelimesi äänettömälle, jotta et kokisi kiusausta vilkaista sitä kesken kaiken. Jos huomaat ajatustesi harhailevan muualle, keskity uudestaan siihen, mitä teet ja koet parhaillaan.

6. Kunnioita kumppaniasi

Tämän pitäisikin olla itsestäänselvyys jokaisessa parisuhteessa. Vaikka tantraa voikin harjoittaa myös yksin, eroottisessa tantrassa kumppanilla on suuri merkitys. Yksi olennaisimmista asioista on pyrkiä täyttämään rakastetun halut ja tarpeet, jooga- ja tantrakoulu Natha kertoo.

7. Määrittele “seksi” uudestaan

Seksin ei tarvitse tarkoittaa pelkkää yhdyntää. Sen ei myöskään tarvitse viitata vain genitaaleihin liittyviin tekoihin tai orgasmin tavoitteluun.

Esimerkiksi flirttailu, halaileminen ja hieronnan tarjoaminen kumppanille voivat nekin olla seksuaalisia tekoja, jotka kasvattavat parin eroottista yhteyttä.

NOI OHJEETHAN ON KYLLÄ TOLLEE IHAN YLEISESTI HYVIÄ KAIKILLE,.,.!!!!,..,TANTRA SEXII ENO KOSKAA KOKEILLU.,KYLLÄ MÄ SITÄKI VOISIN TESTAA ,,..,KUULIN LÄPÄN ETTÄ JOKU ÄIJÄ SAA ORGASMIA TNTRASSA ILMAN ETTÄ MÄLLI LENTÄÄ.,.,????,..,MENEEKÖ UFO HOMMIX,.??? EMT.,,

57e0cef664d34

TARVIIN TÄLLASEN.,..,!!!!!!

57e0cef44093e

LIUKASTETTA KANNATTAA PITÄÄ LÄHETTYVILLÄ…,

MITÄ VITUN REIKIÄ NÄÄO,.????

86-img005

1. MIHIN ME MENNÄÄ..,,?????

92-img008

2. AHAAA NETFLIXIII CHILLIII KATTOOO JOOOOOOO TAJUSIN,..,

92-img030

3. TOTTAKAI KAUKOSÄÄDIN HUKASSA,.,,.LOL,…

ENO VIÄ NÄHNY TÄTÄ LEFFAA MUTTA TÄÄ BIISI AINAKI ROKKAA VITTU VIELÄKI..,!!!!

222baconwithnippleonit

PEKONI MISSÄ ON NÄNNI,,,.,.EMT

Näitä asioita seksistä en uskalla ottaa puheeksi puolisoni kanssa

 Seksiin ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä voi olla vaikeaa esittää, vaikka ne pyörisivät mielessä. 

Pelko itsetunnon romahtamisesta estää

“Ongelmani naisena on, että yhdyntä mieheni kanssa kestää niin kauan, että minua alkaa jo sattua alapäähän. En siksi odota seksiltä muuta kuin mieheni laukeamista. Haluaisin tietää, viivytteleekö poikaystäväni laukeamista sen takia, että ei halua tulla mielestään liian nopeasti. Vai eikö seksin harrastaminen kanssani ei ole tarpeeksi kiihottavaa, että laukeaminen tapahtuisi nopeammin? En millään uskalla kysyä, koska aihe tuntuu niin elämän ja kuoleman kysymykseltä seksin suhteen. Pelkään, että jommankumman – tai molempien – seksuaalinen itsetunto vajoaisi pohjamutiin!”

Kati, 34

Jännittää, jos puoliso kysyy, montako seksikumppania minulla on ollut ennen häntä. Pitääkö siihen vastata rehellisesti vai voiko valehdella?

Ongelmani siis on, että niitä on ollut monia kymmeniä, melkein sata – enkä ole kuin kolmisenkymmentä. Mikä sitten olisi sopiva luku? Enää en ole vuosiin ollut yhtä villi.

Tiedän, että puolisoni ei ole ollut yhtä villi kuin minä. Jos vastaan rehellisesti, pelästyykö hän ja lähtee pois? Vai onko sillä enää merkitystä, koska se on jo historiaa? Jos saisi jotain pyyhkiä pois historiasta, niin tuon.

Milla, 30

Mahdolliset sukupuolitaudit mietityttävät

Epäilin kauan, että tyttökaverini oli raiskattu pari vuotta ennen tutustumistamme. En kuitenkaan uskaltanut kysyä suoraan.

Ennen eroamme nainen kertoi, että hänet oli raiskattu. En uskaltanut kysyä asiasta tarkemmin. En edes, oliko hän käynyt sukupuolitesteissä raiskauksen jälkeen.

Tomi, 29

Kumppaneiden kohdalla usein pelottaa kysyä tärkeä kysymys: Oletko käynyt testeissä/onko sinulla sukupuolitauteja, joista minun pitäisi olla tietoinen? Asiasta pitäisi puhua ja varsinkin rehellisesti.

Sain kerran klamydian kumppaniltani, joka ei ollut ollut rehellinen.

Mira, 43

Kun vastaus pelottaa liian paljon

Kyllähän se oleellisin kysymys on, rakastatko minua ihan oikeasti. En kysy, en halua kuulla vastausta.

Pupu, 23

Haluaisin kysyä tulevaisuudesta. Lapsista, naimisin menemisestä. Ennen kaikkea edes yhteen muuttamisesta.

Mies hermostuu, kun edes kysyn, mikä meidän tilanteemme on. “Yhdessä” olemme olleet viisi vuotta.

Jutta, 49

“Miksi olet valinnut juuri minut?”

Eikö sinua oikeasti haittaa, että olen näin lihava? Välillä ihmettelen, miksi hyvännäköiset ja -kroppaiset miehet haluavat harrastaa seksiä kanssani, vaikka olen huomattavan ylipainoinen.

Kerttu, 28

Menin mieheni kanssa yhteen, kun olin 40-vuotias ja mieheni 23. Hänellä on ollut vuosien saatossa paljonkin kysymyksiä minulle koskien menneisyyttäni. Olen vastannut mahdollisimman totuudenmukaisesti, tietysti!

Minun vaikein kysymykseni on ollut: onko sinusta outoa liikkua ikäiseni naisen kanssa. Hän vastasi, kuinka kukaan tietäisi ikäsi, höpsö!

Näin ihana mies minulla on. Rakastan häntä yli kaiken ja puhumme kaikki asia ristiin rastiin, vaikka jokin asia olisikin epämiellyttävä.

Anemone, 63

HUHH.,.,.,AIKA PAHOJA KYSYMYXII.,.,MUTTA KYLLÄHÄN SIITÄ PITÄS LÄHTEE ETTÄ SEN ELÄMÄNPARTNERIN KANSSA PITÄS PYSTYY JAKAAN KAIKKI JA VIELÄ KESKUSTELEEN NIISTÄ VAIKKA NE OLIS KUINKA VITUN NOLOJA KIPEITÄ TAI MUUTENVAA VITUN VAIKEITA,..,

333potato

JA EI MUUTAKU SILLIÄ PÄÄLLE!!!!!!

93-034

PUNKKUU JA AMOURIT VIRTAAN,.,.!!!!! NAUTTIKAA VIIKONLOPUSTA JA MUISTAKAA NUKKUU PAREMMIN YOU KNOW,.,.

REENIÄ HORO REENIÄ.,..KYLLÄ ON NÄTTIÄ HUHHHHHH

kamera428724203

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>