03.06.2016 seopetriii

PETRIN BLOGI: VIIKONLOPUN SELFIESUSSUT,.!! savulompakko+julkisexii+placebovodak+yms+yms+yms KATSO!!! tänään KAUHAJOKI HUOMENNA VAASA.,!!!

KAMERASCIAQi7vQ kameratCUAEQir_ kamerathebedroom kameraUAAAeOj

kameraselfie

HYVÄÄÄ SEXIHELLE VIIKKOO JA PERJANTAITA JA UPEETA VIIKONLOPPUA::;!!!! TÄSTÄ MINÄ TARJOON TEILLE MUSAT KOULUNPÄÄTTYMIS JA MUUTENKI VKNLOPUN FESTEIHIN,.,.NAUTTIKAA.,!!!!

SIIS TÄÄHÄNO HUIPPU KEXINTÖ LISÄÄ TÄMMÖSII JA KOSKA VITTU NE AUTOT JO LENTÄÄ.,.,????

lompakko41

PERJANTAI JA LOMPAKKO NÄYTTÄÄ TÄLTÄ.,.,.!!!!????? ONKO TUTTUA,.???

Pariskunnat paljastavat: Näin seksi ei kärsi pitkässä suhteessa

 Seksielämä hiipuu helposti pitkässä parisuhteessa. Mutta välttämättä niin ei kuitenkaan käy.  

Self-lehti kyseli pitkään yhdessä olleilta pareilta, kuinka he ovat saaneet seksielämänsä pysymään jännittävänä.

1. Fantasioista keskustelu

Aloimme kertoa toisillemme fantasioista, joista emme olleet aiemmin puhuneet. Kyseessä ei ole niinkään niiden toteuttamisen suunnittelu (pidämme fantasioista oikeastaan enemmän kun ne pysyvät mielikuvituksena). Meistä on mukavaa maata yhdessä sängyssä ja kuvitella, kuinka ne toteuttaisimme. Jonkin näin henkilökohtaisen asian jakaminen lisää läheisyyttämme.

George ja Jamie, 5 vuotta yhdessä

2. Viikonloppulomat

Yritämme aina muutaman kuukauden välein viettää vähintään yhden yön poissa kotoa. Jos voimme, teemme mieluusti viikonloppumatkan. Mutta jo pelkästään hotellissa majoittuminen lähellä kotia on hauskaa. Meillä on hauska tapa: toinen käy seksikaupassa ennen matkaa ja yllättää toisen ostoksellaan. Yleensä se on vain jotain hupsua, kuten vaikkapa esileikkepeli. Mutta joskus ostos voi myös olla seksilelu, jota haluamme kokeilla. Silloinkin kun ostos on jotain hullua, se saa meidän käymään todella kuumana ihan vain siksi että olemme uudessa paikassa ja kokeilemme jotain uutta.

Katy ja Sam, 4 vuotta yhdessä

3. Esileikin kunnioittaminen

Varaamme paljon aikaa esileikille. Pidämme huolta siitä, että käytämme paljon aikaa toistemme kiihottamiseen. Se tekee seksisessioistamme kokonaisvaltaisempia.

Megan ja Joe, 7 vuotta yhdessä

4. Toisen tunteminen

Pitkään yhdessä oleminen on tehnyt seksistämme kuumempaa. Mitä paremmin tunnemme toisemme ja mitä turvallisemmalta olo tuntuu yhdessä, sitä paremmin tunnemme myös toistemme kehot. Seksi paranee vuosi vuodelta.

Amy ja Jeff, 6 vuotta yhdessä

5. Pieniin asioihin satsaaminen

Meistä on hauskaa yllättää toisemme pienillä lahjoilla, kuten lempiruoilla. Tai vain muistuttaa toisillemme, kuinka paljon rakastamme. Käyttäydymme käytännössä aivan kuten suhteen alussa, ettemme ottaisi toisiamme itsestäänselvyytenä. Kun tunnet itsesi arvostetuksi makuuhuoneen ulkopuolella, näkyy se myös seksielämässä.

Liz ja Rob, 10 vuotta yhdessä

6. Jännityksen rakentaminen

Niin kummalta kuin se kuulostaakin, me arvostamme toisiamme enemmän jos vietämme välillä aikaa erillään. Rakastamme yhteisiä hetkiä, mutta yritämme viettää joka viikonloppu ainakin muutaman tunnin erillämme. Kotiin tullessa kummallakin on uusia tarinoita jettavana. Ja jos menemme treffeille, tapaamme aina treffipaikalla emmekä mene sinne yhdessä. On seksikästä etsiä kuumaa treffikumppaniaan huoneesta tietämättä, mitä hänellä on päällään.

Evan ja Kyle, 4 vuotta yhdessä

NÄMÄ KAIKKI 6 ASIAA ON TÄRKEITÄ IHAN VITTU MISSÄ VAA JA IHAN YLEISESTIKKIN EIKÄ PELKÄSTÄÄ SEXIN TAKIA.,.,,.TIÄXÄÄ..,

mamsika0_21

AIETTÄ VITTUKU ENO KERINNY MAMSIKOITA VIELÄ SYÖMÄÄ,.,.,

manaaja0_640_20

KUTSUKAA VAA MANAAJA PAIKALLE,.,.,.,.

HUI HAI,.,.,HAI ON KYLLÄ MIELENKIINTONE ELÄIN.,.,JA OLLU TÄÄLÄ PALLOLLA AIKA VITUN KAUAN MUUTEN.,,.,.!!!! RESPECT.,.

matikka772_640_31

MÄ VIHAAN MATIKKAA KANS.,.,.,.HYVÄÄ KESÄLOMAA KOULULAISILLE VAA,.,.!!!!

HS: 1950-luvun Helsingissä seksiä harrastettiin julkisesti

1950-luvun Helsingissä seksiä harrastettiin ulkona, koska ahtaissa kodeissa ei saanut omaa rauhaa. Aktipaikkoja tarjosivat niin pusikot, kujat kuin käymälät, kertoo Helsingin Sanomat.   Monet helsinkiläiset avioparit joutuivat turvautumaan 50-luvulla seksiin ulkona, koska työväestön ahtaissa kodeissa ei ollut yksityisyyttä, kertoo Helsingin Sanomat. Seksuaaliakti julkisessa paikassa saattoi olla ainoa vaihtoehto, koska kodit olivat ahtaita ja seksuaalimoraali tiukka. 1950-luvun kodissa työläisten kaupunginosassa Kalliossa perhe saattoi asua yhden hellahuoneen asunnossa, eikä kylpyhuoneita tai sisävessoja ollut. Yksityisyyttä ei saanut.

Seksin harrastaminen kujilla, puistoissa, porttikongeissa tai pusikoissa oli helsinkiläisen työläisväestön normaali heteroseksin muoto 1900-luvulla, sanoo tutkija Kati Mustola Helsingin Sanomille. Julkisilla paikoilla seksiä saattoivat harrastaa avioparien lisäksi myös naimattomat heterot ja nuoriso. Maaseudulla kasvaneelle kansalle seksin harrastaminen kesäaikaan saattoi olla luonnollista, koska myös maalla oli tilan ahtautta, kun koko talon väki ahtautui talvella samaan tupaan.

Käymälät aktipaikkoina

Ahtaiden tilojen lisäksi moraali rajoitti sekstailua. Osan mielestä jopa avioparin välinen halailu ja suukottelu oli paheksuttavaa, Helsingin Sanomat kertoo. Tiukka seksuaalimoraali hyväksyi vain naimisissa olevien seksin lisääntymistä varten ja seksistä nauttiminen oli kyseenalaista.

– Se pyrittiin pitämään piilossa, sanoo lehdelle suomalaisten seksuaalisuutta paljon tutkinut tutkimusprofessori Osmo Kontula.

Ehkäisy oli olematonta, eikä esiaviollista seksiä hyväksytty, Helsingin Sanomat kertoo. Homous oli rikos, mutta toisaalta homokulttuuri kukoisti piilossa. Tutkija Mustolan mukaan homojen pariutuminen tapahtui päivänvalossa esimerkiksi Espladin puistossa, joka tunnettiin nimellä Perveskaja Ulitsa eli Pervokatu tai Bögelund eli Homolehto. Myös Ruotsalaisen teatterin takana olevat julkiset käymälät olivat suosittuja aktipaikkoja.

– Se tapahtui päivänvalossa ihan muiden silmien alla, Mustola sanoo Helsingin Sanomille.

1900-luvulla Helsingissä oli paljon julkisia käymälöitä, jotka olivat Mustolan mukaan muutoinkin suosittuja aktipaikkoja. Poliisi teki niihin tarkastuksia. Tilanne helpottui niin homoilla kuin heteroilla 60-luvun lopussa, kun seksuaalinen kanssakäyminen alkoi vapautua, e-pillerit tulivat ja kondomien myynti vapautui. Asuinlähiöiden rakentamisen vuoksi asunnotkin alkoivat olla tilavampia.

Oletko sinä harrastanut seksiä ulkona?

MUN TÄYTYY MYÖNTÄÄ ETTÄ ENO OIKEE KUNNOLLA KUNNOLLA HARRASTANU ULKONA SEXII,.,.NYTKU OIKEE MIETIN NIIN EN KYLLÄ OO,.,.!!!!!!!!!!!!!! JATKUUKO TÄÄ SEXIHELLE VIELÄ KERKEEKÖ VIELÄ TÄNÄ KESÄNÄ,.,.????

mita2e931d5215

PLACEBO.,,.??? VMP.,.

mitas40_36

VIIKONLOPPU DIETTI,.,.,.?????

JAAA KUINKA KORKEELLA.,.,????

out

HMMMM.,,.,.EI SATTUMIA,.???,.,.EI ROISKEITA,.??? VAI ÖTÖKÖITTEN ESTO ETTEI VIEMÄRIROTTA TUU PUREEN PERSEESEE.,,.,.

paljonkoeac0e6d491

HAHAHAHAHAHAAAA NUMEROT EI VALEHTELE,.,????

pepsi40_high_51

YX KOSSUCOLA,.,.,.TAI,,,.,.

HAHAHAHAAA ELÄIMET ON VAA NIIN PARHAITA HUH TOI PANDA HAHAHA

kameraUAAfisY kameraUAAireG kamerawG61qg5hdno1_1280 kamerawinline

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,