27.05.2016 seopetriii

PETRIN BLOGI: VIIKONLOPUN MAITOMAMMOGRAFIT,,. suihkusexi+vessakäärme+suihinottobiolokia+dildohooverboard+yms+yms+yms KATSO!!!! tänään VARKAUS huomenna VIERUMÄKI,.!!

maitosung-hi-lee-29 maitosisley-as-no-2 aa788b4c7 AA9431f12aa

aa12284286117_3249083561725341594_n aa731755246694

PERJANTAI ON TÄÄLÄ TAAS JA VITTU VETTÄ SATAA SAATANA MUTTA EI SE MITÄÄ KOSKA TÄSTÄ MÄ TARJOON HUIKEET MUSAT VIIKONLOPULLE,.,.,.!!!! NAUTTIKAA,.,,.

VITTUUUHHH,.,.PAHIN PAINAJAINEN JOKU VITUN KÄÄRME SAATANA PASKAPÖNTÖLLÄ JA VIELÄ PUREE KYRPÄÄN!!!!!!

tee31754d82d73

LIIAN AIKASIN JA SE VITUN KIELI PALAA AAAAAAARRRRGGGHHHHHH,.,.!!!!!!!!

Evoluution kannalta suuseksistä on hyötyä

 

Medical Daily valottaa suuseksin biologiaa. 

Suuseksi ei ole aina ollut hyväksyttyä, ja suhtautuminen siihen on vaihdellut paljon. Moni varmasti muistaa Bill Clintonin seksiskandalin 1990-lopussa. Presidentti väitti, ettei ole ollut seksisuhteessa Valkoisessa talossa harjoittelijana olleen Monica Lewinskyn kanssa. Tyttö kun oli antanut hänelle vain suuseksiä. Medical Dailyn mukaan kohu vahvisti virheellistä käsitystä siitä, etteikö suuseksikin ole oikeaa seksiä. Moni ajattelee yhä niin. Parisuhdeasiantuntija April Masinin mukaan varsinkin nuoret naiset saadaan taivuteltua antamaan suuseksiä uskottelemalla, ettei kyseessä ole varsinainen seksi. Sitä varten kun ei tarvitse edes riisua vaatteitaan. Suuseksin harrastaminen onkin nykyään hyvin yleistä. Esimerkiksi Yhdysvalloissa sitä harrastavat varsinkin nuoret, koska raskauden vaaraa ei ole. Vielä 1950-luvulla oraaliseksi oli laitonta 48 Yhdysvaltain osavaltiossa, nykyään se on sallittua lähes kaikissa. Vuosina 2011-2013 kerättyjen tilastojen mukaan 80 prosenttia maan 15-44 -vuotiaista oli harrastanut oraaliseksiä vähintään kerran.

da22e0b9b3daee6dd4d5cfc2afe985d4

Apinat ja lepakot

Kuinka suuseksi sitten on saavuttanut nykyisen hyväksyntänsä? Yksi syy voi olla evoluutiossa. Seksi on pitkälti eläimellistä toimintaa, ja suuseksiä harrastetaan myös eläinkunnan parissa. Esimerkiksi nuoret bonobo-simpanssit harrastavat oraaliseksiä. Erään hedelmälepakkolajin suuseksikäyttäytyminen muistuttaa paljon ihmisten vastaavaa: sen avulla naaraslepakot saavat uroksen erektion kestämään pidempään ja lisäävät näin yhdynnän kestoa. Lisäksi sylki toimii liukasteena, mikä niin ikään pitkittää parittelua. Syljen antibakteeriset ominaisuudet puolestaan auttavat torjumaan sukupuoliteitse leviäviä tautitartuntoja. Hedelmälepakkojen käytöksen perusteella tutkijat arvelevat, että myös ihmiset ovat omaksuneet tavan parantaakseen erektiota ja helpottaakseen työntöjä yhdynnän aikana. Seksologi Carol Queenin mukaan se voi auttaa miehiä valmistautumaan yhdyntään muun muassa tekemällä erektiosta jämäkämmän.

nice-tits-blowjob

Terveempiä lapsia

Suuseksin omaksuminen on ollut evoluution kannalta järkevää myös sen vuoksi, että se voi auttaa synnyttämään terveempiä jälkeläisiä. Erään tutkimuksen mukaan pitkällinen kumppanin siemennesteen proteiineille altistuminen totuttaa sekä naisen että kehittyvän sikiön immuunipuolustuksen niille. Suuseksi voi myös vähentää raskausongelmia, koska naisen keho ei isän spermalle altistumisen takia ala hylkiä siinä kasvavan sikiön vieraita geenejä. Siemennesteen nieleminen voi siis auttaa raskautta kehittymään täysiaikaiseksi. Myös suuseksin antaminen naiselle on evoluution kannalta järkevää. Yhden tutkimuksen mukaan se voi auttaa naista pysymään uskollisena, koska suuseksi lisää hänen seksuaalista tyytyväisyyttään.

SUUSEXI ON PARASTA,.TYKKÄÄN SAADA JA ANTAA,..,,.MUTTA EI HAMPAITA KIITOS,.,!!!

pizza17550d5d91

MIX VITUSSA MULLA EIOO TÄLLASTA!!??????

kumit73aacca1f106

MUISTAKAA KÄYTTÄÄ SUOJAUSTA KUN PANNAAN SUOMEE KUNTOON,.,.,!!!!

SIELÄ YRITETÄÄN PANNA AMERIKKKAA KUNTOON MUTTAH,..,

bj31754d4b8d8

ENMÄÄ NOISTA JOUKKUESITA NIIN TIEDÄ MUTTA TOTTA JOKA SANA KUITENKI.,.,

Kolme miestä neljästä haluaa seksiä suihkussa 

d56088363839da07008ec7c5265cabce

 Kondomimerkki Trojan on selvittänyt, missä miehet haluavat rakastella. 

Women’s Health -lehden mukaan yksi paikka nousi kyselyssä ylitse muiden: suihku. 73 prosenttia miehistä haluaa kyselyn mukaan seksiä suihkussa.

Suihkun vetovoimaa kuvastanee sekin, että 62 prosenttia vastaajista kertoi harrastavansa mieluummin seksiä suihkussa kuin liittyvänsä kuuluun kymppikerhoon eli lentokoneessa rakastelleisiin. Suihkuseksiä kokelleista miehistä 81 prosenttia kertoi ryhtyvänsä puuhaan mieluusti toistekin.

j5ftlvgss17vm4xohvffo75peeasjv.bin

Tutkijat kyselivät myös, milloin on paras aika harrastaa seksiä märissä olosuhteissa. Vastaus ei liene yllätä: suihkussa tai kylvyssä halutaan rakastella mieluiten kuumina kesäkuukausina. Lisäksi selvisi, että julkkikset, joiden kanssa suihkuseksistä eniten haaveillaan ovat Jennifer Lawrence ja Channing Tatum.

SUIHKUSSA ON MUN MIELESTÄ KIVA ALOTELLA MUTTA ENMÄ SIELÄ OIKEESTAA TYKKÄÄ NUSSIA.,.,.MUTTA MÄ OON MINÄ,..,

kakku31754e4fab7

TÄÄ ON NIIN TÄTÄ,.,.,.HAHAHAHAHAHAHAHA

kaljac8db229eae

ÄLÄ KYSELE LIIKOJA,.,.YMMÄRRÄ,..,

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH…,.,

mitas0_38

AIETTÄ KOHTA ALKAA FESTARIT !!!!!!!!!,.,.,.

muna794_640_17

VOI MUNA.,,..

palkka606610e

JOKO ON GRILLIKAUSI AVATTU.,.,???????

JOO MÄ TIÄN ETTÄ SULLA ON JO HOOVERBOARDI MUTTA ONKO SULLA DILDO HOOVER BOARDI.,.,LIKAT LIKAT,.,

aa0c8dae82bd4 aaf0cb6f9358d

maito37c82f AA43385076 aa7b8e8a87a

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,