21.04.2016 seopetriii

PETRIN BLOGI: torstai ticotico tissit taotao,!!!., VÄÄRÄRUNKKAUS+UUTISKEVENNYS+PENISDEITIT+YMS+YMS!!!! TÄNÄÄN RUKA! HUOMENNA ROVANIEMI,.!!

aa12284286117_3249083561725341594_naa1-img25petrinygard-pannaansuomikuntoonnettireso

aa4-017 aa4adedf0

aa0c8dae82bd4

MULLA ALKAAKI VKNLOPPU JO NYT AJOISSA KOSKA TÄÄ ON SPESIAALI VKNLOPPU,.,.TÄNÄÄN RUKALLA JA PERJANTAINA ROVANIEMELLÄ.,!!!.,.,!!!!!!!!! UUTTA BIISIÄ SIIS MAANANTAINA !!!!!!!MUTTA TÄSTÄ PLAYLISTIÄ KUUNTELUUN ENSHÄTÄÄÄ,.,..,

KONANI KOREASSA.,.HMMMMM,.OON MIETTINY MITÄHÄ TAPAHTUS JOS KOKO KOREASSA OLIS IHAN VAPAA INTERNETTI,.,.???

mitas0_38

AIETTÄ VAPPUKI TULEE IHA JUST,.,.!!!!!!

Posti alkaa leikata asiakkaidensa nurmikoita 

Posti laajentaa palvelutarjontaansa puutarhanhoidon puolelle. Yhtiö ilmoittaa, että verkkokaupasta voi pian tilata kotiinsa ruohonleikkuun. Nurmikon siistimistä voi ostaa kuukauden erissä aina elokuun loppuun asti. Ruohoa on tarkoitus leikata tiistaisin, jolloin jaettavaa postia on perinteisesti vähemmän. Sateen sattuessa leikkaus siirtyy toiseen päivään. Ruoho leikataan asiakkaan ruohonleikkurilla ja asiakkaan arvioiman ajan puitteissa. Leikkauksen voi tilata 30 tai 60 minuutin ajaksi. Palvelu tulee tarjolle koko maassa. Johtaja Anu Punolan mukaan idea ruohonleikkuupalvelusta tuli jakelun työntekijöiltä.

– Uskomme, että moni asiakas ulkoistaa mielellään ruohonleikkauksen, kun se käy helposti, Punola arveli.

Ruohonleikkuun hinnat ovat 65 euroa kuukaudessa, jos ruohoa leikataan puoli tuntia joka tiistai. Jos ruohoa leikataan joka tiistai tunnin ajan, on palvelun hinta 130 euroa kuukaudessa. Jaettavan postin vähetessä Posti on pyrkinyt kehittämään uusia palveluja

JAAHAS,,.,.TULISKOHA NE PESEEN MUN IKKUNAT SAMALLA,.,???? KOTIPARTURI.,?PUSKAT POIS ? MAXAAN SAMALLA MUN LASKUTKI,.,.HMMMMMM

mitas40_36

MITÄS TÄNÄÄ.,.,MINKÄLAISTA …,MITÄ HOMMAA?? HÄH TÄH.,,.

mk08_640_46

LUXUSTA,.,.????

YLÖS JA VIELÄ YLEMMÄX,..,YLÖS,.

MUNA40_66

EIVITTU EN HALUU ENÄÄ SYÖDÄ.,,.

Entä jos masturboitkin väärin, mies?

 Suosimasi itsetyydytystekniikka voi pilata seksielämäsi, varoittaa Men’s Health.

Harvemmin sitä miettii, masturboiko oikealla tekniikalla. Jos tietää jonkun jutun toimivan ja tuntuvan hyvältä, on siihen helppo turvautua joka kerta. Men’s Healthin mukaan rutiini ei kuitenkaan ole hyvästä: se voi pilata seksin kumppanin kanssa. Orgasmin saaminen voi vaikeutua, jos kumppani ei koskettele juuri samalla tavalla kuin tyypillisen masturbointitavan kehittänyt itseään tyydyttäessään tekee. Yhteen ominaiseen masturbointitapaan tottuminen voi johtaa siihen, että orgasmin saamiseen vaaditaan voimakkaampaa stimulaatiota kuin kumppani pystyy vaikkapa suullaan, käsillään tai emättimellään tarjoamaan. Kun huippu jää kokematta, alkaa seksi helposti turhauttaa. Suorituspaineet ahdistavat, masentavat ja stressaavat. Ja kun stressihormonit jylläävät kehossa, käy erektion saaminenkin aina vain vaikeammaksi.

Seksuaaliterapeutti Jennifer Vencillin mukaan tässä tilanteessa kannattakin pistää peli poikki. Hän neuvoo potilaitaan pidättäytymään joksikin aikaa niin itsetyydytyksestä kuin seksistäkin. Tauon aikana halu voi palautua ja kiihottuminen kasvaa, joten seksistä kumppanin kanssa alkaa taas nauttia helpommin.

Tauko on kuitenkin vain yksi osa ratkaisua. Vencill neuvoo myös kertomaan kumppanille, millainen itsetyydytys toimii ja mitä hänen pitäisi seksin aikana tehdä. Nautinto on suurempaa, kun toinen osaa koskettaa oikealla tavalla. Jos tämäkään ei tehoa, kannattaa hakeutua asiantuntijan pakeille.

VÄÄRIN,.,??? MITÄ VITTUAH,. JOSSE TUNTUU HYVÄLLE SEO OIKEIN???,.,.TAAS TEHÄÄ YXINKERTASESTA ASIASTA IHA LIIAN VAIKEETA,,.

narttu2_640_01

KEVÄÄLLÄ KYLLÄ ALKAA NÄKYILEE NIIN HOTTEJA NARTTUJA ETTÄ OIKEE IHMETTELEE ETTÄ MISSÄ NÄÄ KAIKKI IHANAISET ON OLLU KOKO TALVEN..,.,.,

neliovi32_640_38

NELIOVINEN TIÄXÄÄ,.,,.

UUTISKEVENNYS,,…TISSIT !!!! TOTTAKAI.,.,

net640_26

JOOSIIS VITTU MUA IHA HÄVETTÄÄ KUINKA VITUN NETTINARKKARI MÄ OON,.,.MELKEE VITUTTA.,.,MELKEE HAHAHA

novittu40_90

NOVITTU.,,.

pass1440451544_IMG_3734

HIENOIN PAITA VÄHÄÄN AIKAA,.,.,.,.

PENISDEITTAILUU.,.,HMMMM MITÄHÄ POIKAYSTÄVÄ KELAA TOSSA HAHAHAHA,.,.VÄHÄ HILJASEX VETI NOI JÄBÄT JA TON MUIJANKI HAHA,.

aac8db0d81a3 aaf0cb6f9358d

aa5-img005 aa5-img027 aa8_img15

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,