11.03.2016 seopetriii

PETRIN BLOGI: viikonlopun mammografit!! +KUPPI MAITOO+HELVETINKLUBI+BOOBPULMA+PAHA-ALKOHOLI+ !!! tänään RAUTALAMPI huomenna LAPUA,.!!!

aa6820dd6a64de aa68-img005 aa96b15b44 aa461a0b2aa2b5 aa566f9c5834f28

VIIKONLOPPU ON TAAS TÄÄLÄ JA MÄ TARJOON PLAYLISTIÄ RIENTOIHIN MITÄ IKINÄ VITTU TEETKIN.,.,2015 OLI HASSU VUOSI JA TÄSSÄ MUN VIIME VUODEN KAIKKI BIISIT,.,.UUSIA BIISEJÄ OON TEHNY LÄJÄPÄIN VAIKKA 2 LEVYÄ TIPUTTASIN HETI HAHA.,..MUTTA UUTTA MUSAA TULOSSA PIAKKOIN JASIITTÄ LISÄÄ MYÖHEMMIN.,.,NYT NAUTITAAN TÄSTÄ.,!!!!!!!

EI EI LIKAT LIKAT EI NÄIN.,,ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ..,

enkku5_640_07

NAISTENPÄIVÄT TULI JA MENI OLKAAS SITTE LIKAT LIKAT VALMIINA KUN SEURAAVAX ONKI TULOSSA SUIHINOTTO PÄIVÄ ,,..,!!!!!!

haarniska0_11

MITES TÄÄ T-PAITA SWÄG,.???? EI PASKEMPAA MUOTIA..,TURVALLINEN JA HENGITTÄVÄ.????,.,

22 pulmaa, jotka vain isorintainen nainen tajuaa

1. Hikoilu

Se alkaa rintojen alta. Sieltä se valuu alaspäin. Kastelee paidan ja leviää muuallekin rintojen ympärille. Kyllä, hiki valuu suuririntaisen varustuksen ympärillä.

2. Olkaimettomat rintaliivit ovat vitsi

Pienirintainen ystävätär kehuu löytäneensä kesäksi loistavasti istuvat, tukevat ja nätit olkaimettomat rintaliivit. Arvelee niiden sopivan sinullekin. Hymyilet väkinäisesti ja nyökkäät. Hän ei todellakaan ymmärrä.

3. Löydät vain nudenvärisiä ja mustia rintsikoita

Rintaliiviosastolla on värien ilotulitus. Kevät tekee tuloaan ihanin pastellinsävyin. On kuvioita, pitsiä, raitaa. Niin on, mutta muualla kuin siinä nurkassa, jossa sinulle sopivat liivit ovat tarjolla. Ne ankean beessit ja nudet, lumivalkoiset ja mustat.

4. Leningit istuvat upeasti – paitsi rintojen kohdalta

Olkapäät? Täydellinen istuvuus. Vyötärö? Täydellinen siitäkin. Peppu? Loistava istuvuus. Rinta? Hei, mitä oikein kuvittelit?

5. Kukaan ei usko rintaliivikokoasi

Kokeilepa sanoa se ääneen kaupassa, jossa ei olla totuttu palvelemaan isorintaisia. Törmäät varmaan myyjään, joka kuvittelee, että rintaliivien kupeissa aakkoset päättyvät D-kirjaimeen.

6. Vaatekaapin sisältö pettää aina

Aivan sama, minkälaisia uikkareita garderobiin kuuluu. Jokaisella lomalla käy kuitenkin niin, että rinnat pullahtavat pois uikkarista.

7. Treeniliivit jäävät haaveeksi

Itselleen on turha edes vilkuilla toppimaisia sporttiliivejä.

8. Rinnat keräävät katseita ja kommentteja

Vaikka rinnat olisivat vaatteiden peitossa, keräävät ne katseita. Toisinaan myös kommentteja. Miksi esimerkiksi polvet eivät herätä vastaavanlaisia reaktioita?

9. Olet tyrkky

Kun pienirintainen pukeutuu yläosaan, jossa on avara kaula-aukko, on hän rohkea. Kun isorintainen tekee saman, on hän julkea tyrkky.

10. Nappipaita on vihollinen

Jos paitapuseron napit menevät vaivatta kiinni rintojen pulleimmasta kohdasta, on paita muualta purje. Jos paitis istuu suht nätistä muuten, irvistelee se rintojen kohdalla.

11. Riippuvat kaulakorut juuttuvat sinne jonnekin

Kaunis koru. Jossain siellä piilossa. Etenkin jos kaulakorussasi on raskas riipus ja pitkä ketju, piiloutuu koru taitavasti rintojesi väliin.

12. Settinä ostettavat bikinit ovat vitsi

Yläosasi voi olla XXL, mutta olet kapealanteinen eli bikinien housuosan pitäisi olla kokoa S. Revi siitä.

13. Löysät vaatteet saavat näyttämään odottajalta

Haluatko näyttää siltä kuin ylläsi olisi joukkueteltta? Selvä, pukeudu löysään ja ilmavaan tunikaan. Viis siitä, miten hoikka vyötärösi ja sutjakka lantiosi on, rintasi saavat olemuksesi näyttämään kuin olisit raskaana. Hyvin raskaana.

14. Juokseminen on tuskaa

Pue vaikka kahdet tukevat sporttiliivit päällekkäin, niin silti sattuu joka askeleella. Tömps. Tömps. Tömps.

15. Rinnat ovat murusten täplittämät

Mitä tahansa juot tai syöt, sen voi lukea rintamuksestasi. Lopultahan kaikki päätyy sinne.

16. Rinnat korvaavat pöydän

Jotain hyvääkin. Kun sohvalla telkkaria katsoessa ja vaikkapa voileipää syödessä tulee tarve saada kädet vapaiksi, leivän voi huoletta asetella rintojen päälle kuin tarjottimelle ikään.

17. Olkaimet pureutuvat ihoon

Vaikka rintaliivit olisivat mahdollisimman tukevat ja istuvat, painavat kookkaat rinnat niin paljon, että olkahihna jättää joka tapauksessa jälkensä ihoon.

18. Selän paljastava vaate ei tule kuuloonkaan

Vaikka isorintaisen rinnat olisivatkin timmit ja terhakat, tarvitsee hän niille tukea. Niinpä selästä avoin vaate on liikaa vaadittu ellei halua tuntea oloaan jatkuvasti tukalaksi.

19. Portaiden alastulo on iso projekti

Kiiruhdapa portaat alas, niin tunnet sen kehossasi. Se sattuu.

20. Kilpikonnakaulus tekee yksirintaiseksi

Puepa yllesi kilpikonnakauluksellinen poolo ja olet pelkkää rintaa. Siis yhtä jättimäistä rintaa.

21. Vastakkaiselta olalta lantiolle laskeutuva laukku on hassu

Kuka haluaisi näyttää siltä, kuin pitäisi jättimäistä turvavyötä rintojensa välissä?

22. Selällään nukkuminen on tuskaa

Selällään nukkuminen sattuu ja vatsallaan nukkuminen on mahdotonta.

VOI VOI.,.,ONSE VAIKEETA KUN TOISET TEKIS MITÄ VAA ETTÄ SAIS KAUHEEN ISOT TISSIT JASITTE TOISILLA JOILLA ON NE ISOT TISSIT JOUTUU TAISTELEEN TÄMMÖSTEN ONGELMIEN KANSSA.,.,..,

floor

ONKO SULLA POKKAA.,????  AISSSAATANAAAAAHHH,.,..,

VITTU AINAKU KATON NÄITÄ VIDEOITA RUPEE TEKEE MIELI SKEITTAAN IHA SIKANA,..,.,

hali41_640_high_48

ONX TOI TOMMONE FRIEND ZONE HALI HALI ,..,NÖRTTI “HALAA” SILLEE VARO VASTI,..,,.LOL,.,.,TARRAA NY ROHKEESTI KIINNI VAA,..,.,HAHAHA

Kaleva: Nuori nainen pakotti uhrin sukupuoliyhteyteen ravintolan vessassa

Oulun käräjäoikeus tuomitsi nuoren naisen puolen vuoden ehdolliseen vankeustuomioon pakottamisesta sukupuoliyhteyteen.  Kalevan mukaan teko tapahtui helmikuussa vuonna 2013. Nainen oli ahdistellut saman pöytäseurueeseen kuulunutta ihmistä ravintolan vessassa. Oikeus katsoi Kalevan mukaan, että nainen loukkasi uhrinsa seksuaalista itsemääräämisoikeutta painaessaan uhrin seinää vasten ja pakottaessaan uhrin alistumaan seksuaalisen teon kohteeksi.
Ehdollisen vankeustuomion lisäksi nainen määrättiin korvaamaan uhrille 1800 euroa aiheuttamasta kärsimyksestä sekä kivusta ja särystä.
HMMMMMM.,.,.,., SEINÄÄ VASTEN??? JA SIITÄ SUORAA SISÄÄ???,..,MITES EREKTIO?? ÖÖÖÖÖÖ,..,.,MÄ EN KÄSITÄ MITEN TÄÄO MAHDOLLISTA MUTTA KAISITTE.,.,.,EHKÄ.,.,TAI JOTAI,.,.

halpa44_640_59

TYLSÄÄ..,?????? PITKIÄ PÄIVIÄ JA VIELÄ PITEMPIÄ TUNTEJA,..

hate40_12

TURHA VIHA ON IHA PERSEESTÄ,,..EI JUODA HATORADEE LIIKAA.,.,???? EIHÄ,..,???

DONT PLAY VITTU TÄSSÄ EI MITÄÄ PELLEILLÄ EIKÄ PELATA,..,TÄYSII VEDETÄÄ!!! AINA.,

herkku35_640_02

MITÄS ME TÄNÄÄN KOKATAA,..,.,????? HERKKUUUUU,..,

Hyvä, paha alkoholi: Kohtuukäyttö ensin riski, hyödyissä 24 tunnin viive

Kohtuullisesti alkoholia käyttävät säästyvät monilta sydänoireilta muita todennäköisemmin, mutta tuo suojavaikutus havaitaan vasta vuorokauden kuluttua alkoholin nauttimisesta. Sitä ennen myös kohtuukäyttö suurentaa sydänriskejä, tuore yhdysvaltalaistutkimus osoittaa. Circulation-lehden julkaisemat tulokset perustuvat 23 tutkimuksen ja 29 000 potilaan tietoihin, ja niiden perusteella riski sairastua sydänkohtaukseen tai aivoverenvuotoon suurenee jo muutaman alkoholiannoksen jälkeen, mutta kohtuukäyttäjillä riskit häviävät ja muuttuvat suojavaikutukseksi 24 tunnin kuluttua. Viikon kuluttua pienenee myös aivoinfarktin riski.

Alkoholia paljon juovien suurkuluttajien sairastumisriskit suurentuvat pian alkoholin juomisen jälkeen, mutta heillä riskit pysyvät koholla eivätkä laske viikonkaan kuluttua.

Tulokset kuvastavat hyvin alkoholin kahtalaisia vaikutuksia terveyteen. Muutaman tunnin sisällä nauttimisesta alkoholi mm. nostaa sydämen sykettä ja heikentää verihyytymien liukenemista. Pitemmän ajan kuluessa kohtuukäyttö kuitenkin mm. laskee verenpainetta ja parantaa verisuonten sisäpintojen toimintaa, mikä pienentää sydänoireiden vaaraa. Alkoholin kohtuukäyttönä pidetään yleensä naisilla enintään yhtä ja miehillä enintään kahta alkoholiannosta päivässä.

HYVÄ PAHA ALKOHOLI?????? SIIS TÄH KYLLÄHÄN SENY IHAN VAA PAHAA SIIS ON!!!! ALKOHOLIHAN ON HIRVEETÄ MYRKKYÄ,..,JA VITUN HARVA ALKOHOLI MAISTUU EDES HYVÄLLE.,.,

hirvi40_74

JOKO SE KESÄ TULEE????.,.,.,MÄ VENAAN TÄSSÄ,,.

hmm40_58

ANTAA KAIKKIEN KUKKIA KUKKIA MUTTA MITES NÄÄ KUKKAPURKIT,.,.???+ EHKÄ VÄHÄ JOPA PELOTTAVAT,.???

AIKASTEE HELVETINMOISET PARTYT  .,.,.,.,HUH

aa092bd20cf aa600ee6712dea aa4617db9f9a aa5092fdaccd aa7560e8c36

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,