19.02.2016 seopetriii

PETRIN BLOGI: VIIKONLOPUN MAMMOGRAFIAT., PEPSIKALJAA+SILMÄPELIT+TINDERSEXII+YMS+YMS+YMS!!! tänään KOUVOLA huomenna KAUSTINEN..,!!!!!

aa-03b aa2b697a aa34d0fad3eb AA0eac0b5d91a aa5f7abf7f3fc8

VOITOKASTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE.,!!!! JA TÄSTÄ KUNNIAKIERROXELLE SOPIVAT MUSAT OLKAAPA HYVÄT!!!!.,

SAA OLLA AIKA VITUN HYVÄÄ KALAA ETTÄ KARHUN KANS PAINIIN,..

WHAT9_640_59

WHAT ARE THOOOOOSSEEEEE,.,.???????????

Hartwallille selvisi, miksi olutta päätyi Pepsi Max -tölkkeihin

inhimillinen erehdys Hartwallin mukaan kääntäjään oli jäänyt inhimillisen erehdyksen vuoksi Pepsi Max -tölkkejä.  Hartwall on löytänyt syyn, miksi Karjala 6 x 0,33 litran tuotepakkauksiin päätyi olutta sisältäviä Pepsi Max -tölkkejä.

– Karjala-oluen valmistuksessa tölkkilinjan pastörointi-konetta edeltävään kääntäjään oli jäänyt inhimillisestä erehdyksestä johtuen Pepsi Max -tölkkejä. Kääntäjään mahtuu kahdeksan tölkkiä. Hartwall on tämän johdosta tarkistanut toimintatapojaan, jotta tällainen ei enää toistu, sanoo Hartwallin tuotantojohtaja Tomas Lindfors yhtiön tiedotteessa.

Viestintäpäällikkö Taina Lampela-Helinin mukaan tämä tarkoittaa, että viallisia tuotteita on ehkä vain kahdeksan.

– Ihanteellisessa tilanteessa niitä on vain kahdeksan, mutta selvitystyö jatkuu. Ydinsyytä tapahtumiin puretaan edelleen, Lampela-Helin kertoo.

Tähän mennessä Hartwall on saanut kaksi kuluttajapalautetta virheellisistä Pepsi Max -tölkeistä Karjala-monipakkauksissa. Varmuuden vuoksi Hartwall veti koko Karjala 6 x 0,33 litran tuotantoerän pois myynnistä. Vialliset tuotteet voi palauttaa ostopaikkaan. Tiedot takaisinvedettävistä tuotteista voi katsoa täältä. Lampela-Helinin mukaan yhtiö on saanut tapauksesta yllättävän vähän yhteydenottoja.

– Olemme saaneet myös kiitosta siitä, että asiaan on heti tartuttu.

HAHAHAHA VITTU MIKÄ PETTYMYS OLIS KU OLISIT KÄYNY RAAHAAN SAATANA KALJAA JA HALUUT VETÄÄ KÄNNIT SITTE JUOT NIIN VITTU PEPSI MAXI PASKAAA!!!!!!!.,.,MUTTA TOLLEE TOISTEPÄINHÄ TOI VOI OLLA MUKAVAKI YLLÄTYS HAHAHA,..,NOOOH VIRHEITÄ SATTUU.,.,,.

valkosipulileipa60_640_13

KUMPIO PAREMPAA.,.,???? HMMMMMMMM

uskonto31_640_13

NÄIN SE MENEE .,.,.,

JUMALAUTA MITEN HYVIÄ IMITAATIOITA HÄH.,.,!!!!!!!????????

uranus15_640_36

KERRAN KESÄSSÄ JA VÄLILLÄ KESKI TALVELLAKIN.,,..,

Sinkku hämmentyi deittipalstalla: Varatut miehet hakevat seksiseuraa

Tinder ei ole tappanut perinteisiä deittipalstoja.  Sen sai havaita suomalainen nelikymppinen nainen, joka laati itselleen profiilin nettin treffipalstalle. Vaikka tarkoituksena oli löytää ehkä jotain pysyvämpää, lipsahti häneltä hetkeksi profiiliin että hakusessa oli myös seksiseuraa. Virheen nainen huomasi melkeinpä heti ja poisti merkinnän hakuehdoistaan, mutta se oli silti saanut kuhinan käyntiin. Miespuolisilta käyttäjiltä kun alkoi ropista yhteydenottoja melkoiseen tahtiin. Yksi halusi tietää naisen tatuoinneista ja lävistyksistä, toinen taas siitä osaako hän käskyttää. Eräs viestittelijä ehdotti suorasukaisesti järjestelyä, jossa tapailtaisiin seksin merkeissä. Sen kummempaa ei olisi luvassa, koska herra oli varattu. Vaikutti myös siltä, että tapaamiset oli aikataulutettu valmiiksi. Moni on myös aloittanut suoraan kyselemällä, voinko tulla luoksesi vai tuletko tänne.

– Yllätyin siitä, kuinka paljon yhteydenottoja tulee sekä niiden sävystä, kertoo nainen.

Seuran kaipaajat ovat kaiken ikäisiä, niin huomattavasti vanhemmat kuin lähes 20 vuotta nuoremmatkin miehet ovat ottaneet yhteyttä. Viestit nainen koki lähinnä huvittaviksi.

– Kuvittelin, että tuo seksiseuran haku olisi siirtynyt Tinderiin. Mutta ei se ole, nainen nauraa.

Suurin osa viesteistä oli toki hienovaraisempia tyyliin “mitä kuuluu” tai “miten ilta on sujunut”. Ja sellaista nainen oli odottanutkin: varovaista lähestymistä ja tunnustelua. Siksi joidenkin suorasukaisuus yllätti. Eräässä yhteydenotossa häntä jopa kosittiin heti alkajaisiksi. Kiinnostusta herättänyt profiili on ollut verkossa muutaman viikon, ja viestejä tulee jatkuvasti. Aidosta kiinnostuksesta vihjaavien yhteydenottojen lisäksi tulee paljon kopioituja vakioviestejä, joita selvästi lähetellään kaikille. Esimerkiksi hienon kuvagallerian kehuminen ei oikein vakuuta, koska naisesta oli vain yksi kuva esillä. Yksinäisyys, läheisyyden kaipuu ja toivo parisuhteesta elävät yhä suomalaisilla treffipalstoilla. Ja seksiseuran kaipuu on kiihkeää.

EIPÄS NYT SYYLLISTETÄ PELKKII MIEHIÄ TÄSSÄ.,.,IHAN SAMANLAILLA SIELÄ ON VARATTUJA NAISIA TINDERISSÄ HAKEMASSA MITÄH.,???? SEXISEURAA?? HYVÄXYNTÄÄ?? HUOMIOO???,.,

upee50_640_07

VITTU MITEN HUIKEE PAITA.,!!!!!! PAKKO SAADA,.,.

unelma0_12

MITÄ JOS,..,????

PALJON RAKASTELUU VAAA,..,.,KOHTA MUUTE LÄHTEEEE

tuut40_08

TUUT TUUUT FRIIKKIJUNAA.,,.MÄ HALUUN ETTÄ SÄ TUUT TUUT.,.,

Flirttaa rohkeasti! Silmäpelillä on valtava voima

Rakkaus ja seksi Suora katsekontakti vaikuttaa aivoihin voimakkaasti.  Jaetut elämät-Länkade livslopp -tutkimushanke järjesti torstaina Helsingissä Rakkaus mielessä -tilaisuuden, jossa käsiteltiin rakastumisen ja parinmuodostuksen eri aspekteja tieteellisin esityksin. Tilaisuudessa puhui Tampereen yliopiston professori Jari Hietanen, jonka esityksessä käsiteltiin katsekontaktia ja kiinnostuksen ensihetkiä.

– Rakkaus ja katsekontakti liittyvät yhteen. Pitkät katsekontaktijaksot ovat selkeä merkki siitä, että parin välillä on kipinää, Jari Hietanen sanoi.

– Onko katsekontaktissa jotain sellaista, joka saa ihmisten väliset asiat kehittymään siihen suuntaan, että ihmiset rakastuvat, professori kysyi ja todisti, että näin todella on.

Suomen Akatemian rahoittamassa tutkimushankkeessa mitattiin fysiologisin mittauksin, että toisen ihmisen katseen suunta vaikuttaa niihin aivojen järjestelmiin, jotka osallistuvat ihmisen perustavanlaatuisten motivationaalisten reaktioiden säätelyyn: joko lähestymiseen tai välttämiseen. Toisin sanottuna, suoralla katsekontaktilla on valtavasti voimaa. Suoran katseen kohtaamisen aikana tutkimuksen koehenkilöiden vasen etuotsalohko oli oikeaa aktiivisempi. Käännetyn katseen näkemisen aikana tilanne oli taas päinvastainen. Toisen ihmisen suoran katseen näkeminen valmistaa siis lähestymiseen, kun sivuun käännetyn katseen näkeminen valmistaa välttämiseen.

Suora katse aktivoi mielihyvää

– Voimakkaampia reaktioita ilmenee kahden sekunnin katsekontaktin aikana, siis normaalissa vuorovaikutustilanteessa. Viisi sekunttia on jo pitkän sorttinen katse, Jari Hietanen kuvaili esitelmässään.

Vaikka reaktioon katsekontaktista vaikuttavat useat tekijät, kuten toisen ilme, ihmisen suora katse kytkee aivot lähestymismoodiin.

– Suoraan katsovat kasvot aktivoivat myös mielihyvää. Tähän liittyy lisäksi toisen ihmisen mielenlukeminen, johon ihmisillä on luontaista tarvetta. On osoitettu, että pelkästään se, että ihmiselle näytetään kuva suoraan katsovasta ihmisestä aktivoi tätä aivojen aluetta, Jari Hietanen kuvaili.

Suoraan katsovat kasvot vetävät tarkkaavaisuutta puoleensa. Tutkimusten mukaan suoraan katsovia ihmisiä pidetään myös uskottavampina ja puoleensavetävämpinä.

– Vastarakastuneet katsovat toisiaan silmiin pitkiä aikoja, suorastaan uppouvat toistensa katseeseen, Hietanen totesi.

Hän kertoi, että erään tutkimuksen mukaan syvää rakkautta tuntevat katsovat enemmän toisiaan silmiin kuin muut. Tämä todettiin kokeessa, jossa pariskunnat arvioivat ensin tunteitaan, joiden perusteella heidän välistä rakkautta analysoitiin. Kun heitä seurattiin salaa, ne parit, jotka kokivat syvää rakkautta, katsoivat toisiaan silmiin enemmän kuin hieman laimeampia tunteita toisiaan kohtaan tuntevat parit.

Onko huomio minussa?

Täysin toisilleen tuntemattomat kohtasivat myös tieteellisessä testissä, jossa heidät istutettiin pareittain katsomaan toisiaan. Osa katsoi vaikkapa toistensa käsiä, osa testipareista katsoi toisiaan suoraan silmiin parin minuutin ajan. Lämpimiä tunteita mittaavassa analyysissä toisiaan pitkään silmiin katsoneet saivat korkeampia pisteitä kuin toinen ryhmä. Pelkän katseen voimalla tuskin rakastuu, mutta tutkimuksen mukaan se voi ainakin lisätä mahdollisuuksia. Katseella voi siis vaikuttaa toiseen monin tavoin, niin hyvässä kuin pahassa.

– Esimerkiksi baarissa, kun havainnoidaan toisen ihmisen katsetta, pystymme päättelemään hänen katseensa suunnasta, onko hän kiinnostunut minusta vai jostain muusta?

– Oleellinen ero on siinä, katsooko toinen ihminen minua kohti vai sivuun, onko huomio minussa? Onko ympäristössä jotain muuta, mikä on kiinnostavampaa kuin minä, Jari Hietanen totesi esityksessään.

– Eikä toista voi aina katsoa, sehän on kiusallista. Se vie myös resursseja. Esimerkiksi miettiessä vastausta esitettyyn kysymykseen, pää kääntyy yleensä sivuun niin aikuisilla kuin lapsillakin, hän totesi.

On myös osoitettu, että tässäkin on eroja yksilöiden välillä: Toisilla ihmisillä katsekontakti saa aikaan vuorovaikutuksen aloittamisen todennäköisyyttä, toisilla käy täsmälleen päinvastoin.

Rakkaus on kemiaa

Mutta varsinainen rakastuminen vaatii tieteen näkökulmasta paljon monimutkaisemman kaavan, jatkuva silmäpeli ei siihen riitä, vaikka voikin edistää toisen luokse pääsemistä. Suora katse aktivoi autonomisen hermoston. Mutta jotta ihminen rakastuisi intohimoisesti, autonomisen hermoston täytyy olla virittynyt. Vasta sen jälkeen, kun ihminen on itse havainnut tämän virittyneisyyden ja osannut tulkita sen, hän tuntee oikeaa rakkautta, Jari Hietanen kertoi esityksessään. Tavallisen tallaajan tulkitsemana tämä voisi tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että rakastuminen aiheuttaa monenlaista sekä mielessä että kehossa. Rakastuminen edellyttää kenties myös vastaanottavuutta siihen.

Myös THL kertoo sivuillaan perusasioita rakastumisesta ja siihen liittyvistä kemiasta näin:

Rakastumisen taustalta on erotettavissa biologisia lainalaisuuksia ja kemiallisia kaavoja. Rakastuminen muistuttaa peliä myös hermosolujen kemian perusteella. Rakastuminen herättää toisissa vahvemmat kemialliset reaktiot, toisissa laimeammat. Toiset rakastuvat tulisemmin, toiset maltillisemmin. Toiset rakastuvat monta kertaa, toiset eivät lainkaan.

JOO EI SIITTÄ SILMÄPELISTÄ AINAKA HAITTAA OLE,..,!!!!! KANNATTAA IHMEESSÄ KOKEILLA,..,SILMÄPELISSÄHÄ EI EDES SANOTA MITÄÄ,..,EI MUUTAKU PEILIN EDESSÄ HARJOTTELEMAAN JA TYRKYLLE.,,.SIGNAALIA SIGNAALIA LIIKKEELLE NIIN ALKAA TAPAHTUUN.,,.!!!!

tuttua31_640_40

TUTTUA PUUHAA TÄMMÖSELLE NETTINARKKARILLE.,,.,.TÄLLEE MÄ OON HIMASSA 24/7

efXeY2H

TÄNÄÄ KOUVOLA JA HUOMENNA KAUSTINEN NE KÄDET ILMAAAAAA,.!!!!!!!!

NICHOLAS CAGE TOIVOTTAA KANS HYVÄÄ VIIKONLOPPUA MUTTA ÄLKÄÄ SEOTKO.,.,

aa7d8a32f07d5 AA9af449b37 aa45fa77ce8c1 aa8-img020 aa55f7abe8dc401

JOKO ON KESÄÄ IKÄVÄ..,.,??????

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,