12.02.2016 seopetriii

PETRIN BLOGI: perjantain peiliSelfiet.,PANORITUAALIT+JÄTETYT+SYLIMIKRO+YMS+YMS!!! tänään ÄHTÄRI huomenna YLIHÄRMÄ,.!!!!

kamera0_43 kamera21_640_58 kamera40_02 kamera40_37 kamerabottle

AIETTÄ!!! VIIKONLOPULLE TARVII PARASTA,..,JA MUSIIKKI ON PARASTA HUUMETTA.,,.MÄ EN VOI ELÄÄ ILMAN MUSIIKKIA.,,TÄSSÄ MUN PLAYLISTIÄ,.HUIKEETA UPEETA KAUNISTA MUSIIKKIA OLKAAHAN HYVÄT JA NAUTTIKAA VIIKONLOPUSTA,..,!!!!!!

DARTH JACKSON SE VASTA KOVA ÄIJÄ ONKI !!!!!

a4YpQ41_700b

HAHAHAHAA.,,MIXKÖHÄN NOI PITÄÄ AINA NIIN KOVAA ÄÄNTÄ SIITTÄ JA SYYTTELEE LIHASYÖJII PAHOIX IHMISIX,..,MIKÄ VITTU SIINÄ OIKEE ON,.?????

Miehet paljastavat salaiset panorituaalinsa

Piintyneet tavat näkyvät ihmisen toiminnassa – myös sängyssä.  Kuulostaako tutulta?

Jack V: Aina kun olen harrastanut seksiä suoritan saman kondominhävitysrituaalin. Menen vessaan ottamaan kumin pois, ja täytän sen vedellä nähdäkseni, onko siinä reikiä.

Dave F: Pidän aina huolta siitä, että käyn pissalla ennen seksiä. Rakko täynnä pökkiminen on epämukavaa ja joskus kivuliastakin.

Phil H: Lasken laskuja lähes joka kerta kun harrastan seksiä, etten laukeaisi liian nopeasti. Jos huomaan kiihottuneeni liian nopeasti, alan tehdä kertolaskuja. Yleensä se toimii, vähäksi aikaa.

Patrick D: Toivoisin olevani sellainen kaveri, joka halailee hetken seksin jälkeen ja nukahtaa. Mutta en ole. Yleensä luen, kunnes olen tarpeeksi väsynyt nukkuakseni – aivan kuten teen minä tahansa muunakin iltana. Onneksi olen vakiintuneessa suhteessa, koska on noloa selitellä miksi teen niin.

Spencer I: Aina ennen kuin jäämme loikoilemaan ja halailemaan nappaan pyyhkeen ja peitän sillä märän läikän sängyllä.

Allen C: Minulla on aina kosteuspyyhkeitä kylpyhuoneessa seksin jälkeistä puhdistautumista varten. Aina ensimmäiseksi tarjoan yhtä naiselle, jonka kanssa olen maannut. Sen jälkeen palaan kylppäriin ja hankaan itseäni puhtaaksi yhdellä. Se on nopeampaa ja vähemmän noloa kuin yksinäinen suihku seksin jälkeen.

Seth G: Teen mielikuvaharjoituksia aina ennen seksiä, ja joskus sen aikanakin. On kuin toimisin omana cheerleaderinäni. Vakuutan itselleni olevani mahtava. Mielikuvaharjoitukset ovat vaikuttaneet seksielämääni valtavasti. On tärkeää uskoa itseensä.

HMMM RITUAALI ON MUN MIELESTÄ VÄHÄ HASSU SANA MUTTAJOO,.,.KUSELLA KÄYMINEN ON KYLLÄ JÄRKEVÄÄ..,KONDOMINTARKISTUS ON KYLLÄ HYVÄ HAHA,.,PARANOID,.??,.KERTOLASKUJA AHAHAHAHAHA EIVITTU,.,.KUKIN TYYLILLÄÄN.,

I0gPb89

JOO MUISTAKAA TURVALLISUUS ENNENKAIKKEA,.,.,.

undefeated-fuck-fair-cap-u531143-0001-2-black

TÄÄ ON NIIN TÄTÄ.,..,MUTTA KYLLÄ TÄSSÄ PÄRJÄTÄÄÄ,.,.

HEEEEEIIIIIIIIIII ÄLKÄÄ KIUSAKKO PIENEMPIÄNNE.,.,.,

12295409_900993213342087_3714181261774995825_n

MAITO ON TERVEELLISTÄ..,.,SISÄSESTI JA ULKOSESTI KULEMMA.,,.

Miltä miehen orgasmi todella tuntuu?

No niin likat likat : kiitos Cosmopolitanin, saatte tietää mitä herrat laukeamisestaan ajattelevat.  Lehti antoi miesten kuvailla omin sanoin, mihin he orgasmiaan vertaisivat. Lue ja hämmästy.

1. Se on kuin ensimmäinen kupillinen kahvia aamusta, jolloin taakka siitä että tiedät kuolevasi, katoaa sekunnin murto-osan ajaksi. Jim, 30.

2. Se on kuin penis veisi aivoilta vallan muutamaksi sekunniksi. Niinkuin kaikki muu muuttuisi tunnottomaksi, on vain tämä uskomaton aistimus peniksessäsi. Et voi keskittyä muuhun tai tuntea mitään muuta. Voisit ihan yhtä hyvin kadota olemasta. Olet vain tämä hyvä tuntemus. Sitten se kaikki palautuu normaaliksi ja harmittelet, hitto vie. Shawn, 22.

3. Kuvittele melkein tyhjä hammastahnaputkilo. Joku rullaa sen kasaan, puristaa niin lujaa kuin pystyy ja hammastahnaa tursuaa joka paikkaan. Paitsi että tahna tursuaa kehosi herkimmästä paikasta ja se tuntuu mahtavalta. Ryan, 25.

4. Mieti hetkeä, jolloin sinulla on ollut tosi paha pissahätä. Kuten vaikka automatkalla, kun olet tajunnut että pissattaa mutta sinun on pitänyt odottaa tunti seuraavalle pysähdyspaikalle. Siellä löytyy viimein vessa. Muista tuo helpotuksen tunne, ja kerro se tuhannella. Brian, 27.

5. Se on kuin söisit lempiruokaasi, mutta peniksellä. Eric, 22.

6. Se sama tunne, jonka saat rystysten naksuttelusta. Mutta se tuntuu koko kehossa. Alex, 25.

7. En osaa sanoa. En edes tiedä, mistä aloittaa. Tyler, 23.

8. On kuin veitikkasi olisi tehty hattarasta. En tiedä, kuulostaako tämä mitenkään järkevältä, mutta se oli ensimmäinen asia jota ajattelin. Seuraan vain vaistoani. Noah, 26.

9. Se tuntuu samalta, kuin silloin kun menee ensin porealtaasta jäätävään altaaseen ja sitten takaisin porealtaaseen. Curt, 28.

10. Se tuntuu vähän samalta kun pitkään ollut kipsi otetaan pois. Käsi tuntuu sen jälkeen vähän oudolta, mutta se on hyvä tunne. Orgasmi on samanlainen, mutta intensiivisempi. Zach, 25.

MITÄ VITTUA ÄIJÄT ????? KIPSI POIS??? RYSTYSTEN NAXUTTELU WTF.,??? HAHAHAHA EI JUMALAUTA.,.,TOI 2. JA 4. ON AIKA LÄHELLÄ KERROIN TOSIAAN TUHANNELLA,.,.HAHAHAAH KAIKILLA VARMAA VÄHÄ ERINÄIMMÄ,,.

TVgh_75

MÄENO KATTONU TVTÄ VUOSIIN,.,.,.MÄ OONKI NETTINARKKARI.,.,INTERNET ON IHANA,!!!!

taito31_640_01

HUIKEETA ,.,.KIELINAISII.,,.

TIEDÄN ETTÄ VALENTINE PÄIVÄ TULOSSA JA KAIKKEE MUTTA SUOSITTELEN OLEEN VITUN TARKKANA NIITTEN LUPAUSTEN KANSSA,..,.,

inho640_08

TÄÄ ON KANS KYLLÄ NIIN VITTUMAISTA ÄÄÄÄÄRRRRGGGHHHHHHÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyt puhuvat jätetyt naiset: “Mies ei sietänyt rasvaista maitoa jääkaapissa”

Migreeniä hajuvedestä, mikronkäyttökielto ja erilainen poliittinen mielipide. Näista syistä naisia on jätetty parisuhteesta. 

Jätetyt naiset kertovat:

Poikaystäväni ilmoitti yhtäkkiä, että meidän pitää erota, koska osallistuin mielenosoitukseen tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Olin järkyttynyt, sillä olen aina ajanut ihmisoikeuksia, enkä voinut käsittää hänen asennettaan. Tosiasiassa hetken mietittyäni olin onnellinen, että ero tuli, sillä en olisi voinut jatkaa tapailua normaalisti tuollaisen mielipiteen tultua ilmi – olenhan itse bi-seksuaali, jonka mies kyllä tiesi.

Nyt onnellisessa suhteessa

Poikaystäväni jätti minut, koska ei enää jaksanut etäsuhdetta. Hän asui Helsingissä, minä Vantaalla.

Sirius

Entinen poikaystäväni oli terveysintoilija ja hyvin tarkka omista pinttyneistä tavoistaan. Itse en niin välittänyt vähärasvaisista tuotteista, kunhan pysyin muuten hoikkana. Yli puoli vuotta kestänyt seurustelu päätyi eroon, koska mies ei nähnyt enää meillä tulevaisuutta ja yhteistä asuntoa. Hän ei voinut kuvitella, että jääkaapissa olisi vierekkäin rasvainen maito hänen rasvattoman maitonsa vieressä, saati muita epäterveellisiä aineksia.

Olivia

Jättämisen syy oli se, että en ole tarpeeksi laiha enkä suostunut ottamaan silikoneja. En myöskään suostunut värjäämään hiuksiani mustiksi, kuten mies olisi halunnut.

Kirsi

Mies jätti minut perusteena: “Olet liian älykäs, en pärjää sinulle.”

Platon

Mies jätti minut 11 vuoden jälkeen, koska en ollut kiinnostunut seksistä, jossa olisi mukana muitakin kuin me kaksi.

Tylsä

Avomieheni ilmoitti eroaikeistaan täysin yllättäen. Suhteessamme meni hyvin: suunnittelimme perheen perustamista ja talon rakentamista, lähinnä miehen aloitteesta. Eräänä lauantaina meillä oli poikkeuksellisesti vain minun autoni käytössä ja auton käytöstä tuli riitaa. Riita päättyi kuitenkin siihen, että avomieheni otti auton ja meni katsomaan lätkämatsia. Lätkämatsista hän laittoi viestin, jossa kertoi tahtovansa erota sovussa. Hän muutti pois seuraavana päivänä, kun oli ensin yön ryypännyt kavereidensa kanssa. Viikon päästä hänellä oli jo uusi asunto ja elämä näytti hymyilevän. Selitystä en ikinä saanut, hän ei tahtonut minua tavata. Selitykseksi sain ainoastaan sen, että hän ei ollut suunnittellut eroa, vaan tarvitsi nyt tällaisen vaiheen elämäänsä. Emme ole nykyisin missään tekemisissä.

Noora

Erikoisin syy jolla minut on jätetty on se, kun mies totesi minun olevan enemmän mies kuin nainen… Ikävä kyllä vuosien sinkkuna eläminen on jättänyt jälkensä ja en osaa ilmeisesti käyttäytyä niin kuin naisen pitäisi…

Ei nainen mutta ei mieskään

Mies jätti naisen, koska hajuvesi aiheutti migreenin.

Mies jätti naisen, koska hajuvesi aiheutti migreenin.

Seurustelin kerran pojan kanssa, joka on minua vuoden nuorempi ja oli tuolloin todella pienen kokoinen, verrattuna minuun. Hän jätti minut, koska olin hänen sanojensa mukaan liian isonkokoinen hänelle. Olin surullinen, mutta onneksi suhde ei ollut kuitenkaan kovinkaan pitkä. Olimme molemmat hyvin nuoria.

Liian suuri

Naisten jättäjät kertovat:

Jätin naisen kerran vuoden sinnittelyn jälkeen, koska hän ei suostunut lopettamaan sellaisen hajuveden käyttöä, joka aiheutti minulle migreeniä. Sanoin siitä hänelle, ja ostin muita hajuvesiä, mutta hän käytti aina vain sitä samaa parin euron hajuvettä -melko isoja määriä vieläpä. Olin kuulemma kamala kontrollifriikki, kun yritin muuttaa häntä.

Tomi K

Ex-vaimoni hankki kotiimme runsaasti tavaraa. En nähnyt asiassa mitään outoa, sillä hän oli työssäkäyvä ja varakkaasta perheestä. Eräänä aamuna asian oikea laita paljastui minulle, kun kaksi siviilipoliisia tuli tarkastamaan asunnon. Hän oli näpistelijä, varas.

Peelo

Löimme hynttyyt yhteen nelikymppisinä lyhyen seurustelun jälkeen ja pikapikaa meidät vihittiinkin. Leiskuva rakkaus kukoisti ja vaikka vaimoni ei yhteiselon alussa sietänytkään mikroaaltouuniani keittiössään uskoin hänen aikaa myöten tottuvan sen olemassaoloon ja käyttöön. Vuoden suostuin “pakotettuna” kantamaan mikroni keittiöön ja välittömästi eteiskomeroon takaisin käytön jälkeen. Lopulta mittani täyttyi. Hankittuani asunnon itselleni – hänelle asiasta etukäteen ilmoittamatta – hain välittömästi avioeroa, enkä ole päivääkään katunut.

Mies ja Sylimikro

liha14_640_35

VALENTINEPIHVIT SIITTÄ RAKKAUDELLA SYÖN ITE KAIKKI HAHAHAHAHAH.,,

 

12665795_10153251569760988_785088786_n

ANTEEXI TÄSTÄ JA HYVÄÄ VIIKONLOPPUU KAIKILLE.,,.!!!!!

MITÄ SÄ TEKISIT JOS VOITTASIT LOTOSSA.,,.????

kameraDs5rJyz kameraimg031 kameralass kameraNPVeP kamerawdogbed

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,