05.02.2016 seopetriii

PETRIN BLOGI: perjantai PEERRSSEEEETT,. HERKKUORGASMI+FUCKIT+PASKATYÖ+YMS+YMS tänään LAHTI ja huomenna KIURUVESI.,!!!!

asskjwivo1_500 ASSl assm89o4_250 assp67o1_400 assPUk1qefm89o1_1280

SEOLIS VIIKONLOPPUA TAAS EDESSÄ JA MÄ TARJOON TEILLE KUNNON PARTYMUSAT TÄSTÄ OLKAAHAN HYVÄT.,!!NAUTTIKAA !!!

HUUUUUHHH ON HUIKEEETA!!!!!,.,. NÄTTIÄ JA HELEMEEEE.,HALUISIN KOKEILLA NOISTA MUUTAMIA HAHAH.,.,

3vceULf

ONKO TYHJÄ OLO.,.,????

huf-fuck-it-shotglass-4-pack-ac51018-040-clear huf-fuck-it-shotglass-4-pack-ac51018-0430-clear

SHOTTEJA??? VÄLILLÄ PITÄÄ KYLLÄ MUISTAA SANOO VAA KAIKELLE YLIMÄÄRÄSELLE FUCK IT,..!!!

Tutkijat paljastavat: Töissä ihminen on onnettomin mutta jatketaan nussimista.

Useimmat eivät onnistu valitsemaan työpaikkaa, jossa viihtyvät, tuore tutkimus osoittaa.

Moni työikäinen viettää merkittävän osan päivästään töissä. Kun kulutamme työhön tuntikausia aikaa, luulisi, että tekisimme töissä jotain sellaista, mistä pidämme. Uusi tutkimus Isosta-Britanniasta osoittaa, että sairaana olemista lukuunottamatta työssä olemme vähiten onnellisia. Sussexin yliopiston ja London School of Economicsin tutkijat käyttivät Mappiness-nimistä applikaatiota selvittääkseen, kuinka onnellisia ihmiset olivat sattumanvaraisina aikoina päivän aikaan. Sovelluksessa kysyttiin ihmisiltä, mitä he tekivät milläkin hetkellä ja miltä heistä tuntui. Yli miljoonan vastauksen perusteella töissä oleminen pudotti onnellisuustasoa kahdeksan prosenttia verrattuna muihin toimintoihin työpaikan ulkopuolella, tutkimus paljastaa.

Tohtori George MacKerron kertoi tiedotteessa, että vaikka voimme olla positiivisia, kun mietimme töidemme merkitystä ja niiden tuomaa rahaa, töiden psykologinen hinta on merkittävä. Työ näyttää liittyvän todella negatiivisessa mielessä hyvinvointiin. “Minä tahansa hetkenä tekisimme mieluummin melkein mitä muuta tahansa,” MacKerron sanoo. Äskettäin tehdyssä tehdyssä kyselyssä 70 prosenttia yhdysvaltalaisista ei ollut tyytyväisiä työhönsä. 1980-90-luvuilla syntyneet olivat erityisen tyytymättömiä työhönsä, koska heistä tuntui, etteivät he voineet käyttää kykyjensä ja vahvuuksiensa täyttä potentiaalia. Kun tähän lisätään normaalit työpaineet, ei ole yllättävää, että tutkittavat olivat kärsimättömiä ja stressaantuneita.

Seksi nosti onnellisuutta eniten

Tutkijoille selvisi, että työnteon lisäksi esimerkiksi jonottaminen ja luokkahuoneessa tai kokouksessa istuminen saivat ihmiset tuntemaan olonsa kurjaksi.

Seksi lisää tutkimuksen mukaan onnellisuutta.

Nussiminen lisää tutkimuksen mukaan onnellisuutta.

Sitä vastoin seksin harrastaminen teki ihmisistä onnellisimpia. Se nosti onnellisuuden tasoa 14 prosenttia niihin verrattuna, jotka eivät harrastaneet seksiä.

Mutta työviihtyvyydenkin parantamiseksi on keinoja. Jos pystyy noudattamaan joustavia työaikoja, on paremmat mahdollisuudet nukkua paremmin, mikä lisää hyvinvointia. Tutkijoiden mukaan myös esimerkiksi nopea peli vaikka älypuhelimella voi jollakin tavalla tehostaa tuottavuutta. Jos työpaikalla pystyy luomaan ystävyyssuhteita, sujuvat asiat myös helpommin.

JOO SIIS TYÖ ON TYÖTÄ JA TYÖ ON PAKKOO ELI PASKAA.,.,JOS TUNTUU ETTÄ SINNE ON PAKKO MENNÄ SEO PAKKOPULLAA ,VITUN VAIKEEHAN SEO LÖYTÄÄ TYÖPAIKKAA MISSÄ OIS OIKEESTI MUKAVAA.,..,MUTTA ONNEX NUSSIMINE HELPOTTAA,.,..,

arkaile32_640_15

EI UJOSTELLA EI ARKAILLA EI NÖYRISTELLÄ HAHAHAHAHAH SIINÄ VAAA., TÄH

RÄPPI ON MAHTAVAA .,.,EDELLEEN VAIKKA ENNEN OLI ENNEN JA NYT ON NYT.,.JA KYLLÄ FIILISTÄ SAA JA PITÄÄ OLLA ISOSTI AINA MUKANA,.,

ballerii15_640_30

PESTY JA KUIVATETTU JA VALMIINA VKNLOPPUUN,.??????

Orgasmi vastaa kahta juustohampurilaista

Mielihyvän määrä on lähestulkoon yhtä suuri, kertoo tiedeblogi Barking Up The Wrong Tree.   Blogin mukaan niin seksi kuin ruokakin vaikuttavat aivoissa päihteiden tavoin. Alholi, nikotiini ja huumeet vaikuttavat aivojen palkitsemiskeskukseen ja vapauttaa elimistöön mielihyvähormoni dopamiinia, mikä tuntuu nautintona.

Vastaavan dopamiiniryöpyn saa aikaiseksi myös luonnollisilla keinoilla: orgasmi vapauttaa sitä huiman määrän. Barking Up The Wrong Treen mukaan myös ruoka aiheuttaa samanlaisen reaktion, minkä perusteella voi sanoa että orgasmin saaminen tuottaa vastaavanlaisen dopamiiniryöpyn kuin kahdella juustohampurilaisella herkuttelu. Arvio perustuu rotilla tehtyihin mittauksiin. Päihteiden tuottamat hormonipiikit ovat seksiä tai ruokaa rajumpia, mikä selittää miksi niihin jää niin helposti koukkuun. Kannattaa kuitenkin pohtia, kuinka nautintonsa oikeasti kannattaa hankkia. Seksin tuottama hekuma on taatusti päihteitä terveellisempää, eikä lihota samalla lailla kuin hampurilaiset.

AIETTÄ ORGASMIN JÄLKEE SITTE NE PARI JUUSTOPULLAA NIIN TZAIJAIJAI,..,.,LUXUSTA,.,.

6xXKhWz

JOO VITTUTOI CHARLIE SHEEN ON KYLLÄ ASTETTA RAJUMPI ÄIJÄ HUH..,.,,

balls13_640_19

HAHAHAHAHAAAA TARVIIN TÄLLASEN PAIDAN.,.,!!!!

JOKO VITUTTAA “TALVI”????? KUKA MUU HALUU LÄHTEE POIS TALVEX,.,.????

batman1_640_02

TÄNÄNÄNÄNÄNÄNÄNÄÄÄÄ BÄTMÄÄÄÄNNNNN.,.,.,

Miehet kertovat, mikä ei todellakaan sytytä sängyssä

Yksi ominaisuus tekee naisesta ikävän seksikumppanin, kertoo Elite Daily. 

Nimittäin laiskuus. Sivustolle kirjoittava Sheena Sharma kyseli seitsemältäkymmeneltä mieheltä, millainen nainen on huono seksikumppani. Kyselystä selvisi, ettei hiljaa ja passiivisena paikallaan makaavaa naista arvosteta.

Mitä miehet sitten naisiltaan halusivat? Yli puolet toivoi, että naiset antaisivat enemmän suuseksiä. Toiseksi yleisin toive oli, että kiveksiä pitäisi hyväillä lisää. Vastanneiden miesten mielestä hyvään seksiin tarvitaan esileikkiä: heistä 40 prosenttia piti esileikkiä jokseenkin tärkeänä ja 60 prosenttia erittäin tärkeänä. Lisäksi miehet kertoivat pitävänsä seksiasennoista, joissa nainen oli aktiivisesti mukana. Takaapäin rakastelu ja nainen päällä -asento miellyttivät heitä perinteistä lähetyssaarnaajaa enemmän.

Mutta vaikka miehet haluavatkin naiselta aktiivista otetta sängyssä, ei se tarkoita sitä että tarkoituksena on vain palvella heitä ja taata miehinen nautinto. Yli puolet vastanneista kertoi haluavansa ennen kaikkea, että nainen poistuu petikammarista onnellisena.

JOO TOSTA “LAISKUUDESTA” TULEE KIELTÄMÄTTÄ SE FIILIS ETTÄ MUIJA EI EDES HALUU JOKA EIO KYLLÄ HOTTIA.,.,JOO SUUSEXIÄ MUTTA VAROVASTI NIITTEN PALLIEN KANS SITTE.,.,ESILEIKKI?? MIKÄSEO??.,.,TAKAAPÄIN JA NAINEN PÄÄLLÄ ON UPEETA,..,!!!

bboystance0_30

IM A B-BOY STANDIN IN MY B-BOY STANCE.,.,.,!!!!

12273669_10207632472467566_2873561729920066265_o

REENIÄ HOROT REENIÄ.,..,

NONIIII KOTIRUNKKARIT..,TÄSTÄ VIRTUAALISUIHINOTTOOO,..,

assqcgltko1_500 ASSqefm89o1_500 assqefm89o2_250 ASSqefm89o5_250 ASSqhi3dko1_500

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,