16.10.2015 seopetriii

PETRIN BLOGI: PERJANTAI PERSEEETT,.!!! omatunnon olut+leijulautaa+älyvaatteet+luxusburgerii+ YMS+YMS+YMS!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASS_500 ASS1ktnyo1_500 ASS1qao8u4o1_500 ASS1qcgltko1_500 ASS1qcmkeso1_500

PERJANTAI SAATTAA TUNTUU MONELLE LUXUXELLE PIIIITKÄN VIIKON JÄLKEE,.,,.

NAUTTIKAA VKNLOPUSTA JA MUSASTA,.!!! TÄSTÄ MUN PERJANTAI PLAYLISTII KOSTEISIIN VKNLOPUN RIENTOIHIN HAHAHAHAHA.,,.

EI HUONOSTI LÄPYTELLY.,,.,.PALJOKOHAN REENATTU???

asu1_640_11

SWAG,.TAVALLAA ÄLYVAATTEITA NÄÄKI,.????

Tulevatko älyvaatteet vihdoin kauppoihin?

Älyvaatteiden eli päälle puettavan teknologian läpimurto on jo erittäin lähellä.

Älyvaatteiden läpimurtoa on odoteltu jo tovi.

Älyvaatteiden läpimurtoa on odoteltu jo tovi.

- Seuraavien kolmen tai viiden vuoden sisään tulee yleisille markkinoille vaatteita, joissa on niin paljon älyä, että niitä voidaan kutsua älyvaatteiksi, sanoo Pekka Tolvanen, alan suomalaisen edelläkävijän, kuopiolaisen Myontec Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja.

- Ehkä jo ensi vuonna voidaan alkaa puhua varsinaisesta läpimurrostakin, Tolvanen veikkaa.

Läpimurron edessä on vielä hidasteita kuten tuotteiden hinta. Toinen on se, että niin sanotusti laajoihin piireihin soveltuvia applikaatioita ei ole vielä onnistuttu kehittämään. Tämän päivän älyvaate on vielä lähempänä asiantuntijoita ja ammattikäyttäjäkuntaa kuin tavallista kuluttajaa.

–  Liikkeelle lähdetään aika pitkälle huippu-urheilun kautta, ja seuraavaksi tulevat mukaan kuntoutukseen soveltuvat asusteet eli kuntoutusvaatteet. Muita mahdollisuuksia ovat esimerkiksi työn fyysisen kuormittavuuden pitkäkestoinen seuraaminen ja niin sanotusti medical-tyyppiset tuotteet. Älyvaatteiden avulla voidaan mitata esimerkiksi vanhuksen fyysistä toimintakuntoa eli käytännössä hänen kykyään selvitä yksin kotona, selvittää Tolvanen.

- Mahdollisuudet ovat rajattomat. Vauvoille on jo nyt olemassa omat älyvaatteensa ja armeijamaailma on tietysti sitten ihan oma lukunsa, hän jatkaa.

JOO SIIS VITTU MÄ OON ODOTTANU KOSKA OIS SEMMOSET VAATTEET ETTÄ EI TARVIS VAIHDELLA.,.,KOKOAJA SAMAT JA NE OSAIS SÄÄDELLÄ SÄÄN JA KEHON MUKAA,..,???? JOKO???

chilioth

LIIKAA MUN POKKASOOSSIA.,.,???? TÖRKEEN HOTTIA,.!! JÄITÄ POLTELLESSA,.,.

Petri_kauppa_molemmat

eimitaa5

EI MITÄÄN EI SITTE YHTIKÄS MITÄÄN,.,..TIETOKONEILLAKIN ON TUNTEET JA KAHVITAUOT JA SYYSLOMAT VITTU.,,.

HAHAHAHA HILJASEN KEITTIÖN SÄIKKY,..,

hampu40_37

PERJANATILLE LUXUS-BURGERIII..

Näistä syistä voit juoda oluen hyvällä omallatunnolla

KIPPIS! JEPPIS JEPULIS.,., Viikonloppuinen saunaolut on melkoinen nautinto.  Prevention muistuttaa, että olut voi tehdä myös monella muulla tapaa hyvää – kunhan vain ryystät sitä kohtuudella.

Suojaa naisen sydäntä

Scandinavian Journal of Primary Health Care -julkaisussa ilmestyneen ruotsalaistutkimuksen mukaan olut tekee hyvää sydämelle. 1 500 naista kattavan tutkimuksen mukaan kohtuullisesti olutta juovilla naisilla oli 30 prosenttia pienempi sydänkohtausriski kuin raskaasti ryyppäävillä tai olutta karttavilla naisilla. Kohtuullisella tarkoitettiin, että olutta juotiin kerran, pari viikossa. Samansuuntaisia tuloksia on saatu myös aiemmissa tutkimuksissa. Esimerkiksi vuonna 2013 julkistettu kreikkalaistutkimus osoitti, että olut voi lisätä valtimoiden elastisuutta.

Pienempi munuaiskiviriski

Olut on siinä mielessä parempi juomavalinta kuin viini, että se sisältää enemmän vettä. Siksi oluen juominen nesteyttää paremmin ja hyvä nestetasapaino voi suojata munuaiskiviltä. Lisäksi oluella on diureettisia eli virtsaneritystä lisääviä vaikutuksia, mikä myös voi auttaa selittämään miksi oluenjuojilla esiintyy vähemmän munuaiskiviä kuin vahvempia alkoholijuomia suosivilla. On myös arveltu, että oluenpanossa käytetty humala voi hidastaa kalsiumin irtoamista luista. Munuaiskivet muodostuvat kalsiumista ja suoloista. Munuaisten kannalta paras vaihtoehto on suosia kevyitä oluita, joissa on paljon vettä ja vain vähän alkoholia.

Vahvemmat luut

Olut voi lujittaa luita sisältämänsä piioksidin ansiosta. Kalifornialaisen Davisin yliopiston tutkijoiden mukaan runsaasti humalaa sisältävät oluet ovat hyvä piioksidin lähde: jo kahdesta oluesta saa jopa 30 milligrammaa kyseistä ravinnetta. Piioksidin päivittäinen tarve on 20-50 milligrammaa.

Pienempi diabetesriski

Harvardin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan keski-ikäisten miesten kakkostyypin diabeteksen riski laski neljässä vuodessa 25 prosentilla, kun he alkoivat juoda 1-2 olutta päivässä. Tutkijoiden mukaan olut paransi veren glukoositasoja ja lisäsi insuliiniherkkyyttä säätelevää hormonia.

Alhaisempi kolesteroli

Espanjalaistutkijoiden mukaan oluessa on beetaglukaania, kuitua jonka on osoitettu laskevan kolesterolia. Eniten kuitua on tummissa oluissa.

Ravinteita

Olut sisältää kalsiumia, magnesiumia, seleeniä, fosforia, jodia, kaliumia sekä B-ryhmän vitamiineja sekä ferulahappoa, joka on voimakas antioksidantti. Tutkijoiden mukaan antioksidantti imeytyy elimistöön erityisen helposti, jos se saadaan oluesta.

JOO TÄRKEITÄ HOMMIA.,.,JA NÄISTÄHÄ SAA HYVIÄ TEKOSYITÄ MUUTAMAN KALJUN JUOMISEEN HAHAHA LOL..,

hiiri25_640_30

VITUN KISSA SAIKUN SAIKIN HIIREN KIINNI JA TAPPO SEN.,.,,.,.

iphone44_640_25

IPHONE6SN KANS SAA MUKANA KULEMMA NÄÄ KENGÄT.,.,

ÄLÄ TUHLAA MUN AIKAA,.,

kannis40_02

MITÄS TÄNÄÄN,.?? JOKO JUODAA.,.,??????

Leijulauta yllättää ohi- kulkijat – ja kuljettajan

Tasapainoskootterista tulossa laillinen vuodenvaihteessa. Leijulauta on saada täydet pisteet lähes kaikesta. Täysin äänetön. Näppärä ja hauska. Hieno muotoilu. Ei halpa, muttei kalliskaan. Kunnes ensimmäinen kaatuminen tapahtuu. Scoodeckin maahantuoma tasapainoskootteri – tuttavallisemmin sähkölauta – on näppärä tapa liikkua ulko- ja sisätiloissa. Se on kevyt versio Segwaystä. Ja ilman Segwayn ohjausvartta, johon voi kauhun hetkillä turvautua. Briteissä ja USA:ssa laudasta käytetään nimitystä hoverboard eli leijulauta. Toisin kuin nimi lupailee, pyörät pysyvät maassa koko ajan. Testipäivänä lauta kerää hymyjä ja ihmetteleviä katseita ohikulkijoilta. Maahantuoja lupaa, että sähkölaudan salat oppii kymmenessä minuutissa. Aloittelijan on vaikea päästä laudan päälle ilman tukea. Rakennuksen seinä tuleekin tarpeeseen. Kärsivällinen harjoittelu seinän viertä antaa nopeasti tuntuman siitä, miten lautaa hallitaan. Itse ajo vaatii keskittymistä. Jalan pienikin korjausliike laudan päällä muuttaa laudan suuntaa.


Vauhti kiihtyy, kun nojaa eteenpäin. Jarrutus tapahtuu nojaamalla itseään taaksepäin. Vauhti pysähtyy yllättävän tehokkaasti. Testipäivän ensimmäinen (ja ainoa) kaatuminen tapahtuu laudalta pois astuessa. Kun toisen jalan nostaa laudalta pois, jäljellä olevan jalan aiheuttama väärä painojakauma sinkauttaa testaajan asfalttiin. Lauta pyörii muutaman metrin päähän. Sekä testaaja että lauta selviävät pikkunaarmuilla. Kaatuminen opettaa, että laudalla liikkuessa ei kannata heittäytyä liian itsevarmaksi.

 12 kiloa painavassa sähkölaudassa on kaksi sähkömoottoria, yksi kullekin pyörälle. Yksi moottori siis reagoi yhden jalan liikeisiin riippumatta siitä, mitä toinen jalka tekee. Tämä mahdollistaa nopeat käännökset ja paikallaan pyörimisen. Maahantuojan lupauksen mukaisesti lautaa oppii käsittelemään melko hyvin kymmenessä minuutissa.

Näppäryyden lisäksi laitteen yllättävin ominaisuus on sen lähes täydellinen äänettömyys. Lyhyillä matkoilla leijulauta on oiva peli, pidemmillä matkoilla polkupyörä vie voiton. Eduskunta saa pian käsiteltäväkseen lainmuutoksen, joka sallisi leijulaudat, sähköpotkulaudat ja muut vastaavat sähkökuljettimet tieliikenteessä. Lakimuutos on näillä näkymin tulossa voimaan ensi vuoden alussa. Lakiesityksen mukaan kevyet, enintään 15 kilometriä tunnissa kulkevat laitteet rinnastettaisiin potkulautoihin ja rullaluistimiin, eli niihin sovellettaisiin jalankulkijan liikennesääntöjä.

KYYLLÄ TÄMMÖNEN ON PAKKO SAADA.,,..,EBAYSTÄ KATTELLU JO AIKOJA SITTE MUTTA EHKÄ VÄHÄ KALLIITA VIELÄ .,,.

lippis40_50

HUIKEE LIPPIS,.,.!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAAHHAHA

loppu956_640_high_15

SAMA SAMA MUTTA VÄHÄ ERI,.,.MAAILMA LOPPUU KU AKKU LOPPUU,..,JA VITTU NOI AKUT EI KESTÄ MITÄÄ,.!!!!!!!!

SILLONKU VIHAAJAT VIHAA.????,.,AIKA EXTREMEE KAI KUITENKI HUH,..,

ASS1qdqlnso1_500 ASS1qdqlnso1_500 ASS1qefm89o2_250

Karina Karrara fotografando na praia da Joaquina. Florianópolis, SC.

Karina Karrara fotografando na praia da Joaquina.
Florianópolis, SC.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,