11.09.2015 seopetriii

PETRIN BLOGI: berjantai bootyt.,!! TYTÖT VS POJAT ?? AIETTÄ huomenna rovaniemi!!

ass14_640_65 assdec03 assDe1r8owk1o1_500 ass36976b assce8c82b55

3 VIIKKOO JA 300 000 VIEWSSIÄ YOUTUBESSA!!!!!!.,.,TÄÄ ON SITÄ ,.,.LUXUSTA,,..!!! KIITOS!!!!

TÄSTÄ MUN PLAYLIST TÄHÄN MENNESSÄ KAIKKI 2015 JULKASTUT BIISIT !!!! SCOORAAN+SATUMAA+MITÄS TÄNÄÄN+LUXUSTA,.!!!! AIETTÄ!!! NAUTTIKAA MUSASTA JA VIIKONLOPUSTA.,.,.

KYLLÄ LIKATKI OSAA SKEITTAAAA,.,..,

hattu52_640_26

JOO ELI HAISTAKAA VIHAAJAT VITTU VAA.,,..

Tytöt päihittävät pojat nyt jo päiväkodissakin

Tuore norjalainen tutkimus paljastaa, että erot tyttöjen ja poikien kehityksessä näkyvät jo kahden vuoden iässä.

Skjermbilde 2010-04-28 kl. 09.27.59

Myöhemmin tytöt pärjäävät paremmin myös peruskoulussa ja valtaavat sen jälkeen lukiot ja yliopistot. Early Childhood Educational Journal -lehdessä julkaistussa norjalaisessa tutkimuksessa vertailtiin yli tuhatta 30-33 kuukauden ikäistä lasta stavangerilaisissa päiväkodeissa. Tutkijat tarkastelivat poikien ja tyttöjen arjenhallintaa sekä käytöstä. Selvisi, että 2,5-vuotiaat tytöt osaavat syödä ja pukeutua itse sekä ovat poikia seurallisempia. Lisäksi 21 prosenttia tytöistä ei enää käyttänyt tuossa iässä vaippoja, kun taas pojista samaan pystyi vain seitsemän prosenttia.

c2a3ec92f0e563eb8d5ece54c7d35aaf

Stavangerin yliopiston tutkijat kertoivat yllättyneensä tutkimustuloksista ja siitä, että erot tyttöjen ja poikien välillä olivat niin suuria. Sen sijaan Tampereen yliopiston dosentti Matti Rimpelä ei ylläty tuloksista.

1560587_631073256929059_945204032_n

–  Jokaiselle lasten kanssa työskennelleelle on itsestään selvää, että tytöt kehittyvät poikia nopeammin niin lapsina kuin murrosiässäkin. Norjalaistutkimus on sikäli mielenkiintoinen, että siinä on tutkittu niin pieniä lapsia, Rimpelä sanoo.

Miten tämä hämmästyttävän nopea muutos tulee näkymään yhteiskunnassa? On useita miesvaltaisia aloja, jotka naiset valtaavat tulevina vuosina.

OHAN TÄÄNYT NÄHTY JA KUULTU JO AIKOJA SITTEN ETTÄ LIKAT ON MEITÄ MIESPÄSSEJÄ VIISAAMPIA,.,.

hyva5

PERJANTAI ATERIA,.,.ONKO NÄLKÄ,.?? JANO??

ikkuna40_13

JONKU ON TEHTÄVÄ TÄÄKI.,.,ONKO SULLA POKKAA,..,????

LETS TALK ABOUT SEX DJLLÄ KANAVAT SEKASI  HAHAHAHAHAHA BOOTY CALL??????

yhet6_640_03

KAIMMENY YHET TÄNÄÄ VOIDAA OTTAA,.,.???

Kuusi suurinta suuseksisyntiä

Ekspertti paljastaa miesten ja naisten yleisimmät suuseksimokat.

Suuseksitaidoissakin on usein parantamisen varaa, vinkkaa Men’s Journalin haastattelema seksologi Ava Cadell. Cadell tietänee, mistä puhuu, sillä hän on kirjoittanut aiheesta kirjan sekä laatinut taitoa opastavan DVD-sarjankin. Hänen mukaansa nämä ovat naisten ja miesten yleisimpiä suuseksivirheitä.

1. Naiset: Liika vauhti

Suurin osa miehistä ei pane pahakseen, jos nainen käy suoraan toimiin suuseksin suhteen. Cadellin mukaan on kuitenkin huomattavasti kiihottavampaa rakentaa jännitystä pikku hiljaa. Naisen kannattaisi aloitta vaikkapa huulia ja korvia suukottelemalla, ja edetä sitten aste asteelta alemmaksi. Tai aloittaa varpaista ja edetä ylöspäin.

2. Molemmat: Yhteen asentoon jämähtäminen

Valtaosa ihmisistä harrastaa Cadellin mukaan suuseksiä aina samalla tavalla ja samassa asennossa. Tässä ei sinällään ole mitään vikaa, mutta vaihtelun avulla touhusta saa yllättävämpää ja jännittävämpää. Vaihdelkaa asentoja ja kokeilkaa suuseksiä makuulla, istuen, seisaaltaan, polvillaan… rajana vain mielikuvitus. Suuseksirutiineja voi vaihdella myös vaikkapa maustettujen kondomien, jääkuutioiden tai seksilelujen avulla.

3. Miehet: Yhteen temppuun tyytyminen

Suurin osa naisista voi saada orgasmin suuseksin avulla. Jotkut laukeavat vain puolessa minuutissa, toiset tarvitsevat huomattavasti enemmän aikaa. Usein viivytys johtuu siitä, että he tarvitsisivat myös muunlaista stimulaatiota. Miehen kannattaakin siis liikutella kieltään useilla tavoilla tai ottaa sormet avuksi, ja orgasmi voi nopeutua.

4. Molemmat: Epärealistiset odotukset

Kaikki miehet eivät nauti naisen alapään mausta. Cadellin mukaan on ongelmallista, jos herra odottaa kohtaavansa kukkien tai syysateen aromeja. Jos daamin maku ei miellytä, voi ehdottaa vaikkapa yhteistä suihkuhetkeä ennen seksiä. Jos nainen taas pelkää maistuvansa epämiellyttävältä, kannattaa hänen Cadellin mukaan testata omaa aromiaan vaikkapa sormien avulla. Näin hän tietää, mitä partnerilla on odotettavissa.

5. Miehet: Huulityön unohtaminen

Kielen lisäksi hyvässä suuseksissä voi käyttää myös huulia. Kaikki naiset eivät välttämättä siitä nauti, mutta monille huulet antavat unohtumattomia elämyksiä.

6. Naiset: Vaitonaisuus

Cadellin mukaan puhumattomuus on suuseksisynneistä suurin. Jos nainen ei kerro haluavansa suuseksiä, ei hän sitä välttämättä saakaan. Tai jos hän ei kerro, millaisesta suuseksistä nauttii, voi tuloksena olla pelkkiä pettymyksiä. Seksimieltymyksistä puhuminen voi olla vaikeaa, mutta hyvässä parisuhteessa niistäkin on pystyttävä kertomaan avoimesti.

JOO REENIÄ VAA NII KYLLÄ SE SIITÄ,..,MULLA OLIS AINOO TÄHÄN LISÄYS VAA ETTÄ  H  A  M  P  A  A  T   ,..NE EI TUNNU KIVALLE ETTÄ NIITTEN KANS TARKKANA.,.,.MUUTEN KYLLÄ RAKASTAN ANTAA JA OTTAA SUUSEXIÄ,.,.

pure40_04

HAHAHAHA NÄINHÄ SE TAIS MENNÄ.,.,.,

NÄTTIÄ TWERKKIÄ,.,..,VOISIN TOHON KYLLÄ NOJATA.,.,,

sneakercraziness_640_06

JOS MÄ TEKISIN KARHUN KANSSA LENKKARIN SIINÄ OLIS TÄMMÖNE VALOJUTTU,,..,!!!!!

Pink ei kiloista piittaa: Lihon ja olen onnellinen

Laulaja Pink myöntää lihovansa aina kun hän ei ole kiertueella.  Kiloistaan keväällä kritiikkiä saanut Pink kertoo, että hänen painonsa nousee helposti silloin kun hän ei keikkaile tiuhaan.

– Syön kiertueella paljon, koska liikun 4,5 tuntia päivässä. Esitys kestää kaksi tuntia plus päälle jooga, cardio-treeni ja esityksessä käytettävien nostolaitteiden tarkastus.

– En muuta syömisiäni kun olen kotona. Joten kaikki aina kysyvät minulta, mitä aion oikein tehdä kiertueen jälkeen. Vastaan, että aion lihoa paljon ja olla onnellinen, Pink kertoo.

36-vuotias tähti kertoo rakastavansa ruokaa.

– Käyn kokkauskursseilla kun lomailen. Viime kesänä vietin viisi päivää Michel Guérardin paikassa Ranskassa. Teimme croissantteja ja kukkoa viinissä. Heillä oli uskomaton viinitarjonta, hän hehkuttaa.

Pink paljastaa olevansa tällä hetkellä koukussa juustoon.

– Halloumi on pakkomielteeni.

MITÄ VITTU SITTE VAIKKA LIHOO.,.,???? PÄÄASIA ETTÄ ON HYVÄ OLLA JA ONNELLINEN..,MULLA VAA ON TOISTEPÄIN KUN PINKILLÄ MÄ LIHON KIERTUEELLA HAHAHAHAHA

tattoo765_640_86

TIETTY TÄÄO YX TATTOOIDEA KANS.,.,.,HMMMMMM

singha40_15

SUNNUNTAINA SITTE,..,., NÄMÄ OLOT.,.,HUH

OIKEETA MORTAL KOMBATTIA,.,.HUH!!!!

assG8l assdqslL5t assE1uHZb4 assfu6o1_540

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,