07.08.2015 seopetriii

PETRIN BLOGI: BEERJANTAIN PERSEET!!.,.TUOMITTU SEKSI+HUUMEJOKERI+AVARUUSKÄNNIT+YMS. tänää HÄMEENLINNA huomenna JURVA !!!!!

 

ass40_40 ass40_18 ass86a49 ass261_2068713348_n

JA TÄSTÄ MUN TEKEMÄÄ PLAYLISTII AURINKO-HELLE VIIKONLOPULLE KESÄISTÄ IHANAA SATUMAA MUSAA,.,.!!! NAUTTIKAA AURINGOSTA ÄLKÄÄKÄ VITTU VALITTAKO JOS VÄHÄ HIKI TULEEE HAHAHAHAHAHA.,,.NAUTTIKAA MUSASTA JA KESÄSTÄ!!!!!

AIETTÄ!!! BERJANTAI BURGERIIIII MMMMMM VARMASTI AIKA HERKKU BURGERI HAHAHAHAHA…,,

aissaaback

TULISKO TÄN VIIKONLOPUNAIKANA TOMMOSET RAJAT.,,??? PAKKO LÄIMÄSTÄ VÄHÄ HAHAHAHAH

Näin vähän Lucy Liu on muuttunut kymmenessä vuodessa 

KATSO KUVAT Näyttelijä Lucy Liussa, 46, ei näy ikääntymisen merkit.

Reilun kolmen vuoden päästä 50 vuotta täyttävä Lucy Liu näyttää vuosia itseään nuoremmalta.

Reilun kolmen vuoden päästä 50 vuotta täyttävä Lucy Liu näyttää vuosia itseään nuoremmalta.

Ally McBeal- ja Holmes NYC -ohjelmista tuttu näyttelijä Lucy Liu, 46, näyttää uusimmissa kuvissa aivan samalta kuin kymmenen vuotta sitten. Liu edusti tällä viikolla New Yorkin Broadwaylla Hamilton-musikaalin avajainäytöksessä hehkeänä. Vaaleaan pitsimekkoon ja värikkääseen jakkuun pukeutunut Liu ei näytä vanhentuneen päivääkään vuosikausiin. Liu hehkui tällä viikolla New Yorkissa musikaalin ensi-illassa. Klassisen kaunista hiustyyliään ja pisamaposkia myöten kaunotar näyttää samalta kuin kymmenen vuotta sitten.

Lucy edusti vuonna 2005 Unicefin seremoniassa New Yorkissa keltaisessa asussa.

Lucy edusti vuonna 2005 Unicefin seremoniassa New Yorkissa keltaisessa asussa.  Liu on kertonut useissa haastatteluissa juovansa paljon vettä ja käyttävänsä ihollaan vain vähän peitevoidetta meikkinä. Hän kertoi myös viime vuonna Be Youtful -kauneussivustolle, ettei hän juo kahvia tai ota aurinkoa. Liikuntamuodoista Liu suosii pilatesta ja juoksemista, jotka pitävät hänen kehonsa kunnossa. Hän myös käy akupunktiohoidoissa kuukausittain, sillä hän oppi tavan vanhemmiltaan aasialaisen kulttuurin kautta.
Yhdeksän vuotta sitten 37-vuotias Liu edusti New Yorkissa 3 Needles -elokuvan jatkojuhlilla tummassa lookissa.

Yhdeksän vuotta sitten 37-vuotias Liu edusti New Yorkissa 3 Needles -elokuvan jatkojuhlilla tummassa lookissa.  Viimeisimmistä kuvista on vaikea uskoa, että Charlien enkelit -elokuvissakin näytellyt tähti täyttää joulukuussa 47 vuotta ja kolmen vuoden päästä jo pyöreät 50.
SIIS HUH KUINKA HEHKEENÄ!!! ONKOHA TOIKIN ALIEN.,.,??? IHANSAMA,..,UPEEN KAUNIS NAINEN JOKATAPAUXESSA.,KUOLASIN TOTA JO SILLO AIKOJA SITTE ALLY MCBEALISSÄ.,.,MOIKKAMOI LUCY LIU JOS JOSKUS TUUT TRELLE NIIN PISTÄ VIESTIÄ NIIN MÄ VOIN MAJOTTAA SUT.,,.

avaruusjaxy640_12

OTAKKO JÄXYY.,.,??? NOVITTU ANNA VAA.,.,AVARUUSKÄNNIT,..,OTA SHOTTI..,HUUUUIII HAAAAIIII.,.,

einstein0f_640_56

KÄNNI KASVAA KUN SIELTÄ LIPASEN HAHAHA,.,..,SUORAA SATUMAAHAN,.!!!!

HUUUUUHHHHH TÄMMÖNE SÄRKÄNIEMEE TAI LINNANMÄELLE.,.,NOI VUORISTORADAT ON AINA IHA LIIAN LYHYITÄ..,.,TÄÄ NÄYTTI UPEELLE,..,

joker3_640_42

TOTTAMUUTE..,NYTKU KATON NIIN MUN MIELESTÄ NOI KAIKKI JOKERIT ON HUIPPUJA ITSEASIASSA MUTTA MITÄHÄ SEURAAVAX.,.,???? HUH!

  Nussimista suihkussa ja 4 muuta tuhoon tuomittua ajatusta

Cosmopolitan kertoo, mitkä seksikokeilut voi olla parempi jättää testaamatta.  Seksin ei pitäisi olla vaarallista. Siksi seuraavat tyylit kannattaa jättää vain ajatuksen tasolle.

Seksiä suihkussa

Seksin harrastaminen suihkussa on vaarallista monestakin syystä. Ensinnäkin virtaava vesi voi lähes hukuttaa alleen. Liukastumisen vaara on lisäksi suuri, eikä kukaan luultavasti halua lähteä kylpyhuoneesta suoraan sairaalaan aivotärähdyksen vuoksi.

Seksiä merivedessä

Mikään rantavesi ei ole hyvä paikka seksille. Tässäkin tapauksessa voi hukkumisen tunne olla lähellä ja mikä vielä pahempaa, veden kulkeutuminen kehon avoimiin kohtiin voi aiheuttaa kaikenlaisia ikäviä asioita, kuten vaikkapa hiivatulehduksen. Rantahiekan riskeistä puhumattakaan.

Seksiä seinää vasten

Jos tästä selviää ilman, että lyö päänsä jatkuvasti seinään, niin sitä voi sanoa voi hyväksi tuuriksi. Sekä seinä, että pääsi kiittää, jos jätätte tämän välistä.

Seksiä keittiön tasoilla

Ruokapöytä tai muut keittiön tasot eivät ole myöskään ideaaleja seksiä varten. Pahimmillaan tipautatte kahvinkeittimen alas pöydältä ja vietätte sen jälkeen romanttiseksi tarkoitetun ajan keräämällä lasinsiruja lattialta.

Seksiä autossa

Parin minuutin jälkeen autosta tulee tuskallisen kuuma. Lisäksi huomaatte nopeasti, kuinka epämiellyttävää seksi autossa on, sillä esteenä on vaihdekeppejä ja käsijarruja, muttei toisaalta juuri ollenkaan tilaa jaloille.

MERIVEDESSÄ HAHAHAHAH EIVITTU EI TULIS MIELEENKÄÄ.,!! KEITTIÖTASOT ON JOSKUS HUVITTAVIA KUN SELÄSTÄ LÖYTYY MILLO MITÄKIN LEIVÄNMURUISTA SANOMALEHTIPRINTTIIN HAHAHA.,,AUTO ON LIIAN AHDAS ISOLLE IHMISELLE,.,.TIETTY JOS ON ISO AUTOKI,.,

kerran_11

VIELÄ KERKEE HAHAHAHA ,..,.,KERRAN KESÄSSÄ

nopeet7

MUISTAKAA NOPEET SYÖ HITAAT.,.,ELÄMÄ ON LYHYT.,.,

NICKILLÄ ON KYLLÄ SUPERB ASS,.,.LOL

thanksguy

ÄLKÄÄ SAMMUKA,.,.,.PYSYKÄÄ TARKKANA.,., T-HANKS TOM HANKS HAHAHAHA,..,ONSE HAUSKA.,

Tästä syystä lankeat nussimaan vihamiehesi kanssa

Menitkö nussimaan vihamiehesi kanssa? Vihamiehessä vetoaa moni asia, kertoo Women’s Health Magazine.  Inhoat kyseistä tyyppiä, mutta et panisi pahaksesi seksiä hänen kanssaan. Huomaat välillä fantasioivasi kuumista hetkistä hänen kanssaan. Jotain ehti jo ehkä tapahtua. Tuttu tunne? Women’s Health Magazine selvitti asiantuntijoilta, miksi vihamies vetoaa fyysisesti.

1. Hän on kielletty

Seksuaalinen viehätys syntyy alitajunnan tasolla, joten ihminen ei voi suunnitella kiinnostuksen kohteitaan, sanoo amerikkalainen seksiterapeutti Ian Kerner.

– Ihmisellä on mahdollisuus kiinnostua monista tyypeistä, mutta tietoisesti pyrimme rajaamaan kiinnostavan oloiset tapaukset pieneen määrään.

Kun ärsyttävä tyyppi vetoaa fyysisesti, saatat yrittää peitellä tunteitasi, koska koet asiasta huonoa omaatuntoa. Kielletystä tyypistä tulee kuitenkin entistä houkuttavampi vaihtoehto.

2. Uusi kokemus viehättää

Viha paljastaa jonkin sortin kiinnostuksen.

– Kun vihaat jotakin henkilöä paljon, keskityt häneen paljon – aivan kuten rakastaessa, Kerner sanoo.

Kernerin mukaan ristiriitainen tunne voi tarjota mahdollisuuden kokea jotakin epätavallista, jota ei normaalisti koe, ja siksi se on myös pako arjesta.

3. Hän on itsevarma

Ärsytystä aiheuttava tyyppi vaikuttaa todella itsevarmalta. Tuttua, eikös?

– Henkilö, jolla on itseluottamusta, vetoaa helposti fyysisesti, Kerner sanoo.

Vaikka itsevarma henkilö voi vaikuttaa jopa leuhkalta tai elää täysin erilaista elämää kuin sinä, hänen menestyksensä ja elämänhalunsa tekee hänestä helposti kiehtovan.

4. Hänessä on haastetta

Inhoamasi tyyppi voi näyttää vaikeasti tavoiteltavalta.

– Esittääpä hän sellaista tarkoituksella tai vahingossa, dynamiikka aktivoi aivojen palkintokeskuksia. Mitä vaikeampi palkinto on saada, sitä arvokkaammalta se tuntuu, sanoo Kerner.

Samalla kun tyyppi inhottaa, hän voi siksi olla erittäin haluttava.

MUN TÄYTYY SANOO ETTÄ MÄ EN YMMÄRRÄ NÄITÄ TÄLLASII VIHA-KOSTO-KIELLETTY-HAASTE-PANOJUTTUJA,.,.JOS SE ON ÄRSYTTÄVÄ NIIN SE ON ÄRSYTTÄVÄ EI SITÄ SITTEN VOI NUSSIA,.,.!!!! TÄH.,

ruokaa0_48

MITÄS TÄNÄÄN???? KISSA VASTAA: “NYT FIILISTELET TÄN PETRIN BLOGIN LOPPUUN JASITTE KUUNTELET SATUMAAN JA LÄHDET ULOS !!!!!!”

venaa708_640_11

LIIKENNERUUHKAA,.,.FRIIKKIJUNA KESKELLÄ TIETÄ ,.,.

RUNK RUNK VAAN,.,LIKOILLE KYRPÄSAIPPUAA.,..,KAIKKEE PITÄÄ OLLA.,.,

ass23 ass033 ass40-012 ass28 ass032

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,