08.05.2015 seopetriii

PETRIN BLOGI: perjantai perseet ! ! LAISKAREENI+ MEGASUODATINPUSSI+ TÄYSWISKI+ SUPERFINNI+ NYRKKINÖRTIT+ YMS+YMS+YMS!!!!!!

ass2cc29607589 ass31_49 ass35_640_27 ass51a42a55f90d

EN NÖYRISTELE EN ARKAILE.,.,!!!!!

VÄHÄN ALKO OLEEN JO KESÄN MERKKEJÄ NIIN MÄ KELASIN ETTÄ NYT PITÄÄKI KUUNELLA VÄHÄ KESÄSTÄ AURINKO FIILIS MUSAA,..,ELI TUOSTA MUN KESÄFIILIS PLAYLISTIÄ KUUNTELUUN NIIN EIKÖHÄN NE HELTEET SAADA PIKKUHILJAA TÄNNE MANATTUU HAHAHAHA.,.,.,NAUTTIKAA VKNLOPUSTA JA MUSIIKISTA !!!!!!

JUMALAUTA MIKÄ KAKARA,,.!!!!!! MIKÄHÄ OLI TUOMIO KOTONA.,??

kuin06_640_38

KUIN KAXI MARJAA.,,.MIX PITÄÄ OLLA TOMMONE HIMO ISO SUODATINPUSSI PÄÄLLÄ.,,.KAISSE KUULUU IMAGOON LOL,,..,

Voiko tämä olla totta? Suklaa, joka nuorentaa

Patukan luojat väittävät, että suklaapatukka toimii samoin kuin ryppyvoiteet. Esthechociksi nimetty tuote on valmistettu 72,6 prosenttisesti kaakaosta. Tutkijoiden mukaan sen syöminen luo iholle “terveen ja kuulaan” hohteen. Tumma suklaa tehostaa muutenkin ihon verenkiertoa ja lisää antioksidanttien eli vitamiinien tehoa. Antioksidantit taas ehkäisevät vanhenemista.

Yksi Esthechoc-patukka painaa 7,5 grammaa ja se sisältää saman verran antioksidantteja kuin 10 kiloa merilevää. Merileväähän käytetään tunnetusti kauneudenhoitotuotteissa. Tuotteen yksi kehittäjistä, tohtori Ivan Petyaev, sanoo, että tulokset, joita tutkimusryhmä on saanut suklaan tehoista ovat “merkittävän voimakkaita”, verrattuna muuhun tummaan suklaaseen, anti-ageing-kapseleihin tai voiteisiin.

– Käytimme tutkimuksissamme 50-60-vuotiaita ja heidän ihonsa osia palautui parikymppisen tasolle. Olemme siis parantaneet ihon fysiologiaa.

NONIIIN EIX JOTKUT LIKAT OO SANONU ETTÄ SUKLAA ON PAREMPAA KUN SEXIKIN HAHAHAHA,..,.,JA NYT SUKLAA VIELÄ NUORENTAA????..,ME ÄIJÄT OLLAAN PULASSA JA PUUTTEESSA KOHTA JOS TÄÄ PITÄÄ VITTU PAIKKANSA,.,.!!!!!!!!!

kuppi1a42a4ecee6

MITÄS NÄÄ KUPIT TÄÄLÄ OIKEE TOUHUILEE,..,VAIKKA NY PERJANTAI ONKI NIIN HEI HEI,.,.GET A ROOM!!!!!

netisscarkey

TZAIJAI JAI HUUHHH KYLLÄHÄN ONKI KOMEE TOSHIBA LÄPPÄRI JUU.,.,.,

MITÄS MITÄS PITÄKÄÄ NYT SILMÄT AUKI.,JUMALÄYTÄ MUIJA HEITTELEE IHA KESKELLÄ NYCIÄ JA ÄLÄSTI,.!!!!

subway84_640_40

KYLMÄKI TYKKÄÄN SUBWAYSTÄ MUTTA HHMMMM .,.,,.ONKOHA TOI TATTOO NYT SITTE VÄHÄ LIIKAA,..,???? NOH IHANSAMA,.JOS TYKKÄÄ,.., LOL

remote0EFZo_640_24

HYVÄ YRITYS ÄIJÄT MUTTA EPÄILEN ETTÄ TOI EI TOIMI,..,MUTTA KIPPIS PERJANTAILLE KUITENKI!!!!

Äänekäs nussiminen raivostutti koko naapuruston

Brooklynilaisen pariskunnan himon huudahdukset ovat suututtaneet koko kuusikerroksisen talon asukkaat. Valituksia on tehty puoli tusinaa viime vuoden loka- ja marraskuussa.

– Kuulen heidät aina yöllä, kun tulen kotiin töistä, lauantaisin he ovat vielä äänekkäämpiä, sanoo naapurissa asuva nainen.

– Tyttö huutaa taukoamatta puolesta tunnista tuntiin, joskus kauemminkin, nainen jatkaa.

Lemmenleikkien meluisuudesta syytetty pariskunta ihmettelee valituksia.

– Se on meidän asuntomme. Ei tämä satuta ketään, naisosapuoli toteaa.

Poliisista todetaan, että he ovat käyneet paikalla, mutta meteli on ehtinyt laantua jo ennen heidän tuloaan.

Brooklyn on saanut New Yorkin alueella maineen himokkaana kaupungiosana. Viimeisen vuoden aikana valituksia äänekkäästä seksistä on tehty 133, kun muissa kaupunginosissa niitä tehdään muutamia kymmeniä. Suomessa häiriöt liittyvät usein juhlimiseen, mielenterveysongelmiin tai alkoholinkäyttöön. Normaaleja elämän ääniä saa lain mukaan kuulua myös yöllä – vessassa ja suihkussakin saa käydä. Melun ei kuitenkaan aina tarvitse olla karmeaa biletystä – niin sanotusti häiritsevää. Korkeimman oikeuden mukaan jatkuva, monen tunnin, häiritsevä melu, kuten pianonsoitto tai koiran haukunta voivat olla tapauksia, johon saa ja voi puuttua.

KOKO ELÄMÄNI KERROSTALOSSA ASUNEENA OON KYLLÄ KANS KUULLU KAIKKEE.,,.MUTTA EIO MUA SILLEE HÄIRINNY ENKÄ OO YÖUNIANI MENETTÄNY SEN TAKIA ,,.,.LÄHINNÄ NAURESKELLU VAA HAHAHA.,,..,JOTKUT VAAN ON ÄÄNEKKÄÄMPIÄ KUN TOISET,.,.

kalja23_640_25

EI PUHUTA MAUSTA VIELÄ MUTTA KYLLÄPÄS KALJATUOPPI NÄYTTÄÄKI TÄNÄÄN TOSI HYVÄLLE JOTENKI.,.,NAPAKORUKIN LÖYTYY HAHA,,.,.KIPPIS!!! ELÄMÄLLE SKOOLAAN,.

VAIKKA OTATTE MÄRKÄÄ NIIN PITÄKÄÄ PÄÄ VEDEN YLÄPUOLELLA,..,

Nämä ruoat pistävät potkua seksielämään

Yahoo Health vinkkaa, mitä kannattaa syödä ennen tärkeitä sexitreffejä.

1. Pesto

Peston popsiminen kannattaa, koska siihen kuuluvat pinjansiemenet sisältävät runsaasti sinkkiä. Ja sinkki taas on hivenaine, joka on yhteydessä naisen seksuaaliseen halukkuuteen. Haluttomuuteen liittyy usein elimistön alhainen sinkkitaso.

2. Vesimeloni

Vesimeloni puolestaan kiihdyttää miehen libidoa. Siinä on reippaasti lykopeenia, antioksidanttia joka rentouttaa verisuonia ja vilkastuttaa verenkiertoa – myös tärkeissä elimissä.

3. Granaattiomena

International Journal of Impotence Research -lehdessä ilmestyneen tutkimuksen mukaan granaattiomenan mehu parantaa peniksen toimintaa. Sen antioksidantit tekevät hyvää verenkierrolle.

4. Kahvi

Eläinkokeilla on osoitettu, että kofeiinipitoinen kahvi lisää naisten seksuaalista halukkuutta. Se saa heidät tekemään innokkaammin aloitteita ja haluamaan uutta yhdyntää nopeammin edellisen jälkeen.

5. Tumma suklaa

Italiassa tehdyn tutkimuksen mukaan naiset, jotka syövät säännöllisesti suklaata haluavat useammin seksiä ja nauttivat siitä enemmän kuin kaakaoherkkua karttavat. Tämä voi johtua siitä, että suklaa nostaa aivojen dopamiini- ja serotoniinitasoa. Nämä hyvänolonhormonit lievittävät stressiä. Toinen syy voi olla se, että suklaan antioksidantit virkistävät verenkiertoa.

JA TAAS TÄÄ SUKLAA TULEE TÄHÄN,..,HMMMM KAHVI ON MYÖS MIELENKIINTONEN JA SEMMONEN KAHVIHENGITYS EIO KYLLÄ KAUHEEN HOTTI ETTÄ HAMMASPESUN KAUTTA KIITOS,..,PESTOO TULEE HARVEMMIN SYÖTYY.,.,MUTTA VESIMELOONIA MÄ SYÖNKI AIKA PALJON JO MUUTENKI .,,..,EI MUUTAKU SYÖMÄÄ JUOMAA JA NAIMAA,.,..,HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!!!!!!

wiski57_640_35

TAIDANKI MAISTAA WISKIÄ TÄNÄÄ.,.,???

img54b4d6f1bc327

JOO TOTTA ELI PITÄKÄÄS PÄÄT KYLMÄNÄ JA OTTAKAA IISISTI.,.,

finnilcer

MOIKKAMOI VÄHÄ ISOMPI FINNI TULLU SIIHE,.KUKA HALUU PURISTAA.,????,.

EIVITTU ONKO NÄÄ NÖRTIT KÄNNISSÄ VAI MITÄ VITTUA HAHAHAHAHA

ass35f8cd2440a ass51e2db6dd189 ass71_640_06 ass84_640_99

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,