04.03.2015 seopetriii

PETRIN BLOGI: siittä KESKIVIIKKO KAMERAHOROT!!., torstai LEVI HULLU PORO, perjantai PUDASJÄRVI ISOSYÖTE, lauantai TAHKO SYVÄRIN KUNKKU.,!!!!!

kamera50x551 kamera50x353 kamera40_high_36 kamera19-18

KESKELLÄ VIIKKOOKIN TARVII ERIKOISVOIMIA JASITÄHÄ MUUNMUASSA SAA MUSIIKISTA!!!.,.,MUSIIKKI AUTTAA JAXAMAAN MUSIIKKI PIRISTÄÄ.,MUSIIKKI SAA HUONOMMANKI PÄIVÄN KÄÄNTYYN HYVÄX.,!!!! MINÄ TARJOAN TÄSTÄ HUIKEETA MUN “MUSIIKKI ON PARASTA HUUMETTA” PLAYLISTIÄ KUUNTELUUN,..,

VESIPULLO TUOSTA !!!!!KOMEESTI JALKA NOUSEE,.,HUH REENIÄ,.

kaks1_640_17

RAKKAUTTA ENSISILMÄYXELLÄ,..,?????

Risteilijän työntekijä: Seksiä ja satoja työtunteja

PALJASTUSKIRJA Yhdysvaltalainen Brian David Bruins jätti elämän taakseen 30-vuotiaana ja lähti naisen perässä töihin risteilijöille. Työnteko paratiisisaarilla ja luksusristeilijöillä voi kuulostaa upealta, mutta Bruinsin mukaan näin ei ollut. Paljastuskirjassaan hän kuvailee, miten työntekijöiden oikeuksia poljettiin urakalla.

– Kun oli tarjoilijana Carnival Legend -risteilijällä, tein töitä noin sata tuntia viikossa jopa 15 viikkoa putkeen, Bruins selittää Daily Mailissa.

Risteilijät kulkevat kansainvälisillä vesillä ja pystyivät siksi kiertämään työlakia.

– Suurin osa työntekijöistä tuli köyhemmistä maista. Länsimaalaisia oli vain kourallinen.

Seitsemän päivän työviikkojen lisäksi työntekijöiden vessakäyntejä valvottiin tiukasti. Lepoaikaa ei ollut käytännössä lainkaan, eikä nukkua ehtinyt kun noin viisi tuntia päivässä. Bruins vertaa laivoja hikityöpajoihin, joissa työntekijöiden oikeuksia poljetaan urakalla ja palkkaa on minimitasolla.

– Onneksi saimme tippiä matkustajilta. Niistä kertyi suurin osa elannosta.

Matkustajia haukuttiin lehmiksi

Työntekijät pilkkasivat erityisesti ylipainoisia amerikkalaisia matkustajia. Heitä kutsuttiin lehmiksi, sillä he olivat lempeitä ja mutustelivat ruokaa koko päivän. Hankalimmat asiakkaat olivat humalaiset, jotka haastoivat riitaa.

– Vain harvat matkustajat käyttäytyvät enää ylimielisesti. Joskus törmäsi ihmisiin, jotka kuvittelivat olevansa Titanicin ykkösluokan matkustajia.

Bruins kertoo, että risteilijä oli kaukana Lemmenlaivasta. Romanssit työntekijöiden ja matkustajien välillä oli tiukasti kielletty. Jos siitä jäi kiinni, sai saman tien potkut. Harva työntekijä pystyi pitämään oman yksityiselämänsä elossa, sillä työ vei kaiken ajan. Työntekijöiden välillä oli seksisuhteita ja moni yritti saada ylennyksen työssään seksin avulla. Brian David Bruins elää nykyään Las Vegasissa ja kirjoitti myyntihitiksi muodostuneen kirjan Cruise Confidental.

LAIVALLA ON AINA KIVAA.,.?????,. MUN YX UNELMA OIS PÄÄSTÄ JOLLEKKI TOLLASELLE RISTEILIÄLLE,.,.SIIS NOITA MITKÄ KIERTELEE TUOLA CARIBIALLA TAI JOKU BOTSKI MIKÄ NY MENIS ESIM BAHAMAS MEXICO MIAMI ALASKAA,..,MÄVAA JOTENKI TYKKÄÄN OLLA LAIVALLA.,.,VITTU OIS HUIPPUU,..,

katy29_640_18

OHO !!!! KATY PERRY YRITTÄÄ DEEP THROATIN MAAILMANENNÄTYSTÄ.,.,KAISSE TYTTÖJEN PUSSAILUA OLIVAA REENIÄ TÄTÄ VARTEN LOL.,,.

KANA907_640_34

KUIN KAXI MARJAA EIKU KANAA.,.,.,TEKEEKÖ VIELI KANAA,..????

VITTU MITEN HOOSEEN NÄKÖNE.,.,.,.,!!!!!! NÄITÄ EI HALUIS SILLEE NÄHÄ JA MUISTELLA SEURAAVAN KERRAN KUN OOT ITE KONEESSA.,,.

kay12_640_51

HAHAHAAAAA,.,.,.

Mysteeriselfie paljasti rikoksen

KUVA VARASTETULLA PUHELIMELLA  Melbournessa asuvan Nicole Sheltonin laukku varastettiin ystävänpäivän matkalla helmikuussa. Pitkäkyntisen matkaan jäi muun muassa lompakko ja Applen älypuhelin. Shelton oletti, että tavarat jäisivät ikuisiksi ajoiksi teille tietymättömille. Viime viikon keskiviikkona Sheltonin poikaystävä kuitenkin bongasi hänen Facebook-seinältään epätavallisen kuvan. Kuvassa täysin tuntematon mieshenkilö hymyilee selfiessä Byron Bayn rannalla – tunnetussa turistikohteessa, jossa puhelin oli alun perin varastettu.

Daily Mailin twiitissä näkyy tuntemattoman miehen ottama kuva.

B_A-FNzXEAAFEXC

Shelton raivostui oletetun varkaan röyhkeydestä ja jakoi kuvan uudestaan Facebook-seinällään väkevillä saatesanoilla.

– Tämä rikollinen sitten varasti laukkuni ja iPhoneni, päätti ottaa kuvan puhelimellani ja postasi sen Facebookiini! Roskaväkeä!

Hän kehotti kaikkia jakamaan postauksen, ja näin myös kävi. Kuva jaettiin nopeasti liki 20 000 kertaa.

– Olin täysin ällikällä lyöty. Aluksi en uskonut, että kuvan jakaminen johtaisi mihinkään. Tuntemattomat ihmiset viestittelivät minulle ja toivottivat onnea, se oli omituista, Shelton kommentoi Australian Daily Mailille.

Shelton joutui kuitenkin muuttamaan vihaista viestiään, kun hän sai yllättäen yhteydenoton kuvan mieheltä. Mies pahoitteli tilannetta syvästi. Mies kertoi sähköpostitse, että ei tiennyt puhelimen olevan varastettu. Hän oli ostanut kännykän toiselta henkilöltä. Puhelin toimitettiin Byron Bayn poliisille, joka palautti sen alkuperäiselle omistajalleen.

– Olen vain hämmästynyt tuntemattomien ihmisten avusta. Olen iloinen, kun sain puhelimeni takaisin Shelton kommentoi.

HAHAHAAA JOTAI HYÖTYY SELFIESTÄKI TÄLLÄ KERTAA LOL,..,.,MIELENKIINTONEN TARINA,.INTERNET ON IHANA,,.,.

KENGÄThigh_49

VITTU MITEN VAIKEETA KÄVELY NOILLA OLI SALETTII HELEVETINMOISET RAKOTKI TOSSTA AISAATANA,.,

kerralla09_640_36

TAVALLAA KÄTEVÄ KU VOIS OLLA KAKALLA JA SUIHKUSSA SAMAA AIKAA,.,.2 IN ONE.,?? HMMMMM

SEISOTKO SÄ ESIM SANOJES TAKANA,.???,.

kahvit4_640_31

VÄHÄN TUMMEMMANPAAHDON KAHVIT.,,..MAISTUUKO.,.????

Helsinki- Vantaalla voi nyt kömpiä unimunaan

MATKAILU Helsinki-Vantaan lentokenttä on Euroopan ensimmäinen uniputkia tarjoava lentokenttä.

Uniputket ovat herättäneet kiinnostusta etenkin portilla 18.

Uniputket ovat herättäneet kiinnostusta etenkin portilla 18.
Uniputki tarjoaa suojaa valolta ja hälinältä.

Uniputki tarjoaa suojaa valolta ja hälinältä.

GoSleep-uniputket ovat suomalainen keksintö, joka tarjoaa matkustajalle rauhaa ja yksityisyyttä vilkkaalla lentokentällä. Se on ergonominen sängyksi muuntuva istuin, jossa matkustaja voi levätä muiden katseilta, hälinältä ja valolta suojautuen. Putkessa on tilaa käsimatkatavaroille ja pistorasia esimerkiksi mobiililaitteiden lataamista varten.

– Haluamme tarjota matkustajille mahdollisuuden stressittömään matkustukseen ja lepohetkeen lentojen välillä. Helsinki-Vantaalla on paljon vaihtomatkustajia, jotka ovat saattaneet valvoa vuorokauden putkeen tai kärsivät jet lagista. Uskon, että palvelulle on täällä aidosti kysyntää, Helsinki-Vantaan apulaisjohtaja Heikki Koski Finaviasta kertoo.

Uniputket ovat olleet käytössä helmikuun puolivälistä lähtien ja palaute on Finavian mukaan ollut hyvää. Putkia on Helsinki-Vantaalla vajaa parikymmentä. Helsinki-Vantaa valittiin viime vuonna maailman kolmanneksi uniystävällisimmäksi lentokentäksi kansainvälisen lentoasemien lepo- ja nukkumismahdollisuuksia arvioivan SleepingInAirports.com -sivuston toimesta. Finavia panostaa voimakkaasti matkustajakokemuksen kehittämiseen. Yhteistyössä matkustajien kanssa tehdyt kehityshankkeet ovat poikineet lentoasemalle muun muassa joogaa, Kainuu-lepotilan, kirjanvaihtopisteen ja taidegallerian. Myös kaupallista tarjontaa uudistetaan.

VIHDOINKI!!!!!!!! TOSIN VITTU ITEHÄN EI NÄISTÄ PÄÄSE SILLEE NAUTTIMAAN KOSKA YLEENSÄ AINA SE LÄHTÖ TÄÄLTÄ LOL MUTTA HUIPPU KEXINTÖ KUITENKI KU VÄLILLÄ AEVAN VITUN MAHOTONTA VENAILLA KENTÄLLÄ JOTAI VAIHTOLENTOO 7TUNTII JOSSAI KAHVILASSA,.HUUHHH

kokei588dd9e6e25

SIITTÄ SITTEN VAA.,,..

fork

AISSAATANA.,!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEINÄLADOSSA OLLU PIMEET PAINIT.,.,.????? EI VARMAA TARVII VÄHÄÄ AIKAA ISTUU TAI NUKKUU SELÄLLÄÄ,.,.

JOTAI HYÖTYY KAI TOMMOSESTAKIN SOHVANJÄRSIÄSTÄ,..,.,KIPPIS,.,.

kamera094-24 kamera95-28 kamera550x413 kamera550x550

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,