23.01.2015 seopetriii

PETRIN BLOGI: perjantain pakkasPERSEET,.,.känniviestit on HUIPPUJA!!!

ass06_640_26 ass1r3iafjo2_500 ass1sisiu9o1_400 ass03_640_45

PAKKASPERJANTAINA ON MUKAVA MUISTELLA LÖMIÄ JA IHANAA KESÄÄ JA TIETENKI HUIKEEN MUSAN SÄESTYXELLÄ.,.,!!!!

MÄ TARJOON VIIKONLOPUT TÄLLÄ PLAYLISTILLÄ!!!! NYT SITTE NAUTTIMAAAAAAAMNNNNN!!!!!!!!!

PUM PUM BANG BANG LEIKKIÄ,,.,.

diet88dd959666

OOXÄÄ TAMMIKUUTA DIETILLÄ?????,..,.

burger0_13

TOMMONE PERJANTAIBURGERI MAISTUISI kans KYLLÄ!!!!!!

Tämän Perseesi voi kertoa terveydestä

TERVEYS  Ilman pakaralihaksia ihminen ei voisi kävellä tai seistä suorassa. Peppu on siis tärkeä juttu. Ja jos takapuolta osaa tulkita oikein, voi se kertoa kantajansa terveydestä muun muassa näillä tavoilla.

1. Diabetesriski ja sydänterveys

Oxfordin yliopiston tutkijoiden mukaan naisen takapuolen muoto on yhteydessä diabeteksen ja sydänsairauksien riskiin. Pieni määrä ylimääräistä rasvaa takapuolessa ei vielä ole vaarallista, päinvastoin. Jos rasvavarastot ovat keskittyneet reisiin, peppuun ja lantioon, auttaa rasvahappojen varastoituminen niihin torjumaan joidenkin sydänsairauksien riskia. Sen sijaan rasvan varastoituminen sisäelinten ympärille tai valtimoihin on suuri riski sekä diabeteksen että sydänsairauksien kannalta. Tämän vuoksi keskivartalolihavuus on haitallisempaa kuin peräpään raskaus.

2. Peräpukamat

Oletko huomannut vessapaperissa verta, kun pyyhit? Syynä voivat olla peräpukamat, laajentuneet peräaukon laskimot. Vaiva on valtavan yleinen, ja johtuu usein ummetuksesta tai kovista ponnisteluista ulostamisen aikana. Peräpukamat ovat yksi merkki siitä, ettei ruokavaliossa ehkä ole tarpeeksi kuitua. Myös ylipaino altistaa peräpukamille, joten niiden ilmaantuminen voi olla merkki siitä että nyt olisi syytä laihduttaa.

3. Karvatuppitulehdus

Karvatuppitulehdus eli follikuliitti voi muodustua kaikkiin paikkoihin, joissa ihmisellä on ihokarvoja. Siis myös takapuoleen. Karvatuppitulehdus aiheuttaa ihoon pieniä punaisia paukamia, jotka muistuttavat finnejä. Takapuolen karvatuppitulehdus johtuu usein bakteeri- tai sieni-infektiosta, joka on aiheutunut esimerkiksi karvanpoistosta, hiertymistä, ihon rikkoutumisesta tai hautovista vaatteista. Paukamien ilmaantuessa on syytä vaihtaa alusvaatteiden materiaalia.

4. Lihasvoima

Pepusta voi päätellä, kuinka vahvoja selän ja jalkojen lihakset ovat. Roikkuva peppu voi olla merkki keskivartalon lihasten heikkoudesta. Raskas lantio taas voi johtua jalkojen heikkoudesta. Kun niissä ei ole voimaa, voivat reisiluut liikkua ulos- ja eteenpäin, ja tämä saa lantion näyttämään leveämmältä. Ongelmat eivät kuitenkaan ole vakavia, ja niitä voi korjata lihaskuntoharjoittelun avulla.

ENOKKA NÄIN SYVÄLLISESTI MIETTINY PERSETTÄ MUTTA KAI NÄISSÄ ÄLLIÄÅ.,.PERJANTAI PERSEET,..JA HUH! AINA OPPII UUTTA SIIS JOKA PÄIVÄ!!!!!!

drunk32148072

HAHAHAAA TOI ON JOTENKI TUTUN NÄKÖSTÄ,.,.

NOOOH JOS TOSSA KRAPULASSA SITTE VÄHÄ KUKKUU LASKIS ALAS HUUUUUUUHHHHHHHH,.,JA RIPULIT HOUSUSSA TUOSTA!!!!!!!!

drunkall_relate_to_640_23

JOO SIIS KÄNNIVIESTIT ON JUST HUIPPUJA !!!!!! MÄOON MESSISSÄ EI MITÄÄ PUHELIN KÄNNILUKKOJA .,.,SANOKAA SUORAAN!!!

emth_46

EMT TATTOO.,,.

Henri Alénin vinkit täydelliseen pippuripihviin

Haluatko valmistaa täydellisen pippuripihvin? Henri Alén neuvoo, miten onnistut siinä.  Paista sisäfileepihveihin väri pannulla ja sivele ne päältä Dijon-sinapilla. Mausta pihvit suolalla ja paina sinappinen pinta karkeaan pippurisekoitukseen. Laita pihvit takaisin lämpimälle pannulle ja lisää mukaan 1 dl demi-glace kastikepohjaa (aidoista luista pitkään kokoon keitetty valmiskastikepohja) ja 1/2 dl kermaa. Anna pihvien hautua pannulla halutun kypsyisiksi. Mausta halutessasi lopuksi tilkalla konjakkia.

Alénin pippurivinkit:

1. Murskaa viher-, musta- ja halutessasi rosepippuria juuri ennen kuin tarvitset niitä. Näin maku pysyy aromikkaana. Kunnon pippuripihvi tarvitsee luonnollisesti hyvät pippurit.

2. Jos haudutat pihvejä kastikkeessa, on pihvi medium, kun neste nousee lihan pintaan.

3. Myös paistamisen jälkeen voit liekittää pihvit konjakilla tai jaloviinalla. Toinen vaihtoehto on lisätä viinatilkka kastikkeeseen lopussa.

PITÄS OLLA BURGERIPERJANTAI MUTTA NYT RUPES TEKEE MIELI PIPPURIPIHVIIKI IHA TÖRRRKEEESTI,.,.ENOKKA PIIIIITKÄÄN AIKAA SYÖNY KUNNON PIHVIÄ!!!!!!

enoppinu08_640_10

EN IKINÄ OPPINU PUKEUTUMAAN SÄÄN MUKAAN.,,.PIPO/HATTU KESÄT TALVET LOL

fish18_640_51

MELKEE PAREMPIA NÄÄ????

ACE ONKYLLÄ ÄSSÄ,.,..,

gas00_640_01

VIIKONLOPUT BENSAT.,.,.,NOILLA PÄÄSEE PITKÄLLE,.,.!!!!

hmmmmm.,.,.,., Tätä et tiennyt kaljasta!

9 ASIAA

1. Hyvä humala

Oluen valmistuksessa käytetty humala lisää veren hyvän kolesterolin määrää. Merkitys ei ole valtavan suuri, sillä oluessa on valmistusprosessin ansiosta humalaa yleensä varsin vähän.

2. Ehkäisee luukatoa

Mallaspohjan ansiosta erityisesti ohra- ja mallasoluessa on niin paljon piitä, että sillä voi olla luukatoa ehkäisevä merkitys.

3. Viini lihottaa enemmän

Oluessa ei ole lisättyä sokeria, joten sen lihottava vaikutus voi olla pienempi kuin viinin. Lasillisessa valkoviiniä on enemmän kaloreita kuin pienessä pullossa olutta.

4. Huonekalut kauniiksi

Jos satuit ostamaan kotiin oluen, joka ei olekaan mieleisesi, voit käyttää sitä esimerkiksi puuhuonekalujen kiillottamiseen.

5. Korut kiiltäviksi

Jos haluat kiiltoa kultakoruihin, upota ne ensin hetkeksi olueeseen, huuhtele, kuivaa ja kiillota.

6. Hiusten huuhteluun

Hiusten pesun jälkeen voit saada kutreihin erityistä kiiltoa huuhtelemalla ne oluella. Huuhtele sen jälkeen hiukset vielä myös vedellä.

7. Paras ansa

Houkuttelevin ansa banaanikärpäsille on lasillinen olutta, johon on lisätty pari tippaa astianpesuainetta.

8. Lannoita

Jos et ole muistanut ostaa huone- tai parvekekasveille lannoitetta, anna kasveille sen sijaan olutta.

9. Juuston kanssa

Vuohenjuusto tai sinihomejuusto vaalean vehnäoluen kanssa yllättää aromikkuudellaan.

IHAN KIVA OLI LUKEE TOI JOO MUTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AVATAAS KALJAT NYT EIKÄ FIILISTELLÄ LIIKAA..,

freeman701iP_640_44

VILLI VAPAA JA VIILEE MORGANI,.,?????..,

IHAN KU NOI EI PASKAIS MUUTENKI JO IHAN TARPEEX,.,.

ass008 ass04_640_50 ass05_640_07 ass04_640_15

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,