07.01.2015 seopetriii

PETRIN BLOGI: PALUU ARKEEN,. keskiviikko KAMERAhorot räpsFILMATEN,.TARVIITKO LAHJAIDEAA???

kamera001kamerawningacat kameraXfT1sieikho1_500 kameraYAA_zOc kameraYAA1y0o

TÄSTÄ KUUNTELUUN MÄÄ JAMUN VIERAAT TAI MÄ JA MUN FEATIT PLAYLISTIÄ.,..,KAIKENLAISTA YHTEISBIISII ON TULLUT TEHTYÄ.,

KAIKENNÄKÖSTEN ARTISTIEN KANSSA JOSTA OLEN SUPER SUPER KIITOLLINEN,.,.,..,KUUNTELE JA FIILISTELE,,.!!!

E.T. DRIVE THRUSSA,.EKA VÄHÄ HUIKOPALAA ENNENKU LÄHTEE HIMAA???? ,.HAHAAHAAAA EINYMITÄÄÄ,.,.

chili0cc3f7b3e8

HERKKUA.,.,SUKLAA JA CHILI YHTEEN SOPIII!!!!

Aamupuuro pidentää elinikää

HUIPPUTUTKIMUS!

Harvardin yliopiston tutkijat sanovat, että kokojyvätuotteet vähentävät sydänkohtauskuolemia ja tekevät elämästä muutenkin terveellisempää. Vaikka kokojyvätuotteiden terveysvaikutukset on tiedetty pitkään, Harvardin yliopiston tutkimus on vasta ensimmäinen, jossa seurataan pitkällä aikavälillä kokojyvätuotteiden vaikutuksia elämään. Tutkijat seurasivat yli sadantuhannen ihmisen ruokavaliota ja terveystottumuksia yli 15 vuoden ajan.

Tuhansia pelastuisi

Kun tutkimus aloitettiin vuonna 1984, kaikki tutkimukseen osallistuneet olivat terveitä. Vuonna 2010 tutkimuksen aloittaneista oli kuitenkin kuollut 26 000. Ne, jotka söivät useimmin kokojyvätuotteita, kuten puuroa, kokojyväriisiä, maissia tai kvinoaa, säästyivät monilta taudeilta ja erityisesti sydänkohtauksilta. Vaikka esimerkiksi kaurapuuro on urheilijoiden ja painonpudottajien aamupalapöydässä tuttua ruokaa, tutkijoiden mukaan jo 28 grammaa kokojyvää eli yksi lautasellinen puuroa vähensi kuolemisriskiä koko tutkimusryhmällä viisi prosenttia ja sydänkohtausriskiä yhdeksän prosenttia.

– Nämä havainnot tukevat nykyisiä ravitsemussuosituksia, joiden mukaan kokojyvän käyttöä pitäisi lisätä edelleen, Harvardin yliopiston julkisen terveyden tohtori Hongyu Wu sanoo The Telegraph -lehdelle.

Uusien tutkimusten mukaan Suomessa voitaisiin pelastaa tuhansia henkiä vuosittain. Suomessa sepelvaltimotauti on yksi yleisimmistä kansantaudeista. Sepelvaltimotautiin menehtyi vuonna 2013 yli 10 000 ihmistä. Lisäksi yli 200 000 suomalaista sairastaa sitä.

JOO VITTU USKON JOPA ETTÄ PUURO PITÄÄ MIEHEN TIELLÄ MUTTA VITTU MÄÄ LUULEN ETTÄ MULLE TULI INTISTÄ ÖVERISTÄ HAHAHAHAHA.,,.VAIKKA SIITÄ ONKI JO VITUSTI AIKAA NIIN MÄENO SEN JÄLKEEN PUUROON KOSKENU,..,.PITÄSKÖ TAAS KOKEILLA,..,HMMMMM

eivaa6b9257d6e8

NOEIVAA MUTTA 69 ON NIIN KIVA.,,.KAIKILLE JOTAI TIÄXÄÄ,..,.,LOL

hahac405bb1f

POLIISI ON KIVA MUTTA VITSIT EI OIKEE MEE LÄPI NIILLE,.,.,.NIMIMERKILLÄ: KOKEILTU ON.,.,

MITÄ VITTUA TÄÄ TARKOTTAAAA..,.,.,NIINKU SIIS HÄH

heraaa0cc3b83c70

NYT SE KORKKI KIINNI JA TÖIHIN TAKAS ARKEEN SAATANA ,..NYT EI OLLA ENÄÄ LÖMÄLLÄ !!!!

Nasa: Olemme lähellä löytää maapallolle kaksoiskappaleen

SUURI LÄPIMURTO? Yhdysvaltain avaruusjärjestö Nasan tähtitieteilijät tiedottivat tiistaina olevansa lähellä suurta läpimurtoa maapallon kaltaisten planeettojen etsinnöissä.  Järjestö kertoo löytäneensä kahdeksan uutta planeettaa, joista kaksi muistuttavat olosuhteiltaan maapalloa enemmän kuin yksikään aikaisemmin löydetty planeetta. Tutkijat kertovat, että planeetoilla on suurella todennäköisyydellä kivipinta. Planeetat kiertävät omaa tähteään etäisyydellä, joka luo sulalle vedelle sopivan,ei liian kylmän tai liian kuuman ilmaston ja siten kelvollinen myös elämälle.

– Olemme hyvin lähellä löytää maapallolle kaksoiskappaleen, sanoi tutkija Fergal Mullally uutistoimisto AFP:lle.

Nämä kaksi planeettaa, joilta saattaa löytyä tuntemamme kaltaista elämää, ovat kuitenkin niin kaukana, että niiden tarkempi tutkiminen on tähtitieteilijöiden mukaan “suuri haaste”. Ensimmäinen löydös, Kepler-438b on maata noin kymmenyksen suurempi ja 470 valovuoden päässä telluksesta. Sen vuosi kestää 35 päivää.Toinen planeetta, Kepler-442b on 1100 valovuoden päässä, sen vuosi kestää 112 päivää ja se on noin kolmanneksen maapalloa suurempi.

– Emme voi olla varmoja ovatko nämä planeetat asuttavia, mutta sen jo tiedämme, että erittäin potentiaalisia ehdokkaita ne ovat, tutkija David Kipping sanoi AFP:n haastattelussa.

Löydöt tehtiin Nasan Kepler-avaruusteleskoopilla, joka on vuodesta 2009 lähtien tutkinut yli 150 000 tähteä aurinkokuntamme ulkopuolella.

JOKO MENNÄÄN??????.,.,. KAHDEXAN UUTTA PLANEETTAA????? JA EIKÖ ME MENNÄKKÄ MARSIIN????,..,KÄYDÄÄNNY EKA SIELÄ!!! LETS MENNÄÄÄÄ,.,

huih4a0cc3d93af5

HUUIIII HAAAIIIIIII

hurrreswimming

AVANTOUINTI ON PARASTA.,,.OOKKO TESTANNU JO,.,?????

REENATAANKO,.,.???

hurry

OVET JA IKKUNAT KIINNI ÄKKIÄ,.,.ULKONA ON VITUN KYLYMÄ !!!!!

ketaslidayphoto

KETÄ MEITÄNYOLI,.,.PERTTI JA VIRPI JASITTE JARI JA SEN UUS HILJANEN VÄHÄ JÄYKKÄ VAIMO.,.,

lahja0cb144ed3a

TÄYTYYKIN MUISTAA ENSJOULUNA OSTAA LAHJAX KETSUPPIA.,.,.,VITTU MITEN HYVÄ IDEA!!!!

KYSYMYS KUULUU ETTÄ MITÄ VITTUA TOI TEKI TUOLA???????.,.,.,TIPPUNU,.??

kameraYAAObCR kameraYAAwa46 kameraz0D1qag8gfo1_500 kameraZ0Z51qg5hdno1_1280kamerazCQAAXGXr kamerazvihwo1_500

kamera_11

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,