24.10.2014 seopetriii

PETRIN BLOGI: seo perjantai ppeerrsseett!!! KYLMÄÄ KAHVIA???? huomenna ensin IDEAPARKKIIN jasitte KAUSTINEN!!!!

assEqSWp.jpg_largeassDIcAA6xfi.jpg_largeassAA7ybR.jpg_largeASSa55982f7c4

PETRIN PERJANTAI PLAYLIST.,P.P.P.,.,.MÄÄ JA MUN VIERAAT!!!! ONKO SULLE TULOSSA VIERAITA VKNLOPULLA????

MUSIIKKI ON IHANAA .,,.NAUTTIKAAA,.,.HYVÄÄ VKNLOPPUA KAIKILLE JA ANTAA MUSAN PAUHAAAAAAAA.,!!!!!

KESKELLÄ SAATANA RAUHALLISTA OMAKOTITALOALUETTA RUVETAA TAPPELEE PERKELE..,.,

kokeiac0978b92

JOO PUHDILLA PERJANTAINAHAN PYSTYY MIHIN VAA.,.,ANNA MENNÄ!!!!!!! NIINKU NIKE SANOO JUST DO IT.,

juo3cbee12aa90

JOO SE SE SATANAN KÄNNINEN KAXOISOLENTO JOKA JUO IHA TÖRKEESTI MÄEN JUO PALJOO OIKEESTI.,,.,.!!!

Likat,Likat, näin opitte pitämään suuseksin antamisesta

RAKKAUS & SEKSI  Ensimmäinen askel on pohtia, miksi suuseksi tuntuu vastenmieliseltä. Onko taustalla esimerkiksi estoja tai käsitys siitä, että suuseksi olisi jotenkin likaista? Everyday Health -sivuston seksiterapeutti Laura Berman neuvoo heittämään moiset uskomukset romukoppaan.

– Suuseksin antaminen on hauska, eroottinen ja seksikäs tapa vahvistaa yhteyttä kumppaniisi sekä fyysisellä että emotionaalisella tasolla, sanoo Berman ja suosittelee kokeilemaan sitä.

Suuseksi voi myös arveluttaa, koska nainen voi kokea ettei osaa tekniikkaa oikein. Bermanin mukaan kumppani nauttii taatustu kaikkia kosketuksia, nuolaisuja ja hyväilyjä, joita suuntaan hänen sukuelimiinsä. Sitäpaitsi vasta harjoittelu tekee mestarin, tässäkin lajissa. Suuseksi välttely luo vain lisää epämukavuutta ja noloja tilanteita. Berman neuvoo aloittamaan hitaasti ja seuraamaan miehen kehon reaktioita. Miehelta kannattaa myös kysellä, millaisesta kosketuksesta hän pitää eniten. Jos suuseksissä arveluttaa eniten maku, voi maustetusta liukuvoiteesta olla apua. Niistä jotkut kuitenkin sisältävät sokeria, joten tuote kannattaa pestä pois ennen yhdyntää, sillä sokeri voi aiheuttaa ikäviä emätintulehduksia. Toinen vaihtoehto on jättää suuseksi aivan loppuun. Suuseksi on helpompaa, jos tahti on hidas ja nainen hengittää nenän kautta. Berman neuvoo myös asettamaan kädet peniksen ympärille. Näin se saa stimulaatiota pidemmältä matkalta, ja vähemmän elintä joutuu suuhun asti. Tästä on apua varsinkin silloin, jos naista alkaa helposti yököttää. Bermanin mukaan tärkein neuvo on kuitenkin se, että suuseksia pitää ajatella nautinnollisena asiana. Sitä ei tarvitse suorittaa tietyllä tavalla, vaan tekniikoita voi kokeilla ja vaihdella kunnes löytyy tapa joka tuntuu itsestäkin hyvältä.

JUU KYSELLÄ KANNATTAA AINA,.,.,.PARHAAN NEUVON MINKÄ KAI VOI ANTAA ONSE MITÄ N.W.A. RÄPPIBÄNDI SANO JO VUOSIA SITTE,.,.”NO MATTER JUST DONT BITE IT”.,.,.,

HUH KAPPAS POJAT ON PÄÄSSY “OIKEESEEN” PAIKKAAN LEIKKIIN ASEILLA,.,.BANG BANG!!!.

kuinkIIAE-zak

MIX KAIKEN PITÄÄ OLLA NIIN MUSTAVALKOSTA,.,.???? MÄOON VÄRISOKEE MUTTA TÄÄO HAUSKA,..,EBONY HEISENBERG

Nämä reenit parantavat seksielämääsi

Tässä jälleen hyvä syy laittaa liikettä niveliin: oikea treeni voi tehostaa myös seksielämääsi, kertoo Medical Daily.  Sopivilla harjoituksilla voit parantaa suorituskykyäsi, notkeuttasi ja voimiasi. Taitojen avulla tuotat kumppanillesi enemmän nautintoa – ja saat varmemmin orgasmin myös itse. Ota siis nämä neljä harjoitusohjelmaasi!

1. Hauiskääntö ja takadippi

Hauisten ja ojentajien treenaaminen vahvistaa ylävartaloa. Voimasta on hyötyä varsinkin miehille lähetyssaarnaaja-asennolla. Ojentajia vahvistavasta takadipistä taas on hyötyä naisille. Kokeilepa vaikka asentoa, jossa ratsastat miehen päällä, mutta selin häneen. Asennon ansiosta penis tuntuu tavallista syvemmällä. Kun ylävartalossa on voimaa, ei asento väsytä liikaa.

2. Reipas kävely

Reipas kävelylenkki raittiissa ilmassa saa veren kiertämään. Aerobisesta liikunnasta on hyötyä myös seksielämälle. Yksi syy on se että liikunta nostaa sykettä. Kun syke on jo valmiiksi koholla, käy seksiinkin vaadittava kiihottuminen treenin jälkeen helpommin. Toinen syy on se, että liikunta muuttaa käsitystä omasta kehosta myönteisemmäksi. Mitä enemmän itseään arvostaa ja kehostaan nauttii, sitä helpompi on nauttia myös seksistä.

3. Lantionpohjan lihasten treenaaminen

Lantionpohjan lihasten harjoittaminen tekee hyvää sekä miehille että naisille. Vahvat lantionpohjan lihakset voimistavat myös orgasmeja.

4. Kyykyt

Kyykyt parantavat verenkiertoa sukupuolielinten avulla. Tehokas verenkierto tekee niiden kiihottamisesta helpompaa. Lisäksi liike vahvistaa lantion alueen lihaksistoa.

REENAMINEN KANNATTAA,..,.,ELI ÄIJÄTKI REENIÄ HOROT REENIÄ!!!!!

leivo55974746a

MITÄS ME TÄNÄÄ LEIVOTAAAN.,,.??????

mietic0ddaa1b

OOKKO MIETTINY.,,????? NOET VITTU TIETENKÄ,.,.

IHANA HANNAH MONTANA,.,.TULIVAA MIELEE ETTÄ ONKOHA SE TONY MONTANAN TYTÄR,.,.????

PUBLISHED by catsmob.com

ÖÖÖÖÖÖ,,.,ONKO MANSIKAN MAUN OHESSA MYÖS IHANA KITKERÄ KUMIMAKU,.,..???? HYISSSAATANA? EI KIITOS,.,.

Kiusallinen vahinko sulki porealtaan kylpylässä

Edenin porealtaassa polskineet joutuivat tiistaina jättämään leikin kesken pienen uimarin kakkavahingon takia.  Nokialla sijaitseva Kylpylähotelli Rantasipi Eden joutui tiistaina sulkemaan 37-asteisen porealtaansa useiksi tunneiksi. Syynä oli alle vuoden ikäiselle lapselle altaassa sattunut “kakkavahinko”. Porealtaassa oli tapahtumahetkellä uimassa myös muita kylpylän asiakkaita. Tapauksen tultua henkilökunnan tietoon 37-asteinen poreallas suljettiin välittömästi. Asiakkailta neuvottiin käyttämään kylpylän muita altaita. Allas oli pois käytöstä useita tunteja. Kylpylähotellin johtajan Katja Meijerin mukaan tällaisissa tapauksissa pieni allas suljetaan yleensä heti.

– Tämän jälkeen allas tyhjennetään vedestä, jonka jälkeen siivouspalvelu pesee ja desinfioi altaan.

Lisäksi allas täytetään uudelleen ja kemikalisoidaan. Allasta ei kuitenkaan oteta käyttöön, ennen kuin veden puhtaus on asetusten uima-allasvesiltä vaatimalla puhtaustasolla ja huolto-osasto on antanut luvan altaan käyttöön. Kylpylähotelli ei yleensä saa tällaisesta kustannuksia vaativasta puhdistustoimenpiteestä minkäänlaisia vahingonkorvauksia. Vauvaperheen vanhemmat eivät siis yleensä joudu korvaaman vahinkoa, mutta pienten vauvojen tuomista porealtaaseen on syytä harkita ennakkoon.

– Mahdollisia korvauksia katsotaan tapauskohtaisesti, yleensä ei sellaisiin tarvitse päätyä, koska altaita on useampia ja vahingon sattuessa yleensä tarvitsee sulkea vain yksi allas, Meijer toteaa.

Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä järjestetään säännöllisesti myös vauvauintia pääaltaassa. Kylpylähotellissa uimapuvun käyttö on pakollista kaikille ja uimavaipan käyttö vauvoilla on suositeltavaa, muttei pakollista. Kylpylähotellin johtaja Meijer opastaa vauvaperheitä ilmoittamaan mahdollisista ulostevahingoista heti henkilökunnalle. Yleensä lähin henkilökunta kylpyläosastolla ovat hengenpelastajat. Tiistaina kakkavahinkoaltaassa samaan aikaan uineet voivat olla huoletta, koska veden puhtauteen on varauduttu kloori- ja uv-järjestelmillä.

– Vedenkäsittelyjärjestelmä on suunniteltu lämpimien vesien käsittelyyn ja se eliminoi ulosteperäiset bakteerit, Meijer kertoo.

Pirkkalan kunnan ympäristöhuollon laboratoriotutkimuksissa Kylpylähotelli Rantasipi Edenin isoallas ja lasten kahluuallas ovat molemmat täyttäneet niille asetetut laatuvaatimukset. Mittaukset on suoritettu lokakuussa 2014.

VIIKON TÄRKEIN UUTINEN ETTÄ JOKU NAPERO ON PASKANTANU ALTAASEEN.,,..,SAATASKO TÄSTÄ PASKA-GATESTA VIELÄ VÄHÄN TARKEMPAA INFOA,.,.??SAISKO JONKU KAAVIOKUVAN JA EHKÄ TAPAHTUMAVIDEON ETTÄ SELVENTÄS VIELÄ PAREMMIN MITÄ TAPAHTU,.??????.,.,OLISKO JOKU MADVENTURES A-STUDIO-PANEELIKESKUSTELU TÄSTÄ VIELÄ????.,.,

miksi598d15c6

MIX.,.,??? SIXKUSEONIX,.,.SE KELLO ON KYLLÄ VITUN TURHA MUN MIELESTÄ.,,.

kirsikat67-img007

LIKAT LIKAT KIRSIKAT KIRSIKAT,.,..,.

SANOKO JOKU ETTÄ JÄÄKIEKKO ON VÄKIVALTASTA.,.,????

assAA3nsF.jpg_largeASS201967281ASS1290ab65c4ass669-img014

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,