17.10.2014 seopetriii

PETRIN BLOGI: P-P-perjantai perzeett!!! HÄRSKIÄ TAIDETTA??? tänään UTAJÄRVI huomenna PUDASJÄRVI

assYAAvHk_.jpg_largeassYAA7S5k.jpg_largeassn9a9f429assx666-028

P.P.P.P. PETRIN PERJANTAIN PARAS PILLUMAGNEETTI PLAYLIST,.,.,.RUPEEKO PANETTAA?????

OLKAA TUHMIA!!!! HAHAHAHA HYVÄÄ VKNLOPPUA JA NAUTTIKAA MUSASTA!!!

PITKÄT HIUXET ON IHA JEEZ MUTTA,..,.,.,

eiku59af66b5ae

EIKU AIJAA SORI SEMI VÄÄRÄ HÄLYYTYS.,HAHAHAHAHAHAHAHAAAAA EPIC.,

Massiivinen anustappi-teos hämmentää Pariisissa

JOULUKUUSI VAI SEKSILELU? Yhdysvaltalaistaiteilijan jouluaiheinen teos seisoo ylpeänä Pariisin Place Vendome -aukiolla.  Yli 24-metrinen, torstaina täyteen loistoonsa puhallettu teos on herättänyt hilpeyttä sekä Pariisissa että mediassa. Kaikki eivät näe teoksessa Tree joulukuusta, vaan valtavan seksilelun. Sosiaalisessa mediassa työtä on sekä ylistetty että kuvattu häpeälliseksi. Yhdysvaltalainen kaupunkisuunnitteluun keskittyvä uutissivusto Citylab.com huomauttaa, että ranskalaiset ovat ottaneet teoksen vastaan hillitysti muutamaa äärikonservatiivin poliitikon älähdystä lukuun ottamatta. Citylab pitääkin sitä osoituksena ranskalaisesta kulttuurintajusta ja toteaa, ettei vastaava työtä voitaisi kuuna päivänä pystyttää yhteenkään yhdysvaltalaiskaupunkiin. Le Monde -lehdelle nykytaiteilija Paul McCarthy sanoo, että hänen teos alkoi vitsinä ja päätyi muistuttamaan joulukuusta.

– Ihmiset saattavat loukkaantua, jos he pitävät sitä tappina, mutta minulle se on abstrakti työ, McCarthy sanoo.

Työ on osa vuotuista FIAC-nykytaidemessuja, jotka järjestetään lokakuun 23.-26. päivänä Grand Palais’ssa. McCarthy on aiemminkin herättänyt töillään yleistä pahennusta. Hän on muun muassa kuvannut USA:n edellisen presidentin George W. Bushin harrastamassa seksiä sikojen kanssa. Pariisissa aukeaa viikon kuluttua myös McCarthyn näyttely Chocolate Factory (Suklaatehdas), jossa on esillä useita teoksia, joissa joulupukki pitelee “joulukuusta”.

butt+plug+large+-+pink

EIJUMALAUTA HAHAHAH VÄLILLÄ TUNTUU ETTÄ NÄILLÄ TAITEILIJOILLA ON AIKA KIERO JA OVELA HUUMORI KUN NE TÄMMÖSIA PAINAA TONNE ISOLLA BUDJETILLA,.,.

enneedfd9834d

ENNEN OLI ENNEN NYT ON NYTTT.,,.,.

HAU HAU MAISTUUKO KOIRA VUH VUH,.,.,.EIJUMALAUTA.,..,

fleshaf193c59

TIÄN ETTÄ HALLOWEEN TULOSSA MUTTA KUKA VITTU HALUU TORAHAMMASPILLUU,?? TÄH EIKU AINII KAIKKEE PITÄÄ OLLA,.???

SeXielämä kuntoon kotikonstein

8 VINKKIÄ Onnellinen seksielämä on hyvän fyysisen ja henkisen terveyden perusta. Näin voit tehdä seksielämästäsi vieläkin parempaa.

1. Seksuaalisen halun heikkeneminen on yleinen ilmiö, joka voi tapahtua missä elämänvaiheessa tahansa. Kannattaa ensimmäiseksi tarkistaa, liittyykö väsymyksen kausi johonkin lääkkeeseen. Esimerkiksi jotkut kolesterolia laskevat lääkkeet ja ehkäisypillerit heikentävät halua ja seksuaalista kiihottumista. Tällöin riittää lääkkeen vaihtaminen toiseen.

2. Tutkimuksen mukaan pistaasipähkinät vaikuttavat positiivisesti miehen erektioon samalla kun ne parantavat veren rasvaprofiilia. Pistaasipähkinä sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja, kuituja ja fytosterolia, joiden kolesterolia alentava vaikutus tunnetaan hyvin.

3. Suuteleminen kannattaa. Tutkimuksissa on saatu selville, että sylki lisää seksuaalista halua, sillä se sisältää testosteronia. Testosteroni laukaisee sekä miehillä että naisilla vahvan sukupuolisen vietin. Toisessa vaiheessa mukaan tulee nautintohormoniksi luokiteltavan dopamiinin eritys. Kolmanneksi suudellessa erittyy oksitosiinia, joka on läheisyys- ja mielihyvähormoni.

4. Suuteleminen lievittää myös stressiä. Miehen syljessä olevat feromonit muuttavat naispuolisen kumppanin emotionaalista tilaa. Miesten ja naisten suudelman jälkeen tapahtuvia hormonaalisia muutoksia tutkittaessa on havaittu kortisolitason laskua. Kortisolia puolestaan pidetään stressin biologisena merkkiaineena. Myös hieronnalla on voimakas stressiä lievittävä vaikutus.

5. Katseella on uskomaton voima. Amerikkalaistutkimuksen mukaan pelkällä intensiivisellä katseella voi herättää katseen kohteena olevan tunteet. Toisilleen tuntemattomat parit saivat tutkimuksessa kertoa puolen tunnin ajan arkielämästään ja jopa intiimejä seikkoja itsestään. Sen jälkeen parit eivät saaneet puhua, vaan saivat kehotuksen katsoa toisiaan silmiin tarkasti neljä minuuttia. Useimmat osallistujat myönsivät tunteneensa tämän pitkän silmiin katsomisen seurauksensa syvää viehtymystä kumppaniin, jota he eivät tunteneet puoli tuntia aikaisemmin. Puoli vuotta myöhemmin kaksi tutkimukseen osallistunutta paria oli naimisissa keskenään.

6. Löydä todellinen seksuaalinen suuntautuneisuutesi. Kun ihminen rakentaa elämänsä siten, että on ristiriidassa oman syvimmän olemuksen kanssa, hän vain valehtelee itselleen ja ympäristölleen. Teeskentely antaa elämälle harmaan sävyn ja aiheuttaa valtavan, selittämättömän väsymyksen.

7. Tutkimusten mukaan naisen kyyneleet vähentävät miesten kiihottuneisuutta ja sukupuolista halua. Itkevä nainen lähettää sarjan kemiallisia signaaleja, jotka aiheuttavat miehen testosteronitason laskun. Ainesosien kemiallista koostumusta ei vielä tunneta, eikä miesten kyynelten signaaleja koskevia tutkimuksia ole tehty.

8. Kuuntelemisen taito on tärkeää. Se, että kuuntelee sitä, mitä toinen sanoo, eikä jo etukäteen ajattele vastaustaan, vaatii suurta keskittymistä. Hyvin harvat ihmiset osaavat todella kuunnella. Monet puhuvat vain puhuajepkseen eivätkä todella kuuntele, mitä toinen sanoo.

MUISTETAAN AINA KUITENKI ETTÄ KAIKKI EI TYKKÄÄ KAIKESTA,.,.KAIKKI ON ERILLAISIA,..,TÄSSÄNY PAINOTETTIIN TOTA SUUTELEMISTA MUTTA MÄOON JOPA TAVANNU LIKKOJA JOKKA EI OIKEE TYKKÄÄ SUUDELLA HAHAHAHA.,,.MEITÄ ON MONEEN JUNAAN,.,.KESKUSTELKAA JA TIÄXÄÄ FIILISTELKÄÄ MIKÄ TUNTUU HYVÄLLE.,,.,

haaste90de7289

LIKAT LIKAT OTATTEKO HAASTEEN VASTAAANN,..,????

hack9af061ae4

LUOJA ANTAA VIHJEITÄ MEILLE,.,.,.?????? HMMMMMMM

MILLASTAHA SEOIS RYYPÄTÄ IHANNAN RIHANNAN KANSSA.,,.POUR IT UP,..,TO DO LISTALLA,,.

hiljaa62213260_4013994636513002408_n

LIKAT LIKAT.,.,.,SSSSHHHHHHHH,.,.,..

iska384fc64adc

EIVITTU FAIJAN EPIC FAIL,.,.,.VOI VOI.,.

joku291036bfe

JOKU VITUN KISSAKÄÄRME MIKÄLIE TULKAANY HAKEE POIS TÄÄ TAIJOTAI,,..,

JA TUOSTA SUORAA POOL BILEISIIN,.,.,.,.

assUAE0ILa.jpg_largeassMkCQAIckp6.jpg_largeassitPCUAAYLU2assIIEAAsFUa.jpg_large

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,