10.10.2014 seopetriii

PETRIN BLOGI: vknloppu o täälä!!! PERJANTAI PERSEET.,!! KENENKÄÄN EI TARVI OLLA YXIN!!!! tänään LAPPEENRANTA huomenna KOUVOLA!!!

ass-Beyonce-hulk-KD3jass1954146008_1818585170943518053_nassgX1qzdtelo1_500ass7-img016

VIIKONLOPULLE MUN TEKEMÄÄ MUSA-PLAYLISTIÄ !!!!! KESÄISEN AURINKOISTA HYVÄÄ FIILISTÄ!!!!

KUUNTELE JA NAUTI VIIKONLOPUSTA!!!!!!!!!!!!!!!!

VETIXE JUMALAUTA NINJANA POIKKI NOI KAIKKI ESTEET HAHAHAHAHAHA

yksin_1

OHAN TÄÄ HYVÄ ETTÄ KENENKÄÄ EI TARVI OLLA YXIN ,.HMMMMMM MUTTA MUN MIELESTÄ JOSKUSHA ON KIVA SYÖDÄ IHAN YXIN,.???,..,MUTTA HYVÄ MUUMI !!!!

5 seXiasiaa, jotka sinun täytyy tietää

Womens Health Magazineen haastatellut amerikkalaiset seksiasiantuntijat listasivat asioita, jotka kaikkien on hyvä tietää seksistä. 

1. Hyvä seksi ei vaadi täydellistä kumppania

Amerikkalainen seksikouluttaja Logan Levkoff sanoo, että meillä on taipumus uskoa, että vasta täydellinen kumppani tekee seksistä maagista.

– Kuvitelma on väärä. Hyvä seksi on hauskaa ja leikkisää, eikä se vaadi unelmiesi partneria. Et muista vahvinta orgasmia, jonka olet koskaan saanut, mutta muistat, kun putosit vahingossa sängystä rakastellessanne kiihkeästi.

2. Partnerien määrä ei kerro sänkytaidoistasi

Voit olla täydellinen rakastaja, vaikka olisit huomattavasti kokemattomampi kuin kumppanisi. Keskity hetkeen ja opettele tuntemaan kumppanisi. Älä epäröi tai pode huonommuutta – kyse on vain seksistä.

3. Valtaosa naisista masturboi

– Sen ei tarvitse olla tabu, johon osa naisista on kasvatettu. Lähes puolet naisista käyttää jossakin vaiheessa elämäänsä vibraattoria, sanoo Indianan yliopistossa työskentelevä seksiasiantuntija ja tutkija Debby Herbenick.

4. Intohimo ei pysy yllä itsestään

Monet naiset valittavat seksielämänsä tylsyyttä. Kun intohimon liekki on laantunut, seksi muuttuu arkiseksi ja rutiininomaiseksi tarpeiden tyydyttämiseksi. Seksuaaliterapeutti Brandy Engler sanoo, ettei kukaan ole jatkuvasti himokkaalla tuulella. Arkiset tunteet, innostuneisuuden, onnellisuuden tai vihan, voi kuitenkin antaa rohkeasti näkyä myös sängyssä.

– Olivatpa tunteesi mitä tahansa, anna niiden näkyä, jotta kumppanisi huomaa, että olet seksissä vahvasti läsnä.

5. Vaginasi on kaunis

Naisilla on tapana arastella ja miettiä, miltä heidän sukupuolielimensä näyttää kumppanin mielestä. Indianan yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa miehiltä kysyttiin, miten he kuvailevat kumppaninsa sukupuolielimiä. Vastaajat kuvailivat hyvin erilaisia vaginoita, mutta yhtä kaikki – pitivät kumppaninsa sukupuolielimiä kauniina. Älä siis mieti, millainen vaginasi on, tuleva kumppanisi pitää siitä varmasti.

PERUSHOMMIA.,.,JA NÄITÄ EI PIDÄ UNOHTAAKKA VAIKKA TIESIKKI JO.,.,!!!!!! VAGINA ON KAUNIS KYLLÄ.,.,INTOHIMOO EI VOI OSTAA MISTÄÄ.,.,MASTURBOIMINEN ON HUIPPUA KANS.,,MÄÄRÄ TUO KOKEMUSTA MUTTA EI VÄLTTÄMÄTTÄ TAITOO.,,.JAVITTU KUKAAN EI OLE TÄYDELLINEN.,.,!!!!!

viihde5_640_29

ENON PIKKU PERJANTAI HASSUTUXET LAPSILLE.,.,,.

HUUUUUHHHHHH VITTU MORJES MIKÄ HYPPYYYY.,.ONKO SULLA POKKAA???,,.

viemut007

HAHAHAHAHAHAHAA HUIKEE PAITA,,.,!!! VIE MUT KÄNNIIN !!!! JA KOTIISKI,.,.HAHA

venaa640_07

KAIKKEE PITÄÄ OLLA??? LISKOJEN SOHVAT KANS MUUNMUASSA..,ME VAHDITAAN NÄITÄ JUOMIA JA TÄTÄ PUHELINTA EINY MITÄÄ.,.,

veljet384f7c5cdf

ME OLLAAN KAIKKI YHTÄ SUURTA PERHETTÄ !!!!!!!!!

MÄÄ TYKKÄÄN KANS JORDANEISTA MUTTA NEO VÄLILL VÄHÄ VITUN KALLIITA,..MUTKYLLÄ MÄÄ PIDÄN KAIKKII LENKKAREITA,.RAKASTAN LENKKAREITA,.OON KENKÄFRIIKKIÄMMÄ LOL,..,

uikk8_640_90

LIKAT LIKAT OISKO KESÄN UIKKARIT SIITTÄ??

Tutkimus: Mies haluaa aina 25-vuotiasta?

…OLI ITSELLÄ MITTARISSA MITÄ HYVÄNSÄ Miehillä ja naisilla on erilaiset toivomukset, mitä tulee seksikumppanien ikään.

Åbo Akademin psykologian oppiaineen tutkijoiden tekemän tutkimuksen mukaan naisten toiveet toteutuvat paremmin kuin miesten. Tutkijoiden mukaan tämä selittyy muun muassa sillä, että naiset ovat miehiä valikoivampia seksuaalisessa käyttäytymisessään. Yli 12 000 henkilön tutkimuksesta selvisi, että naiset ovat keskimäärin kiinnostuneita itsensä kanssa suhteellisen samanikäisistä tai hieman vanhemmista miehistä. Tulos on sama kaikenikäisten naisten osalta. Miehillä puolestaan on taipumus olla seksuaalisesti kiinnostuneita noin 25-vuotiaista naisista. Ihanneikä on sama sekä tätä nuoremmilla että vanhemmilla miehillä. Tutkijoiden mukaan syynä tähän on se, että tämän ikäinen nainen on kaikkein hedelmällisimmässä iässä.

Tutkimus keskittyi heteroseksuaaliseen mielenkiintoon.

NOJOO 25 ON IHA KIVA IKÄ SILLEE MUTTA MUN MIELESTÄ SEO KYLLÄ ENEMMÄN SISÄISTÄ VIEHÄTYSVOIMAA JA KEHONKIELTÄ MIKÄ KIIHOTTAA KUN NUMEROITA,.,.KAIKKI IHMISET ON VAAA NIIIIIIIN ERILLAISIA ETTÄ EN EHKÄ ALLEKIRJOTTAS TÄTÄ.,,.,.

tyyny17

HUH KUINKA HUIPPU!!!! MÄ HALUUN TÄMMÖSEN!!!!! MISTÄ SAAAAAA??????

tyyny-023

KISSA VIEKÖÖN VITTU NYT EI NUKUTA SEO PERJANTAIIIIIIII !!!!!!!!!

NUORENA PITÄÄ ALOTTAA,..,.VITTU TÄSTÄ NAPEROSTA VARMAA KUULLAA,.,.

ass66-027ass67-img001ASS84fb076c4ass384fa9cefc

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,