06.10.2014 seopetriii

PETRIN BLOGI: olkaahyvät MAANANTAI maitoooooo,.,.ÄLÄ SUOTTA PYYTELE ANTEEXI,.!!!

aa91-img02 aa90-img13 aa89-img11AA3fc413c252bf

TÄSTÄ MUN PLAYLISTIÄ MAANANTAI MASIXEEN ASENNE MUSIIKKIA ETTÄ JAXAA JA PÄRJÄILEE!!!!,.,..,

HUUUUHHHHH NYTO RAJU,..,.,TULISKO SÄRKÄNIEMEE TÄÄ.,,

PUBLISHED by catsmob.com

MÄÄ TARVIN TÄLLASEN MUKIN,,..,,.!!!!

Mysteerikone löytyy sittenkin?

UUDET ETSINNÄTKadonnutta malesialaiskonetta MH370:ä aletaan etsiä uuden teknologian avulla Intian valtamerestä. Historian suurin lentokonemysteeri saattaa sittenkin ratketa.

Kuukausien hiljaiselon jälkeen Malaysia Airlinesin maaliskuussa kadonneen matkustajakoneen etsintöihin on valjastettu kaksi uutta alusta, Fugro Discovery ja Go Phoenix, jotka ovat jo saapuneet Australiaan tänään alkavaa etsintäoperaatiota varten. Koneen hylky pyritään paikantamaan syvältä merenpohjasta huipputeknologialla varustettujen kaikuluotaimien ja videokameroiden avulla. Malaysia Airlinesin lento numero MH370 katosi maaliskuun 8. päivänä täysin jäljettömiin. Kuala Lumpurista Pekingiin matkalla ollut kone oli tuntemattomasta syystä kääntynyt vastakkaiseen lentosuuntaan ja kadonnut tutkasta. Satelliittitietojen mukaan kone on jatkanut matkaansa vastakkaiseen suuntaan Intian valtamerelle ja kun polttoaine on loppunut, on se pudonnut mereen noin 1 500 kilometrin päähän Australian lounaisrannikosta. Koneessa oli 239 ihmistä.

MH370-Meme

Valtava alue

Etsintäpartion tehtävä ei ole helppo, sillä haravoitava alue on yli 111 000 neliökilometrin kokoinen. Toistaiseksi mitään jälkiä MH370:sta ei ole. Merenpohja on alueella erittäin syvä, paikoin yli 5 000 metriä merenpinnasta. Alueella on vedenalaisten tulivuorten jäämiä sekä syviä rotkoja. Lisäksi sääolot ovat olleet aiemmin hyvin vaikeat ja merenkäynti kova. Etsittävän alueen ydin on noin 60 000 neliökilometrin kokoinen, eli suunnilleen samaa luokkaa kuin Kroatian tai Latvian pinta-ala. Go Phoenix aloittaa etsinnät ja tekee niitä noin 12 päivää kerrallaan, jonka jälkeen se palaa Australian Fremantleen hakemaan tarvikkeita ja polttoainetta. Kolmas alus, Fugro Equator, jota on jo käytetty alueen kartoittamiseen, liittyy etsintöihin lokakuun lopussa.

mh370_anwar_sperm

– Ei ole selvää, kuinka kauan etsintä kestää. Totta kai toivomme, että löytäisimme koneen ensimmäisenä päivänä, mutta tosiasiassa koko alueen etsimisessä voi mennä vuosi, Australian liikenneministeri Warren Truss sanoi Australian yleisradio ABC:lle.

Aiempiin, toistaiseksi tuloksettomiin etsintöihin on osallistunut lentokoneita ja laivoja yhteensä 14 maasta. Suuretsinnät kestivät seitsemän viikkoa ja päättyivät huhtikuun lopussa. Tuolloin koneen mustat laatikot olivat lopettaneet ping-äänen lähettämisen. Nyt alkava, Malesian ja Australian yhteinen etsintäoperaatio maksaa arviolta noin 50 miljoonaa euroa. Fugro Discovery ja Fugro Equator ovat hollantilaisia laivoja, Go Phoenix puolestaan malesialainen.

MITÄ MIELTÄ??? LÖYTYYKÖ???,.,.,MISSÄHÄN NOOAN ARKISSA TOI KONE JO ON,.???

sama85_640_42

MÄÄ EN HALUA VALITTAA MUTTA V I T T U  TÄÄ KYLLÄ VITUTTAA RAIKKAASTI VÄLILLÄ KUN KATOT ENSIN TOTA KUVAA JASITTE NÄLKÄSENÄ AVAAT BOXIN JA PIDÄT KÄDESSÄ TOTA IRVIKUVAPIZZAA.,.,ÄÄÄÄÄÄÄHHHHH,..,.,

SATTUUKO.,,.??? ONKO SULLA POKKAAA,.,.

sorryof_too_much_alcohol_640_28

EI TARVI MUN MIELESTÄ PYYDELLÄ ANTEEX KOSKA OMATPAHAN ON OLOSI,.,.HAHAH LOL

Tiesitkö näitä sääntöjä viinarallista?

TESTAA TIETOSI!Voiko alkoholia tuoda lavallisen omiin juhliin? Voiko kaverille tai perheenjäsenelle tuoda viinaa reissusta?

Moni suomalainen kärrää alkoholia ulkomailta säännöllisin väliajoin ja matkustajatuonti on kasvanut. Viranomaiset ovat kuitenkin todenneet, että monet suomalaiset elävät väärinkäsityksien varassa. Kaikki eivät osaa vastata varmuudella esimerkiksi kysymykseen, voiko omiin juhliin tuodat viinat toisesta EU-maasta? Vastaus viinantuontiin on periaatteessa yksinkertainen: Voi tuoda, jos se tulee omaan käyttöön. Tulkinta onkin sitten toinen asia: Omaksi käytöksi katsotaan myös alkoholin tuonti perheenjäsenille, omiin sukujuhliin tai lahjaksi. Perheenjäsenet kuuluvat samaan talouteen, lisäksi perheenjäseneksi katsotaan myös vanhemmat, lapset ja isovanhemmat. Mutta esimerkiksi häihin kutsuttu morsiamen serkku ei voi tuoda alkoholia serkkunsa häihin, eikä tuontialkoholia voi tarjota kiitokseksi talkooväelle.

Uskottava selvitys

Kun on liikkeellä isomman viinalastin kanssa, kannattaa muistaa, että sen käyttötarkoitusta voi joutua perustelemaan. Matkustajalla on selvitysvelvollisuus. Alkoholin matkustajatuonnin ohjetasot eivät ole tuontirajoituksia, mutta jos lasti on erityisen iso, tullitarkastaja voi selvittää sen käyttötarkoitusta. Tarvitaan uskottava ja todistettava syy, sillä jos tarkastaja katsoo, ettei tuotu alkoholi olekaan menossa omaan käyttöön, se lasketaan kaupalliseen tarkoitukseen tuoduiksi ja siitä on maksettava vero. Tulli, Poliisi, THL sekä oikeusministeriö lanseerasivat kampanjan, jossa pyritään oikaisemaan vääriä uskomuksia ja selventämään alkoholintuonnin sääntöjä. Näyttelijä Krista Kososen Putous-hahmo Kristoffer Taxfree tähdittää visaa.

– Halusin osallistua kampanjaan, koska nämä olivat itsellenikin asioita, joista en tiennyt, Kosonen sanoo.

suru5

TÄÄ ON NIIN TÄTÄ .,..MUTTA KYLLÄ TÄSSÄ PÄRJÄTÄÄN,.,..,

talvie13417df

SÄÄ KYLMENEE,,,..,WINTER IS COMING,.

KETÄ SÄÄ RAKASTAT,.,.,???? MÄÄ RAKASTAN ,.,.,.,.,.,.

tarra_9

HAHAHAAAAA TARRA !!!!!!!! VITTU SE TUNNE KUN ON LATAUSPANIIKKI PÄÄLLÄ JA NÄÄT TON JASITTE TAJUUT HUUHHHHHHHHH.,.,

20 asiaa, jotka ärsyttävät enemmän kuin pitäisi

Silmitön raivo! Miksi universumi kostaa just mulle?

1. Keittiön lattialle hajoava käytetty suodatinpussi. Tapahtuu yleensä maanantaiaamuisin, kun olet jo muutenkin myöhässä.

2. Rikkinäinen sukka. Ja se, ettei sitä koskaan muista heittää pois, vaan kohta se on taas pesun jälkeen jalassa ärsyttämässä maksimiin.

3. Kauppakassi, josta hajoaa sanka kesken kotimatkan. Oikeasti – kuten ne siellä Amerikassa sanovat – you had one job.

4. Se kun kaikki muut ovat kännissä mutta sinä et.

5. Se kun uusi ihastuksesi mainitsee exänsä joka toisessa lauseessa. Tyyppihän ei selvästikään sopinut hänelle lainkaan.

6. Huutavat lapset kassajonossa. Sitä pitäisi olla henkisesti isompi ihminen ja olla ärsyyntymättä, mutta ei voi. Ostakaa niille nyt saatana sitä karkkia.

7. Kun pastillirasian sisältö leviää ja sulaa yhdeksi möykyksi käsilaukun pohjalle. Yleensä kyseessä on toki rasia, jonka kannen nimenomaan ei pitäisi aueta itsestään.

8. Tutuntutun salamyhkäinen Facebook-päivitys. Usko jo, se ei tee sinusta piirun vertaa kiinnostavampaa, vaikka kuinka vihjailisit.

9. Bussissa elämöivät teinit. Sitä yrittää hokea itselleen, että teini-ikä on ohimenevä sairaus, josta onneksi suurin osa parantuu. Ei auta.

10. Kadun rinta rinnan tukkivat ihmiset. Riviin, tyypit!

11. Aamun suurin tragedia: maitokahvi on loppu.

12. Kun joku jauhaa vieressä purkkaa suu auki mässyttäen kuin lehmä. Ei. Pysty. Keskittymään. Mihinkään. Muuhun.

13. Laskujen maksaminen.

14. Kun imurin pölypussi pitäisi vaihtaa, vaikka et olisi millään enää jaksanut yhtäkään takaiskua.

15. Kun naapurissa tehdään äänekkäästi lemmen tekoja, etkä sinä ole saanut aikoihin.

16. Kun puhelinmyyjä ei usko.

17. Kun joku napsuttelee kynää kokouksessa. Mielikuva siitä, miten isket kynän hänen sydämeensä, auttaa, mutta vain vähän.

18. Kun teatterissa/matsissa/elokuvissa joku vispaa jalkaa niin, että koko penkkirivi tärisee. Opettelisi olemaan!

19. Kun otat hattuhyllyltä yhden huivin, ja kaikki muutkin tavarat kaatuvat niskaasi. Hetki, joka oikeastaan kuvastaa koko senhetkistä elämääsi.

20. Jonottaminen, ihan sama minne.

VITUTTAAKO VITUTTAAKO KUUNTELEN??????!!!!!!!!!

tarviiko623260_6341513471705160763_n

NONI !!! NYT SELVIS TÄÄKI KUKA NÄÄ KUVAT OTTAA,.,.,.

tippi8_640_70

SIINÄ ODOTELLAAN TIPPIRAHAAA,.,..,PIKKU PHOTOBOMBINA TOI TARRA TOSSA ALHAALLA LOL,.,.

AIKA TYHJENTÄVÄ.,EI VARMAA MITÄÄ LISÄTTÄVÄÄ.,,.MORO.,.,

aa88_img09 aa88_img01 aa86-img014aa53_640_41

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,