24.02.2014 seopetriii

PETRIN BLOGI: maanantai MJÖLKKIIII..,.,,KARMEET TREFFIT., TÄÄ ON NIIN TÄTÄ!!!

MÄÄ TARVIIN KANS PIZZAAAAAAA!!!!! NYT NYT !!!

munapaita2zsv1c5

HAHAHAHAA KYLLÄHÄN TOI AIDOLLE KAUEMPAA NÄYTTÄÄ.,.,PAA PAA PAAKKO PÖHINÄÄ MUN TÖTTERÖÖN.,???

HUPSISTA! Seksiakti vilkkui MTV:n uutisissa

MTV:n uutislähetyksessä pyörii taustalla aina useita tv-ohjelmia. Useat lukijat huomasivat tällä kertaa jotain kaavasta poikkeavaa.

– Tänään Kymmenen Uutisissa taisi pyöriä siellä taustalla hivenen väärä ohjelma, yksi lukijoista vinkkasi.

Uutisankkuri Marjo Lehikoisen osuuden aikana taustatelevisiossa käynnistyi Strike Back -televisiosarja, jonka sunnuntainen jakso käynnistyi arkailemattomalla seksiaktilla. Kuvaruudussa vilahti ensin muutaman sekunnin ajan paljas rinta, minkä jälkeen kohtaus jatkui seksin harrastamisen ympärillä. Paljas pinta pyöri taustalla vielä siinäkin vaiheessa, kun uutisankkurit siirtyivät käsittelemään seuraavaa aihetta, Kuusamon kultakaivoshanketta. Tässä kohtaa kiusallisempaa lieni vielä se, että nyt lemmentohinat asettuivat kuvakulman ansiosta suoraan lähetyksen keskiöön.

Paljas pinta alkoi vilkkua taustalla uutisankkuri Marjo Lehikoisen juonnon aikana.

Paljas pinta alkoi vilkkua taustalla uutisankkuri Marjo Lehikoisen juonnon aikana.

...kuuma kohtaus oli meneillään vielä lyhyen insertin jälkeenkin.
…kuuma kohtaus oli meneillään vielä lyhyen insertin jälkeenkin.

HUPS MUTTA ÄLKÄÄ PELÄSTYKÖ SE ON VAAN SEXIÄ.,.,TÄYSIN NORMAALI ASIA MITÄ ME KAIKKI TEHÄÄN JOSKUS.,.,.,

naama17

MIKÄ VITUN KAXNAAMANE.,.,????

naimisif1175565

HÄÄVALSSINA ERIN POPEDA BIISI.,,.TIÄXÄÄ KÄSITÄXÄÄ YMMÄRÄXÄÄ,..,

NÄÄ ON NÄITÄ VITUN ONKELMIA,..,TÄÄONNIINTÄTÄ,.,.FIRST WORLD PROBLEMS HAHA

menkatplanus

ET IKINÄ ARVAA KELLÄO MENKAT,.??? KUULEKKO SEN MUSIIKIN??? TAPPAJAHAI TULOSSA.,.,

Hollywood-tähti nauttii seksikohtauksista

Colin Farrell paljastaa, ettei pane pahakseen kuumista kuvauksista Hollywood-kaunotarten kanssa.  Irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell on päässyt näyttelemään seksikohtauksia muun muassa Kate Beckinsalen ja Salma Hayekin kanssa. Mikäli miehen sanoja on uskominen, Farrell on ottanut ilon irti joka hetkestä Hollywoodin kuumimpien kaunotarten seurassa.

– On sitä huonompiakin työpäiviä. Ehkä tämä tunnustus tekee minusta vähän halvan ja törkyisen, 37-vuotias näyttelijä muotoili Female Firstin mukaan.

Farrell on ollut jo ennen tunnustustaan naistenmiehen maineessa, ja hänen on huhuttu tapailleen muun muassa Britney Spearsin ja Angelina Jolien kanssa. Kukkoilijat-näyttelijällä on kaksi lasta kahden entisen naisystävän kanssa kanssa.

JOO EI VARMAA VOI VALITTAA JOS PÄÄSEE EDES VÄHÄ IHOLLE HOLLYWOODIN HOTEISTA HOTIMPIEN KANSSA.,.,PITÄÄKÖHÄ SIÄ TEIPATA KYRPÄ JALKAAN KIINNI ETTEI LÄHE IHA LAPASESTA HAHAHAHAH

naisetWjB2Ryp

SEONSE NAISTEN LOKIIKKA KAIKKI ON VÄÄRIN KAIKKI ÅK., TÄÄ ON NIIN TÄTÄ .,.

narussa17

OOXÄÄ NARUSSA.,,?????

MITÄ SÄÄ OLISIT TEHNY.,.,????

munasucka

ÄITI JA ISÄ ON YLPEE TYTTÄRESTÄ TAAS,.,.

10 huonointa treffi-ideaa ikinä

Erityisesti naiset odottavat treffeiltä uuden tuttavuuden kanssa romanttisuutta ja yhdessä oloa ilman paineita ja ulkopuolisia katseita. Ikimuistoiset treffit voivat muuttua karmiviksi melko pienilläkin virheillä.

1. Perheen tapaaminen

Perhetapaamiset tai sukujuhlat ovat ehkä huonoin vaihtoehto ensitreffeille. Perhetapaamiset tuovat liikaa paineita ja kaiken lisäksi äitisi voi kaivaa nolot vanhat kuvat esille sinusta. Ole täysin varma suhteenne toimivuudesta, ennen kuin viet puolisoehdokkaan perheellesi näytille.

2. Grilliruuan syöminen

Grilliruuan ja erityisesti ribsien syöminen on hyvin sotkuista puuhaa, eikä paras ruokailuvaihtoehto treffeille. Keksit varmasti jotain yhtä hyvää ruokaa syötäväksi.

3. Pelin katsominen sporttibaarissa

Deittisi ei varmasti innostu treffeistä, joilla hän saa koko illan katsoa, kun sinä tuijotat televisiota. Jätä pelien katsominen myöhemmälle ja ota varmat pisteet alussa kotiin. Sporttibaari voi toimia treffipaikkana suhteen syventyessä, varsinkin jos molemmat pitävät urheilusta.

4. Kiihkeän elokuvan katsominen

Kiihkeän ja eroottisen elokuvan katsominen treffeillä on varmasti kiusallista teille molemmille. Elokuvaa katsoessa molemmat miettivät seksin harrastamista. Joko se on ajankohtaista, pitääkö meidän tänään rakastella? Älä luo turhia paineita pelkällä elokuvalla. Vielä kiusallisemman tilanteesta saat, jos vanhempasi katsovat elokuvaa kanssanne.

5. Strippibaariin meno

Viimeinen asia, mitä nainen haluaa treffeillään nähdä on mies pujottamassa seteleitä toisen naisen alushousuihin tai rintaliiveihin. Suhde on todennäköisesti ohi, ennen kuin se ehtii alkaakaan.

6. Treffeille ampumaradalle?

Jos et tapaile ampumaharrastajaa, ampumarata kuuluu kiellettyjen treffipaikkojen listaan. Aseet voivat pelottaa monia, joten unohda ne.

7. Illan viettäminen kavereiden kanssa

Jos sinulla on treffit, älä yhdistä niihin ajanviettoa kavereidesi kanssa. Miehet eivät jaksa kuunnella naisten höpöttelyä, eikä naiset jaksa kuunnella miesten armeijajuttuja tai “hyviä” vitsejä. Deittisi tuntee olonsa varmasti ulkopuoliseksi.

8. Baari-iltaa viettämään

Treffit baarissa hieman drinkkejä nauttien voi kuulostaa helpolta vaihtoehdolta, mutta se ei ole hyväksi. Hyvänä perussääntönä on, älä vie deittiäsi klubille, vaan löydä deittisi klubilta. Klubit ovat uusien mahdollisten treffikumppaneiden etsimistä varten, ei treffipaikka.

9. Deitti mukaan luokkakokoukseen

Luokkakokouksissa muistellaan menneitä. Jos viet tapaamiseen mukanasi jonkun joka ei ole ollut kokemassa noita hetkiä, teet hänen olonsa varmasti epämukavaksi. Jos haluat kertoa deitillesi kouluajoistasi, näytä hänelle esimerkiksi vanhoja luokkakuviasi.

10. Hautajaisiin osallistuminen

Treffeillä pidetään hauskaa, joten hautajaiset ei ole oikea paikka treffeille. Voit ajatella, että viemällä deittisi hautajaisiin, näytät hänelle, kuinka vakavissasi olet, mutta kannattaa keksiä tilalle jotain muuta.

NÄÄKI KAIKKI RIIPPUU IHMISISTÄ MUTTA MUN TREFFIVINKKI: JÄTTÄKÄÄ PUHELIMET TIÄXÄÄ KOTIIN JA MENKÄÄ HILJASEEN PAIKKAAN ISTUUN JA JUTTELEEN JOS HALUUTTE OIKEESTI NIINKU TUTUSTUA .,.,

nena6abd1289c

ÄLÄ VALEHTELE.,.,.,.

nielasec41d6

TOTTAMUUTE.,,..,

JOO JOS OOTTE KOULUSSA NIIN PYSYKÄÄ KOULUSSA VAA ÄLKÄÄ LÄHTEKÖ MIHKÄ KIKKAILEE

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,