17.02.2014 seopetriii

PETRIN BLOGI: maanantai MAITOoo., OHJE: minne voit laittaa mielipitees

KOOLLA VÄLIÄ,.,.??? MITÄ MIELTÄ LIKAT LIKAT,.???

PAIKKA9896b0ac9

10PROSSAA,.,.KIVA TIETÄÄ,.,..,

Leijonien peliaika VARMISTUI

Leijonat kohtaavat puolivälierävastustajansa keskiviikkona klo 14.30. Suomen aikaa.  Vastaan asettuu voittaja tiistaisesta karsintapelistä Venäjä-Norja eli todennäköisesti isäntamaa Venäjä. Otteluparin voittaja pääsee lauantaisiin välieriin eli pelaamaan olympiamitaleista.

Puolivälierien aikataulu Ruotsi – Itävalta/Slovenia klo 10

Suomi – Venäjä/Norja klo 14.30

Kanada – Sveitsi/Latvia klo 19

USA – Tshekki/Slovakia klo 19

NYTSITTE SITÄ LEIJONALÄTKÄÄÄÄÄÄ EIKÖHÄN SE RYSSÄ KUITENKI OLE SE VASTUSTAJA.,.,JOLLEI KÄNÄDÄ PELI OLLU JO KOVA NIIN NYTO KANS ÄÄRETTÖMÄN KOVA PELI TULOSSA VITTUETTÄ JÄNNITTÄÄ JO!!! http://www.leijonalatkaa.com/ KLIKKAA TÄSTÄ JA YRITÄ TEHÄ MULLE MAALIA JA LUKASE MUN PELIANALYYSIT,.

valentined9046ea

TÄMMÖNE PITÄÄ HOMMATA.,.,IHAN MUUTENKI VAA..,TOTAHA VOIS KÄYTTÄÄ KOSKAVAA,.,.

NOKIA895795bb

NOKIA RENKAAT LISÄMUISTILLA,.,.??? BONUSTISSIT.,.,

ONKO SULLA POKKAA.,,.??SIIS VITTU KUINKA HULLUU,.,.KATTOESSA SAATANA MAHAAN SATTUU JA JALAT SPAGETTIA.,,.

runkrandymarshjizzhh9

EI IRRONNU VIIKONLOPULLA NIIN MAANANTAI MÄLLIT VÄHÄ LÄHTEE KÄSISTÄ,..,

20 krapulan kaameaa muotoa

Nuorallatanssidarrasta vieraassa kehossa -darraan.  Millainen olo sinulla on tänä aamuna? Maistuiko alkoholi eilen? Kenties liikaakin? Ei se mitään, me ymmärrämme. Jotta voisit paremmin tunnistaa olotilasi hienostuneet vivahteet, listasimme 20 erilaista krapulan muotoa oppaaksesi. Kenties tunnistat itsessäsi yhden tai useamman?

1. Krapulaton krapula

Nouset ryyppyseurueesi raunioista kuin Dionysoksen siunaama feenikslintu. Siinä missä muut kykenevät korkeintaan ryömimään vessaan halailemaan posliinia, olet sinä jo ennen puoltapäivää joogannut, käynyt brunssilla ja ulkoiluttanut koiran. Ja kerrot sen tietenkin Facebookissa, sinä onnekas paskiainen.

It`s Sunday and I`m still feeling the Friday hangover.

2. Juopunut krapula

“Hhetkinen, minullahan on vhallan mainio ja rheipash olo”, mietit herätessäsi. Mutta hetkinen, miksi ajatuksesi sammaltavat? Koska olet yhä humalassa, senkin rappiollinen juoponretku. Olet ryypännyt itsesi krapulan tahmaisen kouran ulottumattomiin – ainakin hetkeksi.

3. Sovituskrapula

Olet ollut paha, paha, paha ihminen, ja sinun on sovitettava syntisi. Voisit pukeutua Krapulamiehen sankariviittaan ja kirmata kaduille valistaaksesi viinan kiroista, jos päätäsi ei särkisi niin kovasti. Tyydyt takertumaan elämäsi riekaleisiin siivoamalla ja tiskaamalla ja kuvittelemalla, että se tekee sinusta paremman ihmisen. Ei se tee.

Joo, ihan kuin minä oksentaisin tämän 5 000 euron puvun päälle. Älä viitsi!

Joo, ihan kuin minä oksentaisin tämän 5 000 euron puvun päälle. Älä viitsi! (COLOURBOX.COM)

4. Mässäilykrapula

Tilaat pizzan pekonilla, kinkulla, jauhelihalla, pepperonilla, kananmunalla ja uppopaistoaltaan pohjalta äyskäröidyllä öljyllä, mutta pystyt syömään yhden viipaleen ennen kuin sinulle tulee huono olo ja voi hyvä jumala mitä sinä oikein ajattelit.

5. Janokrapula

Maailman kuivin paikka ei enää ole Atacaman autiomaa, vaan sinun suusi. Totta kai krapulassa janottaa, mutta sinä haaveilet täyttäväsi kylpyammeesi kokiksella ja juovasi kaiken. Mummolta joululahjaksi saatu kitkerä tyrnimehukin on ihanaa nektaria. Mikä tahansa kelpaa – paitsi alkoholi.

6. Lupauskrapula

“En juo enää koskaan. En enää koskaan tilaa shotteja hetkeä ennen pilkkua. En enää koskaan käy festareilla/lähibaarin shotti-illassa. En enää koskaan juo Jartsan tekemää absintti-maito-päärynämehu-boolia. Ai ensi perjantaina? No kai mä parilla voin käydä.”

7. Liikutuskrapula

Liikutut helpommin kuin alelaarista tuttu iskelmälaulaja Vain elämää -ohjelmassa. Purskahdat itkuun, kun huomaat että neljän lihan pizzatilauksestasi uupuu kinkku. Pillität vuolaasti, kun John Matrixin tytär siepataan Commando-elokuvassa. Söpöt kissavideot muuttavat sinut vollottavaksi ihmismytyksi.

MITEN NE SAATTOIVAT TEHDÄ SINULLE NOIN, JOHN!

MITEN NE SAATTOIVAT TEHDÄ SINULLE NOIN, JOHN! (COLOURBOX.COM)

8. Seurankipeä krapula

Haluat, että joku pitää sinua sylissä, silittää päätäsi ja kuiskii lohdun sanoja. Menet kutsumatta ja puoliväkisin lojumaan ystäväsi sohvalle ja oletat, että hän kestää löyhkääsi ja kikatuskohtauksiasi ja pitelee hiuksiasi, kun oksennat hänen vessaansa, jonka hän siivosi juuri eilen.

OLKAA HILJAA JA YMMÄRTÄKÄÄ MINUA.

OLKAA HILJAA JA YMMÄRTÄKÄÄ MINUA. (COLOURBOX.COM)

9. Lemmekäs krapula

Hei beibi. Löyhkään raadolle ja saatan oksentaa minä hetkenä hyvänsä, mutta olen todella kiimainen. Joten miten olisi? Beibi?

10. Mikä kuoli suuhuni -krapula

Suussasi vellovan kuvottavan maun ainoa järkeenkäypä selitys on, että jokin pieni, luultavasti viemäreissä viihtyvä ja mädäntyneellä ruoalla elävä eläin ryömi yöllä suuhusi, teki tarpeensa ja kuoli sinne. Voit kurlata pullollisen suuvettä, eikä maku katoa mihinkään.

11. Mitä tuli juotua -krapula

Seitsemän kaljaa, kaksi lasia viiniä, Sininen enkeli… Kuka muka on juonut Sinisiä enkeleitä 80-luvun jälkeen? Entä kenen idea oli tilata shotteja kaksi minuuttia ennen pilkkua? Käyt läpi listaa edellisillan juomista hintoineen, ja vuorotellen jokaisen maku palautuu kielellesi.

12. Häpeäkrapula

Edellisillan tapahtumat pyörivät lakkaamatta mielesi valkokankaalla (Dolby Digital, HFR, 3D). Ei se mitään, että päätit kiivetä pöydälle laulamaan Aikuista naista, mutta oliko pakko kaataa kaikkien oluet ja keinutella lantiota irstaasti pomon vaimon suuntaan? Häpeä voi korventaa sinua, vaikket olisi tehnyt mitään (ks. vainoharhakrapula) tai et muista mitä tuli tehtyä (ks. hämärän rajamailla -krapula).

Okay here we go, the first hangover of the year

13. Vainoharhakrapula

“Tämä kipu ei tunnu yhtään tavalliselta krapulalta. Varmaan syöpä. Joka vei muistinkin. Siis pyysinkö mä Tiina-Petteriä eilen mun luo. Mitä jos se tulikin tänne. Mitä jos se on vieläkin täällä. Ihan kuin kylpyhuoneesta olisi kuulunut kolahdus. Laitoinko mä ulko-oven kiinni. Olenko mä edes kotona. En uskalla avata silmiä. Entä jos olenkin bussissa ja kaikki tuijottaa. Kuka nauroi? Ihan varmasti mulle.”

14. Erakkokrapula

Haiset hirvittävälle ja olet hiestä niljainen. Luonnonlakeja uhmaava hiuspehkosi on kuin 80-luvun kamalimpien hiustyylien muotopuoli jälkikasvu. Et halua nähdä ketään etkä halua, että kukaan näkee sinua. Vedät verhot ikkunaan, panet puhelimen äänettömälle ja vedät peiton pääsi yli. Tilaat pizzan kotiin, vaikka alakerrassasi on kolme ravintolaa ja kauppa. Tilauksesi yhteydessä kainosti toivot, että kuski pudottaisi pizzan postiluukusta.

15. Vieraassa kehossa -krapula

Lakkasit juomasta puoli viideltä aamuyöllä, kun yökerhosta salakuljettamasi drinkki särkyi sirpaleiksi aivan kuin itsetuntosi narikkajonossa tuntia aiemmin. Sisäkorvasi ja motorinen aivokuoresi jatkavat kuitenkin yhä bileitä. Sinun täytyy asettua lattialle makaamaan, jottei huone pyörisi niin pahasti. Matka vessaan on kuin 110 metrin aitajuoksu silmät sidottuna. Varsinkin kun lattiaa peittää lasinsirujen matto epäonnistuneiden nesteytysyritysten jäljiltä.

Jos vain tuijotan tuota mukia tarpeeksi kauan, ehkä neste imeytyy minuun.

Jos vain tuijotan tuota mukia tarpeeksi kauan, ehkä neste imeytyy minuun. (COLOURBOX.COM)

16. Nuorallatanssikrapula

Jos säilytät juuri sen asennon, josta hetki sitten havahduit, elimistösi pysyy tasapainossa ja kaikki on hyvin. Jos vain et liikahda milliäkään. Milliäkään. Vaikka nenääsi kutittaa. Ja oikeastaan sinun pitäisi mennä vessaan. Ja hups, pian sinulla onkin jo…

Tämä... on... ihan... hyvä... kunhan... en... liiku.

Tämä… on… ihan… hyvä… kunhan… en… liiku. (COLOURBOX.COM)

17. Epätoivokrapula

Herätessäsi olit ehkä hetken siedettävässä asennossa, mutta sitten kaikki meni. Olet maannut peiton alla, peiton päällä, sikiöasennossa sängyn alla ja kerällä kylpyhuoneen lattialla eikä mikään helpota hirvittävää oloasi.

18. Oksennuksen 50 sävyä -krapula

Koko olemassaolosi on kiertynyt väkivaltaisesti kouristelevan mahasi ja ruokatorvesi ympärille. Millään muulla ei ole väliä. Mitään muuta ei ole.

19. Hämärän rajamailla -krapula

Heräät tuntemattomasta paikasta ilman vaatteita, lompakkoa, puhelinta ja muistikuvia. Eilisilta on sarja hajanaisia välähdyksiä, jotka eivät tunnu mitenkään liittyvän toisiinsa: ensimmäisen oluen raikkaus suussasi, ensimmäisen shotin puraisu, kylmä katu poskea vasten, diskopallon alla vaihdettu suudelma, koirien haukuntaa, tanssiva kumipukuinen hahmo. Yrität muodostaa selvää kuvaa illan tapahtumista, mutta tuntuu kuin kurkistaisit viinalta löyhkäävään kaleidoskooppiin. Taitavalla etsiväntyöllä voit ehkä saada selville mitä tapahtui, mutta hei, luultavasti et halua tietää.

20. Phil Collins -krapula

LÄHES KAIKKI NOISTA TULLU KOETTUA,.ONSE VAA VITUN MIELENKIINTONE OLOTILA JOSKUS HUH.,,.

photobomb

PHOTOBOMB LEVELI MESTARI.,.,HAMMASHYMYLLÄ JA KYRPÄ TISKIIN,..,

orallight_a467a51fa1_o

PIMEESEEN SUOMEEN IHAN HYVÄ TUOTE..,TOSIN TYKKÄÄN HARRASTAA MIELUMMI VALOT PÄÄLLÄ.,.,

MÄÄ OON VUODEN MIÄS,.,.,.TAAS!!!

opinion

MITÄ SÄÄ VOIT TEHÄ SUN MIELIPITEILLE,.,.HAHAHAHAHAHAHAH EI KIINNOSTA!!!!!!!!!!!!

Julkkiskokki etsii rakkautta Suomesta!

Amerikansuomalainen huippukokki Stefan Richter etsii rakkautta Suomesta uudessa sarjassa.

Stefan Richter kokkaa muiden muassa Petri Nygårdin kanssa.

Stefan Richter kokkaa muiden muassa Petri Nygårdin kanssa. (TV5)

Richterin asteikko

TV5 klo 22.00

Alkaen 11. maaliskuuta

Maaliskuussa alkavassa Richterin asteikko -sarjassa amerikansuomalainen huippukokki Stefan Richter etsii elämänsä rakkautta kesälomalla Suomessa. Ensimmäisessä jaksossa mies esittelee Amerikan kotinsa, ravintolansa, ystävänsä ja aseensa. Richter kokkaa Ruotsin Miljonääriäideistä tutun Päivi Hackerin kotona Beverly Hillsissä, reuntoutuu Venice Beachilla ja järjestää Malibussa grillibileet, joihin myös poliisi saapuu kutsumatta paikalle. Kahdeksanosaisen sarjan seuraavissa jaksoissa Richter lomailee Suomen kesässä, kokkaa kavereilleen ja etsii elämänsä suurta rakkautta. Apuun kutsutaan muiden muassa räppäri Petri Nygård. Ensimmäisenä Richter suuntaa Suomeen päästyään Anssi Kelan keikalle ja Miss Helsinki esittelee hänelle pääkaupungin menomestat. Richterin henkivartijana, uskottuna olkapäänä ja tarvittaessa myös tulkkina toimii juontaja Kristiina Komulainen.

Los Angelesissa asuva Richter tuli tunnetuksi USA:n Top Chef -ohjelmasta vuonna 2009. Hänet on nähty myös ohjelman suomalaisversiossa vierailevana tuomarina. Kisan jälkeen tamperalaislähtöinen Richter on avannut synnyinkaupunkiinsa kaksikin ravintolaa.

STEFAN ON HUIKEE ÄIJÄ JA KOVA KOKKI VÄHÄNIINKU MÄÄKI.,!!!!! HYVÄ TAMPERE!!

rintsc1027bf

VAIKEUSLEVELIT.,.,.,TOSTA SEURAAVAT LEVELIT TARVIIKI JO KIRVESTÄ TAI SIRKKELISAHAA.,.,.,

pala5fbfca7c1

LEGOPALAPELI,.,.??? KAIKKEE PITÄÄ OLLA..,

AUTOPESULOITTEN KURKO PAINAA MENEE KOMEESTI,..,!!!

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,