27.01.2014 seopetriii

PETRIN BLOGI: MAANANTAI LYPSYLLE.??,,,,, puristetaa niitä ettei tuu syöpää,!!!!!.,

NYTO SITTE MADALLUTETTU KUNNOLLA.,.,TARPEEX JO,.??? UPEESSA LINTASSA MENNÄÄ.,,..,

mitaing

PIKKU MONSTERI EIO HÄIRINNY KAKKAHÄTÄÄ,.,.SILLON MENTÄVÄ KUN ON MENTÄVÄ.,!!!

Googlen älylasit valjastettiin petipuuhiin

Google Glass -älylaseja voi hyödyntää myös intiimeissä petipuuhissa.  Google on tähän asti pysynyt tiukkana sen suhteen, ettei sen älylaseille ole tuotu pornografista sisältöä. Lähiaikoina Google Play -sovelluskauppaan tulee kuitenkin tarjolle sovellus, jolla materiaalia voi kuvata itse lasien avulla. Glance-sovellus hyödyntää älylasien kuvausominaisuutta silloin, kun molemmilla osapuolilla on omat lasit. Sovellus yhdistää molempien “näkymät” siten, että molemmat näkevät aktin toistensa vinkkelistä. Sovelluksen kehittäjät korostavat, että pariskuntien tuotoksia ei tallenneta mihinkään vaan käyttäjä voi varastoida videon ainoastaan omalle mobiililaitteelle. Jos käyttäjä ei halua tallentaa videota, se tuhoutuu lopullisesti. Glance mainostaa itseään sovelluksena, joka näyttää seksin eri kuvakulmista. Käyttäjä voi siis nähdä, miltä hän näyttää toisen osapuolin silmin katsottuna intiimin hetken aikana. Eri asia on, kuka haluaa nähdä itsensä kyseisessä tilanteessa.

Komento aktivoi kuvauksen

Sovellus käynnistyy lausumalla “OK Glass, it’s time”. Kun kuvaus on valmis, lasit tottelevat lopetuskäskyä lauseella “OK Glass, pull out”. Ohjelman voi yhdistää esimerkiksi kodin valaistukseen tai musiikkijärjestelmään niin, että parin yhteisestä hetkestä tulisi mahdollisimman miellyttävä. Sovellusta voi käyttää myös seksivinkkien antamiseen, komentamalla laseja lauseella “OK Glass, give me ideas” Huffington Post -verkkojulkaisun haastatteleman sovelluskehittäjän mukaan osa ihmisistä ei halua tallentaa omia seksikokemuksiaan eikä ole kiinnostunut uudesta mahdollisuudesta älylasien hyödyntämiseen.

– Silti on paljon sellaisia, jotka haluavat kokeilla tätä, Sherif Maktabi, yksi kehittäjistä, kertoo.

Kehittäjät ovat julkaisemassa lähiaikoina maksuttoman iPhone-version. Google Glass -älylasit tuodaan myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

OK DUMB ASS PULL OUT !!!!! OK HELP ME GIVE ME IDEAS HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH EIJUMALAUTA,.,.MUTTA AINA SANONU TEKNOLOGIA ON MEIDÄN PUOLELLA..,

tukka047

ENS KESÄN TUKKAMUOTI KERTAA KAXI.,.,!!!!!

manipula046

HUONO HÄMÄYS EI MEE LÄPI VAI ONKO NÄÄ JOTAI SUPERGEENI KASVATETTUJA BANAANEJA.,,..,

KELTANEN HEDELMÄ.,.,???? MIKÄSENY OLIKAA,.,.

pidat043

SÄÄ SEN VITTU HALUSIT NIIN SÄSAAT PITÄÄ KIINNI SIITÄ JA KOTIINKULJETUSTA EI MAXETA,.,.!!!

muoti-037

RÄPPÄREILLE BLING BLING KORUUU.,.,.,

Tori Spellingin mies hakeutui hoitoon

Dean McDermott kertoo hakeutuneensa hoitoon fyysisten ja henkisten ongelmiensa vuoksi.  Beverly Hills 90210 -tähti Tori Spelling on ollut kohun jos toisenkin kohteena viime aikoina. Joulun aikana huhuttiin, että Spellingin mies Dean McDermott olisi pettänyt näyttelijää. Samaan aikaan kuiskittiin McDermottin loputtomista seksihaluista. 47-vuotiaan miehen kerrottiin halunneen seksiä joka päivä, myös silloin, kun pariskunnan nuorin lapsi oli pitänyt Tori-vaimoa valveilla koko yön. Nyt McDermott kertoo People-lehdelle välittämällään tiedotteella hakeutuneensa hoitoon.

– Olen todella pahoillani tekemistäni virheistä, jotka ovat aiheuttaneet tuskaa perheelleni. Otan täyden vastuun tekemisistäni ja olen hakeutunut vapaaehtoisesti hoitolaitokseen käsittelemään joitakin terveydellisiä ja henkisiä ongelmia, McDermott sanoo tiedotteessa.

– Olen kiitollinen saadessani tarvitsemaani apua, jotta voin tulla sellaiseksi aviomieheksi ja isäksi, jollaiset perheeni ansaitsee.

Spelling ja McDermott ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta ja heillä on neljä yhteistä lasta.

EN YHTÄÄ IHMETTELE,..,,.KATOIN JOTAI TV REALITYÄ TÄSTÄ PERHEESTÄ JA VITTU NIILLÄ OLI JOTAI SIKOJA JA MUITA HULLUJA ELÄIMIÄ SIELÄ SISÄLLÄ KOTONA.,.,.,.,

pakattu020

KAIKKI TAI EI MITÄÄN!!!!!!!!!

TEHÄÄ TIÄXÄÄ SILLEE KUN NISÄKKÄÄT TUOLA DISCOVERI KANAVALLA TÄH.,.,

siivoo030

JONKUHA NÄÄKIN ON VITTU SIIVOTTAVA.,.,.,EI HUIMAA YHTÄÄ.,,.ONKO SULLA POKKAA,..,????

limo-012

KEXELIÄÄT MUTTA ANKEET PINTALIITÄJÄT JULKKIS LIMUSIINIIIN VAIKKA VÄKISIN!!!,.,.

Verisenä baariin kävellyt mies vaikenee

TAMPERE Yltäpäältä veressä ollut mies käveli perjantai-iltana tamperelaiseen ravintola Kivenheittoon.  Rikoskomisario Vesa Järvenpää kertoo, että 80-luvulla syntynyt verinen mies ei vieläkään ole kertonut, miten selässä olleet hurjat vammat ovat syntyneet.

-Tapahtumien kulkuun ei ole saatu selvyyttä, Järvenpää sanoo.

Aamulehden mukaan mies oli kertonut ravintolan asiakkaille, että häntä oli isketty kirveellä selkään. Miehellä oli iso, verinen vekki selässä, mutta sairaalahoidolle ei ole enää tarvetta.

TAMPEREELLA TAPAHTUU HUH PARI HOMMAA JA MUUTAMA HATARA MUUTTUJA TAINNU OLLA ILLANVIETOSSA MUTTA EINYMITÄÄ MUTTA KYLLÄNY AINA BAARIIN PITÄÄ PÄÄSTÄ,.!!!!

nixat001

VITTU MITKÄ NIXAT.,.,!!!!!! EI TAINNU KELLÄÄ OLLA NIKOTIINIPURKKAA.,.,????

TÄÄO OIKEETA VITUN REALITYÄ HÄH!!!! AIKA SITKEE HAHMO!

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,