20.12.2013 seopetriii

PETRIN BLOGI: pikkujoulu PERJANTAI perrzzzeettt!!! KUINKA VAPAA SÄÄOOT VKNLOPPUNA?????

EIVITTU MIKÄ SOPPA.,,.VAIMO PETTÄÄ POJAN KAVERIN KANS HAHAHAHAAH

vapaaes-020

NIIN KUINKA VAPAA SÄÄ OOT TÄNÄ VIIKONLOPPUNA,.,.????

P-Korean sotilasjohto uhkaa armottomalla KOSTOLLA

Pohjois-Korea on uhannut Etelä-Koreaa armottomalla iskulla ilman ennakkovaroitusta.  Mielenosoitukset Etelä-Koreassa ovat saaneet Pohjois-Korean uhkaamaan naapurivaltiota “armottomalla” iskulla ilman ennakkovaroitusta, Etelä-Korean puolustusministeriö kertoi perjantaina uutistoimisto AFP:n mukaan. Uhkaus sisältyi viestiin, jonka Pohjois-Korean ylin sotilaallinen elin Kansallinen puolustuskomitea lähetti kuuman linjan kautta.

Taustalla on Pohjois-Korean entisen johtajan Kim Jong-ilin kuoleman kaksivuotispäivänä tiistaina järjestetty mielenosoitus, jossa eteläkorealaiset konservatiiviryhmät polttivat Pohjois-Korean johtajia esittäviä nukkeja. Nuket esittivät nykyistä johtajaa Kim Jong-unia, hänen edesmennyttä isäänsä Kim Jong-iliä ja isoisää Kim Il-sungia. Etelä-Korean puolustusministeriö ilmoitti vastanneensa uhkaukseen varoittamalla, että kaikkiin provokaatioihin reagoidaan ankarasti. Huhut Pohjois-Korean sisäisestä valtakamppailusta ovat herättäneet huolta sen jälkeen, kun viime viikolla Kim Jong-unin tädin mies ja entinen neuvonantaja Jang Song-thaek teloitettiin. Pohjois-Korea on toistuvasti uhannut iskuilla etelänaapuriaan. Viime viikkoina maiden välit ovat jälleen kiristyneet usean kuukauden tyvenen jälkeen.

HIRVITTÄÄ JO PALJOKO JENGII KUOLEE TÄN TAKIA JAVITTU PAHINTA TÄSSÄO SE ETTÄ ME EI EDES TIEDETÄ SIITÄ SITTE.,,..,

yhdessa040

MUISTAKAA TIIMITYÖ ENNENKAIKKEA.,.,!!!!

vioristoratadrc7yw

KUINKA KIWAA VOI OLLA VUORISTORADASSA,.,.?????? SIIS TOSI KIVA!!!!!!

VITTU MULLA HEITTÄÄ SILMISSÄ!!!!

bitches

JOO VITTU EI KUKAA TYKKÄÄ VALITTAJISTA.,.,.,

VR ostaa veturit Siemensiltä 300 miljoonan euron hintalappu

VR:n uudet sähköveturit toimittaa saksalainen Siemens. Yli 300 miljoonan euron arvoinen kauppa on VR:n historian suurin.  Nyt tilatut 80 veturia toimitetaan vuoteen 2026 mennessä. Ensimmäiset kymmenen niistä aloittavat liikenteessä jo vuonna 2017, VR kertoo. Tilaukseen sisältyy myös optio 97 veturin lisätilauksesta. VR:n mukaan uusien veturien huippunopeus on 200 kilometriä tunnissa, ja ne nopeuttavat junaliikennettö. Niillä korvataan vanhat Sr1-malliset sähköveturit, jotka hankittiin Neuvostoliitosta jo 1970-luvulla. Veturit räätälöidään suomalaisiin sääoloihin sopiviksi. Niiden luvataan toimivan jopa 40 asteen pakkasessa. Vetureiden alustan rakennetta on parannettu lumen kerääntymisen välttämiseksi. Hankittavat veturit kuuluvat Siemensin uuteen Vectron-tuoteperheeseen, jota on testattu muutamien vuosien ajan Keski- ja Pohjois-Euroopassa. Yksi veturi voi vetää reilut 2 000 tonnia painavan junan. VR:n ja Siemensin sopimus viimeistellään alkuvuoden aikana.

JAA RAHAA KERÄTÄÄ.,.,.,MEINAAKO NE KÄTEISKAUPALLA HOITAA OSAN TOSTA 300 KUN VIIME AIKANA KUN OON MATKUSTANU JUNASSA ON VAA TIÄXÄÄ KÄTEINEN KÄYNY KÄRRYSSÄ.,.,.,JA TÄN JÄLKEE NE TOTTAKAI NOSTAA LIPPUJEN HINTAA IHA NORMAALISTI.,.,TAITAA OLLA KOHTA VITTU HALVEMPI LENTÄÄ KÖÖPENHAMINAN KAUTTA KUN MENNÄ TRE-HKI JUNALLA..,.!!!

deittipic16

MUIJIA ON VÄLILLÄ VAIKEE LUKEE.,.,.,

hitler5

SÖPÖ MUTTA ONKO LIIKAA AATUA.,.,????

TÄÄ PUKKI PITÄÄ KESYTTÄÄ RARE EXPORTTIII.,.,,.

hukassac2b42f4df

HUKASSA..,??? OLETKO SE SINÄ.,.,TAI EDES SINNEPÄI.,.,SOITELKAAS,..,

Justin Bieber radiossa: Aion lopettaa

19-vuotias Justin Bieber kertoi radiohaastattelussa lopettavansa uransa seuraavan albumin tultua ulos. Poptähti Justin Bieber oli tiistaina Power 106 -radioaseman haastattelussa Los Angelesissa. Bieber hätkähdytti kertomalla, että hän harkitsee uransa lopettamista.

– Uuden albumin jälkeen aion itse asiassa jäädä eläkkeelle, Justin pamautti.

Suorassa lähetyksessä samaan aikaan sudiossa olleet ihmiset äännähtivät ällistyksestä.

– Mitä? radiojuontaja Kurt Alexander sai suustaan.

Justin oli esittänyt ajatuksensa itsevarmana. Läsnäolleiden reaktion huomatessaan Justin kuitenkin lievensi sanomisiaan ja selitti, ettei hän ole vielä ihan varma päätöksestään.

– Haluan kasvaa artistina ja ottaa askeleen ulospäin. Haluan, että musiikkini kypsyy, Justin selitti.

Justin kertoi, että suurin syy muutoshaluun on se, että julkisuus ei enää kiinnosta häntä. Hän sanoi olevansa esillä vain faniensa ja musiikkinsa takia. Justin kielsi haastattelussa, että julkisuus olisi mennyt hänellä päähän.

– Ihmiset luulevat, että olen ylimielinen, mutta en ole. Olen ollut aina toisista huolehtiva ja välittävä henkilö.

– Olen 19 ja sen takia tulen tekemään virheitä. Se on väistämätöntä.

Justin on kerännyt 13-vuotiaana alkaneella urallaan omaisuuden, jonka avulla hän voisi hyvinkin jäädä jo nyt eläkkeelle ja viettää rahojensa turvin huoletonta elämää päiviensä loppuun saakka.

ELÄKKEELLE??? HAHAHAHAHAHAHAHAHA.,., 19VEE.,.,ELÄKKEELLE TEKEMÄÄ MITÄ???.,MUN VEIKKAUS OLIS ETTÄ PÄÄTYIS SAMALLE TIELLE KUN TOI YXIN KOTONA TÄHTI MACALAY CULKIN,.,.JUSTINIA TAIS VÄSYTTÄÄ VÄHÄ TÄLLEE LOPPUVUODESTA NIIN PÄÄSI TOMMONE VITUN EMÄVALE.,.,TAUKO JA ELÄKE ON KAX IHAN VITUN ERIASIAA.,.,

iphone001

KAIKKEE PITÄÄ OLLA,.,.,

huh1-004

HUH VULVAAAA TULVAAAAAA ELI ETOO RASKAANA.,.,,!!!!!!!!

VOI KUSI,.,.

1391719_10151892837360042_182322482_n PixMix584-018

VALMIS MIHIN VAAN LEVY KAUPOISSA NYT!!!!!! TILAA TÄSTÄ LEVYKAUPPA ÄXÄSTÄ KLIK KLIK KLIKKAA TÄSTÄ VAA!!!!

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,