29.11.2013 seopetriii

PETRIN BLOGI: TÄNÄÄ KLAUKKALA!! perjantai BÄRRSSHHEEETTT!! älä ikinä luovuta!! HUOMENNA UUSIKAUPUNKI !!!!

VITUN TYHMÄ KIIRE IDIOOTILLA,..,.,!!!

lomalla_14

JOS VOITTASIN LOTOSSA MUUTTASIN TONNE,..,,..,TAI AINAKI MENISIN TONNE LÖMÄLLE,.,.,.,

Nämä vievät miehen SEKSIHALUT

Ethän vain sorru näihin, nainen?  Seksi on luonnollinen osa elämää. Seksuaalinen halu on kuitenkin monimutkainen asia. Everyday Health -sivusto listasi seitsemän asiaa, jotka parisuhde-eksperttien mukaan torppaavat miehen halut. Vältä siis näitä!

1. Olet läheisissä väleissä hänen kavereittensa kanssa

Voisi kuvitella, että on hyvä jos hänen ystävänsä ovat sinunkin ystäviäsi. Tutkimusten mukaan näin ei aina ole. American Journal of Sociology -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan liian läheiset välit miehen ystävien kanssa voivat lietsoa mustasukkaisuutta ja jopa aiheuttaa erektiohäiriöitä.

– Miehesi haluaa todennäköisesti tuntea, että hänellä on aarre (sinut), eivätkä hänen kaverinsa pääse käsiksi siihen, sanoo psykologi Gilda Carle.

2. Olet viehättävämpi kuin hän

Oletko sinä se pariskunnan ainoa kauniilla ulkomuodolla siunattu yksilö? Tämä ei ole välttämättä hyvä juttu, sillä se voi aiheuttaa toiselle pelkoja ja riittämättömyyden tunteita.

– Mies haluaa tuntea itsensä onnekkaaksi, mutta hän ei halua olla epävarma, kuvailee parisuhdeasiantuntija April Masini.

Valencian yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan kauniin naisen seurassa oleminen nostaa miesten kortisolitasoa. Tämä taas ei ole hyvä juttu makuuhuonepuuhien kannalta. Kortisoli on stressihormoni, ja stressi puolestaan on yksi yleisimmistä erektiohäiriöiden syistä.

Masinin mukaan ongelmaa voi kuitenkin torjua yksinkertaisella konstilla: puhumalla.

– Jos olet viehättävä nainen, ja kiinnostunut miehestä jonka kauneus on lähinnä sisäistä, pidä huolta siitä, että hän tietää kuinka kuumana häntä pidät!

3. Käytät liikaa hajuvettä

Hajuveden tuoksu saa hänen päänsä pyörälle, eikö niin? Ei välttämättä, ainakaan hyvällä tavalla. Vahva tuoksu voi tappaa miehen seksihalut monestakin syystä. Länsi-Georgian yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan lähes 30 prosenttia pitää hajustettuja tuotteita ärsyttävinä. Lisäksi parfyymi voi laukaista päänsärky- tai allergiakohtauksen.

– Kysy mieheltä, mitä hän pitää tuoksustasi, sanoo Carli. Hän muistuttaa, että ihmisten tuoksumieltymykset ovat erilaisia: sen vuoksi ei kannata loukkaantua, jos toinen pyytää vaihtamaan tuoksua tai vähentämään sen käyttöä.

4. Kuorsaat

Tutkimukset sen todistavat: moni seksielämä on kuihtunut ja parisuhde katkennut kuorsaamisen takia. Yhdysvaltain kansallisen unitutkimussäätiön mukaan noin 24 prosenttia aviopareista päätyy nukkumaan eri makuuhuoneissa kuorsaamisen takia. 17 prosenttia kertoo sen verottaneen seksin määrää.

Kuorsaaminen ei ole pelkästään miesten synti. Jos hänen kertoo sinun vetelevän liian äänekkäästi hirsiä öisin, kannattaa ongelmaan hakea apua.

5. Haastat jatkuvasti riitaa

Mikään ei tapa toisen seksihaluja varmemmin kuin jatkuva motkotus ja nälviminen. Parisuhdeongelmat aiheuttavat helposti myös erektiohäiriöitä. Sen vuoksi riitaa ei kannata haastaa ihan vain riitelemisen takia. Onnellisessa suhteessa kumppanit saavat toistensa olon hyväksi.

6. Et huomaa hänen masennustaan

Masennus on yleinen vaiva myös miehillä. Miehet kuitenkin hakevat siihen naisia harvemmin apua. Masennus vähentää seksuaalisia haluja ja voi myös haitata erektiota. Sen vuoksi toisen masennusoireita ei kannata sivuuttaa. Surullisuuden ja alakuloisuuden lisäksi masennus voi oireilla myös ärtyisyytenä ja levottomuutena.

7. Yrität muuttaa häntä

Naiset pyrkivät usein muuttamaan kumppaniaan. Tässä ei kuitenkaan kannata mennä liiallisuuksiin! Gilda Carlen mukaan mies haluaa tuntea, että hän kelpaa sellaisena kuin on.

ÄLÄ YRITÄ MUUTTAA MUA.,.,ÄLÄ HAASTA RIITAA VITTU IKINÄ.,.,ÄLÄ KUORSAA KOVEMPAA KUN MÄÄ.,.,LÄHEKKÖ PANEE???

lue7a29396

AIJAA OLIXULLA JOKU KOEVIIKKO VAI,..,?????

MAGNEEposter

PILLUMAGNEETTI,…,VAI MITÄ TÄSSÄ KUVASSA OIKEE TAPAHTUU,..,,..?????

SYDÄMMENSÄRKIJÄ.,.,KUKA SINÄ OLET.,.,????

luigi12luigi802018

VELJEXET MUTTA AINA VAAN TOINEN VOITTAA,..??? MITÄ VITUN PASKAA SE SEMMONE ON,..,???

Tässäkö maailman pelottavimmat sillat

Nämä matkailukohteet eivät ole niitä varten, joita huimaa korkeissa ja huojuvissa paikoissa.

Trift, Sveitsi.

Trift, Sveitsi. Trift-silta on Alppien pisin riippusilta kävelijöille. Vuosittain 20 000 vierailijaa kulkee Triftsee-järven ylittävää siltaa pitkin Trift-jäätikölle. Silta sijaitsee lähellä Gadmen-nimistä kylää Sveitsissä. Mittaa Triftillä on 170 metriä ja se sijaitsee noin 100 metrin korkeudessa.
Carrick-a-Reden köysisilta yhdistää pienen Carrickaderen saaren mantereeseen lähellä Ballintoyta Pohjois-Irlannissa. Köysisilta on vain 20 metriä pitkä ja 30 metriä korkealla. Joillekin turisteille sekin on liikaa, ja matkan taittamiseen tarvitaan venekyytiä.
Carrick-a-Rede, Pohjois-Irlanti.

Carrick-a-Rede, Pohjois-Irlanti.
U Bein, Myanmar.

U Bein -silta, Myanmar. Amapurassa, Myanmarissa sijaitseva U Bein on maailman pisin tiikkisilta. Silta on nimetty rakentajansa, pormestari U Beinin mukaan. Sillan tiikkipuut ovat peräisin vanhasta palatsista. Komealla puusillalla on mittaa 1,2 kilometriä.

TONNE KRAPULASSA HORJUUN ILMAN MATKAVAKUUTUSTA TIÄTENKI.,.,

lopakko0f7f7d7c1

PALJOKO SUN MUIJAKAVERI MAXAA,.,.???

lsda7d65b9

MONIKOHAN EPÄTOIVONE NISTI KÄYNY LIPASEE TIÄXÄÄ TOSTA.,.,PIILOKAMERAN PAIKKA,,.

OOXÄÄ MYÖHÄSSÄ VAI,..,???? EI HÄTÄÄÄÄÄÄÄ.,,..,

luovuta2

IKINÄ EI KANNATA LOPETTAA KESKEN JA LUOVUTTAA…,.,IKINÄ..,

lol86200392f081

KUKA SÄÄOOT MÄÄ OON KALJA,.,…,KALJOISSA,.,.,.

lävärileft

OTIT SITTE LÄVISTYXEN SILIMÄÄ VITUN IDIOOTTI.,.,,.

PYYHI HISTORIA,..,,..,PYYHI.,,.PYYHI.,.,.,PIKKU HIKI.,,.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,