05.07.2013 seopetriii

tänää KARKKILAAN!!! jaSEO perjantai PERSEEEEETTTT!!! huomenna SUMMER UP UP UP UP!!!

KATO ILMAN KÄSIÄ.,.,!!!!!.,.

ainoo279d7fa5

AINOO PLANEETTA MISSÄO KALJAA,..,PELASTAKAA MAAILMA.,,.!!!!

Pohdi näitä ennen yhden illan juttua!

Tuoreen tutkimuksen mukaan yhden illan jutut ovat yhteydessä ahdistukseen ja masennukseen. Tuntemukset voi kuitenkin välttää pohtimalla etukäteen näitä kysymyksiä.  Villin yön jälkeen olo on mitä parhain. Niin ainakin luulisi. Tuoreen amerikkalaistutkimuksen mukaan yhden illan jutut voivat kuitenkin johtaa aivan toisenlaisiin tuntemukseen. Journal of Sexual Research -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan ne ovat yhteydessä huonoon itsetuntoon, ahdistukseen ja masennusoireisiin. Tutkimukseen osallistui lähes 4 000 yhdysvaltalaista opiskelijaa. He vastasivat kyselyyn, joka koski heidän seksikäyttäytymistään, elämäntapojaan sekä mielenterveyttään. Tulosten mukaan sekä miehet että naiset, joilla oli viimeisen viikon aikana ollut yhden illan juttu, kärsivät todennäköisemmin masennuksesta, ahdistuksesta tai muista negatiivisista tuntemuksista. Tutkimuksen tehnyt professori Melina Bersamin Sacramento State -yliopistosta painottaa, ettei tämä välttämättä tarkoita vapaan seksin johtavan mielialaoireisiin.

– Voi hyvinkin olla myös niin, että masentuneet ja ahdistuneet opiskelijat hakevat satunnaisia seksisuhteita, pohtii Bersamin Women’s Health -lehdessä.

Lehden haastatteleman Kentuckyn yliopiston professorin Kristen Markin mukaan mielialaoireilta voi välttyä, jos pohtii seuraavia neljää kysymystä ennen satunnaista seksiä.

1. Mitä minä oikeasti haluan?

Jos haluat yhden yön jutulta vain seksuaalista nautintoa, niin antaa mennä. Mutta jos olet oikeasti etsimässä vakavampaa suhdetta, johtaa satunnainen seksi helposti vain pettymyksiin. Markin mukaan on myös tärkeää, että molemmat kumppanit haluavat samaa asiaa. Siksi odotuksista kannattaakin keskustella ennen sänkyyn hyppäämistä. Muuten luvassa voi olla vain pahaa mieltä.

2. Tunnenko itseni masentuneeksi tai ahdistuneeksi?

Orgasmi voi tuntua helpolta tavalta nostattaa mieltä. Mark muistuttaa, että esimerkiksi masennus on usein yhteydessä tunteisiin, ei fyysisiin tarpeisiin. Satunnainen seksi ei kuitenkaan tarjoa tunneyhteyttä toisiin ihmisiin, joten hetken nautinto ei tarjoa pysyvämpää apua.

3. Vaikuttaako toinen epäilyttävältä?

Kannattaa varmistua, että satunnainenkin kumppani kohtelee sinua kunnioittavasti. Jos hän vaikuttaa epäilyttävältä, kannattaa juttu unohtaa heti alussa. Sillä tapaa vältyt ikävyyksiltä siinä vaiheessa, kun toinen ei suostukaan turvaseksiin tai suuttuu, jos muutat mielesi.

4. Onko vielä joku syy, miksi tämä voisi kaduttaa huomenna?

Neuvo voi tuntua idioottimaiselta, mutta Markin mielestä itselleen on syytä olla äärimmäisen rehellinen. Esimerkiksi jos yhden illan jutut eivät ennen ole tuoneet tyydytystä, eivät ne todennäköisesti kannata nytkään. Kieltäytyminen on silloin sallittua. Entä jos satut kuitenkin sortumaan, ja kadut asiaa seuraavana päivänä? Kristen Markin mielestä maailma ei siihenkään kaadu.

– Älä ole ankara itsellesi. Ota juttu oppimiskokemuksena, hän sanoo.

LÄHINNÄ TOI VIIMENE LAUSE,.,.

arto_1

MUMMOT VIRKKAAAA.,,..,,.HYVÄ HYVÄ..,.,LÄMMIKETTÄ PÄÄLLE.,.,

bud27

TOIVOTTAVASTI OLI BUDWEISERARKKU ALENNUXESSA TAISITTE VAINAAN LEMPIJUOMA???,..,

TEKNOLOGIA ON MEIDÄN PUOLELLA.,.,TIETOKONE JOKA OTTAA SULTA SUIHIN????

foxd226

VEGAN FOX.,.,MOLEMMAT ON HYVIÄ.,.,

 

Playboy-mallin nolo moka: vilautti paparazzeille

Lyhyttäkin lyhyempään minimekkoon pukeutunut ruotsalaiskaunotar vilautti takamustaan paparazzien riemuksi.  Entisenä Playboy-mallinakin tunnetun Victoria Silvstedtin shoppailureissu Monacossa päättyi nolosti, kun nainen kumartui kaivelemaan uusia hankintojaan valkoisesta Christian Diorin kassista. Sini-puna-valkoiseen neulemekkoon pukeutunut 38-vuotias nainen kumartui paljastaen tilanteen taltioineille paparazzeille käytännössä katsoen koko takamuksensa. Kenties ensi kerralla kaunotar pukee ylleen hieman pidempihelmaisen hellemekon.

Kumartuminen paljasti säälimättä naisen takamuksen.
Kumartuminen paljasti säälimättä naisen takamuksen.

MITENNIIN “NOLO”,.????? JOSO OLLU ÄLÄSTI PLAYBOYSSA NIIN VEIKKAAN ETTEI KIINNOSTA PASKAAKA JOS VÄHÄ PERSPOSKET VILKKUU,,..,

etpaljomit_13

HELLIKÄÄ TOISIANNE!!!!!!!!!!!!!!!

elama_13

ELÄMÄN JA KOULUN ERO,,.,.,.

SAA KÄYTTÄÄ MIELIKUVITUSTA,..,,.,

ahaa9

AHAAAA!!!!!!!!!!!

Ainutlaatuinen tapaus: Nainen sai todistetusti JALKAORGASMEJA

Hollantilaislääkärit raportoivat kesäkuussa ainutlaatuisesta syndroomasta kärsivästä naisesta.  55-vuotias hollantilaisnainen hakeutui lääkäriin epätavallisesta syystä: hän sai orgasmeja, jotka saivat alkunsa vasemmasta jalasta. Tuoreen tutkimuksen mukaan orgastiset tuntemukset eivät liittyneet millään tapaa seksuaalisiin ajatuksiin. Vasemmasta jalasta ylös sukupuolielimiin kulkeutuneita orgasmeja nainen kertoi saaneensa viidestä kuuteen päivässä. Utrechtin yliopiston lääkäreiden raportissa nainen kuvailee orgasmeja samanlaiseksi kuin seksissä saatua.

– Hän tunsi olonsa hirveäksi sen takia, sanoi tohtori Marcel D. Waldinger CBS Newsille.

Perehdyttyään tapaukseen lääkärit uskovat löytäneensä selityksen kiusalliselle vaivalle. Heidän mukaansa syynä oli naisen puolisentoista vuotta sitten saama tehohoito, jonka seurauksena hänen aivonsa alkoivat tulkita vasempaan jalkaan kohdistuvan ärsykkeen tulevan sukuelimistä. Tutkijat eivät ole aiemmin raportoineet vastaavanlaisesta, jalkaorgasmisyndroomaksi nimetystä, tapauksesta.

“Foot Orgasm Syndrome: A Case Report in a Woman” -tutkimuksen julkaisi kesäkuussa Journal of Sexual Medicine ja siitä uutisoi Suomessa ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

JALKAORKKUJA HUUUHHH JA VIELÄ VASURISTA .,.,SINNE VARPAAN VÄLIIN UUUUUHHHHH.,.,.,

freddie_8

OLI KOVA ÄIJÄ TOI FREDDIE.,,..,HIENOA MUSAA!!!

drunkc0f5d

ONXMÄ KÄNNISSÄ TÄÄ LAIVAHAN KEINUUU ,..,,.,.,..,!!!!!!!!!!!!!!!

LÄHEKKÖ PANEE,..,???? BANG BANG BANG

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,