01.07.2013 seopetriii

PETRIN BLOGI: maanantai MAITOO-O-O-O.,MIKÄO KALLEIN ATERIA MITÄ PISTÄT SUUHUS,..,`?????

VAHVA KARHU.,.,EIMITÄÄ

lapy924c

MOROOOO,.,.., LÄPY!!!! JESSSSSSS!!!!!!!!

FBI: Jackson maksoi pikkupojat hiljaisiksi

Aiemmin hyväksikäyttösyytöksistä selvinnyt popin kuningas ei uusien todisteiden valossa olekaan nuhteeton. Mirror uutisoi, että Michael Jackson on FBI:n asiakirjojen mukaan maksanut sievoiset 23 miljoonaa puntaa eli yli 26 miljoonaa euroa pitääkseen hyväksikäyttämiensä poikien ja näiden vanhempien suut supussa.

Jacksonin yli 15 vuotta hyväksikäyttämiä poikia uutisoidaan olleen jopa 24. FBI:n todisteet paljastavat, että lasten vanhempia on ollut paikalla hyväksikäytön tapahtuessa.

Mirrorin mukaan popin kuningas palkkasi Anthony Pellicanon pitämään huolen siitä, että hänen luurankonsa pysyvät visusti kaapissa. Sydänkohtaukseen vuonna 2009 menehtyneen Michael Jacksonin uraa varjostivat pedofiliasyytteet: Jacksonia epäiltiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuosina 1993 ja 2005. Vuonna 1993 syytettä ei nostettu ja vuonna 2005 hänet vapautettiin syytteistä. Vastikään 30-vuotias Wade Robson nosti hyväksikäyttösyytteen Jacksonin perikuntaa vastaan.

HIENOA MUSIIKKIA ALKUPUOLELLA MUTTA VITTU MÄÄ EN PYSTY VAA ENÄÄ ARVOSTAAN KUN NÄITÄ JUTTUJA TULLU JO IHA TARPEEX.,.,.MUSIIKKI ON MUSIIKKIA MUTTA TÄTÄ ENVAA PYSTY KATTOON SORMIEN LÄPI,,.!!!!!!!

kuva522209f1

VIIMESENPÄÄLLE KUVAUXELLINEN BÄNÄÄNI

pussyda88816c

KALLEIN ATERIA MITÄ SYÖT.,.,????? MITÄ MIELTÄ????

ÄMMIÄ JA PULLOJA,..,.,ALOTELLAAS.,.,!!!!!

lsda7d65b9

AIVANVITUN VARMAA JOKU EPÄTOIVONE NARKKARI KÄYNY NUOLEEN TOTA.,.,KAMERA JOHKI TOHO TIÄXÄÄ YLÖS NIIN NÄKEE MONIKO TESTAA HAHAHAHA

Tatuoinnit eivät taanneet ikuista rakkautta

Useiden julkkisten tatuoinnit ovat osoittautuneet tuhoon tuomituiksi.

Angelina Jolie oli sulaa vahaa Billy Bob Thorntonin rinnalla.

Angelina Jolie oli sulaa vahaa Billy Bob Thorntonin rinnalla. (SPLASH NEWS)
Sittemmin Angelina Jolie korvasi Billy Bobin kirjaimet listalla lasten nimistä ja syntymäpaikoista.

Sittemmin Angelina Jolie korvasi Billy Bobin kirjaimet listalla lasten nimistä ja syntymäpaikoista. (SPLASH NEWS)

Rakkaustatuoinnit ovat hieno ele kumppania kohtaan, mutta suhteen päättyessä ne aiheuttavat tuskaa ja raivoa. Yksi tatuointiliikkeen kanta-asiakkaista on ollut näyttelijä Angelina Jolie. Hän on teettänyt kehoonsa peräti kolmea edellistä kumppaniaan muistuttavat tunnuskirjaimet. Aikanaan Angelina otti näyttelijä Billy Bob Thorntonin kanssa vietetyn kiihkeän romanssin merkiksi tämän nimen olkavarteensa. Nykyään sen paikalla on lista näyttelijäkaunottaren lasten nimistä ja syntymäpaikoista.

Billy Bobin ohella Angelina on osoittanut kunniaa Timothy Huttonille vuonna 1997 tatuoimalla tämän nimen ranteeseensa ja brittiläiselle näyttelijä Jonny Lee Millerille ottamalla japanilaiset kirjaimet oikeaan käsivarteensa. Eron jälkeen Angelina peitti tatuoinnin Tennessee Williams -sitaatilla. Täydelliset naiset -sarjan kautta julkisuuteen noussut Eva Longorian sydämen vei koripalloilija Tony Parker – jopa niin voimakkaasti, että näyttelijätär tatuoi niskaansa miesystävänsä pelinumeron. Parin onnea kesti neljä vuotta ja Eva antoi laseroida numeron pois.

Rakkausaiheiset tatuoinnit eivät ole pelkästään naisten villitys, vaan niihin ovat sokaistuneet myös julkkismiehet.

Australialainen poptähti Peter Andre uskoi rakkauden realitytähti Katie Pricen kanssa olevan ikuista ja otti vasemman käden nimettömään povipommin nimen. Eron tultua vuonna 2010, Peter poistatti nimen lasaretissa. Vastaavasti Katien käsivartta koristi Peten nimi. Sittemmin päälle ilmestyi viiva, kunnes Katie peitti sen ruusulla. Myös näyttelijäkonkari Johnny Depp oli vakuuttunut romanssin Winona Ryderin kanssa olevan niin vakaalla pohjalla, että otatti vuonna 1999 olkavarteensa “Winona forever” -tekstin. Parin tiet kuitenkin erkanivat vuonna 2003, mutta siitä huolimatta kirjaimet koristavat yhä osittain Deppin vartaloa. Nykyisin olkapäässä lukee “Wino forever”.

ÄLKÄÄ VITTU NY OTTAKO NÄITÄ!!!!!.,.,TYHMINTÄ PASKAA IKINÄ!!!!!!!!!!!

nukuda6abbe2

EIVITTU NUKUTA.,.,,.!!!!!!!!!!!!!!!

osta5ea18b

OSTASIKKO?????

MENNÄÄNKÖ KEINUUN,..,???? ONKO SULLA POKKAA.,.,

oral52e93d

ONKO KIELITAITOSIA.,,..,???????

stakesc2e21

STAKES IS HIGH..,????

salaatti2394e2f

JAAA SALAATTIA???????

PIKKU PONNARILLA SIITTÄ.,.,EIKÄ TARVI MITÄÄ VITUN PATJOJA..,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,