28.06.2013 seopetriii

HEI VINK VINK VKNLOPPU ON NYT TÄÄLÄ!!!! SEO perjantai perseitten AIKA!!!

TEKEEKÖ MIELI SUSHIA????

elama_3

ELÄMÄ ON..,.,,.,OSAX TÄYSIN PERSEESTÄ.,.,.PASKA MAAILMA MUTTA MUISTAKAA NAUTTIAKKIN!!!!!! EIOO VAIKEETA MATIKKAA TOI..,

Nyt puhuu Linda Vink

Hämeenlinnalainen Linda Vink laulaa vihjailevasti seksistä. Se ei ole kaikkien mieleen.

17-vuotias Linda Vink esiintyy taiteilijanimellä. Hänestä tiedetään vain kotipaikkakunta: Hämeenlinna. Mitä artisti itse vastaa kohuun ja kritiikkiin? Onko sopivaa 17-vuotiaana laulaa tälläisilla sanoilla? Nyt puhuu artisti itse.

Miten itse koet videon sanoman ja sisällön?

– Koen kappaleen iloisena ja humoristisena kesäviisuna, jota video tukee.

Oliko mielestäsi riski 17-vuotiaana laulaa vihjaavasti seksistä?

– Tekstien tulkinnat ovat aina kuuntelijoiden korvissa.

Koetko, että video kertoo enemmän nuorten kundien pelihimosta?

– Kyllä!

Millaista palautetta olet saanut? Videotahan on katsottu todella paljon.

– Kaikenlaista palautetta on tullut. Parasta on ollut rakentava palaute. Henkilökohtaisesti palaute on ollut positiivista. Ihmiset ovat kiinnostuneita, miten suhtaudun somessa olevaan erikoiseen palautteeseen.

Oletko jo julkkis Hämeenlinnassa?

– En ole vielä julkkis.

Millainen musiikkitausta sulla on?

– Olen nuorempana ollut muutamassa kuorossa mukana. Ala-asteella soitin pari vuotta pianoa. Yläasteella olin mukana koulumusikaaleissa. Musiikki on jossain muodossa ollut aina osana elämääni.

Mitä vanhempasi pitävät musiikkiurastasi ja onko uusi video saanut heidät punastumaan?

– Vanhempani myötäelävät elämääni aina täysillä ja kannustavat minua.

Missä sinua nähdään kesän aikana?

– Kesä menee töiden parissa, studiolla ja kavereiden kanssa. Muutaman pikku matkan teen. Otan vastaan kaiken mitä huominen tuo tullessaan.

Seurusteletko?

– En seurustele tällä hetkellä.

AIVANSAMA JOS AIKUINEN TEKIS TÄLLASEN BIISIN MUTA ENO MESSISSÄ ETTÄ ALAIKÄNEN LAULAA TÄMMÖSTÄ SAATIKA TOI VIDEOKEIKISTELY,..,.NOOOOHH VUOSI SINNE TAI TÄNNE??,.,AIJAA TÄÄ BIISI OLIKIN PELIRIIPPUVUUDESTA EIKÄ TIKKARII IMEVÄN KARVATTOMAN KISSAN ALAPÄÄKIIMASTA JA SUUSEXISTÄ KERTOVA BIISI,..,??? NOEISITTE MITÄÄ EIVITTU MÄÄ KÄSITIN VÄÄRIN,.MUN MIELI ONKI VÄHÄ LIKANE KAI MUN VIKA SORRY.,.,

aiti7

HEI ÄITI MEE WEBIN KAUTTA NETTII KOSKA INTERNET ON IHANA!!!!!

alas15

VITTU KUINKA ALAS VOI MENNÄ.,.,!!!!!!!

LENTOKONEESSA RKELLYÄ..,.,IHAN HAUSKAAA HAHAHAHAHA..,,BAARI AUKI PLEASE!!!!

drunk1f8de3f

MEE KOTII…SÄÄ ETO ANANAS SÄÄ OOT VITUN KÄNNISSHÄ ÄNÄNÄS.,.,

Tämä vetää miehessä naisia puoleensa

Testosteroni ei olekaan se, joka vetää eniten naisia puoleensa.  Tähän saakka tutkimukset ovat väittäneet, että miehessä testosteroni vetää naisia puoleensa. Uuden skotlantilaisen tutkimuksen mukaan näin ei kuitenkaan ole. Naisia vetääkin eniten puoleensa miehen alhainen stressihormonitaso. Skotlantilaisen Abertay Dundeen yliopiston tutkijoiden tutkimuksessa naiset valitsivat puoleensavetävimmiksi miehet, joiden stressihormoni kortisolin taso oli matala korkean kortisolitason miesten sijaan.

Eritoten kuukautiskierrossaan hedelmällisimmässä vaiheessa olevat naiset viehättyivät matalan stressitason omaavista miehistä. Aiemmin on tutkittu, että maskuliiniset ja leveät kasvot sekä tuuheat kulmakarvat vetävät naisia puoleensa. Ne kertovat korkeasta testosteronitasosta. Tässä tutkimuksessa naiset eivät kuitenkaan yhdistäneet korkeita testosteronitasoja puoleensavetävyyteen, maskuliinisuuteen ja terveyteen. Aiemmat tutkimukset ovat myös osoittaneet, että korkea testosteronitaso ei automaattisesti vedä naisia puoleensa, sillä se yhdistetään yleensä pelimiehen elämäntyyliin. Naiset saattavat pitää tällaisia miehiä myös huonoina isäkanditaatteina. Sen sijaan naisten on ajateltu etsivän rauhallista miestä.

HIENHAJU?? RAHA?? EI EI EI SEON SE SISÄINEN MAGNEETTI MIKÄ MEILLÄ KAIKILLA ON,..,.,NAISILLA SE MAGNEETTI LÖYTYY KANS.,.,!!!

arvaa4495e4b

KOITA ONNEES,..,????? VILLI ARVAUS,,.

anna2c52a77

ANNA SITÄ MÄRKÄÄÄ?????

JOO SIIIIS EIO HUOLEN HÄIVÄÄÄ.,.,.,

dino_1

KAX LEFFAA,..,SAMA JUONI.,.,

Miksi vitussa Suomella on Pohjoismaiden HUONOIN MAINE?

Reputation Instituten mainetta mittaavassa tutkimuksessa Suomi on jäänyt muiden Pohjoismaiden alapuolelle.

– Suomen maine on kuitenkin edelleen varsin kova, olemme kärkikymmenikössä. Mukana ovat kaikki maailman voimakkaat taloudet, joten vertaamme itseämme kovaan luokkaan, kertoo Riku Ruokolahti Reputation Institutea Suomessa edustavasta T-Mediasta.

Suomi sijoittui listalla kahdeksanneksi 71,8 pisteellä. Parhaan sijan vei Kanada 76,6 pisteellä. Naapurimme Ruotsi pääsi toiseksi. Tutkimuksessa oli mukana yli 27 000 kuluttajaa G8-maista, eli Ranskasta, Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Saksasta, Japanista, Italiasta, Kanadasta ja Venäjältä. Tutkimuksessa kysyttiin tunnepitoista arvostusta, luottamusta ja ihailua kutakin maata kohtaan sekä rationaalisia käsityksiä maiden taloudesta, fyysisestä ympäristöstä ja politiikasta. Suomen valteiksi koettiin maamme hyvä sosiaalinen ja taloudellinen järjestelmä sekä turvallisuus. Viime vuodesta Suomen sija on laskenut yhdellä, sillä Tanska on kiitänyt ohitsemme. Ruokolahti kuitenkin vakuuttaa, ettei Suomen maine ole kärsinyt.

– Maineemme ei ole heikentynyt merkittävästi viime vuodesta, mutta Tanska on ottanut kovan nousun. Se on mennyt myös Uuden-Seelannin ohi. Olemme viimeiset kolme vuotta vaihdelleet Tanskan kanssa paikkoja.

OLLAANKO ME LIIAN HYVII JÄÄKIEKOSSA VAI???,..,EIKÖ MEISTÄ TYKÄTÄ KUN VOITETTIIN SODASSA VENÄJÄ,.?? .,LORDIKIN VOITTI EUROVIISUT.,NOKIA TEKEE IHAN KIVOJA KÄNNYKÖITÄ JA ANGRY VITUN BIRDS ON VITUN KOUKUTTAVA PELI,..,MISSÄ VIKA??????..,

donkey

KYLLÄ TUOLA KELPAA KUSTA.,.,.,KOMIAT ON MAISEMAT AIAIAIETTÄ!!!!

drink17

MISSÄ SÄÄ OOT,,.?????

VITTU ETTÄ OIS PASKAT HOUSUSSA.,.,.,.,EI AJETA VITTU KÄNNISSÄ.,.,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,