10.06.2013 seopetriii

MAANANTAI MÖLÖ-Ö-Ö-ÖÖ.,mix muijat ei piere,????.!!!

HUH T NIINKU TISSIT.,.,!!!!

reeniAfd27159

 

REENIÄ HOROT REENIÄ.,.,.,!!!!

Koira pelasti vauvan kuolemalta

THAIMAA Kuolemaan jätetty vastasyntynyt vauva pelastui neuvokkaan koiran ansiosta.  Pui-niminen thaimaanpystykorva löysi vastasyntyneen, muovipussiin sullotun vauvan tienvarsialueelta Thaimaan Bangkokista. Pui poimi muovipussin suuhunsa ja kantoi sen omistajansa talolle. Sen jälkeen koira haukkui äänekkäästi saadakseen omistajansa Gumnerd Thongmakin huomion. Thongmakin 12-vuotias veljentytär Sudarat avasi muovipussin ja löysi sen sisältä pienikokoisen vauvan. Vauva toimitettiin pikaisesti hoitoon sairaalan.

Lääkäreiden mukaan lapsi on syntynyt ennenaikaisesti ja oli löydettäessä hyvin alipainoinen. Edelleen sairaalahoidossa olevan vauvan kerrotaan kuitenkin voivan tällä hetkellä hyvin. Viranomaiset yrittävät jäljittää lapsen vanhempia. Paikallisten asukkaiden mukaan Pui vaeltelee säännöllisesti alueella ja toimii tavallaan yhteisön vahtikoirana. Silti sen teko yllätti omistajan.

– On onnekasta, että Pui löysi vauvan. Se oli yllätys meille, koska Pui ei ole koskaan tuonut mitään kotiin. Kun se on ulkona, sillä on vain tapana haukkua ohikulkevia vieraita ihmisiä, Sudaratin äiti Poomrat Thongmak kertoo.

Pui palkittiin teostaan nahkaisella kaulapannalla ja Tha Ruan alueen Punaisen Ristin myöntämällä mitalilla. Puin omistajalle puolestaan annettiin 234 euroa. Ainakin viisi tarinasta kuullutta perhettä on ollut kiinnostunut vauvan adoptoimisesta.

VITTU VÄLILLÄ TUNTUU ETTÄ ELÄIMET ON VAA PAREMPII KUN ME IHMISET,…,!!!!!

RUNK_large

RUNK RUNK VAA.,.,.,.,

ryOstO5

TÄMÄ ON RYÖSTÖ!!!! TIÄXÄÄ KÄSITÄXÄÄ YMMÄRÄXÄÄ.,,.

KISSA JA KOIRAKAVERIT HAHAHAHAHAH

sAHA11

MUISTAKAA AJATELLA VÄLILLÄ..

Pitsakilpailun voitto irtosi ERIKOISILLA TÄYTTEILLÄ!

MILLAISIIN PITSOIHIN OLET ITSE TÖRMÄNNYT? Ruotsalaisen pitsamestaruuden voittaja valitsi poikkeukselliset täytteet pitsaansa.

Tarte flambé à la Karlsson – Karlssonin liekitetty torttu. Sillä nimellä irtosi Ruotsin vuoden pitsaleipuri -arvonimi. Erikoista voittaja Jonas Karlssonin pitsassa ovat kuitenkin sen merkilliset täytevalinnat. Pitsan päälle Karlsson nimittäin valitsi savustettua luuydintä, hapankaalia ja hapankermaa.

– Useimmilla ihmisillä on jokin suhde pitsaan ja jokaisella on omat lempitäytteensä. Halusin näyttää erikoisella pitsallani, ettei hyvään makuun tarvita kalliita ainesosia, Karlsson sanoi The Local -lehdessä.

Millainen oli erikoisin pitsa, jonka olet syönyt?

LIEPO VEGEPIZZA.,., KAIKKI LIHAT PIZZAAN.,,.SILLÄ MENNÄÄÄ,..,,.

sandwich

HERKKUSÄMPYLÄ.,.,.,,MMMMMMMM

sankyfa027c9

VITTU MÄÄ ON VÄLILLÄ VAIKEITA AAMUJA NOUSTA HUHHHH,..,.,

SAANKO LUVAN VAI TANSSITAANKO EKA.,.,.????

elama240274a

NOLLAUS.,,.,.,.ALOTETAAS PUHTAALTA PÖYDÄLTÄ.,.,,.

ennustee0070ee

MILLASTA ENNUSTETTA,..,MÄRKÄÄ JA JNEJNEJNE.,.,HAHAHAHAH

erocdf5ff18

JASITTENMÄÄ EROSIN,.,..

MIX MUIJAT EI PIERE.,.,.,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,