12.03.2013 seopetriii

got milk?? TIISTAI TIZZIT,.!!.onko sulla MUUKALAINEN OLO???

EIVITTU.,PARI HAMMASVITSIÄ SIINÄ JA IHA 100-0.,

OLETKO SE SINÄ FOREVER ALONE JA AINA KAVERIN FEIMILLÄ.,??? OTTAKAA ITTE HOMMA HALTUUN ÄLKÄÄKÄ VITTU POUSAKKO VAA,.

Facebook-tykkäykset paljastavat enemmän KUIN ARVAATKAAN

Tuoreen tutkimuksen mukaan jo pelkät Facebook-tykkäykset paljastavat käyttäjästä uskomattoman paljon.  Maanantaina julkaistun tutkimuksen mukaan Facebook-käyttäjien tykkäysten perusteella voi tehdä luotettavia arvioita muun muassa tämän iästä, sukupuolesta ja älykkyysosamäärästä. Tutkijat tarkastelivat ihmisiä Facebook-tykkäyksiä analysoivan algoritmin avulla.

Tulokset olivat mykistävän tarkkoja. Algoritmi arvasi tutkimuskohteen sukupuolen pelkästään tykkäysten perusteella oikein 88 prosentin tarkkuudella. 95 prosentin todennäköisyydellä se tunnisti taas valkoihoiset käyttäjät afroamerikkalaisista. Näiden lisäksi algoritmin perusteella pystyttiin arvioimaan käyttäjän seksuaalista suuntautumista, uskonnollisuutta ja jopa sitä, ovatko tämän vanhemmat eronneet.

Näiden päätelmien tekemiseen tutkijoiden kehittämä algoritmi ei tarvinnut suoraa tietoa aiheeseen liittyvistä tykkäyksistä, vaan se pystyi tekemään johtopäätöksiä esimerkiksi musiikkimaun ja tykättyjen TV-sarjojen perusteella. Mainostajille uutiset ovat tietysti hyviä, sillä tarkempia analyysejä voidaan käyttää mainosten yhä tarkempaan kohdentamiseen.

Käyttäjän kantilta katsottuna huoleksi nousee silti – jälleen kerran – yksityisyydensuoja. Facebook-tykkäykset ovat nimittäin julkisia, ellei yksityisyysasetuksia erikseen määritä tiukemmiksi. Tutkimukseen osallistui 8000 yhdysvaltalaista Facebook-käyttäjää ja se julkaistiin Proceedings of National Academy of Sciences -lehdessä.

IHAN SAMA VITTU MIKÄ VÄRINEN/USKONTO/SUUNTAUTUMINEN TÄÄO INTERNET !!!!.,.,JA INTERNET ON IHANAA.,.,.,

COLA ON COLAA MUTTA EI NOI KESKENÄÄ TIÄXÄÄ SOVI,.,.JUON KYLLÄ MOLEMPII SUJUVASTI.,.,

HETKONENYHEI MITÄSVITTUA.,,.HMMMMM,..,???????????????

MULLA ON USEIN IHA VITUN MUUKALAINEN OLO.,.,.,

TORVI-VIBRAATTORI??? ÖÖÖÖ EI VITTU NÄIN.,.,HEI LIKKA OTA SUUHUN MIELUMMI MUN NAHKAHUILU..,

Kim Dotcom: “Ette usko, mitä he tekivät”

Megauploadin perustaja Kim Dotcom lupailee tulevasta kuulemisestaan mielenkiintoista.  Internetmiljoonäri Kim Dotcomia kuullaan oikeudessa huhtikuussa osana hänen karkotusoikeudenkäyntiään. Dotcom lupaa, että kuulemisesta tulee “todella cool”.

– Kiinnostavia faktoja tullaan paljastamaan, Dotcom sanoi.

– Pitäkää popcornit valmiina. Ette usko, mitä he tekivät.

Kuulemisessa keskitytään viime vuoden tammikuisiin tapahtumiin, jolloin poliisi teki mittavan kotietsintäiskun Dotcomin asuntoon Aucklandissa Uudessa-Seelannissa. Miljonääri on aiemmin kertonut, että poliisi pahoinpiteli häntä pidätyksen yhteydessä. Uuden-Seelannin poliisin erikoisjoukot tekivät kotietsinnän FBI:n pyynnöstä. Dotcomilta takavarikoitiin iso määrä omaisuutta ja miestä pidettiin kuukausia tutkintavankeudessa. Takavarikoinnit todettiin sittemmin laittomiksi.

USA käy oikeutta Kim Dotcomin luovuttamisesta maahan. USA:n oikeuslaitos haluaa asettaa hänet syytteisiin muun muassa tekijänoikeusrikkomuksista. Dotcom perusti tiedostonjakopalvelu Megauploadin, jota hänen mukaan käytti 66,6 miljoonaa ihmistä ennen kuin se suljettiin. USA:n viranomaisten mukaan Dotcom sai rikollista hyötyä Megauploadista yli 175 miljoonaa dollaria. Dotcom on kiistänyt rikokset, ja väittää että syytteiden takana on poliittinen motiivi.

SIIS EDELLEENKÄ MÄÄ EN PÄÄSE YLI KUINKA VITUN UPEE NIMIO TOI KIM DOTCOM ON HAHAHAHAHAAA,..,,.TEHKÄÄ NY VITTU JOKU ELOKUVA TÄSTÄ UKOSTA.,,..,VITUN HUIKEETA!!!!

EIKAISIINÄ.,.,PASKAAKOTÄSSÄ.,.,LETS TAKE VÄHÄ RENNOSTI SITTE,..

NOSIIIIISS OONMÄÄ TYHMEMPIÄKIN TATTOITA NÄHNY MUTTAH,.,.,.ÄÄÄÄÄÄÄHH

ELÄIMETKI HALUU ROSKARUOKAAAA-A-A-AAAAAA,.,.LÄSKIT ON LEPPOSIA.,

KUIN KAXI MARJAA,..,.,ONXNENÄÄLASIT.,.,???

Tässä tulee BlackPumas!

Tauski Peltonen on saanut BlackPumas-ryhmän viimein kasaan. Nyt nähää kuvat kuumista tanssitytöistä.  Tauski Peltonen on rakentanut uutta tanssiryhmäänsä BlackPumas alkukevään aikana. Viime viikolla oli kaikki valmista tanssiryhmän ensimmäisiin yhteisiin kuviin. BlackPumas-ryhmä kuvattiin Turussa ja meno oli Tauskin mukaan villiä. Johtokissa Elizabeth Wambui kertoo odottavansa BlackPumasin kiertuetta iloisella mielellä.

– Haluamme tanssia nimenomaan suomalaisen yleisön edessä.

Tauski on iloinen, että sai neuvoteltua ryhmän keulakuvaksi huippumallinakin tunnetun, Suomessa nykyään asuvan ladyn nimeltään Elizabeth Wambui. Wambui on kenialaissyntyinen malli ja tanssija, jonka johdolla BlackPumas kiertää ympäri Suomea. Tauski Peltonen kertoo, että kaikki jäsenet ovat afrikkalaissyntyisiä, ja tuovat esityksiin synnyinalueensa kulttuuria ja rytmiä.

– BlackPumas tarjoaa todellisen vaihtoehdon omalaatuisuudellaan ja pirteydellään. Luvassa on tummia silmiä, sulavia liikkeitä, ja vaativan odottavia katseita, Tauski kehuu.

BlackPumas esiintyy ensimmäisen kerran Suomessa Tauskin organisoimissa Lahnabileissä 8. toukokuuta. Tauski lähti maanantaina viiden päivän pikareissulle Turkkiin, missä laulajalla on myös bisneksiä.

TEKEEKÖ MIELI SUKLAATA.,???.,,..,MMMMMMM NO TEKEEEE!!!!!! MÄÄ HALUUN NÄHÄ NÄITTEN SHOWN!!

EIVITTU.,.,.,HAHAHAHA EIKU EI NAURATA..,

RAAKA BAARI??? OMALLA VASTUULLA SITTE!!!!!

JEESUSRÄPPIÄ.,.,RÄPPI ON MAHTAVAA…,??? MÄÄMEEN HELVETTIIN..,6666MOSH

—–

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,