26.09.2012 seopetriii

KATOSVAA KESKIVIIKKO KAMERAHOROT,.halipula?.,,.

.,.,,.-.–..-

HAHA SUPER MARIO ON PAPERIA.,.,HUIPPUU.,

MITÄJÄÄÄ.,,.?? JOO PITÄKÄÄ NE VITUN KISSAT,..,.,

Tältä legendaarinen Bond-pahis näyttää nykyään

Rautahammasta kahdessa Bond-elokuvassa näytellyt Richard Kiel astui pitkästä aikaan julkisuuteen.

Kiel näyttäytyi hyväntuulisena vieraillessaan maanantaina Lontoossa.

Kiel näyttäytyi hyväntuulisena vieraillessaan maanantaina Lontoossa. (SPLASH NEWS)

Legendaarista Bond-pahista näytellyt Richard Kiel, 73, astui pitkästä aikaa julkisuuteen Lontoossa.

Kiel muistetaan Rautahammas-hahmostaan, jota mies näytteli kahdessa James Bond 007 -elokuvassa Rakastettuni ja Kuuraketti.

Ikimuistoisen hahmon englanninkielinen nimi on Jaws. Hahmolla on vahvat hampaat, joilla hän pystyy puraisemaan esimerkiksi vahvan vaijerin poikki.

Huikeat 217 senttiä pitkä Kiel rautahampaineen on yksi parhaiten muistetuista Bond-pahiksista.

Kiel joutui liikenneonnettomuuteen vuonna 1992, minkä takia hän liikkuu nykyään sähkökäyttöisellä pyörätuolilla.

MUISTANKU KATOIN KAKARANA JAMES BOND KUURAKETTI-AVARUUSPÄTKÄN JA TÄÄ RAUTAHAMMAS OLI VITTU PELOTTAVINTA IKINÄ!!!.,.,LEGENDA.,ARVOSTUSTA ISOLLE UKOLLE.,

FACEBOOK ON VITTU HUUME NYKYÄÄÄ.,,.YRITTÄKÄÄ LOPETTAA.,

JOO EIHÄ NOI YLÄFEMMAT AINA ONNISTU VITTU VIELÄKÄÄ.,.,.,

SIIS NEROKASTA PIZZATÖTTERÖ.,,.!!!!!!!

MILLANE ON SUN TULEVAISUUS,..,????

Lady Gaga vastaa otsikoihin rohkeilla kuvilla

Lady Gaga vastaa lihomisuutisointiin vähäpukeisilla kuvilla. – Syödessäni olen onnellinen, tähti sanoo. Viime aikoina lisää kurveja saanut Lady Gaga päätti ottaa kantaa lihomiskeskusteluun riisumalla itsensä vaatteista, meikistä ja suojamuureista. Tähti julkaisi blogissaan vähäpukeisia kuvia itsestään tiistaina. Kuvissa megatähti nähdään pelkissä alusvaatteissa ja ilman meikkiä, kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti paljaaksi riisuttuna.

– Olen kärsinyt bulimiasta ja anoreksiasta 15-vuotiaasta lähtien, tähti paljastaa yhden kuvan yhteydessä.

– Mutta tänään liityn kehovallankumoukseen kannustaakseni rohkeuteen, tähti kirjoittaa faneilleen LittleMonsters-sivuston blogissaan.

Asiasta uutisoi Daily Mail.

“Olen onnellisempi kuin koskaan”

Lady Gaga toivoo, että myös fanit, joita hän kutsuu pikku hirviöikseen, uskaltavat olla ylpeitä itsestään minkä kokoisina tahansa. Tähti itse ainakin on.

– Poikaystäväni pitää minusta kurvikkaampana. Kun syön, olen terve enkä murehdi niin paljon ulkonäöstäni, olen onnellinen. Onnellisempi kuin olen koskaan ollut.

Tähti kirjoittaa olevansa ylpeä itsestään koossa kuin koossa. Tämä yhden naisen manifesti on vastaus lukuisiin otsikoihin, joita Lady Gagasta on kirjoitettu viikon aikana. Tähden lihominen huomattiin keikkakuvista viime viikolla. Tähti itse on paljastanut lihoneensa noin 12 kiloa. Syypukiksi hän on – ehkä leikkisästi – maininnut isänsä liian herkullista ruokaa tarjoilevan ravintolan.

NIMEONOMAA!!!!! SITÄHÄN MÄÄ SANOIN JO ETTÄ KURVIA PITÄÄ OLLA JAVITTU PÄÄASIA ETTÄ ITELLÄ ON HYVÄ OLO.,!!!!,,.SYÖMINEN ON KIVAA.,.

ONKO SIINÄ LADY GAGAN UUS ASU..,????

VITUN JUMALAKIN ON SEINIEN TÖHRIJÄ SAATANA.,.,.,HAHAHA

SEINÄN YLI TUOSTA NOIIIN VITTU MOOSSHH.,.,TAIVAIKKA LÄPI PERKELE.,

INTERNET ON IHANA,..,

Villi värinvaihto!

STAILAAJAMuusikko Anna Puu vaihtoi hiustenväriä vaaleasta keltaisen kautta oranssiin.

Muutos tästä pitsimekossaan ihastuttavasta Elovena-tytöstä tummalla silmänsä rajaavaksi oranssitukaksi on valtava. Tämä look sopii suloiselle Annalle myös, mutta kukapa ei kaipaisi muutosta?

Annan päivitetty tukkaväri on tulenoranssi ja huikean persoonallinen. Vaaleita naapurin tyttöjä on Suomessa ihan tarpeeksi. Tumma silmämeikki sopii leijonanharjaan upeasti, ja vaalea iho korostaa räiskyviä hiuksia.

Välivaihe sen sijaan ei ollut niin kaunis. Boheemille Annalle sopivat vaaleat kutrit tai räväkkä oranssi, mutta keltainen kuontalo on vain outo. Sininen asu sen sijaan on ihana ja aivan Annan tyylinen. Sortsit, rento paitapusero ja ruskeat buutsit ovat hauska yhdistelmä. Plussaa myös trendikkään huolettomasta lettikampauksesta.

NÄÄ ON TÄRKEITÄ HOMMIA HAHAHAHA EIVAAMUTTA MUN MIELESTÄ SIIS M U N  MIELESTÄ, ELOVEENAA MIELUMMIN KU PORKKANAMEHUU MUTTA TIETTY MIXEI IHANALLE BOHEEMILLE ANNALLE SOVI TOI RUOSTEKUPARIKIN.,,.IHANSAMA NEO VAA HIUXIA.,,.

HALIPULA.,.,????

MITÄ TEKISIT.,,.?????

KYLLÄ VÄHÄ ONNEE AINA PITÄÄ OLLA,.,.,.”VÄHÄ”

.-,..-,..-

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,