29.08.2012 seopetriii

moro KESKIVIIKKO kameRahorot,.,SYÖDÄÄ JA REENATAA!!!

KAIKKEE PITÄÄ OLLA,.,.,.TEKOPILLU EIKAI OLE SIENI.,.,

MITÄHOMMAAA.,,.???

Näin Lady Gaga pelleili Helsingissä

Huippuvalokuvaaja Terry Richardson julkaisi blogissaan intiimejä kuvia Lady Gagan Helsingin-reissulta. Lady Gaga konsertoi Helsingissä maanantaina ja tiistaina. Tähden mukana seurasi tiiviisti huippuvalokuvaaja Terry Richardson.

Nyt mies on julkaissut kuvat valokuvapäiväkirjassaan netissä. Lady Gagaa nähdään harvoin tällaisena. Tähti poseeraa kuvaajalle ilman raskaita maskejaan ja pelleilee tyttömäisesti. Yhdessä kuvista tähti hengittelee happimaskiin. Kuviin on päässyt myös suomalaisia faneja.

Kuvassa Helsingin konsertin takahuoneesta näkyy taulu, johon on kirjoitettu tähdelle lausumisohjeet eräälle vaikealle sanalle – Helsingille. Kuvissa on myös tuttua roisia Gagaa, kun nainen poseeraa leopardipuvussa sängyllä ja pyllistää kohti kameraa – mihinkäs leopardi pilkuistaa pääsisi!

NOVITTU KATOS TERRYKIN OLLU HELSINKISSÄ,.,.??? TOI LEOPARDIKUVAHAN ON IHA PERJANTAI PERSEET MATERIALII!!!.,HUH HUIPPUU,.,.MUTTA MITES TOI HAPENOTTO TUOLA KEIKANKESKELLÄ.,???.,EIKÖ JAXA VAI ENÄÄ.,.,??

VOITKO KÄSKEE NIITTEN TISSIEN OLLA TUIJOTTAMATTA MUA.,.,,.

NOINHAN NOI AJATTELEE,,..,VITTU.,.,PASKA MAAILMA.,.,

LISÄÄ BASSOOO,.,.???

MITÄS ME TÄNÄÄ KOKATAAA,.,.???

Syö itsesi virkeäksi!

TERVEYS Ravitsemuksella voidaan vaikuttaa niin lasten kuin aikuisten vireystilaan ja keskittymiskykyyn. Väsyneenä niin koululaisen kuin työssäkäyvän aikuisen on hankala oppia uutta, koska muun muassa keskittymiskyky herpaantuu. Ravitsemus vaikuttaa jaksamiseen. Ravitsemuksen uskotaan vaikuttavan jopa ADHD:n kaltaisiin keskittymisvaikeuksiin. ADHD on viime vuosina yleistynyt huomattavasti. Lyhenne tulee ilmaisusta Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Ongelma esiintyy useimmiten lapsilla, mutta siitä voivat kärsiä myös aikuiset.

ADHD oireilee monin tavoin

ADHD:lle tyypillisiä oireita voivat olla:

– pakonomainen käytös, joka ilmenee fyysisesti ja emotionaalisesti

– hetken mielijohteesta lähtevä, impulsiivinen käytös

– oppimiskykyyn liittyvät ongelmat, kuten keskittymiskyvyn puute ja heikentynyt tiedon vastaanottamiskyky

– terveyteen liittyviä ongelmat, esim. alttius fyysisille oireille ja kivuille ja sairauksille

– uniongelmat

Tutkitusti vaikutusta

Jo 70-luvulla amerikkalainen, tohtori Benjamin Feingold oivalsi, että ruoka-aineiden lisäaineet (väri-, maku- ja säilöntäaineet) sekä aspartaami ja muut makeutusaineet olivat merkittävä tekijä ongelman taustalla. Feingoldin ajatukset kumottiin elintarviketeollisuuden taholta ja vasta viime vuosina hänen ajatuksiinsa on palattu. Muun muassa Hollannissa on tehty laajoja tutkimuksia, joissa on tutkittu, miten lisäaineeton ruoka vaikutti ADHD-lapsiin. Viime vuonna Lancet-tiedejulkaisussa julkaistujen tulosten mukaan lisäaineeton ruoka teki lähes ihmeitä ADHD-lapsille: lasten käytös ja oppimiskyky paranivat huomattavasti varsin lyhyessä ajassa.

Mitä syödä ja mitä ei?

Tässä artikkelissa on mahdollista antaa vain yleisneuvoja, sillä jokainen on yksilö ja saattaa kärsiä muistakin ongelmista, kuten allergiosita, intoleransseista ja vatsavaivoista, jotka kaikki on hoidettava. Nämä vinkit pätevät myös jokaisen koululaisen kohdalla, kun tavoitteena on oppimista edistävä vireystila ja entistä parempi keskittymiskyky.

Vältä seuraavia:

– kaikki karkit

– kaikki virvoitusjuomat

– roska- ja pikaruoka

– lihaleikkeleitä

– valmiskastikkeita

– makeita valmisruokia

– jotai ällöö mautonta vitun diettiruokaa

– jalostettua vehnää (pasta, leipomotuotteet, pitsat)

– hydrogenoituja, keinotekoisia rasvoja

Nauti seuraavia:

– runsaasti tuoreita vihanneksia

– runsaasti tuoreita hedelmiä ja marjoja

– törkeesti sitä rasvasta pizzaa ja kepappia

– tuoretta lihaa

– tuoretta kalaa

– vitusti jotai salaattia

– täysjyväviljoja (kaura, spelt, kinoa, hirssi, tattari)

– sokeroimattomia luonnonmehuja ja puhdasta vettä

– kalaöljyä

– täysrasvaisia maitotuotteita kohtuudella

Ylipäätään kannattaa suosia sellaista ravintoa, jota on prosessoitu mahdollisimman vähän. Parasta on kotiruoka, joka on enimmäkseen paikallisista raaka-aineista valmistettua.

SYÖ ITSESI VIRKEÄ’XI,.,.??? NOVITTU SITÄHÄN MÄÄ YRITÄN KOKOAJA.,.,.,VOIS TILATA PIZZAN NYT.,.,,.

HEI LIKAT LIKAT MANSIKAT KIRSIKAT PERSIKAT,.,.,

KUINKA VITUN EXTREMEE.,,..,

AINA 100 LASISSA,.,.,.VITTU KYLLÄ,.,.

OONXMÄÄ KÄNNISSÄ VAI,..,.,

Näin saat muotoja!

Kuntotohtori neuvoo, minkälainen ruokavalio tukee kuntoilijaa matkalla poikamaisesta I-vartalosta kurvikkaammaksi X:ksi.

Kuntotohtorin vinkit säännölliseen ruokailuun:

1. Ajoita ateria kolmen tunnin välein päivääsi. Voit laittaa puhelimeesi muistutuksen 10 minuuttia ennen seuraavaa ruokailua.

2. Älä jätä ateriaa väliin mihinkään syyhyn vedoten. Kiire ja nälkätunteen puuttuminen ovat varmasti yleisimmät syyt jättää ateriointikerta väliin.

3. Suunnittele jokainen ateriointi jo edellisenä päivänä, ja hanki niihin tarvittavat raaka-aineet.

4. Pidä ruokapäiväkirjaa, johon laitat ylös syödyt ateriat ja niiden ajoitukset.

5. Ateriointien välissä älä syö yhtään mitään, edes pientä karkkiakaan. Lähes huomaamattomat suupalat saattavat tuoda viikkotasolla huiman määrän ylimääräisiä kaloreita.

Esimerkkiruokavalio X-vartaloa tavoittelevalle:

Aamiainen

kaurapuuro (40g hiutaleita), 1 rkl vehnäleseitä, hedelmä, 2dl vähärasvainen jogurtti

Välipala

rasvaton maitorahka, kahvikupillinen vähäkalorista mehukeittoa

Lounas

60 g pastaa tai täysjyväriisiä, -100 g broilerin rintaa/ kalaa/ tofua, 2 dl mieleistä ateriakastiketta, salaattia, tomaattia ja kurkkua

Välipala

2 palaa ruisleipää, 4 siivua kalkkunaleikettä, kasviksia

Päivällinen

250 g perunaa tai 60 g pastaa/riisiä. 100 g vähärasvaista lihaa/ broilerin rintaa, kahvikupillinen ateriakastiketta, höyrytettyjä kasviksia, hedelmä

Iltapala

munakas 5 munan valkuaisesta, 4 siivua kalkkunaleikettä

Kerran viikossa voit pitää herkuttelupäivän, jolloin voit syödä muitakin kuin ruokavalioon kuuluvia ruokia. Pidä kuitenkin 6 ruokailukertaa myös herkuttelupäivänä ja tauot ruokailuiden välissä. Säännöllinen ruokailurytmi pitää aineenvaihdunnan aktiivisena koko päivän. Jo kahden viikon säännöllisen ruokailun jälkeen tulet huomaamaan kuinka energiavarastosi ovat aivan uudella tasolla ja treeneissäsi on aivan uudenlainen puhti. Ensi keväänä urheilullinen X-vartalo ei ole enää ikuinen haave.

HYVÄ LIKAT.,,.,.REENIÄ VAA,..,,.

KELTASTA LUNTA,.,,.?????

OTAN KALJAAAAAA,.,.,.!!!!!!!!!

JUMALAUTA MIKÄ KOIRA HETKINE HAHAHAA,.,..,

,.,.,.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,