15.08.2012 seopetriii

ONKO NÄLKÄ???.,.,keskiviikko KUUMAAKOIRAA,,HODARII KEHIIN NYT!!

hotdogs

baconhot-dogs-cart

TOI EI MEE VIKAAN,,,

ENNÄTYSMIES,,68 HODARII 10MINUUTISSA….HUH,,,ENTINEN ENNÄTYS OLI 64,5 KPL,,,,,!!!!!!!TOI ENNÄTYS ONJO VARMAA RIKOTTU STA KERTAA TÄNÄPÄIVÄNÄ,..,!!!

obama-hot-dog

sausage

hotdogimg49bfaad26145c

NAKKIFAKIIRI NYT VITTU HEREILLÄ,,,PEKONINAKKIA HODARIIN!!!!!!,,,,

hotdog04

hotdog10

nakkipicdump-06

hotdog-day-2

Kansaedustajat tyrmäävät seksiväitteet

Kansanedustajat kieltävät julkisuudessa esitetyt väitteet hotellihuoneiden ovien käymisestä valiokuntamatkoilla. Helsingin Sanomien perjantain Nyt-liitteessä nimettömänä pysyttelevä eduskunta-avustaja kertoo, kuinka valiokuntamatkojen kosteat reissut ovat kansanedustajien osalta myös seksuaalisesti vilkkaita.

– Valiokuntamatkoilla toki ryypätään edelleen. Niillä myös hotellihuoneiden ovet käyvät iltaisin tiuhaan. Erään suuren puolueen tunnettu edustaja kärrää lentoemäntiä huoneeseensa, nimetön avustaja kertoo liitteessä.

Iltalehden haastattelemat nykyiset ja entiset kansanedustajat tyrmäävät väitteet. Monet uskovat, että nimetön eduskunta-avustaja kertoo urbaania legendaa, sillä avustajat eivät edes pääse mukaan valiokuntamatkoille.

“Valiomatkat tylsiä!”

Kokoomuksen entinen kansanedustaja Lyly Rajala kertoo valiomatkojen olevan harvinaisen tylsiä.

– Seksiseikkailut ovat kaukana niistä matkoista, ne ovat niin tylsiä ja työllistäviä. Vapaa-aikaa oli parhaimmillaan neljä tuntia, kaksi kautta eduskunnassa istunut Rajala muistelee.

Vasemmistoliiton ensimmäisen kauden edustaja, seksitutkija Anna Kontula on samoilla linjoilla.

– Ne matkat, joissa olen ollut, ovat olleet kuolettavan tylsiä kaiken iltaohjelman kannalta. Ja jos katsoo niiden ohjelmia niin ymmärtää, ettei kukaan jaksa tehdä niiden jälkeen mitään, Kontula kertoo.

Kontulan mukaan yleisesti eduskunnassa on hänen havaintojensa mukaan työpaikan sisäisiä suhteita keskivertoa vähemmän kiivaan työtahdin takia.

Seksi lisää työvirettä

Monet edustajat muistuttavat silti kansanedustajien olevan normaaleja ihmisiä ja suhteiden syntyvän samoin kuin muilla työpaikoilla. Kansanedustaja Rakel Hiltunen (sd) kommentoi Helsingin Sanomille, että mitä parempi ja toimivampi on kansanedustajan seksielämä, sen parempi on myös työvire.

– Sehän on kahdensadan hengen ote kansasta. Mitä paremmin menee yksityiselämässä, niin yleensä myös sitä paremmin töissä, Hiltunen kertoo Iltalehdelle.

Saman puolueen edustaja Mikael Jungner toteaa asian olevan yksilöllistä.

– Esimerkiksi jotkut urheilijat saavat parempia tuloksia, kun heillä on vähän ankeampi eroottinen elämä. Kansanedustajissa asiaa en ole huomannut. Sanoisin, että eduskunta on kyllä äärimmäisen epäeroottinen työpaikka.

Poliitikkojen mukaan tiiviissä työyhteisössä suhteet tulevat nopeasti työtovereiden tietoon.

– Varsin nopeasti ne sitten myös paljastuvat medialle, ex-kansanedustaja Rajala huomauttaa.

Jungner:”Avustajien huono kohtelu pitää paikkansa”

Kansanedustaja Mikael Jungnerin (sd) mukaan yksi asia Nyt-liitteen haastatteleman eduskunta-avustajan väitteissä pitää paikkansa. Jungnerin mukaan kansanedustajien avustajia kohdellaan huonosti. Avustajia kiusataan perusteettoman lyhyillä määräaikaisuuksilla ja heille annetaan usein koulutustaan vastaamattomia tehtäviä.

- Useampi avustaja eri puolueesta on valitellut minulle sitä, etteivät he pääse käyttämään kaikkea osaamistaan töissä, Jungner kertoo.

Esimerkkinä tällaisista työtehtävistä kansanedustaja kertoo, että avustajia on juoksutettu ostamaan sukkahousuja tavaratalosta. Myös joulukorttisulkeisia Jungner pitää toisarvoisina työtehtävinä.

-  Useat avustajat ovat osaavia, motivoituneita ja koulutettuja. Avustajat voisikin siirtää pois kansanedustajilta eduskuntaryhmien alaisiksi.

Jungnerin mukaan ongelmia on erityisesti perussuomalaisten leirissä, sillä heillä on paljon ensikertalaisia kansanedustajia. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner ei allekirjoita Jungnerin väitteitä.

- Minun korviini ei ole kantautunut tällaista.

Ruohonen-Lerner muistuttaa, että monilla heidän kansanedustajillaan ja heidän avustajillaan on menossa sisäänajovuosi.

–  Lisäksi avustajien tehtävät on hyvin ylimalkaisesti määritelty, joten ne riippuvat pitkältä edustajasta, Ruohonen-Lerner kommentoi.

NOKAINNY NENY KIISTÄÄ JA TYRMÄÄ TOLLASET VÄITTEET HAHAHAHAA.,.,.,”JOO MISTÄ KUULIT ? JOO ONSE TOTTA KYLLÄ TAXINOVET PAUKKUU JA MAXULLISETHUORAT HUUTAA KU PAINETAA VÄHÄ PALAVERIA TUOLA”..,.,,.,..,,..,”LÄHEKKÖ JOSKUS MUKAA?? JOOJOO ILMASTA VALTION RAHOILLA TOTTAKAI”,.,.,.!!!!!!!!!!

HYVIN SE PAINAA.,.,.,MULLA OLI JOSKUS TOMMONEN,.,.

ONKO NÄLKÄ?????,..,MÄÄ MEENKI MUUTE KEPAPILLE.,.

PERIAATTEESSA,.,.,.HMMMM

OIKIITOS!!!!!!

KNOCK KNOCK,,..,

LAITA VAA.,.,SINNEVAA.,,.LAITANNY,.,

Karhuperhe joi sata tölkkiä olutta

NORJA Alkoholi maistui mökissä melskanneelle karhuperheelle. Karhuemo ja kolme poikasta tunkeutuivat Pohjois-Norjassa Jarfjordissa sijaitsevaan mökkiin ja söivät kaikki sieltä löytyneet ruuat. Karhut olivat herkutelleet muun muassa suklaalla, hunajalla ja vaahtokarkeilla. Kaiken huipuksi kutsumattomat vieraat tuhosivat mökin omistajan alkoholikätkön.

Paikan omistaja Even Borthen Nilsen kertoo, että mökissä oli ollut ennen karhujen vierailua yli 100 tölkkiä olutta. Olut oli varattu syksyn metsästyskautta varten. Karhut olivat pureskelleet tölkit rikki ja juoneet oluen. Villin yön jäljiltä mökkiin jäi vain ulosteita, jalanjälkiä ja karmea löyhkä.

– Niillä on ollut hitonmoiset bileet, Even päivitteli.

– Koko mökki oli tuhottu. Sängyt, keittiökoneet, hella, uuni, kaapistot ja hyllyt. Kaikki oli pantu palasiksi. Tämä on aivan kuin sadusta Kultakutri ja kolme karhua.

Even pelkää, että oluen makuun päässeet karhut saattavat tulla vierailulle tulevaisuudessakin.

JAA NALLET PAINO RAIKKAASTI 100 KALJAA PERKELE.,.,HYVÄSTI SELVÄ PÄIVÄ!!!!!,.,.

EIKU.,,.NOVITTU..,

NAISTENTENNIS ON TÄRKEIN LAJI URHEILUSSA..,.,

EI KIRKKOO,.,..,MITÄ PAPPI ON ATEISTILLE,.,.???? EISIISYHTÄÄMITÄÄ OIKEE.,.,

EIO VÄLIÄ.,,.,.AEVANSAMA!!!!!

ONKO TÄMÄ SE PÄIVÄ,.,.??? TÄMÄKIN.,.,INTERNET ON IHANA,..,

TOTTAMUUTE.,.,

ÖÖÖÖÖÖ,.,.,.HETKONENYHEI.,.,

LÄHELLÄKÄ,.,EI HUIMAA VITTU YHTÄÄ.,TUOSTA.,.SÄKÄLLÄ..,.,.,

,.,.,.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,