04.06.2012 seopetriii

maanantai MAITOOO,..KYLLÄ SÄÄNYT MULLE VOIKKOLEIVÄN VOIT AINA TEHÄ!!!

100 SIMPSONII YHTÄAIKAAAAAA,..,

VOITTAJA AAMUPALA.,,.

Breivik-oikeudenkäynnistä kohu: Tuomari pelasi PASIANSSIA

Surmaaja Anders Behring Breivikin oikeudenkäynnin tuomari on jäänyt kiinni kiusallisesta virheestä – pasianssin pelaamisesta työajalla. Norjalaisen NRK-televisiokanavan kuvista näkyy, kuinka tuomari Ernst Henning Eielsen siirtelee tiiviin keskittyneenä pasianssikortteja tietokoneen näytöllä uskontohistorioitsija Mattias Gardellin todistajanpuheen aikana. Gardell puhui oikeudenkäynnissä Breivikin ideologisesta taustasta.

– Tuomarit seuraavat kyllä sitä, mitä oikeussalissa sanotaan ja näytetään. On monia tapoja keskittyä, sanoo Oslon käräjäoikeuden viestintäjohtaja Irene Ramm VG-lehdelle.

Kaikkien mielestä kortinpeluu ei kuitenkaan tainnut olla hyvä keskittymistapa, koska paikan päällä oikeudenkäyntiä seurannut Aftonbladetin toimittaja Linda Hjertén huomasi pasianssinpeluun paljastuttua, ettei Eielsenillä ollut tietokonetta edessään enää lounastauon jälkeen.

NOEI MUAKA VITTU HIRVEESTI KIINNOSTAS KUUNELLA LITINÖITÄLÄTINÖITÄ KUN TOI BREIVIK PITÄS VAA TIÄXÄÄ TAPPAA JA SÄÄSTÄÄ KAIKKI IHMISET TÄMMÖSELTÄ TURHALTA SIRKUXELTA.,,.

MUISTAKAA MYÖS TÄNÄÄÄÄ,..,,.

HAJURAKO??,.,.HAISTA VITTU.,.,.,KYLLÄ HAISEEEEEEEEEEEEEEEE,.,..,

KATY PERRY ON IHANA,..,

KYLLÄ MÄÄ TEILLE FRONTSIDE OLLIET VITTU NÄYTÄN.,,.,.TULKAAS NYTÄNNE.,.,

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ MITÄH,.?

HAHAHAHAAAA,.,.,.PESULLA EIOO TIÄXÄÄ IKINÄ KIVAAA???

MILLASTA TÄSSÄ KUUSSA ,..,.,MMMMMMM

MULLA EIO AUTOO EIKÄ VITTU EDES AJOKORTTII.,,.

Uhkaako Suomea “super- hyttynen”?

Hyönteistutkija kertoo, kannattaako Ruotsissa kauhisteltua “superhyttystä” pelätä. Ruotsalaisia on viime vuosina piinannut ärhäkkä tulvahyttynen, joka tunnetaan myös “superhyttysenä”. Ilta-Sanomat uutisoi torstaina, että tulvahyttynen uhkaa myös Suomea. Helsingin Eläinmuseon hyönteisosaston intendentti Larry Huldén pitää väitettä liioitteluna. Hän myöntää, että otollisten säiden myötä yksittäisiä tulvahyttysiä voi päätyä Suomeen ja ne voivat jopa selvitä jossain lyhyen aikaa. Huldénin mukaan Suomessa ei kuitenkaan ole sellaisia ympäristöjä, jotta laji juurtuisi maahan pysyvästi.

– Laji tarvitsee suuria jokia, joilla on säännöllisesti laajoja ja pitkäaikaisia tulvavesialueita. Suomen jokien vesimäärä on aika pieni ja tulvat hetkellisiä jäätilanteesta riippuen.

Harhaanjohtava nimi

Huldénin mukaan tulvahyttystä on tavattu itäisessä Fennoskandiassa ainoastaan Karjalankannaksella 1900-luvun alkuvuosikymmenillä. Suomessa ei ole sopivia vesistöjä, toisin kuin esimerkiksi Ruotsissa tai Keski-Euroopassa. Myös nimi lajin liikanimi on Huldénin mukaan harhaanjohtava.

– Se on lisääntynyt Ruotsissa arvaamattoman paljon ja saanut saanut siksi superhyttysen nimen. Periaatteessa Suomessa on ihan samanlaisia hyttyslajeja, jotka pistävät ihmisiä yhtä lailla kuin tämäkin. Niiden lukumäärä vain on harvoina kesinä niin suuri, että niistä tulee erityinen ongelma.

Entä tiikerihyttynen?

Myös denguekuumetta ja malariaa leviävän tiikerihyttysen on pelätty leviävän Suomeen ilmaston lämmetessä. Huldénin mukaan Suomen pitäisi kuitenkin lämmetä huomattavasti, jotta näin kävisi. Vaikka hyttystä on tavattu Euroopasta, ovat pohjoisen kylmät talvet sille liikaa. Suomessa jotkut hyttyslajit levittävät muun muassa pogostantautia aiheuttavaa virusta sekä jänisruttoa aiheuttavaa bakteeria. Pogostantauti voi tarttua myös linnuista ja jänisrutto piennisäkkäistä. Hyttysten välityksellä levitessään ne jäävät yleensä lieviksi kuumetaudeiksi, Huldén sanoo. Ihmisestä toiseen kumpikaan tauti ei leviä.

VOIVITTU JOTAI EBOLAHYTTYSII NYTSITTE ?????.MÄÄ OON HYTTYSTEN JA PAARMOJEN HERKKU,..,HYTTYSMAGNEETTI VITTU.,.,KAINNE HYÖKKÄÄ KOHTA TIÄXÄÄ SITTE VIÄ VITTU KAUPUNKEIHIN !!!!!

MINIGOLFFIA,.,.SE VALKONEN SINNE REIKÄÄN SITTE,.,.?? EIKU EI.,.,TAISIIS,..,

TUIMALLA ILMEELLÄ.,,.USKALTAAKO JUODA,,.,??

ELÄIMET ON ÄLYKKÄITÄ KAINNENY SAATANA SKIMBAA OSAA???,.,.MUN MIELESTÄ,..,

,.,.,.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,