02.05.2012 seopetriii

onko ny tsitte hyvä olo???JOKO ON WAPUSTA SELVITTY MITÄ? katos KAMERAHOROT “räps filmaten”.,.ooooppppsssss,.,

,.,.,.,.,,,.,

UFOJA ONKO HEITÄ ,..,??? MISSÄ??? DO YOU BELIEVE,.,.??? MÄÄ ENO NÄHNY MUTTA USKON,.,.PAKKOHAN TUOLA VITTU JOTAIN OLLA KUN AVARUUS ON NIIIIIIN ISO,.,.PAKKO,.

MÄ MÄ MÄ MÄRKÄÄÄ.,.,,.,..,.,

ONXNENÄÄ LASIT,.,.???

Nainen tuhlaa tuhansia alapäähänsä!

Naisena olo on kallista, varsinkin Amerikassa.

Amerikkalainen verkkojulkaisu Jezebel laski, että amerikkalaisnainen tuhlaa vuodessa alapäähänsä peräti 2663 dollaria eli yli 2000 euroa.

Yhteenlasketussa summassa on otettu huomioon niin ehkäisyyn, kuukautissuojiin, vessapaperiin kuin karvanpoistoonkin kuluvat rahat. Kustannuksiin laskettiin myös PMS-oireiden lievittämiseen, hiivasieni- sekä virtsatie-infektion hoitoon ja gynekologisiin tutkimuksiin liittyvät menot.

Jezebelin mukaan vaginan omistamista voi verrata auton omistamiseen. Rahaa saa palamaan huoltoon ja ylläpitoon sekä mahdollisten vaurioiden korjaamiseen.

TÄRKEITÄ HOMMIA.,.,2000 EUROO ON MUN MIELESTÄ KUITENKI AIKA PIENI SUMMA SIITÄ KUN OTTAA HUOMIOON ETTÄ PILLU KUITENKI PYÖRITTÄÄ KOKO MAAILMAA.,.,

HUPS,..,,.

HUUUHH ANGELINA JOLIE LOOKALIKKI,.,.EIPAHA EI OLLENKAA PAHA,.,.

OPTIMUS PRIMELTÄ PUUTTUU JOTAI,.,..,JASE HALUU SEN NYT TAKASI,.

AIETTÄ SIINÄSEO,..,!!!,.14 UUTTA BIISIÄ JA HUIKEE KUVAKIRJA “RÄPS FILMATEN”,.,.

PIKKUSÄNVÄRII SIITÄ,.,.SIXPÄKKI.,.,ONKO NÄLKÄ,.,.??

PAIDAN TEXTI PÄINVITTUA,,.HÄMY.,?

NOSIIIIS KIVITTÄMINEN ON KYLLÄ RAJUA.,.,.,

JOOO LOPETTAKAA.,.,IHA VITUN TYHMÄÄ.,.,

Breivikiä uskottiin sinisilmäisesti Psykiatreja huijattiin?

Joukkosurmaaja Anders Behring Breivikin jälkimmäinen mielentilatutkimus sai maanantaina kritiikkiä raportin tarkastaneelta komissiolta. Mielentilatutkimuksen mukaan Breivik ei ollut psykoottinen tekohetkellä. Oikeuspsykiatrien laatima raportti vaatii komission mukaan monilta kohdin vielä täydennystä. Komission mukaan oikeuspsykiatrit Agnar Aspaas ja Terje Törrissen eivät ole ottaneet riittävästi huomioon mahdollisuutta, että Breivik saattoi yrittää huiputtaa heitä. Oikeudenkäynnin alla julkaistua raporttia varten ei ole myöskään selvitetty riittävästi tietoja Breivikin lapsuus- ja nuoruusvuosista. Aspaas ja Törrissen lupasivat täydentää raporttiaan viikon aikana. Yllättävä tieto komission kritiikistä kerrottiin Breivikin oikeudenkäynnin toisen viikon avauspäivän päätteeksi. Ensimmäisessä mielentilatutkimuksessa Breivik todettiin syyntakeettomaksi. Maanantain oikeuspäivä jatkui avausviikon tapaan Breivikin todistuksen kuulemisella. Istunnon alussa Breivik pyysi anteeksi sitä, että Oslon pommi tappoi ja haavoitti “viattomia” ihmisiä, joilla ei ollut poliittisia kytköksiä. Breivik ei ole kuitenkaan pahoittelut mitenkään Utöyan saaren joukkomurhaa. Hän sanoi kuitenkin jättäneensä ampumatta yhtä saarella ollutta henkilöä, koska tämä ei hänen mielestään näyttänyt “marxilaiselta”.

– Kun näin hänet, näin oikeastaan oman itseni, Breivik perusteli.

“Liikutaan rajamailla”

Breivikiltä kysyttiin myös, kuinka paljon oikeuspsykiatrien läsnäolo vaikutti hänen vastauksiinsa esimerkiksi hänen manifestiinsa liittyviin kysymyksiin.

– Tietenkin vaikuttaa. En halua päätyä mielisairaalaan, Breivik totesi.

Maanantai oli alustavasti Breivikin todistuksen viimeinen päivä, mutta Breivikin oikeuspsykiatrista kuulustelua jouduttiin siirtämään aikataulusyistä keskiviikolle. Tiistaina on määrä kuulla ensimmäisiä todistajia Oslon hallintokorttelin räjähdyksestä. Norjalainen oikeuspsykologi Pål Gröndahl sanoi maanantaina, ettei ole vielä muodostanut lopullista käsitystään Breivikin mielenterveydestä.

– Hänen sanomansa ruokkii molempia näkökulmia. Hän käyttäytyy kohtuullisen normaalisti ja loogisesti, mutta sanoo asioita, jotka osoittavat hänellä olevan selviä puutteita todellisuudentajussa. Liikutaan todellakin rajamailla, Gröndahl totesi uutistoimisto TT:lle.

MUN MIELESTÄ TON ÄIJÄN VOIS TAPPAA.,,..,SIIS IHA OIKEESTI EN MÄÄNY SILLAI KAI OLE MIKÄÄ PRO KUOLEMANTUOMIONKANNATTAJA MUTTA EIKÖ TÄÄNY OLE SELKEE TAPAUS JA TOI VITUN KUSIPÄÄ ON SANONU ETTEI SE KADU MITÄÄN JA TEKIS HETI TON SAMAN UUDESTAAN JOS VAAN PYSTYS.,.,NIIN MUN MIELESTÄ TON EI TARVIS ELÄÄ EIKÄ TUHLATA KENENKÄÄN AIKAA EIKÄ RAHAA,.,.

HAHAAAA HUIPPU TEXTI HUIPULLE BIISILLE,.,.

ÖÖÖÖÖ.,.,.,NÄTTI “PARTA”,.,.,.?

ONSE VAA IHANA ASA AKIRA,.,.,.YX MUN LEMPPAREISTA.,.,

-.,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,