11.04.2012 seopetriii

KLIK KESKIVIIKKO KAMERAHOROT SIELÄ TAAS.,.,sisäävaa,..!! HUOMENNA JOENSUUU

,..,,.,.,.,.,.,.

BUDWEISER REALITYYY..,??? NOTOTTAVITUSSA.,

JOS VOITAN LOTOSSA OSTAN TOLLASEN.,,.,

Marco TV5:llä: “Minulle ei tule krapulaa!”

Marco Bjurström kertoi Tuomas Enbuske Talk Show’ssa vetävänsä toisinaan kännit. Räväkkänä juontajana tunnettu Tuomas Enbuske tenttasi tiistaina TV5:llä nähdyssä keskusteluohjelmassaan koreografi Marco Bjurströmiltä suoraan, että vetääkö tämä koskaan kännejä.

– Joo-o, kyllä. En minä mikään absolutisti ole, Bjurström kertoi.

Marco tosin tähdensi, että vaikka olisi päissään, hänelle ei tule koskaan krapulaa tai pahaa oloa. Humalassa Marco sanoi olevansa melko samanlainen kuin normaalisti.

– Ehkä rakastan maailmaa entistä enemmän. Osastahan tulee aggressiivisia tai v-mäisiä, mutta minusta ei.

Enbuske tenttasi Bjurströmiltä myös uskooko tämä jumalaan.

– Uskon, että ihmisten välissä on yhteinen voima. Mutta en usko, että pilvenreunalla on joku tyyppi, joka säätelee asioita. Uskon, että jumaluus on jokaisessa meissä ihmisissä. Kirkkoon en kuulu, en ymmärrä miksi pitäisi automaattisesti kuulua johonkin instituutioon.

FAKTA: JOS VETÄÄ KÄNNIT SIITÄ TULEE KRAPULA.,.,MULLA ON VITTU KAVEREISSAKIN JOPA SELLASIA YLI-IHMISII JOTKA VÄLILLÄ JAXAA VÄITTÄÄ ETTEI TULE KRAPULAA MUTTA SILLON EIOLLA OLTU KÄNNISSÄ JOS VÄHÄNKIN JUO NIIN KYLLÄ SIITÄ VÄKISIN PIENETKIN PIKKURIIKKISETKIN OLOT TULEE,..,JA SE ONKIN JO KRAPULA,..,JA JUMALAAN USKOMISESTA TÄYSIN SAMAA MIELTÄ MARCON KANSSA,.EI VOIS PAREMMIN SANOO,.,.

KUKA MUISTAA,.,.???

mun mielestä NOIHA ON HYVÄT TISSIT.,.,TÄH

EI NÄILLÄ SPAGETTIJALOILLA,.,.,.KIVA TUULI MUUTE VOI VITTU,,.HUUUHHH

JAAA KUKKOTAPPELUU NO HOMO.,,.???

Iron Sky kiilasi huippusuosioon Jättimenestys!

Scifikomedia Iron Skyn on nähnyt jo yli 70 000 silmäparia Suomessa. Iron Skyn tekijät tuulettavat huikeaa alkua, sillä elokuvan on jo nähnyt 76 027 silmäparia Suomessa, vaikka ensi-illasta on kulunut vajaa viikko. Kuunatsien maailmanvalloitusta ihasteltiin yhteensä 340 valkokankaalla, ja tuloja lippuluukulla kertyi yli 2,3 miljoonan euron edestä. Avaus lupailee hyvää myös sadoille elokuvaan sijottaneille fanisijoittajille.

– Mahtava avaus, tästä on hyvä jatkaa, Iron Sky:n tuottaja Tero Kaukomaa Blind Spot Picturesista iloitsee.

Myös ohjaaja Timo Vuorensola on tyytyväinen.

– En rohjennut unelmoidakaan näin räväkästä aloituksesta, mutta hienoa on nähdä, että verrattaen pienellä budjetillammekin olemme onnistuneet selättämään monet huomattavasti näkyvämmät ja kookkaammat kilpailijamme.

Elokuvan startti Suomessa on huima, kun katsojalukuja vertaa muihin alkuvuonna ilmestyneisiin kotimaisiin elokuviin. Esimerkiksi Aku Louhimiehen Vuosaari -elokuvan on huhtikuun alkuun mennessä nähnyt lähes 91 000 katsojaa, ja se sai ensi-iltansa heti helmikuun alussa. Supersuositun Härmä-elokuvan puolestaan on katsonut reilut 130 000 ihmistä helmikuun puolivälistä lähtien. Reilu pari viikkoa sitten ensi-iltansa sai dokumentaarinen elokuva Rouva Presidentti, ja se keräsi ensimmäisen viikonlopun aikana hieman yli 4000 katsojaa.

ODOTUS ON PALKITTU!!!!! MENKÄÄ KATTOON SUOMEN YKKÖSELOKUVAA JA BONGAILEEN LEFFASTA NYGÅRDJULISTEITA JA NYGÅRDPAITAA.,.,!!!!!!!!

mun mielestä JA EIKU SISÄÄ VAAA,..,,.,.

ONKYLLÄ KOVA ÄIJÄ,.,.,.mun mielestä

TAPA ITTES.,.,5555555

HETKONENYHEI.,.,ANTEEX MITÄH VITTUA 29 SYNTIÄ?????

Sauvakävelijä hakkasi koiranulkoiluttajan

VANTAA Sauvakävelijä vainosi vantaalaisella kuntoradalla koiranulkoiluttajia, jotka eivät hänen mukaansa saisi kulkea kyseisellä pururadall Kolme kertaa miehen vihanpurkaukset purkaantuivat väkivallaksi. Kaksi kertaa uhriksi joutui oli vastaan tullut nainen ja kolmannella kerralla erään naisen koira. Rikokset sattuivat Hakunilassa Hanabölen kuntoradalla syksyn 2009 ja viime kesän välisenä aikana. Miestä syytettiin oikeudessa myös kahdesta laittomasta uhkauksesta. Molemmat uhkailut kohdistuivat koiria ulkoiluttaneisiin naisiin. Nämä syytteet oikeus kuitenkin hylkäsi toteennäyttämättömänä. Varsinaiset pahoinpitelyt kohdistuivat samaan naiseen, mutta vuoden väliajoin. Ensimmäiselle kerralla 56-vuotias oli sohinut sauvoillaan kohti naisen koiria. Eläimiä suojellakseen nainen siirtyi koirien eteen. Tällöin mies kohdisti iskut naiseen, ensin oikeaan käsivarteen ja sitten rintaan. Sitten nainen tarrasi sauvasta kiinni ja esti enemmät iskut.

Mies poistui paikalta.

Vuotta myöhemmin mies kohtasi saman naisen uudelleen. Heidän välilleen syntyi kiivas keskustelu. Sen päätteeksi mies löi naista sauvalla käteen ja selkään. Tämän jälkeen nainen otti puhelimen esiin ja yritti soittaa hätäkeskukseen. Mies väänsi kuitenkin puhelimen naisen kädestä ja heitti puhelimen maahan. Puhelin hajosi. Puhelu tallentui kuitenkin hätäkeskukseen. Oikeudessa esitettiin tallenne tuosta puhelusta. Siitä kuulee miehen ja naisen kiihkeää väittelyä.

HAHAHAAA HAUSKALLA YLEISTÄMISELLÄ,.,.”SAUVAKÄVELIJÄ”.,,.,.NIINNO TOISAALTA MÄÄKINOON AINA AJATELLUKKI ETTÄ NOI SAUVAKÄVELIJÄT ON VÄHÄ OUTOO FRIIKKI PORUKKAA.,.,mun mielestä

HAHAHAA VANS IPHONEKUORET SIIS HUIPPUA.,.,MÄÄ HALUUN TOLLASET!!

ONSE KÄTEVÄÄ AIETTÄ,.,

JAAA BRUNSSILLE.,.,.,NOH LETSMENNÄÄÄÄ

-.,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,