19.03.2012 seopetriii

MÄRKÄÄ maanantai MÖLÖÖ,.M.M.M.,.ENITE!

,.,.,.,.,..,,.,.,..

JAAHAS,..MAAILMAN KÄNNISIN RÄPPÄRI.,.,???? ,RÄPPI ON MAHTAVAA,.,.KOVA JUOMAAN TÄÄ POIKA.,.

EIMITÄÄ HAJUU MUTTA HYVÄLLE NÄYTTÄÄ TÄH.,,

Mad Cookissa kokataan

lettuja siemen-
nesteestä!

Subin Mad Cook -sarjan uusimmassa jaksossa valmistetaan ruokaa siemennesteestä. Subin netissä esitettävän Mad Cook -sarjan Ruoka lääkkeenä -jaksossa Riku Rantala ja Tunna Milonoff valmistavat kreppejä, joiden raaka-aineena käytetään siemennestettä.

– Ravintoarvoiltaanhan siemenneste on enemmän kuin kohdillaan, Riku kertoo ja esittelee kameralle valmistettavien lettujen raaka-aineita.

– Täytteen neljäs, salainen ainesosahan hankitaan mahdollisimman tuoreena suorittamalla niin sanottu luonnollinen elonkorjuu.

Kaksikko päättää kivi, paperi, sakset -menetelmällä, kumpi joutuu luovuttamaan ruumiinnesteitään lettujen raaka-aineeksi. Huonompi tuuri käy Rikulla, joka joutuu lähtemään toilettitiloihin aikuisviihdelehden kanssa ja vielä lopuksi syömään valmistamansa krepin.

TÄN MÄÄ JÄTTÄSIN VÄLIIN,.,.,.JOO EIO POKKAAA,.,.HAHAA

TARKENEEKO.,,.??? IGLOOHOTELLI HURRR HURRRR,.,.,..,

JÄIKÖ HENKIIN,..,??? EI HUIMAA YHTÄÄ.,,.

PUITTEN HARVENNUSTA,.,.JA HIPIT TYKKÄÄ,.,.

IME IME IME,.,.

Räikkönen palasi ryminällä! Teki huikean nousun viime hetkillä

FORMULA 1Kimi Räikkönen teki huikean nousun Australian gp:ssä. Kisan voitti Jenson Button. Jäämies on palannut. Formula 1 -kauden avauskisassa Australian Melbournessa nähtiin yhtä nopea, määrätietoinen ja kilpailuhenkinen Kimi Räikkönen kuin ennen F1-taukoa. Räikkösen ensimmäinen gp-kisa sitten vuoden 2009 jätti hänet kuitenkin kaksijakoisiin tunnelmiin. Seitsemäs sija ei tyydyttänyt menestyksennälkäistä suomalaista, mutta oli toisaalta pieleen menneen aika-ajon jälkeen oiva suoritus. Toisaalta harmitusta lisäsi se, että Lotuksen autossa olisi riittänyt vauhtia kärkitaisteluunkin.

– Olihan se hyvä että saatiin vähän pisteitä, mutta ei se paljon muuta mitään, sillä paljon parempaan olisi ollut mahdollisuuksia. Vauhdin suhteen meillä ei olisi ollut mitään ongelmia ajaa kärjen mukana jos lähtöruutu olisi ollut parempi, Räikkönen pohti.

Ruudusta 17 startanneen Räikkösen kisa Albert Parkin radalla kului pääasiassa keskikastissa taistelemiseen. Suomalainen ei pystynyt parantamaan asemiaan avauskierroksella kuin parilla sijalla. Räikkösellä oli myös tuuria, sillä vielä viimeisen kierroksen alussa hän oli kymmenentenä. Päätöskierroksella Pastor Maldonado ajoi kuitenkin rajusti ulos ja Nico Rosberg sekä Sergio Perez törmäsivät toisiinsa.

ONSE ÄIJÄ.,.,!!! UPEETA ETTÄ RÄKÄ RÄIKKÖNEN TEKI COMEBÄKIN.,.,!!!.,VAIKKEI NY VIELÄ MIKÄÄ HUIKEE ALOTUS OLLUKKA MUTTA KATELLAAA.,.,.,

VOIHAN NÄNNI MIKÄ HATTU,.,.,.IME IME IME.,,.,.

KÖYHÄNMIÄHEN IRON MAN,.,.,KIIRE HALLOWEENBILEISIIN TULLU,..,???..,

VITTU JAYZ ONVAA PAEAS..SE OSAA RÄPÄTÄ THAIXKI.,.HUUHH

KATO MORO LEGO SPARROW PERKELE,,..,

Mies, näin pilaat seksielämäsi

Yksi valinta voi pilata tunnelman makuuhuoneessa monin tavoin. Pari olutta tuskin pilaa tunnelmaa makuuhuoneen puolella, mutta yksi juoma liikaa ja alkoholin lamaannuttavat vaikutukset alkavat näkyä. Runsas alkoholin käyttö vähentää seksuaalisia haluja, laskee mielialaa ja vähentää erektion ja orgasmin saantia. Everyday Health -terveyssivusto listasi viisi syytä, miksi miesten kannattaa miettiä omaa alkoholinkäyttöä.

1. Tilapäinen erektiohäiriö

Tutkimusten mukaan liiallinen alkoholin läträäminen vaikuttaa sekä aivoihin että penikseen. Washingtonin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan selväpäiset miehet saavuttivat erektion humalaisia miehiä nopeammin. Lisäksi he pystyivät nauttimaan seksistä enemmän, kun taas osa juopuneista miehistä ei saanut lainkaan erektiota tai kokenut sitä läheskään yhtä nautinnolliseksi.

2. Pitkäaikainen erektiohäiriö

Riski on yhdistetty krooniseen alkoholin liikakäyttöön. Tutkimusten mukaan alkoholiriippuvaisilla miehillä on 60-70 prosenttinen riski kärsiä seksuaaliongelmista. Yleisimpiä ongelmia ovat erektiohäiriöt, ennenaikainen siemensyöksy ja seksuaalisten halujen menettäminen.

3. Pilalle menneet ihmissuhteet

Asiantuntijoiden mukaan kohtuuton alkoholinkäyttö on yhteydessä ihmissuhdeongelmiin, joille on omista riitely, uskottomuus, taloudellinen epävarmuus sekä avioero.

4. Tupakoinnin seksuaaliset jälkivaikutukset

Jos sinulla on tapana tupakoida juodessasi, kohotat erektiohäiriön riskiä entisestään. Alle 40-vuotiailla miehillä tupakointi on erektiohäiriön merkittävin taustatekijä. Yli kymmenen savuketta päivässä polttavilla miehillä erektiohäiriön riski on suurempi kuin muilla.

5. Sukupuolitaudit

Yhdysvaltalaistutkimukset ovat osoittaneet, että 50 prosenttiin suunnittelemattomista yhdynnöistä liittyy alkoholi ja 60 prosenttia sukupuolitaudeista tarttuu, kun seksiä harrastetaan alkoholin vaikutuksen alaisina. Alkoholia käyttävät nuoret aikuiset harrastavat suojaamatonta seksiä seitsemän kertaa todennäköisemmin kuin muut, tutkimukset väittävät.

EI SAA MIETTII LIIKAA ,.,.,.PYSYTÄÄN TARKKANA ÄIJÄT JA MUISTETAAN REENATA,..,.,

MIXI VITTU MIXI,.,.????,.

ÅÅÅÅÅKKKEEEEE,.,,..,.,,.,.

EI PELOTA VITTU YHTÄÄÄÄ..,KUKAO LEIJONAKUNINGAS.,.,????

,.-.,.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>