20.02.2012 seopetriii

haista vittu petri MAANANTAI BUUUUU,.,EI HUVITAKKA PELAA ENÄÄ..,

.,.,.,.,.,.,

VITTU MIKÄ TÄYSTYRMÄYS PYÖRÄLENKILLÄ.,.,P O W  !!!!!!.,.,.,MÄÄ AJATTELIN JO ETTÄ TOSSA LÄHTI SIIS HENKI MUTTA KYLLÄHÄN SE ÄIJÄ VIELÄ SIITÄ NÄKÖJÄÄ NOUSI.,HUH

“JOO TÖISSÄ.,,..,JOO MÄÄ OON TÄÄLÄ TOKASSA KERROXESSA”.,.,,.

THE THE VITTU THE,.,.

Jäätä putosi katolta Nainen kuoli

JUURI NYT!Nainen kuoli, kun jäätä ja lunta putosi hänen päällensä Savilankadulla.

Nainen jäi talon katolta tippuneen lumen ja jään alle aamulla hieman ennen kello yhdeksää. Vuonna 1961 syntynyt nainen kuoli saamiinsa vammoihin välittömästi.

Onnettomuus tapahtui Töölössä Urheilukadun ja Savilankadun risteyksessä.

Tapauksesta on aloitettu kuolemansyyntutkinta mutta on mahdollista, että tutkinnan edetessä poliisi aloittaa esitutkinnan kuolemantuottamuksesta. Poliisi kehottaa varomaan katoilta tippuvaa lunta ja jäätä.

V.M.P.,.,..,.,

HUPS EIVITTU.,,.,.

MITÄSÄÄTARVIIT.,.,

TEKILAA TUOSTA,.,.JAAA SUOLAA NÄNNIN VIERESTÄ NONIII.,.,SLURPS!!

Muhiiko laskiaispullassa bakteeripommi?

Kun haukkaat herkullista laskiaispullaa, saatat samalla haukata ison läjän haitallisia bakteereja.

Syynä ikävään bakteeriyllätykseen on se, että moni kauppa säilyttää laskiaispullat huoneenlämmössä. Pakkauksessa olevan ohjeen mukaan pullat kuitenkin kuuluisi pitää jääkaappikylminä, sillä kermassa alkaa herkästi muhia bakteeripommi. Joidenkin kauppiaiden mukaan syynä ohjeiden vastaiseen säilytykseen oli tilan puute, osa taas vetosi erehdykseen. Muutama kauppias korjasi Iltalehden vierailun jälkeen asian kuntoon, osa taas vakuutti asian olevan toisin ensi vuonna.

Marttaliiton ruoka- ja ravitsemuspuolen kehittämispäällikkö Kaisa Härmälä varoittaa laskiaispullista, joita on säilytetty huoneenlämmössä.

– Pullien on oltava ehdottomasti säilytysohjeiden mukaisesti kylmässä siihen saakka, kun ne syödään. Kerma alkaa pilaantua huoneenlämmössä jo parissa tunnissa, eli jokainen voi miettiä missä kunnossa on yli vuorokauden myynnissä ollut pulla, Härmälä varoittaa.

Laskiaispullia syötäessä Härmälä kehottaa luottamaan maku- ja hajuaistiin.

– Jos pulla tuoksuu epämääräiseltä tai siinä tuntuu outo maku, ei sitä kannata syödä. Yleisin vaiva, mikä pilaantuneen kerman syönnistä voi tulla, on vatsan oireilu. Tottakai kermaan voi kehittyä erilaista bakteerikantaa, mikä voi aiheuttaa muitakin vaivoja. Kuluttajien kannattakin palauttaa pilaantumaan päässyt tuote takaisin kauppaan.

AIVAN VITUN SAMA VAIKKA SÖISIN KUINKA PALJO BAKTEERIA TOI LASKIAISPULLA ON NIIN HYVÄÄ ETTÄ SEO SEN ARVONEN,..,NAMMMM.,.,

SPIDERPIG,.,..,.SPIDERPIG TEKEE MITÄ VITTUU VAAA SE KÄVELEE KATOSSA TAIVAIKKA LENTÄÄÄÄÄÄÄ,.,.,.

NIIN SIIS MISSÄ SE REIKÄ OLIKAA.,.,.???

REENIÄ.,..,

EI HUVITA ENÄÄ PELAA.,,.,.RUVETAA NUSSIISITTE,.,.

Suomalaiset hurjina Selänteen ennätysmatsissa

Anaheim Ducksin suomalaispelaajat vastasivat ottelun tehopisteistä, kun Ducks voitti vieraissa Florida Panthersin maalein 2-0. Teemu Selänne vei Anaheimin johtoon ensimmäisen erän puolivälissä. Saku Koivu syötti kiekon kulmasta Bobby Ryanille, joka ampui tulisesti kohti Floridan maalia vartioinutta Jose Theodorea. Theodore torjui vedon, mutta Selänne oli ensimmäisenä paikalla irtokiekossa, ja veivasi ottelun avausmaalin.

Niklas Hagman iski loppulukemat tyhjään maaliin 15 sekuntia ennen ottelun loppua. Voitto jatkoi Anaheimin loistovirettä, sillä joukkue on voittanut peräti 15 viimeisestä 21 ottelustaan. Ducks on enää viiden pisteen päässä pudotuspeliviivasta. Selänne nousi maalillaan harvinaiseen joukkoon, sillä hän on nyt onnistunut tekemään 20 täysosumaa 17 eri NHL-kauden aikana. Samaan ovat pystyneet vain Gordie Howe, Ron Francis, Dave Andreychuk ja Brendan Shanahan. 41-vuotias Selänne ylsi ottelussa toiseenkin ennätykseen, sillä hänestä tuli liigan historian vanhin 20 maalia kauden aikana iskenyt pelaaja. Bostonin Johnny Bucyk on edellinen joka on yltänyt vastaavaan temppuun, kun hän iski 20 maalia kaudella 1976-1977.

JAAAAA PALIKOT OIKEILLA PAIKOILLA .,,.VÄHÄ DOGGYSTYLEE AZIAAAA.,.,,.

ONSE IHMEELLISTÄ.,,.KÄSITTÄMÄTÖNTÄ JOPA,.,.

RUOTSIRÄPPÄRIT VASTA RAJUJA ONKI..,,.MUA PELOTTAA.,.,MUTTA RÄPPI ON MAHTAVAA,.

,.,.,.,.,.,..,..,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>