15.02.2012 seopetriii

HUOMENNA LAIVALLE!!!., keskiviikko KAMERAhorot peilissä´¨KIITOS INTERNET KIITOS’¨

MUISTAKAA SEURAAVAN KERRAN KU PIERESKELETTE ELOKUVATEATTERISSA,.,.

THE DUDE SUKLAATA,..,AI AI.,.,.ONSE ÄIJÄ,.,

Onko tässä tatuoiduin tankotanssija?

Tatuointimalli Michelle “Bombshell” McGee nousi tanssikorokkeelle nyrkkeilymatsia odotellessa.

Nainen saapui tällä viikolla Miamiin otellakseen julkkisten nyrkkeilyottelussa kahdeksikon synnyttänyttä “Octomum” Nadya Suleimania vastaan. Samalla reissulla McGee heitti vaatteet nurkkaan poseeratakseen valokuvaajalle ja pyörähdelläkseen tanssitangolla T’s Gentlemen’s clubilla West Palmissa torstaina.

Michelle McGee tunnetaan paitsi runsaasta musteesta ihollaan, myös Sandra Bullockin ex-miehen Jesse Jamesin salarakkaana.

JOO TATTOOTA ON MUTTA OSAAKO SE TANSSIA.,,.TÄH EIXTÄÄOO SE ÄMMÄ JOKA OLI NIISSÄ NAZIFOTOISSA.,,.??,.,.JA NYRKKEILYY,…,??? HUH SANDRA BULLOCK ONSE RAJU ÄMMÄ.,,.

AVAAA,..,,

HAHAHAA ELÄIMELLISTÄ,.,..,KOPPOTIKOPPOTI,.

10 HIIRTÄ JUOMANA TUOSTA,.,.ONKO JANO,,.???

MÄÄ JÄTÄN NOI HIIRET TEILLE MÄÄ VOIN SYÖDÄ MIELUMMI PEKONIBURGERIII..,

Beyonce ja Jay-Z esittelivät pienokaisensa

Beyonce ja Jay-Z julkaisivat nettisivuillaan kuvat pikkuruisesta Blue Ivysta.

Blue Ivy Carteriksi ristitty tytär syntyi 7. tammikuuta. Lapsi on parin esikoinen. Nyt pari julkaisi ensimmäiset kuvat mustakutrisesta silmäterästään.

– Toivotamme teidät tervetulleiksi jakamaan ilomme. Kiitos, että olette kunnioittaneet yksityisyyttämme tänä kauniina aikana elämässämme, sivulla sanotaan. Allekirjoituksena on “Carterin perhe”.

Tyttären nimen alkuperää on jo ehditty spekuloida julkisuudessa. Etunimi Blue tarkoittaa sinistä väriä. Sen tiedetään olevan Jay-Z:n lempiväri. Ivy-nimen taas on arveltu juontuvan roomalaisesta numerosta neljä (IV), joka on esiintynyt Beyoncen elämässä merkityksellisenä.

ONSILLÄ AINAKI TUKKAA RAJUSTI,,.,.TUSKIN KOVAT PAINEET TOLLA NOILLA GEENEILLÄ???.,.,EIVAA EIKAI TON TARVI TEHÄ MITÄÄÄ.,,.

KYLLÄ OLLAAN VAA IHA IHMISIXSIXSIX.,.,,.

FEIKKI TAI EI MÄÄ VITTU KAATUISIN TOSSA JOKATAPAUXESSA.,.,TÄÄ LAIVA KEINUUUUUUU

JAAAA PARTYYYY.,.,.,MEE SÄÄ SAATANA PARTURIIN.,.,

KAIKKI SAMAA SISÄLTÄ.,,.,.

Huh, JESTAS SENTÄÄN MITKÄ RINNAT! valtavat luomurinnat!

Brittiläinen Rachel Aldana on noussut povijulkkikseksi kotimaassaan. 24-vuotias kampaaja on noussut kotimaassaan julkisuuteen jättimäisten rintojensa vuoksi. Toisin kuin povijulkkiksilla yleensä, Aldanan tapauksessa kysymys ei ole implanteista. Aldanan rinnat ovat vuosi toisensa jälkeen paisuneet itsestään ja niiden kasvu jatkuu edelleen. Niiden koko on nyt 30L. Nainen ei ole tyytyväinen rintojensa jatkuvaan kehitykseen, vaan pelkää niistä koituvan jatkossa terveyshaittoja.

– Suorastaan pelottaa, mitä näistä vielä tulee, Rachel Aldana kommentoi The Sun -lehdelle.

– Joskus tuntuu, kuin olisin pelkkä kävelevä rintapari, eivätkä ihmiset näkisi mitään muuta, Aldana jatkaa.

Suuret rinnat ovat Aldanan suvussa perinnöllinen ilmiö – hänen äitinsä pienennytti oman rintavarustuksensa C-kokoon. Ristiriitaisesta suhtautumisestaan huolimatta Rachel Aldana on tehnyt kasvavista rinnoistaan itselleen elinkeinon ja esittelee avujaan esimerkiksi omaa nimeään kantavan nettisivustonsa kuvagallerioissa.

Britannian vasta toiseksi suurimmat

Rachel Aldanan jättirinnat saivat huomiota jo vuonna 2007, jolloin ne kruunattiin Ison-Britannian suurimmiksi luomurinnoiksi. Nykyään ne ovat kuitenkin vasta toiseksi suurimmat. Maan suurimmat luomurinnat kuuluvat The Sunin mukaan toistaiseksi Donna Jonesille. Aldanan rintojen kasvu kuitenkin jatkuu edelleen, joten on aina mahdollista, että hän vielä kirii kertaalleen rinnanmitalla kilpasiskonsa ohi.

JESTAS SENTÄÄN MITKÄ RINNAT!!!!!!,.,.,.NEO AIDOT JOS NIITÄ VOI KOSKEE,..,.,MOTORBOAT BRLBRLBRLBRLBRL.,.,.NOIHIN VOI VARMAA HUKKUA HUHHH!!

KIITOS INTERNET.,,.,.ONSE KYLLÄ IHANA.,.,.,SIIS TOI INTERNET ON JA SIIS RIHANNAKIN,..,

NIIN NOVITTU KUKAAN EI NUORENE.,.,,.,.

HUUUH HUIKEETA BOLLYWOOD ÄXÖNIÄ MITÄ,.,.,.

…..

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,