10.02.2012 seopetriii

TÄNÄÄ KOUVOLA perjantai PERSEET.,.,()()()(yyeeeaaahhh JUSTIINSA,..,JA HUOMENNA SAPPEE!!

MORO SANO PORO KU JÄKÄLÄT LOPPU,.,.”MITÄ TE SYÖTTE TÄÄLÄÄ.,,.?? JAA TACOJA ÅÅÅKEE MORO.,,.”

VÄLILLÄ ÄMMIEN KANSSA ON VAA VITUN VAIKEE ELÄÄÄ.,.,

Kymppitonnista tehtiin HÄRSKI SEKSIVISA

Pikkukeskiviikko-ohjelmassa tehdään rajua pilaa Kymppitonnista. Koomikko André Wikströmin juontamassa keskustelu- ja sketsisarjassa on osio nimeltä Snuskitonni, joka on käännetty suomeksi suoraan Pimppitonniksi. Snuskitonni eroaa Kymppitonnista siten, että siinä arvuutellaan pelkästään härskejä sanoja. Snuskitonnia juontaa koomikko Lotta Backlund, joka imitoi Kymppitonnin juontajaa Riitta Väisästä. Yle Areenassa on katsottavissa viime tiistaina televisiossa nähty jakso, jossa “kilpailijat” pohtivat, mikä on paskanmarja. Vihjeeksi kilpailijat saavat, että sellainen voi roikkua pepusta. Vastauksissa on mukana niin lapamatoa kuin peräpukamaa. Oikean sanan selvittyä kilpailijat iloitsevat ja Backlund pyytää sanan asettajaa kertomaan hieman paskanmarjasta. Kilpailuun osallistuvat myös Wickström sekä kussakin jaksossa vieraileva julkkis. Muut “kilpailijat” ovat näyttelijät Max Forssman ja Pia Runnakko sekä koomikko Ted Försström ja toimittaja Anne Hietanen. Tulevissa jaksoissa arvuutellaan suoria alatyylisiä seksiin viittaavia sanoja, kuten dajmristiä, tussua ja b-rappua.

Ei kysytty lupaa

Kymppitonnin oikeudet omistava Riitta Väisänen ei ole mielissään Pimppitonnista.

– Kun Putouksessa oli vain yhdessä jaksossa sketsi Kymppitonnista, tuotantoyhtiöstä soitettiin ja kysyttiin lupaa. Siitä olin otettu, mutta tämä tuli ihan yllätyksenä, Väisänen ihmettelee.

Väisänen on kuullut Snuskitonnista, muttei ole itse vielä nähnyt Pikkukeskiviikkoa tai sen Snuskitonni-sketsiä.

– Vaikka huumori-ihminen olenkin, niin tosi rumalta kuulostaa, kun härskejä ja alatyylisiä sanoja arvuutellaan.

– Kerta olisi vielä mennyt, mutta koko kauden mittainen käyttö ihmetyttää.

Väisäsen mielestä Snuskitonni on parodiaa ja salapilaa Kymppitonnista.

– Meikäläisen ja ohjelman kustannuksellahan tässä nauretaan, vaikka kyllähän minuakin nauratti, kun kuulin ohjelmasta.

– Toisaalta ohjelman täytyy olla vähän instituutio, että siitä tehdään parodiaa.

Ohjelmaa on kuvattu jo kolme tuotantokautta, mutta Snuskitonni on mukana vasta tämän kauden jaksoissa. Uutta tuotantokautta on nähty viisi jaksoa, ja kolme on vielä jäljellä. Pikkukeskiviikko nähdään tiistaisin FST5-kanavalla.

ENO NÄHNY TOTA MUTTA TOIHA KUULOSTAA HUIPULLE!!!!.,.,ÄLÄNY JAXA RIITTA TÄÄHÄN ON VAA HYVÄÄ PROMOO KYMPPITONNILLEKKI,.,.ITSEASIASSA NAPAKYMPPI-OHJELMASTA PITÄS MUN MIELESTÄ TEHÄ PANO-VERSIO KANS SE VOIS OLLA HUIPPUU KANS.,,.!!!

EIVITTU IKINÄ.,,..,!!!!!!!!

NIIIII,.,.,.KUKA OLI EKA,.,.??

STANLEY KUBRICKIN LEFFAT ON HUIKEITA,.,.!!!

JABBA THE CUPCAKE,.,.,

Karu totuus Jobsista julki

FBI:n julkaisemat asiakirjat eivät anna kovin mairittelevaa kuvaa Applen edesmenneestä perustajasta.

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI keräsi tietoja Steve Jobsista, kun Yhdysvaltain presidentti George Bush vuonna 1991 harkitsi häntä nimitettäväksi neuvonantajaksi. Torstaina FBI julkaisi aiemmin salaiset asiakirjat lain velvoittamana, kun useat tiedotusvälineet olivat sitä vaatineet. FBI haastatteli useita Jobsin ystäviä ja kollegoita, joista monet antoivat Applen perustajasta varsin epärehellisen kuvan.

– Useat henkilöt kyseenalaistivat Jobsin rehellisyyden toteamalla, että hän vääntelee totuutta ja vääristelee todellisuutta saavuttaakseen päämääränsä, asiakirjoissa sanotaan.

Eräs kollega sanoi, ettei Jobs ollut “täysin suorapuheinen ja rehellinen”. Entinen liikekumppani sen sijaan kehui Applen perustajan rehellisyyttä ja luotettavuutta, mutta piti tämän “moraalista luonteenlaatua” “kyseenalaisena”. Monien mielestä Jobs oli hankala työtoveri, mikä ei viime vuonna julkaistun elämäkerran valossa ole yllätys. Asiakirjoista käy myös ilmi Jobsin kokeilut kannabiksen ja LSD:n kanssa. Hän tosin on myöntänyt ne jo aiemmin, ja lehtihaastattelussa kutsunut LSD-kokeiluaan yhdeksi elämänsä tärkeimmistä kokemuksista.

Raportissa mainitaan myös vuonna 1985 Jobsia ja Applea vastaan kaavailtu pommi-isku, joka kuitenkin estettiin. Asiakirjoista on sensuroitu kaikki tiedot lausuntoja antaneiden henkilöllisyydestä. Negatiivisista arvioista huolimatta Jobs nimitettiin neuvonantajaksi presidentti Bushin vientipolitiikan neuvostoon. Jobs kuoli lokakuussa taisteltuaan pitkään syöpää vastaan.

VITTU ETTÄ IHMISET JA LEHDISTÖ ON VITUN HUVITTAVIA.,,.,.EKA KUN JOKU IHMINEN KUOLEE SITÄ HEHKUTETAAN ETTÄ SEOLI PARAS IHMINEN JA EI TEHNY IKINÄ MITÄÄ PAHAA KELLEKKÄ.,,.SITTEKU SEMMONEN MUUTAMA KUUKAUSI ON MENNY KUOLEMASTA ALKAA SE MUSTAMAALAAMINEN JA PASKANJAUHAMINEN,.,.,.ÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHH

HAHAHAHAAAA TÖITÄ KUN TÖITÄ,.,.

ODOTTAVAN AIKA ON VITUN PITKÄ,..,

JAA TÄNÄÄ PERJANTAI PERSEET??? KYYYYYLLLÄÄÄHH.,,.!!!!.,,.,.

VITTUMOOOSSHHHH .,,.777

Katso Iron Skyn traileri! Maailmanensi-ilta myytiin loppuun!

Kuusi vuotta tekeillä ollut Iron Sky saa ensi-iltansa Berlinale-elokuvafestivaaleilla Berliinissä lauantaina 11. helmikuuta. Näytös järjestetään kaupungin suurimman elokuvateatterin 1700-paikkaisessa salissa. Tilaisuus on loppuunmyyty. Ensi-illan jälkeen näytökset jatkuvat Berliinissä ensi viikkoon saakka.

Suomen-ensi-iltansa elokuva saa 26. maaliskuuta Tampereella. Laajempaan levitykseen kotimaassa raina pääsee 4. huhtikuuta.

Iron Skyn ohjasi Timo Vuorensola. Päärooleissa nähdään Christopher Kirby, Julia Dietze, Götz Otto, Peta Sergeant, Udo Kier ja Stephanie Paul. Blind Spot Pictures -tuotantoyhtiön elokuva on suomalais-saksalais-australialaista yhteistyötä.

AIETTÄ HUIPULLE NÄYTTÄÄÄ,..,.KAUAN ODOTETTU JA NYT SE ALKAA OLEEN KOHTA TÄÄLÄ ,.,.VITUN NÄTTIÄ!!!!!

YYEAAAAHHHHH JUSTIINSA.,.,.,

ONSIINÄ JÄNNÄ ERO.,,.HMMMMM

DARTH VADER ON MYYNY SIELUNSA HAHAHAHA???

-.,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,